33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#26435 Érdekes meccs lesz, a Milan elleni visszavágó bíztató volt, viszont utána a PSG elleni megint egy katasztrófa. Egy rakat gólhelyzete volt a PSG-nek, a Bayern meg nem teszi meg azt a szívességet hogy kihagyja. Szóval lényegében a támadókon fog múlni a meccs, ami azért Messin kívül mostanában nem túl acélos. A bajnokságot leszámítva, a többiek elég impotensek igazi ellenféllel szemben. PSG ellen egy gólt összehoztak 11-esből, de azért a Bayern nem ugyanaz a kategória. Ha meg Messinek nem lesz kedve focizni, akkor szarban a haza :D -
#26434 Továbbra is el vagy tévedve ;) -
Pukkka #26433 Nem. Mivel már kiderült, hogy szellemi fogyatékos vagy, ezért elmagyarázom, hogy az neked szól.
A többiektől elnézést a kiborulásért. -
#26432 a Butabarom az aláírásod? Végülis illik rád :) -
Pukkka #26431 Nem. Miért? Te vagy a kapuőr? Azt hittem, az a Jakuza? Butabarom... -
#26430 eltévedtél? -
Pukkka #26429 Ha az UEFA mindenképp a döntőbe akarta volna a Madridot, akkor a Barcaval rakja össze. Az RM számára jelenleg a Barca a legkönnyebb ellenfél. -
#26428 Reméljük szoros lesz, és nem ejtenek ki minket is egy 4-essel, mert akkor nem lesz több lehetőségem fikázni a juvét :D -
ToM1113 #26427 Örülök a Bayernnek mert van lehetőség rá hogy így szép focit láthatunk mindkét klub részéről. Persze ha olyan teljesítményt nyújtunk mint a Real elleni meccseken idén vagy a Milan elleni első meccsen vagy pedig a PSG elleni párharcban akkor boritékolható hogy nagyon csúnyán elvernek minket.
De melyik csapat képes arra hogy újra és újra megújuljon és szemkápráztató játékkal legyőzzön egy bomba formában lévő ellenfelet, ha nem a Barcelona.
Azonban van egy kis probléma, persze lehet hogy hülyeség és tudom/tudjuk, már megint csak az össze esküvés elméletek, dehát na...
Mourinho a Real Madriddal nem nyert még BL-t, a bajnokság is felejtős idén számukra. Nyáron valószínűleg távozik. Szerintem nyilvánvaló a forgatókönyv:
Elsőnek arra gondoltam hogy ez a forgatókönyv a következő lesz:
Ebben a szezonban "szenvedő" Barcelona a Real Madrid ellen siralmasan szerepelt. Most azonban miután a Real döntőbejut a Dortmund ellen, és a katalánok is Óriási párharc után bejutnak a döntőbe, létrejön a Clássico, ahol visszavághatnak a kupáért, és a bajnokságban való kudarcokért a Madriddal szemben. A Barcelona győz, megnyerik a BL-t.
Csakhogy, ezen gondolataim után kezdett körvonalazódni bennem hogy mi van ha teljesen más lesz a menetrend:
Mou távozik nyáron, de nem nyert még BL-t csakhogy ez nem fordulhat elő.
Így a Madridot továbblökték a MU ellen, majd megkapta a Galata-t, aztán pedig a Dortmundot ( akik ellen a csoportkörben alaposan megszenvedtek... most kötve hiszem hogy ez ennyire kiélezett viadal lenne). A Madrid természetesen továbbjut. A másik ágon tökmindegy melyik csapat jut tovább, a BL-t a Real nyeri.
Persze elég erősen lett megfogalmazva, és lehet hogy ez nem így van/lesz.
Azonban néha elgondolkozok egyes sportesemények után, hogy ez még valóban a sportról szól, vagy már sokkal inkább a pénzről, megvesztegetésről, előre lejátszott végeredményről...
Okosabbat majd úgyis csak a BL után tudunk mondani. Majd kiderül, de rossz érzésem van. -
#26426 Hogy is mondtam ? Mar pedig veletlenek nincsenek ? :P
Jah es ugye a Dortmund veletlenul idegenben jatsza a masodikat ?
Szanalom UEFA.
-
IXEMGabeo #26425 elég szomorú, ha majd a bíró és a körülmények döntik ezt el...
Bízom benne, hogy semmi csalás nem fog történni, dehát szép álom mi?:D
Tökmind1 a bosszú a Realt nem érzem jobbnak a Dortmundnál. -
#26424 akkor a mi meccsünk is az.
