Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
az csak média kitaláció volt,hogy csak több pénzért maradna,már õsszel is úgy védett,hogy tudta,nem fog hosszabbítani,környezetváltozásra vágyik,ügynöke kijelentette,újabb tárgyalásra már nincs esély. Mondjuk a jelenlegi 6 milliót se nagyon fogja megadni akármilyen klub...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
én meg arra leszek kíváncsi lesz-e olyan csapat amelyik kifizet 8 millát neki évente...
bakkerman
akkor nyáron eladó lesz. Courtois,Muslera,Rui Patricio hármasból ha jönne valaki nagyon örülnék,mindhármat megnézném Barca mezben,jó kapusok

tobias88
Avagy Neuer-Valdes csere + némi 10 milliók a Bayern-nak? <#idiota>
tobias88
Courtois-ra szavaznék viszont szerintem ez csak a fizetés feltornázása miatt van.
[HUN]FaTaL
Az FC Barcelona jelenlegi elsõ számú hálóõre, Victor Valdés nem hosszabbítja meg az egyesülettel érvényben levõ, 2014-ig szóló szerzõdését, miután bejelentette távozási szándékát a klubnak csütörtök délután. Valdés elhatározását az ügynökei közölték az egyesület vezetõivel, megelõzendõ a tárgyalásokat, amelyeknél a klub mérlegelte volna esetlegesen a kontraktus anyagi feltételeinek a javítását.

Forrás: Eurobarca

Kiváncsi leszek kit hoznak a helyére.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
Ja látom Bayern topikba már elõtték, nvm 😄
Sippie
kiváncsi vagyok ott hogy akarja megoldani a tiki-takát...
"-Robben passzolj
-Hogy mit csináljak?" <#eplus2>
tobias88
Guardiola a Bayernben lesz nyártól ugye, de most az is kiderült hogy a Citytõl is volt ajánlata és a Chelsea-tõl is egy 66 milliós 3 évre. <#idiota> Az mi összeg már <#nyes>
bakkerman
Ááá...nyáron mehet kölcsönbe olaszba vissza

tobias88
nulla, Sanchez 2õt rugott mellé fölé 5 méterrõl
bakkerman
A meccs jelentést elolvastam,kár hogy utolsó percekben kaptunk gólt...Capitano gólnak viszont nagyon örültem amikor olvastam,Grande Puyi!! 😊 Csapat teljesitménye milyen volt? Helyzetkihasználás?

Jakuza001
A 2. Malaga gol elott konkretan azt mondtam, hogy megerdemelnenk, ha golt kapnank, mert nem lehet ilyen flegman es nemtorodom modon jatszani mindossze egy golos elonynel, ahol meg van egy visszavago is.

Megerdemeltuk mert kb 20 percet jatszottunk es a jatekosok csak a mezeket kuldtek ki a palyara.

Sanchezrol meg jobb ha nem mondok semmit. Egy vicc.

tobias88
kommentátor is kész, esni akart Pedro <#idiota> összerúgta a lábát ember...
tobias88
felõlem eladhatjuk, eddig védtem de mehet ahova akar
tobias88
felébredt a Malaga az álomból <#idiota>
már vezetünk is 😊
tobias88
nem is emlékszem mióta nem voltunk hátrányban egy meccsen
kaposi1
Tökéletes de nem magyar.
http://vipusa2.blogspot.com/2013/01/vipracing-4.html

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Messi mit hagyott ki!!!!<#csodalk>

REAL MADRID

tobias88
szélsõ hátvédnek jó lenne, mert a labdával viszont gyors <#zavart1>
kaposi1
Hol is?????

tobias88
Isteni Messi elképesztõ passzt ad a szélvészgyors Tellonak és õ gyönyörûen bepasszolta a balfasz Sancheznek.

Na hol a hiba?
Jakuza001
Az a Sanchez lol.
Ez meg akkor se talalna be, ha a golvonalon allna a labdaval es 50 meterre nem lenne az ellenfel jatekosa. 😄

Jakuza001
Talan itt nezd meg

kaposi1
Én nézem ha megtalálom normális minõségben.

bakkerman
ha valaki nézi a meccset majd a végén dobjon már pár sort,hogy játszottunk,sajna nem vagyok otthon nem tudnom nézni

kaposi1
Sziasztok!

