33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• homeless
    Ez kicsit drágának tűnik. Mi tavaly ettől kevesebből kihoztuk 4 éjszakára úgy, hogy benne volt a repjegy is és elég jó helyünk volt Barca-Málaga meccsre. Bár akkor még 20-25 volt a repjegy, most inkább 35-40, de még akkor is jobban megéri ha magának szervezi az ember. Ja és májusban még nagyon hideg a tenger. Ha "nyaralni" és meccset nézni akar az ember, akkor szerintem jobban megéri szeptember elején menni.
  • szabii98
    egy százas + a repülő még?
  • bakkerman
    na ezen elgondolkodtam!! Mennyire megbízhatóak ezek a meccs szervezős témák itt magyarban? Ha jól tudom te kijutottál már pár Inter meccsre...elég jól hangzik ez a dolog,4 nap alatt azért egy Nou Camp bejárás,város bejárása,na meg a meccsnézés,hááát egy örök életre szóló élmény lenne :) Köszi a linket amúgy!!
  • limperatore
    bakkerman
    lehet menni meccsre :))
  • tobias88
    Alexis Sanchez:
    - 1355 perc
    - 4 gól
    - 7 gólpassz

Cristian Tello:
    - 908 perc
    - 7 gól
    - 4 gólpassz

Bajnokságbéli mutatók...
  • tobias88
    Tello 2. gólját vajon Sanchez utána tudná csinálni?
  • Sippie
    Mondjuk ez a Sergi Roberto már többet mutatott mint a Dulifuli :)
  • bodajoci
    nyertünk... vmi, akk meg mit sírtok
  • [HUN]FaTaL
    Azt sem nagyon látni, hogy a pályán van.
  • Sippie
    Amennyire jó volt 1 hete Fabregas, ma annyira szar :D
  • [HUN]FaTaL
    Jaja :)
  • Sippie
    ez azért ügyes volt :)
  • [HUN]FaTaL
    Na ez most nagyon szép volt Alexistől, kár hogy nem lett gól :D
  • Sippie
    öcsém, és a Barca játékosokra mondják hogy színészkednek...
  • [HUN]FaTaL
    Nem biztos, az is lehet, hogy edzői utasítás, mert így több sprintet bír + több meccset és így is eredményes, azt ugye nem kell mondani. :)

Engem a csapatszinten való gyengébb letámadás sokkal jobban zavar. A Milan ellen is látszott, hogy mennyivel célravezetőbb.
  • Sippie
    tavalyi szezonban is így csinálta, mégis megrúgta a maga kevés gólját :D belefér, ha igazi tétmeccsen hozza a Milan visszavágóján mutatott hajtását.
  • ToM1113
    persze, de ez sztem csak egy következménye annak hogy mostanság lazábbra veszi a figurát... :S
  • Sippie
    már én is írtam korábban hogy sokkal kevesebbet fut Messi, meg lép vissza labdákért, szerintem ez annyira nem új keletű :D
  • ToM1113
    én meg még gondolkoztam rajta h egyáltalán érdemes lenne-e megosztani a véleményem, mert esélyesnek éreztem hogy le leszek oltva... (persze mindenkinek meglehet a saját véleménye)

De nem ez történt! :)
  • [HUN]FaTaL
    Na végre egy kontra, szép volt :)
  • [HUN]FaTaL
    Már megint iszonyatosan pontatlanul játszunk, pedig ez nem a PSG, csak a Zaragoza.
  • [HUN]FaTaL
    Én is így látom.
  • Sippie
    futási statisztikáin is meglátszik, egy meccsen Iniesta, és Xavi majdnem másfélszer több km-t tesz meg. Lehet az is benne van, hogy ha ugyanúgy sprintelne fel alá, akkor nem bírna 3 naponta 90 perceket játszani.
  • ToM1113
    örülök hogy nem csak nekem ez a véleményem.
    Persze addig nincs baj ezzel, amíg eredményes és jó formában van.
    De ebből is látszik hogy ő is csak egy ember... Az óriási sikerek és a "sztárság" tompítja a küzdeni akarást a pályán az idő múlásával.

