33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Valdes
  • dienesoft
    Egyetértek. Fegyelmezett és komoly Bayern, szétszórt Barca. Fáj kimondani, de eddig valljuk be, nem mi vagyunk a szarabbak, hanem ők játszanak hibátlanul.
  • Bagi1991
    Hááát gyerekek ez igy nagyon gyenge,az az igazság hogy én nem azt mondom hogy ennyire szarok lennénk hogy nem tudunk kapura lőni az az igazság hogy a Bayern a jóó sajnos nem tudunk mit csinálni ellenük,nagyon megfognak minket...persze az is biztos hogy nem vagyunk világi formába de ez a bayern érdeme hogy vezetnek sajnos..
  • ToM1113
    nem tudom mi lett ezzel az emberrel... :S
  • Effe88
    "Pique olyan mint egy bohóc"
    pont ezt gondolom én is, csak nem akartam ide beírni:D
  • ToM1113
    nem is értem... de nem csak mélyen játszik, hanem szarul is. Bár nem tudnék olyat mondani aki jó lenne most. Pique olyan mint egy bohóc.. :D főleg ezzel a fejjel.
  • Grove4
    Messi nem játszik szerintetek túl mélyen?
  • ToM1113
    hát ne haragudjon meg a világ de az hogy 1 kiba*ott helyzetünk sincs...
    Szégyen.

Ha a második félidőben nem változtatunk akkor nem hogy gólt nem rúgunk de vagy még 3 at is kapunk mellé...
    Főleg hogy a 4. kezezést már nem fogják elnézni, mert nem kézilabda ez.
    (Még ha az eddigi 3 ból 2 nem volt tizenegyes akkor is.)
  • Jakuza1
    Azert vicc, hogy milyen szara biro.
    A lokeseket nem fujja le, a kezezesek elott mind volt es a szoglet is azutan alakult ki.
    Ettol fuggetlenulszarul jatszunk. Pontosabban alibizunk a palya kozepen.
  • [HUN]FaTaL
    Ilyen játékkal inkább essünk ki, mert a Real 5-t gurítana a döntőben.
  • [HUN]FaTaL
    Dupla nulla. Le is jöhetnénk, legyen 3-0.
  • dienesoft
    Ez eddig óriási nulla amit produkalunk, örüljünk hogy nem szórtak ki minket eddig.
  • [HUN]FaTaL
    Kurva gyengén játszunk, hatalmas zakó lesz így.
  • IXEMGabeo
    gól volt és vezet a Bayern
  • [HUN]FaTaL
    Pique hogy néz ki? :DDD
  • tobias88
    Boateng kezd Van Buyten helyett, kár érte mert Boateng sokkal agilisabb, gondolom ezért is tették be
  • Jakuza1
    Abi kellene oda, az elmult meccsen is a csapat legjobbja volt.
    Persze feltik egy ilyen merkozestol, ennyi kihagyas utan.
    De a multkori magabiztossaga es jo jateka nagyon jol jonne most.
  • [HUN]FaTaL
    Sokszor váltogatják a széleket meccs közben is Sanchezzel, legalábbis én úgy vettem észre.
  • tobias88
    pedig a formáció az ami nem helyes, a kezdő igen
  • bakkerman
    ez a hivatalos kezdő csapat,a formációt ne rajtam kérd számon :D
  • tobias88
    ilyen kezdő csapatot te honnan szedsz? Pedro bal szélen?
  • bakkerman

Bartra-t féltem...
  • bakkerman
    az a védelem egy vicc volt,a támadó trió meg a mostanihoz képest ég és föld
  • tobias88
    De jó lenne ha a 4 évvel ezelőtti meccs megismétlődne csak idegenben: 0-4

Igaz, az a Bayern kb 7-8 poszton volt lyukas (a jelenlegiben meg talán Müller mint támadóközéppályás a baki):
    Butt - Lell, Breno, Demichelis, Oddo - Ze Roberto (77.Sosa), Van Bommel, Schweinsteiger - Ribéry, Toni, Hamil Altintop (46.Ottl)
  • bakkerman
    1-1-es döntetlen jó eredmény lenne a hazai visszavágóra
  • tobias88
    az rendben van de a sorozat szerint idén győzni kéne megint szóval ma is minimum döntetlen kell
  • bakkerman
    off:

