Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
biztos van olyan,aki elsõosztályú volt valamelyik szezonban még,csak sérülés vagy valami miatt nem tudott betalálni nekik Leo

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

agyalnom kell, van-e olyan spanyol csapat, akiknek nem lõtt gólt😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Nincsenek még papírok azért nem õ védett.

#24832: <#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
Carles után Xavi is aláírt 2016-ig,és ha minden jól alakul mindketten innen vonulnak vissza <#worship><#worship>

tobias88
Ha Diego Lopez védene, akkor már ezen a meccsen is õ védett volna hogy szokja a játékosokat. A Barca ellen szerintem még bõven nem fog kezdeni, túlzás lenne.
[HUN]FaTaL
Szerintem Diego Lopez fog védeni, nem Adán.

#24826: Pinto nem nagyon szokott olyan ajándéklabdákat osztogatni, mint Valdes. Viszont kevesebbet véd 😄

tobias88
Digié a spanyol kupa szóval igen
Sippie
Egyébként a Digin lesz a meccs?
tobias88
Adan sem egy életbiztosítás
Sippie
ja tényleg... akkor két ajándék labda 😄
Jakuza001
Nem a Pinto fog vedeni ??? 😄

Sippie
Belekalkuláltad Valdes ajándék labdáját valamelyik Reálosnak? 😄
bakkerman
Real ellen jók leszünk úgyérzem,elsõ félidõ lesz a necces,mindig jól megnyomják ellenünk az elejét,valószínûleg kapunk gólt,de lövünk is,félidõ 1-1 lesz,idegenben lõtt gólunk miatt második félidõben már nyugodtabban játszhatunk,a Madrid fáradni fog folyamatosan,helyzeteink meglesznek,csak be kell lõni azokat! 3-1 vagy 3-2-es gyõzelmet tippelek

Jakuza001
A vedelem meg mindig nagyon gyenge.
Ilyen amator golokat nem szabadna kapni. Sanchez meg akkor tud golt rugni, ha bepattan rola a labda, mint a Malaga ellen.
Egy vicc hogy 3 meterrol sem tud golt rugni.

bakkerman
eurobarcáról

Sippie
én mostmár azon kezdek gondolkodni hogy ez a srác egy beépített szabotõr.
Sippie
dejó hogy rászóltam, vette a lapot egybõl 😄
tobias88
Az elsõn olyan jókat nevettem, aztán rájöttem hogy nálunk játszik.

tobias88
tobias88
szavakban nem mérhetõ hogy mennyire gyenge, remélem a keretben sem lesz szerdán
[HUN]FaTaL
Sánchez tényleg egy láma fasz.

tobias88
amúgy elvileg Messi picit sérült <#idiota>
bakkerman
jaja CR nagyon elhittem hogy idén nyerhet egy aranylabdát 😄D

banok
XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tobias88
Ronaldo azt hitte közelebb jöhet a góllövõlistán, de nem jött be neki...
Icardi után Messi is négyet vágott ma😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
5-1

GRANDE LEO

tobias88
Ezért kell Villának játszania és nem Sancheznek... Nem is értem. Még Tello is jobb jelenleg mint Sanchez.
bakkerman
félidõben 3-1re megyünk,két Leo gól,1 Pedro,10 emberrel az Osasuna,plusz az edzõjüket is leküldték,védelmünk ingatag,de elõl jók vagyunk,tetszik a játék. Vamos!

Sippie
Na C.Ronaldo az aranylabdára hajt, Messinek is bele kéne húzni 😛
bakkerman
Chelsea meg szopik egy harmadosztályú csapat ellen nulla focival,a regnáló BL címvédõk,ezigen,amióta meg"nyerték" a BL-t,azóta valahogy nem megy nekik. Sors.

tobias88
Nah, a Madridot ma segíti a bíró ahogy látom, ilyen gólt megadni te jó ég...
Carvalho megüti a kapus kezét és az miatt kiejti a bíró meg tovább engedi <#idiota>
(kommentátor szerint meg kapushiba...)
bakkerman
nem lesz pihentetve,ez tuti,ha õ azt mondja,hogy játszani akar,akkor Roura befogja rakni. Lehet pár neves edzõ megmerné húzni a padoztatását,de Roura nem fogja lerakni a padra

[HUN]FaTaL
Igen, közben rájöttem 😄 A hozzászólás többi részét viszont most is tartom 😊

tobias88
holnap
[HUN]FaTaL
Földönkívüli, nem vitás 😄 Azért ma pihentetném legalább egy félidõt a classicora, nehogy rásérüljön.

bakkerman
nem súlyos Leo sérülése,ma már teljesértékû edzésmunkát végzett,játékra készen áll

bakkerman
így van,meg nálam még Giggs aki iránt óriási a respektem

Zanetti vasból van kb. Tiszteletre méltó, amit õ elért és, hogy mennyire hû az Interhez

Sippie
egyébként spanyol kupa esetében ám legyen. Viszont nem igazán értem, hogy a BL-nél ahol a stadionokat is folyamatosan ellenõrzik, hogy engedhette meg tavaly pl a Milan azt a trágya fõdet amin fociztunk? A pálya talaját miért nem írja elõ a Fifa nemzetközi kupában? A meccs elõtti karbantartást is Fifa személynek kéne ellenõrizni, hogy egész véletlen olyan turpisságok ne történjenek meg, hogy úgy fellocsolják a pályát hogy röpködnek jobbra balra az emberek esõmentes napon is. Merthát a Barca ellen az ismert taktika, ha szar a pálya akkor tiki-taka sem megy, csak ez patkányság.
lool

bakkerman
arról hallottam,de nekem még ezen is fennakad a szemem 😄

Nem kötekedésbõl de Zanetti 149 egymást követõ meccset játszott végig lecserélés nélkül. 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

bakkerman
nyílván vannak még ilyen statisztikával rendelkezõ játékosok más országokból,de azért ez Leonál nagyon figyelemre méltó,minden meccsen ütik,vágják,esõben,hidegben,szar talajon,de mégcsak egy alap megfázása nem volt eddig,nemhogy a lábával történt volna valami,eszméletlen,kajakra egy ûrlény 😄D

bakkerman
most néztem utána egy érdekességnek...Leo az idei szezonban,amin pályára lépett csak kétszer cserélték le,a Benfica ellen,és tegnap a Malaga ellen! 20 bajnokit,5 BL meccset,3 kupameccset,2 szuperkupa meccset,és 2 válogatott meccset játszott VÉGIG!!! megdöbbentõ basszus

[HUN]FaTaL
Neked lett igazad.

"Messi asked to be subbed off out of precuation because he had groin muscle discomfor"

Nem csoda ezen a korcsolyapályán.

bakkerman
kiegyeznék egy olyannal,hogy a kupában meg a BL-ben is 7-6-os összesítéssel vesszük a párharcokat,és a döntõket meg 3-2-re nyerjük! 😄

[HUN]FaTaL
😄DDDDDDD

a védelem az kb katasztrófa volt néha, de amíg több gólt rúgunk, mint az ellen, ki nem sz@rja le <#idiota><#zavart1>

Visca El Barça!

bakkerman
nagyon nagy ASD:ASADSSG:aADS azért Ribery se az a türelmes,passzolgató,és majd váratlanul meginduló játékos 😄 de tényleg kiváncsi vagyok mi lesz a hollanddal Pep érkezése után