33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#26678 1: nem a 4. gól előtt volt
2: előtte a labdát lőtte el, direkt meg is figyeltem tegnap
3: ha már ennyire kassaizol, elemezd ki a #26668-t... -
#26677 Azért vannak nem kicsit hülye emberek... Milan drukker írja hogy a Bayern a Milantól leste a taktikát, csak jobban csinálták...
persze :D :D :D -
#26676 Na úgy néz ki a sok majom már megint idetévedt :) -
Micsu #26675 "A játékvezető nem befolyásolta a mérkőzés alakulását. Gyorsabbak, erősebbek voltak a németek, szinte lehetetlen győzni ellenük. Még egyszer mondom, nincs értelme beszélni a játékvezetői döntésekről" – mondta a lefújást követően Gerard Piqué,"
látom a barcnánál azért még nyomon vannak, respect -
Micsu #26674 LOL
még azt se tudod mikor mi volt, száni
a bírót már kitárgyaltad, botrányos volt a játékvezetés most meséld el miért nem lőttetek kapura? -
#26673 Szabályokkal legyél tisztában, attól hogy kéz az még nem szabálytalan. Talán Pique kezezése az volt, de ott is fordította el az egész testét. Kassaié egy gyenge bírói csapat, világ életében azok voltak és ezt tegnap is bizonyították. A meccset nem döntötték el, azt mindenképp nyeri a Bayern, de a párharcot igen. -
Coco #26672 Most mondjam, hogy a chelsea már rég ott van? -
Pukkka #26671 Nézd már vissza az egész esetet, ne csak egy képet ragadj ki, te szerencsétlen. -
#26670 ez nem a 4. gól előtt volt amúgy. -
#26669 Na végre ott a Barca, ahol lennie kell:) -
SzocsA #26668 -
#26667 Amugy a 4. gol elott ez is szabalyos volt Kassai szerint.
-
#26666 Annak mi koze van ahhoz, hogy karatezni akarsz foci helyett ?
A szabalytalansagot le kell fujni, es a megengedheto kereteken belul kell engedni a jatekot. Ennyi a dolog es ez mind a biro hozzaallasan mulik, de ami szabalytalan az szabalytalan, mint a vallrol felugras vagy a bodicsek.
-
#26665 bírója válogatja. Reál meccsen 16-oson belül fellökte Messit a nagydarab feka, és semmit nem fújtak. Most akkor az fair, hogy simán megkerülte volna, de odébb taszajtotta és elesett, emiatt nem lett gól? -
#26664 mert az jobb, ami msot van, hogy eggyik játékost meglegyintik,esik és akkor már fúj is a bíró?
mert szerintem nem. -
#26663 Mindenesetre a Kassai gyűlölők klubbját asszem lájkolom FB-n :DDDDDDDD -
#26662 én már azt nem szeretem nézni, mikor fél percenként azért vannak játékmegszakítások mert az eggyik elesett azért mert megsimigatták vagy mikor mind2 játékos húzza egymás mezét és befújja valahova a bíró.
nagyon ritkán mikor pl meccset látok az mindig magával ragad, hogy ott legalább engedve van a küzdelem a labdáért.
-
#26661 "eltolni kézzel a másik játékost."
itt nem lennének előnyben a nagydarab játékosok, a 170 centisekkel szemben? mitől fair ez? aki labdát akar, helyezkedjen jobban, játssza magát tisztára, és kész. -
#26660 Nem es nem. Egyszeruen ez hulyeseg mert akkor az tortenne, hogy hatulrol utana nyulna a masiknak es visszarantgatna a kezenel fogva amikor lefutottak. Amit akarsz egy oltari nagy marhasag. -
#26659 Arrol nem beszelve amikor vallal eltoljak a kisebb jatekost es ami szabalyos. :P
Vagy ez olyan lesz mint a loverseny, aki gyorsabb az majd plusz sulyt fog cipelni a hatan ? :P -
#26658 a kemény játék alatt nem azt értem, hogy akkor rugdosson mindenki szabadon lábat,fejet.
hanem, hogy mikor 1v1-et játszanak és elkezdik megkézimunkázni egymást ne fújjon a bíró, hanem engedje,küzdjenek meg a labdért,lehessen eltolni kézzel a másik játékost.
persz nem azt mondom, hogy szabadon lehessen lökdösni emg visszahúzni, de legyen engedve az ilyen helyzetekbe a küzdelem.