A másik általános dolog az a nagyképűség ami az eredményeke követi, ezt az ő esetében még nem igen fedeztem fel. :)

• bakkerman
    én is így látom
  • Sippie
    osztom a véleményed.
  • ToM1113
    az de szép gól volt. :)

Félre értés ne essék, de szerintem Messi régebben sokkal nagyobb akarattal, alázattal küzdött mint mostanság. Anno rengeteget futott, manapság meg inkább sétál. Ha elvették tőle a labdát azonnal visszatámadott, most meg megáll köp egyet és sétál...
    Ettől függetlenül fantasztikus játékos, véleményem szerint a legjobb. Csak mintha kicsit elkényelmesedett volna...
  • bakkerman
  • Nyiri
    Szerintem nem kell egyből csalásra gondolni a sorsolás miatt. Legyünk egyszerűen jó szurkolók aki bíznak a csapatban és szurkolnak nekik. Ha nem nyerünk idén BL-t valljuk be csak is a mi hibánk. Nem vagyunk a toppon. Attól még hajrá :)
  • Sippie
    a megszokot formát inkább ne hozzák. Azt a formát akarom látni ami a Milan elleni visszavágón volt. Semelyik másikat, sem a milan odavágót, sem a reál elleni meccseket, sem a PSG elleni nyögvenyelést.
  • Hobehto
    Meglátjuk mi lesz, abszolút kétesélyes, bármi lehet, viszont ha csapat és a játékosok hazzák a tőle megszokott formát, sztem nem lesz nem lehet baj!! Mindkét csapat megérdemelten jutott el idáig, én úgy gondolom, hogy fejben kell ott lenni, koncentrálni, a tudás már adott, bizonyítottunk nem egyszer már!!

visca Barca!!!!!
  • Bagi1991
    Én a reált,meg a bayern-t akkartam,hogy valamelyik legyen az mivel a logikám azt mutatja hogy most ha egy könnyebb csapatot kapunk (Dortumund) itt az elödötőbe és tovább megy a barca a döntőbe,akkor ugy gondolom akkár el is bukhatják a bl-döntőt ezért ugy gondolom hogy egy erőssel csapat ellen kell tovább menni és ha sikerül akkár döntő is meglehet..
  • bakkerman
    két nagyon jó meccset fogunk látni,ebben biztos vagyok,de nagyon nehéz dolguk lesz a skacoknak az tuti
  • bakkerman
    szopki szücsy :DDDDDDDDDDDDD
  • Sippie
    ámen
  • tobias88
    annyiból jó hogy a Bayernt kaptuk, hogy két szép meccsen fogunk továbbmenni vagy kiesni
  • ToM1113
    remélem igazad lesz! :)
  • szabii98
    De volt. És ha megnyerjük , azt okkal tesszük , mert Európa 4 legjobb csapata van itt. Ne sírjatok, egyáltalán nincs lefutva semmi de már előre temetitek a döntőt. Röhejes
  • ToM1113
    ebbe inkább ne menjünk jobban bele...
    Talán már rég nem lennétek itt ahol vagytok, ha nincs az a piros.
  • gabi89
    Totálisan így látom én is. (Persze Bsrca ellen sem lenne könnyű) Madridnak nem megy német csapatok ellen igazán. Tavaly a Bayern szivatott meg minket (még ha csak 11-esekkel is) idei szezonban meg a Dortmund.
    Milyen indoklás már az,hogy azért könnyű ellenfél a dortmund mert kikaptunk tőlük és most revansot veszünk?
    Ennyi erővel a bayern is könnyű a tavalyi miatt.

Nézzétek már meg milyen csoportból jutottunk tovább. Ez volt idén a halál csoport. Nyilván tolnak minket...