33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• ToM1113
    ez így nem ér! :D

A realista a végleges? :)
  • [HUN]FaTaL
    Optimista: 0-2
    Pesszimista: 2-0
    Realista: 1-1 :D
  • ToM1113
    Holnapra egy kis tippverseny?

Az enyém:

Bayern-Barca 1-1
  • Nyiri
    Mármint játékstílusban és hozzáállásban. Nem egy eke csapat.
  • Nyiri
    Mondjuk a Bayern más mint a Milan.
  • tobias88
    tudom, engedte is a kemény játékot ahogy szokta
  • bakkerman
    a Barca-Milant is ő fújta...:)
  • tobias88
    Kassai lesz kedden a bíró, csodálatos... (engedi a rugdosást meg alig ad sárgát)
  • bakkerman

• Sippie
    na akkor gondolom jön a szokásos tol minket az UEFA szöveg :D yeee, úgyis rég volt már.
  • bodajoci
    még annyi, h nem hiszem, h Messi hiánya miatt nem ment most, inkbb qrvára leszarták ezt a meccset fejben
  • bodajoci
    igazából, nem adtak meg les címén egy gólt a Levanténak, sztem egyvonal volt...de több hülyeséget is csinált a bíró, olvasd el eurobarcán.
  • Sippie
    fantasztikus... egyszer Messi lesérül hosszabb időre, vége lesz a csapatnak...

joci: vitathatóan? Na mi volt?
  • bodajoci
    fos egy meccs volt, de legalább Abidal kezdett, meg nyertünk...igaz vitathatóan.
  • bakkerman
    szokásos kinlódás,labda tologatás,a kreativitás teljes hiánya,nem volt vállalkozó kedv senkiben
  • IXEMGabeo

idenézzetek:)))
  • Sippie
    Öccsém, kocsmából néztem a meccset, de csak hellyel közzel tudtam belekukkantani. Arra felfigyeltem hogy 11-es van, de Villa ... wtf?!
    Magáról a játékról nem tudok mit mondani, nagy részét nem láttam :D a Fabregas gól ismétlésből szépnek tűnt azért. Elején láttam hogy Abidal kezdő, respect!
    A támadó játékunk tényleg ennyire impotens volt, hogy csak egy gólra voltunk képesek? Legalább helyzetek voltak, vagy az se nagyon?
  • Bagi1991
    Jajah,abidal tényleg nagyot játszot nagyon magabiztos, nem igen menek ell mellete.De az tuti hogy csatárt venni kell nyáron nincs mese.
  • [HUN]FaTaL
    Abidal viszont tanári volt, lehet kezdetni kellene a Bayern ellen is, Pique mellett középen.
  • Bagi1991
    Számomra ma be bizonyosodott hogy Villa tőlem nyugot szível távozhat nyáron.
  • [HUN]FaTaL
    Na, csak begyötörtünk egyet...
  • [HUN]FaTaL
    Ennél azért többet vártam, ez nulla.
  • bakkerman
    hát az a helyzet,hogy bajnokikon én már nem várok a csapattól nagy színvonalú játékot,valahogy be kell húzni a 3 pontokat,ennyi...én inkább Thiago,Tello,meg az olyan játékosok játékát figyelem,akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak,ezért nézem még a bajnokikat
  • [HUN]FaTaL
    Az eddigiek alapján csak miatta. Nem nagyon van kedvük focizni a fiúknak, de akkor legalább a tizit be kellett volna lőni...
  • bakkerman
    már csak miatta megéri megnézni a meccset :)
  • [HUN]FaTaL
    Abidal
  • ToM1113
    kezdő játékosok ma:
    Valdés, Alves, Cesc, Villa, Iniesta, Thiago, Montoya, Adriano, Abidal, Song és Tello
  • bakkerman
    én örülök a hírnek,szívesen látnám a csapatban,de nem mindenáron,ha marad pénz a leigazolása után egy belsővédőre,akkor felőlem jöhet,de a fő poszt ahova igazolnunk kell az a kapus és belső védő poszt.
  • Sippie
    ha meg nem fut be, akkor úgy járunk mint Ibrával :D
    de amúgy nem lehet előre megmondani hogy mi lesz, talán az is jobb, ha hozzánk kerül, és itt sül be, mintha elvinné mondjuk a reál, és Messi2 lenne belőle.
  • ToM1113
    igen nyilván... és meg is van rá az esély hogy jó lenne...
    Nade kötve hiszem hogy olcsóért el lehetne őt hozni...

Idén alaposan bele kell nyúlni a pénztárcába, kell egy kapus Valdes pótlására, egy/két erős védő aki össze szedi hátul a fiúkat, és akkor még előre is akarják Neymart. Bár hozzá kell tenni hogy nem egy klub igazolt már ilyen nagy összegben, mi viszont nem igazán szoktunk sok pénzt kiadni...