Nem tud valaki a ma esti meccshez egy mûködõ stream-et a Digi Sport2-höz?<#help>

Jakuza001
detto es ezen az se fog valtoztatni hogy Pep odamegy.

bakkerman
Nagyon jó választás! Okosan döntött,többre viheti a bajoroknál mint a Citynél vagy a Chelseanél,ahol csak addig becsülték volna meg amíg nyeri a meccseket...Sok sikert PEP! 😊

yee én viszont örülök neki a Bayern virágkorát élheti😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

xRAIDERx
Pep Guardiola 2016-ig a Bayern München edzõje.
LINK
Sajnálom hogy az általam legjobban utált csapathoz szerzõdött.
Azért sok sikert neki.

bakkerman
Neymar nyilatkozott rólunk,azt mondja hogy õ nem tud semmilyen egyezségrõl a Barcaval,2014-ig szerzõdése köti a Santoshoz,és csak arra koncentrál,hogy addig a lehetõ legtöbbet kihozza magából és a csapatból,és készül a hazai VB-re. Én még mindig azon a véleményen vagyok,hogy ha európába jön,akkor hozzánk fog jönni...2014-ben már nem lesz Villa,Alexis 28 éves lesz,Messi 27,Pedro,Tello még a jövõ zenéje,hogy milyen szinten lesznek akkor,a brazil meg a legjobb korban lesz. Még esetleg a Real jöhet majd szóba,ha CR otthagyja õket akkor szvsz ráfognak szállni. Én amúgy örülnék neki ha hozzánk jönne,de tényleg csak 2014-ben,addigra remélhetõleg fejben felnõ,és kinövi az allûrjeit.

bakkerman
félévi értékelõ (forrás eurobarca)

Elérkezett az idõ az értékelésre. Tito Vilanova kevésbé képviseli az egyesületet a nyilvánosság elõtt, mint elõdje és jó barátja, Pep Guardiola, ám a háttérben meghúzódva zseniálisan rakosgatja a Barça keretének a darabkáit. Cruyff szerint akkor lehet lemérni egy szakvezetõ valódi képességeit, ha krízis alatt mérettetik meg, és ezzel tökéletesen egyet is értek, ugyanakkor az sem a véletlen mûve, hogy az augusztusi szezonkezdettõl a málagai, 3-1-es gyõzelemig bezárólag nem volt még csak krízis közelében sem a katalán csapat.

Vilanova remekül forgatja az együttesét. A védelemben Adriano a legjobbját hozza ki magából, és olyan szinten teljesít, amit Barcelonában még nem sikerült elérnie az elmúlt két, Katalóniában töltött évében. Dani Alvest sok kritika éri, a brazil viszont fokozatosan javul, és ha nem is lesz a régi, még így is Európa egyik legjobb szélsõje, akinek a vérében van a jelenlegi Barcelona csapatjátéka. Amellett, hogy Vilanova bizalma és rotációja mellett a két játékos a legjobb teljesítményéhez közelít, a katalán tréner kiválóan oldja meg Piqué, Puyol és Mascherano forgatását is. Piqué ismételten azt a formát idézi, amit Pep Guardiola elsõ három szezonjában hozott, Puyol és Mascherano cserélgetése pedig rendkívül ésszerû döntésnek tûnik, hiszen a katalán hátvédnek ebben a korban már nem árt némi pihenõ a sorozatterhelés alatt, Mascherano pedig - talán a rotáció miatt is - szintén azt a szinte hibátlan védõmunkát hozta, amit az elmúlt két évben, és amit az idei szezon elején viszont nem.

Nem lehet nem észrevenni továbbá Cesc Fábregas kivirágzását, aki tavaly tavasszal nagyon hiányzott abból a Barcelonából, mely a Ligát és a Bajnokok Ligáját is egy héten belül bukta el. Fábregas ragyogóan osztogat, érkezik a kapu elé és játszik össze egyben válogatottbeli csapattársaival, Xavival és Iniestával. Vilanova belé fektetett bizalma az idény eleji kritikák miatt kulcsfontosságú volt, hiszen a tréner akkor is a kezdõcsapatba jelölte a szezon elején, amikor néhányan a keretbe se nevezték volna.