-
#26423 lefutott az
bár ne lenne:/ -
#26422 szerintem azért mert mi szól a real mellett?
bosszú a csoportkörbe elszenvedett vereségért,mourinho 3. klubbjával nyer bl-t pont a reaálla akiknek ez teljesen véletlen a 10. jubileumi címük lenne...gondolj bele, egy egész éves orgazmus a sajtónak... -
IXEMGabeo #26421 csak nem tudom miért hiszitek azt h lefutott... -
#26420 nem lesz az olyan sima átgyaloglás...Hummels is felépült, az a dortmundi támadószekció pedig szét tudja futni a kissé néha öreguras Real stílust! -
#26419 Mi itt szépen kivéreztetjük egymást:D:D
Szerintem 50-50 a párharc.
Míg a reál átgyalogol a dortmundon.
Ja és tuti, hogy vagy mi vagy ti úgy mentek a döntőbe, hogy tele leszünk/tek eltiltottakkal:D:D
biztos ami biztos alapon.... -
#26418 Micsoda meglepő sorsolás.
Egyértelmű hogy idén a kis pátyolgatott Real-al meg akarják nyeretni a BL-t.
Vicc ez az egész sorsolás.
Borítékolni lehetett ezt a párosítást sajnos. -
#26417 Mondjuk a csoportmeccsek alapján közel sem lefutott az a párharc sem :D -
#26416 Ki hitte volna, hogy a Real kapja a Dortmundot :D -
#26415 Bayern - Barca és Dortmund - Madrid. Tegnap már megmondtam, nem csak én, más klubok szurkolói is, idén a Madridnak a döntőben kell lennie és meg is kapta a Dortmundot -
#26414 voltam bizony... -
#26413 Mért, a reálosok? nanáhogynem
Emiratesben voltam de nem vagyok Arsenalos, szóval a kettő nem függ össze. -
#26412 bakkerman :D
-
#26411 Max majd a második meccsen álljon be lötyögni a végére azt kész, hogy kicsit játékban legyen, ha teljesen egészséges.
Nagyon látszott tegnap, hogy messze nem egészséges, a mostani bajnokin szerintem egy percet sem fog játszani, legalábbis remélem. -
#26410 Fontosabb,de azt te se hiszed,hogy pont Messi fog zsinórban két bajnokit kihagyni,játékperc nélkül4 Ő nagyon nem az a tipusu játékos,ha fizikailag rendben lesz,kétszer 20 percre befog állni ebben biztos vagyok. -
#26409 Nem kell, hogy beálljon. Csak nem szarjuk el mindkettőt, 1 vereség meg éppen belefér. Sokkal fontosabb, hogy a BL-re felépüljön rendesen, szerintem. -
#26408 helyes,nélküle is hozni kell azt a két bajnokit,ha meg nagyon gebasz van 20 percre beáll,és tud valamit varázsolni. -
#26407 Én sem, talán megtanulnak a fiúk Messi nélkül is gólt rúgni... :D -
#26406 Messi won't play again until the first leg of the CL semis on 23 or 24 April, which means he would miss the next two league games. [cope]
Ezt én most egy kicsit sem bánom. -
#26405 igen,sajnos minden meccsünkben bennevan az,hogy az ellenfél a semmiből talál egy gólt,és akkor nem sokat ér az,hogy középen van 200 passzunk... -
#26404 Sokra nem mentünk vele. Amúgy meg sokszor vacakol a labdával mikor pl alves felé ki kéne tenni. 1 másodperc alatt ki lehetne dobni de ő 3 alatt oldja meg és mindig pont az emberhez. Persze, úgy kell de sokszor indítani kellene be egy kicsit de sose úgy adja. -
#26403 Xavinak tegnap 96 passzkisérlete volt,és mind a 96 sikeres volt,azaz Barca játékosnál kötött ki a labda. -
#26402 háát...csak meglett,de kurva vékony pengén táncolva,javulnunk kell mert a tegnap mutatott játékkal bárki ellen kiesünk. mes que un club -
bodajoci #26401 Továbbmentek, a lőtéri döglött kutyát nem érdekli, h milyen játékkal -
#26400 azt már nem csalják el, az a lényeg hogy a 2 hideg és a 2 meleg egymáshoz kerüljön -
#26399 En a palyavalasztokat is beirtam az elso merkozes alapjan. :P -
#26398 Messi épüljön fel normálisan, bár a védelem még így is kérdéses, Masche 6 hetével.
Ami viszont tényleg probléma, hogy Messi nélkül haloványak voltunk. Hétvégén ment egy ötös egy spanyol kiscsapatnak oké, de azért ilyenkor is villanhatna Villa, vagy Fabre. Ini is jól játszott, de a 3. ember valahogy mindig szerelte. Alvest meg szoktassák már le a beadásokról, 4 meccsenként van 1 ami jó helyre megy :D -
#26397 biztos vagyok hogy a Real kapja a Dortmundot, be akarják őket idén tolni a döntőbe -
Hobehto #26396 Barca-Dortmund
Real-Bayern
Legalábbis én ezt szeretném, Mr. Platinivel eggyütt sztem :P