Nem tudom sajnos elképzelni hogy kapust védőt és csatárt is vegyünk egyszerre. Pedig ezt kéne.
  • Bagi1991
    Háát nem tudom sztm Neymár jóó lenne beleférne ebbe a játék rendeszerbe,azért azt is vegyük figyelembe hogy még csak 21-éves sztm bármi lehet,ha befutna akkor nagyott nyernénk vele jóó párr évre.Itt azért ki lenne szólgálva.
  • [HUN]FaTaL
    A védelem is vicc, de Messin kívül a támadó szekció is egy nagy nulla.

"Arról persze senki se tehet hogy évek óta nem találnak olyan csatárt előre aki Messi mellett képes érvényesülni és ontani a gólokat."

A 10-11-es szezonban még nem volt evvel probléma, Pedro is 20 felett lőtt.
  • Sippie
    Valóban lehet jobban járnánk egy kiforrott csatárral. Én nekem azóta vannak fenntartásaim, mióta a klubvb-n kb 1 normális passza volt, amikor szélről két védő között tette be, azonkívül nem nagyon emlékszem tőle momentumra, pedig aztán a mi védelmünk nem tartozik a legjobbak közé.
  • ToM1113
    Hazájában ő a fasza gyerek. Dehát azért azon a színvonalon lehet is bohóckodni meg ugrándozni a védők között...
    Lehet csak én vagyok vele így, de én még igazán nagy csapat ellen nem láttam tőle szinte semmit se klubcsapatában de pedig a válogatottban.
    Persze ettől függetlenül lehet hogy nagy fogás lesz/lenne.
    Mondjuk nem értem hogy ha mindenképp akarunk csatárt hozni akkor miért nem hozunk valami olyan srácot aki már azért bizonyított és kevesebb esély van rá hogy mellé nyúlunk vele. (Pl: Agüero)
    Egyrészt szerintem nem lenne drágább, másrészt már jóval kiforrottabb játékos.

De ez a minden évben új csatárt vegyünk politika nekem nagyon nem tetszik... Főleg hogy állandóan csak pénzt bukunk vele.
    A védelem meg eközben szinte romokban... Szerintem nem 1 hanem 2 belső védő is jöhetne nyáron. Puyol sérült állandóan, Pique mostanában vicc.
    Míg elöl azért van miből válogatni (Messi, Pedro, Alexis, Villa, Tello, +a kölcsön adottak)
    Arról persze senki se tehet hogy évek óta nem találnak olyan csatárt előre aki Messi mellett képes érvényesülni és ontani a gólokat.

Mondjuk egy Alexis-Neymar cserét el tudnék fogadni +10-15 pénz ráfizetéssel... Csak hát erre meg nem sok esély van.. :D
  • kaposi1
    Ebből a gyerekből két értelmes mondatot nem nézek ki , nem hogy tárgyaljon.
    Majd az apu a szájába rágja mit kell mondani.
    Ha valakit hát őt nagyon nem várom a csapatba.
    Majd ha bizonyított nálunk is akkor majd elismerem a tudását, de addig nagy fenntartással várom a Barca-ba.
  • Bagi1991
    Barcelona: júliusban ülnek le tárgyalni Neymarral - sajtóhír

Neymar, a Santos labdarúgócsapatának brazil klasszisa a goal.com értesülései alapján júliusban Spanyolországba utazik, hogy a Barcelona vezetőivel tárgyaljon átigazolásáról.

A huszonegy éves brazil játékost már több európai élcsapattal is hírbe hozták a lapok az elmúlt években, azonban az utóbbi hetek pletykái és nyilatkozatai alapján úgy tűnik a Barcelona lehet a befutó, ha Neymar úgy dönt, hogy 2013 nyarán elhagyja nevelőegyesületét.

A legutóbbi hírek szerint a játékos végre beleegyezett, hogy leüljön tárgyalni a Barcelona vezetőivel, és a goal.com értesülései alapján a fiatal csatár édesapja már korábban a katalánoknál járt, hogy a részleteket egyeztesse, és előkészítse a szerződést, mire fia júliusban Spanyolországba érkezik.
    HIRDETÉS
    „Neymar a nyáron a Könföderációs Kupán vesz részt, majd egy egyhetes spanyol nyaralás keretében július kilencedikén Barcelonába utazik" – erősítette meg a hírt egy a brazil csatárhoz köze
  • Sippie
    én értem, csak ugye a pápa Argentín... ezért speciel a spanyol mezt nem is értettem, mire adták neki, főleg hogy olasz származású. Esetleg adhatnánk neki egy magyar hokimezt is :D
  • bakkerman
    ilyen aláírt mez adományozásnál egyszer-egyszer odaadhatnának egy XAVI6 mezt vagy egy PUYOL5 mezt is,tudom hogy Leo a kirakatemberünk,a világ legjobb futballistája,hatalmas marketing értékkel,de például az én szememben Puyi semmivel se tett kevesebbet ezért a csapatért mint Leo,neki is megtiszteltetés lenne ha a Pápa,vagy bármilyen nagy befolyású ember az ő nevével ellátott mezt kapná meg...remélem értitek mire gondolok :)
  • Sippie
    kemény :D bár én élből nem tetováltatnék magamra semmit...

viszont izgulhatnak a Bayernnél, megkentük a pápát is, az Uefa után
  • bakkerman
    na ez nagyon durva

azért ehhez nagyon fanatikusnak kell lenni