A középpálya másik értéke, Thiago a sérülései után szintén kezdi visszanyerni a régi énjét, és mutatja, hogy folyamatosan fejlõdik. A málagai gólja magabiztosságról tanúskodik, az pedig, hogy Vilanova a komolyabb tétmeccseken, szoros állásnál is bizalmat szavaz neki, csak erõsíti ezt a sikerességhez elengedhetetlen önbizalomfaktort.

David Villa szerepeltetésének a gyakoriságával sem fog mellé Vilanova, a spanyol támadó ugyanis hatalmas aduász lehet a Barça kezében a sorsdöntõ, tavaszi meccsekre nézve, ha elfogadja új szerepkörét, az ugyanis látható, hogy Iniesta, Xavi, Fábregas hármas közül huzamosabb ideig a padon hagyni valakit Villa miatt nagy visszalépés lenne. Ellenben Villa mindig új színt tud vinni a játékba, és a gólerõssége nem kopott meg, ezt pedig pontosan tudja Vilanova, és ezért is ragaszkodik hozzá a számos kérõ ellenére is.

Látni kell, hogy a Barça sikerességét a fent említett, úgynevezett kiegészítõ pillérek határozzák meg. Ez az együttes korszakos, még mindig a legszebb futballt játssza, ám a sikerességének a mértéke - egyszerûbben: a trófeák száma - szoros, nagyon szoros összefüggésben van azzal, hogy Alves, Adriano, Villa, Thiago vagy éppen Pedro milyen formában futballoznak. A Xavi, Iniesta, Messi, Busquets tengely ugyanis évek óta hozza a világklasszis színvonalat, ám a legnagyobb találkozókon csupán az õ képességeikre nem lehet alapozni, ott már csakis teljes csapattal lehet nyerni.

Tito Vilanova kiváló úton halad, fél éven belül pedig értékelhetjük azt is, hogy célt ért-e - és persze azt is, hogy mi jól gondoltuk-e.

------------------------------------------------------------------

remek írás,és elemzés,én annyiban nem értek egyet az íróval,hogy szerintem Alvesnek voltak jobb szezonjai,eddigi évek során se a beadásairól volt híres,de idén kritikán aluli amit ezen a téren csinál,de amit hoznia kell egy Barca szélsõvédõnek,azt remekül lehozza minden meccsen. Adriano tényleg az õsz egyik üde színfoltja,én nem vártam tõle sokat még nyáron,azt hittem Alba mögött folyamatosan padozni fog,de hálistennek csalódást okozott jó értelemben,igazi harcos,küzd,és tenni akar a csapatért! Cesc élete formájában,házi asziszt listán Iniesta mögött van,ami rávílágít arra,hogy õ a jövõ Xavi után.

bakkerman
egyébként tegnap nem mondta a kommentátor,de szerintem megint megdöntött a csapat valami rekordot,19 forduló után 18 pont különbség még tuti nem volt a két csapat között a történelemben

bakkerman
a Real meccseire mostmár 18-as karikát kell kirakni...<#ravasz1><#zavart1><#idiota>

18<#taps>

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
Sanchez <#wilting><#falbav>

Sippie
Sanchez b+...
Sippie
Néddamá, Thiago 😄 nem volt csúnya :d
Sippie
Öcsém ez az Iniesta de rohadtul megérdemelne egy aranylabdát
[HUN]FaTaL
Fabregas <#worship>

Messi milyen labdát adott!

[HUN]FaTaL
Persze ettõl még nem semmi stat, csak a pontosítás kedvéért írtam 😊

[HUN]FaTaL
233. meccsén 197. gól, nem bajnoki és nem 203 😊

tobias88
Kézilabdásoknál max 1 kapus irigyelné meg, 1 gól/meccs ott nem az igazi. Mondjuk vizilabdában már jó
bakkerman
203. Bajnokiján 197. gól...azért ezt némelyik kézilabdás megirigyelné,nemhogy focista,hihetetlen

bakkerman
jól kezdett a malaga,de elõnyben mi gálázunk,innen lesz jó a meccs

tobias88
óhogyaza... ez simán bemehetett volna
tobias88
innentõl csak könnyebb lesz