Pep megkapta Götzét nyártól...háááát nem tudom melyik a könnyebb,az idei Heynckes féle csúcsformában lévő Bayern elkapni,vagy a jövő évi Pep vezette csapatot...:DDD

on:

már tűkön ülök nagyon várom a meccset,kocsmában nézem a meccset haverokkal,nagyon jó lenne ha úgy jöhetnék haza borgőzösen,hogy nyertünk :) De bármi lesz,én büszke leszek a csapatra,zsinórban 6 BL elődöntő rekord,ezt SENKI nem veheti el a csapattól :) MES QUE UN CLUB
  • ToM1113
    igen... Mostanában annyi szar teljesítményt és kiábrándító alibi focit láttunk a Barcától hogy ideje lenne összekapniuk magukat és bizonyítani ahogy a Milan ellen tették.
    De ha megint jön a szokásos hozzáállás, hogy jajj rúgjunk 1 gólt és akár 3 at is kaphatunk, majd a visszavágón guritunk egy 4-est... Hát akkor most már biztos vagyok benne hogy jönni fog az a bizonyos pofára esés, ami majdnem jött a PSG ellen.
  • tobias88
    Én ma futball ünnepet várok, nyerjen a jobb. Nem kell az miatt aggódni, hogy a Bayern beáll a 16osa elé és egy kimondottan sz&r meccset látunk mint sokszor sajnos. Viszont az az érzésem, hogy Xaviék még mindig képesek a magasabb szintre, arra, amivel a Bayern-t is meg tudják verni még hazai pályán is, arra amit sokszor előhúztak már a kalapból. (lásd Barca-Milan)
  • leipsig
    félidő:H, végeredmény:V 26.00

Ennyiért ez ajándék
  • tobias88
    ha 2 hete játszhatott a psg ellen akkor simán kezd holnap...
  • bakkerman
    játszani fog,ne fossatok
  • ToM1113
    friss a link... én is most olvastam csak.

De ez mi... francokat kell itt félre informálni az embereket vagy kétségessé tenni a dolgokat.
    Egyszer azt mondják hogy mindenképp játszik, aztán meg az utolsó pillanatig húzzák halasztják a döntést.

Miért nem lehet azt mondani, ha tényleg gond van hogy: hát gyerekek Messi még mindig szarba van, nem gyógyult fel, majd még holnap átgondoljuk mi legyen.

Ehelyett ilyen félrevezetést kapunk: Messi jól van, együtt edz a többiekkel, felépült, de még nem tudjuk hogy mi legyen vele holnap...

na mind1.

• [HUN]FaTaL
    Ja hogy Messi nem biztos, hogy kezd?

Ha nem kezd, akkor a pesszimista tippem válik realistává.
  • ToM1113
    ja a link lemaradt:
    http://www.eurobarca.hu/hirek/labdarugas/20130422-roura-holnap-dontunk-messirol/14879
  • ToM1113
    Viszont ez a:
    Holnap döntünk Messiről dolog nekem nem igazán tetszik...

Még sincs olyan fasza állapotban mint ahogy azt eddig mondták?
    Mert eddig úgy volt hogy mindenképpen játszik a keddi meccsen már...
    Ha nem kezd, szerintem esélyünk sincs. (X re se.)
  • ToM1113
    azzal én is szemeztem, lehet megrakom.
  • bakkerman
    amit raknék,az a szögletek száma,tuti hogy sok szöglet lesz,főleg a Bayern részéről,a sok kontráikkal nem fog tudni mit kezdeni a védelmünk,ki lesz rugdosva a labda,tuti sok szöglet lesz
  • ToM1113
    akkora szorzók vannak tippmixen most...
    Sőt.. sokféle fogadási lehetőség van most a Bl-re.
    De ember legyen a talpán aki eltalálja... pedig pl a 2-2 re 13x pénz van... a félidő hazai, vége vendégre meg 26x... :D Az 1-1 re 6x-os, az se rossz.
  • bakkerman
    az eszem azt súgja 2-1,a szívem pedig azt,hogy lehozzuk 1-1-re a meccset,itthon meg győzünk :)