33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
homeless #26475 Ez kicsit drágának tűnik. Mi tavaly ettől kevesebből kihoztuk 4 éjszakára úgy, hogy benne volt a repjegy is és elég jó helyünk volt Barca-Málaga meccsre. Bár akkor még 20-25 volt a repjegy, most inkább 35-40, de még akkor is jobban megéri ha magának szervezi az ember. Ja és májusban még nagyon hideg a tenger. Ha "nyaralni" és meccset nézni akar az ember, akkor szerintem jobban megéri szeptember elején menni. -
#26474 egy százas + a repülő még?
-
#26473 na ezen elgondolkodtam!! Mennyire megbízhatóak ezek a meccs szervezős témák itt magyarban? Ha jól tudom te kijutottál már pár Inter meccsre...elég jól hangzik ez a dolog,4 nap alatt azért egy Nou Camp bejárás,város bejárása,na meg a meccsnézés,hááát egy örök életre szóló élmény lenne :) Köszi a linket amúgy!! -
#26472 bakkerman
lehet menni meccsre :)) -
#26471 Alexis Sanchez:
- 1355 perc
- 4 gól
- 7 gólpassz
Cristian Tello:
- 908 perc
- 7 gól
- 4 gólpassz
Bajnokságbéli mutatók... -
#26470 Tello 2. gólját vajon Sanchez utána tudná csinálni? -
#26469 Mondjuk ez a Sergi Roberto már többet mutatott mint a Dulifuli :) -
bodajoci #26468 nyertünk... vmi, akk meg mit sírtok -
#26467 Azt sem nagyon látni, hogy a pályán van. -
#26466 Amennyire jó volt 1 hete Fabregas, ma annyira szar :D -
#26465 Jaja :) -
#26464 ez azért ügyes volt :) -
#26463 Na ez most nagyon szép volt Alexistől, kár hogy nem lett gól :D -
#26462 öcsém, és a Barca játékosokra mondják hogy színészkednek... -
#26461 Nem biztos, az is lehet, hogy edzői utasítás, mert így több sprintet bír + több meccset és így is eredményes, azt ugye nem kell mondani. :)
Engem a csapatszinten való gyengébb letámadás sokkal jobban zavar. A Milan ellen is látszott, hogy mennyivel célravezetőbb. -
#26460 tavalyi szezonban is így csinálta, mégis megrúgta a maga kevés gólját :D belefér, ha igazi tétmeccsen hozza a Milan visszavágóján mutatott hajtását. -
ToM1113 #26459 persze, de ez sztem csak egy következménye annak hogy mostanság lazábbra veszi a figurát... :S -
#26458 már én is írtam korábban hogy sokkal kevesebbet fut Messi, meg lép vissza labdákért, szerintem ez annyira nem új keletű :D -
ToM1113 #26457 én meg még gondolkoztam rajta h egyáltalán érdemes lenne-e megosztani a véleményem, mert esélyesnek éreztem hogy le leszek oltva... (persze mindenkinek meglehet a saját véleménye)
De nem ez történt! :) -
#26456 Na végre egy kontra, szép volt :) -
#26455 Már megint iszonyatosan pontatlanul játszunk, pedig ez nem a PSG, csak a Zaragoza. -
#26454 Én is így látom. -
#26453 futási statisztikáin is meglátszik, egy meccsen Iniesta, és Xavi majdnem másfélszer több km-t tesz meg. Lehet az is benne van, hogy ha ugyanúgy sprintelne fel alá, akkor nem bírna 3 naponta 90 perceket játszani. -
ToM1113 #26452 örülök hogy nem csak nekem ez a véleményem.
Persze addig nincs baj ezzel, amíg eredményes és jó formában van.
De ebből is látszik hogy ő is csak egy ember... Az óriási sikerek és a "sztárság" tompítja a küzdeni akarást a pályán az idő múlásával.
A másik általános dolog az a nagyképűség ami az eredményeke követi, ezt az ő esetében még nem igen fedeztem fel. :)
-
#26451 én is így látom -
#26450 osztom a véleményed. -
ToM1113 #26449 az de szép gól volt. :)
Félre értés ne essék, de szerintem Messi régebben sokkal nagyobb akarattal, alázattal küzdött mint mostanság. Anno rengeteget futott, manapság meg inkább sétál. Ha elvették tőle a labdát azonnal visszatámadott, most meg megáll köp egyet és sétál...
Ettől függetlenül fantasztikus játékos, véleményem szerint a legjobb. Csak mintha kicsit elkényelmesedett volna...
-
#26448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nyiri #26447 Szerintem nem kell egyből csalásra gondolni a sorsolás miatt. Legyünk egyszerűen jó szurkolók aki bíznak a csapatban és szurkolnak nekik. Ha nem nyerünk idén BL-t valljuk be csak is a mi hibánk. Nem vagyunk a toppon. Attól még hajrá :) -
#26446 a megszokot formát inkább ne hozzák. Azt a formát akarom látni ami a Milan elleni visszavágón volt. Semelyik másikat, sem a milan odavágót, sem a reál elleni meccseket, sem a PSG elleni nyögvenyelést. -
Hobehto #26445 Meglátjuk mi lesz, abszolút kétesélyes, bármi lehet, viszont ha csapat és a játékosok hazzák a tőle megszokott formát, sztem nem lesz nem lehet baj!! Mindkét csapat megérdemelten jutott el idáig, én úgy gondolom, hogy fejben kell ott lenni, koncentrálni, a tudás már adott, bizonyítottunk nem egyszer már!!
visca Barca!!!!! -
Bagi1991 #26444 Én a reált,meg a bayern-t akkartam,hogy valamelyik legyen az mivel a logikám azt mutatja hogy most ha egy könnyebb csapatot kapunk (Dortumund) itt az elödötőbe és tovább megy a barca a döntőbe,akkor ugy gondolom akkár el is bukhatják a bl-döntőt ezért ugy gondolom hogy egy erőssel csapat ellen kell tovább menni és ha sikerül akkár döntő is meglehet.. -
#26443 két nagyon jó meccset fogunk látni,ebben biztos vagyok,de nagyon nehéz dolguk lesz a skacoknak az tuti -
#26442 szopki szücsy :DDDDDDDDDDDDD -
#26441 ámen -
#26440 annyiból jó hogy a Bayernt kaptuk, hogy két szép meccsen fogunk továbbmenni vagy kiesni -
ToM1113 #26439 remélem igazad lesz! :) -
#26438 De volt. És ha megnyerjük , azt okkal tesszük , mert Európa 4 legjobb csapata van itt. Ne sírjatok, egyáltalán nincs lefutva semmi de már előre temetitek a döntőt. Röhejes -
ToM1113 #26437 ebbe inkább ne menjünk jobban bele...
Talán már rég nem lennétek itt ahol vagytok, ha nincs az a piros. -
#26436 Totálisan így látom én is. (Persze Bsrca ellen sem lenne könnyű) Madridnak nem megy német csapatok ellen igazán. Tavaly a Bayern szivatott meg minket (még ha csak 11-esekkel is) idei szezonban meg a Dortmund.
Milyen indoklás már az,hogy azért könnyű ellenfél a dortmund mert kikaptunk tőlük és most revansot veszünk?
Ennyi erővel a bayern is könnyű a tavalyi miatt.
Nézzétek már meg milyen csoportból jutottunk tovább. Ez volt idén a halál csoport. Nyilván tolnak minket...