-
#26657 Ebben szerintem nem fogunk egyetérteni. Focinál focit akarok nézni, nem bunyót. Arra ott van a vasárnap este NFL szezonban.
Ha valaki tesz annyit azért, hogy olyan játékos legyen mint Messi, vagy Ronaldo, akik nem keveset dolgoztak ezért, az élvezze már ki azt az előnyt hogy ha szabálytalanul szerelik, akkor befújják nekik. Be lehetne állítani 22 súlyemelőt is a pályára, ahol kedvükre lökdöshetnék egymást, csak az azért mégsem lenne ugyanaz. -
#26656 de általába a 170 centisek nem fejpárbajokra vannak élesítve,használva:) -
#26655 "ez minden csak nem fair, mert a szabály előnybe részesíti az kissebb és mozgékony,ruganyosabb játékosokat."
Gondolom akkor is előny, amikor a beadásokra ugrik a kétméteres meg a 170 centis játékos... -
#26654 "nfair előnyt élvez másokkal szembe.
pl ilyen messi ok,hogy zseni, de nagyon sok helyzetbe nem lehet szabályosan tisztán elvenni tőle(itt az összes ilyen stílusú játékos értendő)"
Te mi a lófaszról beszélsz? :DDDD Szóval, akkor változtassuk úgy a szabályokat, hogy le lehessen ütni a retekbe a kis k*csögöt, aki focizik? Ez valami vicc? :D
"szerintem az az irány a legjobb a focinak ami angliába van,hogy igenis mehet a keményebb játék és csata a labdáért."
Ja, lábtörésért sárga, remek irány. Ne viccelj már. -
#26653 de a reflexei és ruganyossága nem a focihoz kapcsolódik közvetlen.
az hogy a labdával mit tud egy dolog, de az már nem, hogy lényegébe akkor tud szabálytalanságot kiharcolni amikor akar.
a sport meg a fair küzdelemről kéne, hogy szóljon.
nem az színészkedő és primadonna mentalitásról.
testalkat a másik, egy nagyobb testalkatú ha egy picit keményebben lép egy ilyen kis testalkatúhoz oda akkor elsodorja vagy a játékos feldobja magát és azt a bírók rendszerint befújják.
ez minden csak nem fair, mert a szabály előnybe részesíti az kissebb és mozgékony,ruganyosabb játékosokat. -
#26652 miazhogy előny... aki jó focista, az menjen a picsába, mert nem lehet szabályosan szerelni? :D Hát én kérek mindjárt elnézést, de tényleg :D -
#26651 #26649 -re ment sry -
#26650 Milyen labdafedezes joember ? Latom te max az almaidban fociztal. Testtel lehet fedezni a labdat, kezzel nem (ez a szabaly meg ha te nem is vagy vele tisztaban). A lokes meg szabalytalan, ha nem azonos testhelyzetben tortenik vallal. Jo lenne ha feltudnad ezt dolgozni. -
#26649 igen, de ezek által sok játékos unfair előnyt élvez másokkal szembe.
pl ilyen messi ok,hogy zseni, de nagyon sok helyzetbe nem lehet szabályosan tisztán elvenni tőle(itt az összes ilyen stílusú játékos értendő)
ok, hogy ez a játék szépsége,de nem egyenlő esély.
ezek a játékosok meg nagyon k9nnyen tudnak szabálytalanságot kiharcolni a testalkatuk és stílusuk miatt.
szerintem az az irány a legjobb a focinak ami angliába van,hogy igenis mehet a keményebb játék és csata a labdáért.
-
#26648 Gondoltam hogy ez lesz :D
Iniesta FB, google fordító:
"Nagyon nehéz dolog a ma este, mi kell leküzdeni. TOCA felállni és harcolni a célba."
Bizony, kell harcolni, mert 4-0 az semmi, főleg amilyen hatékonyak voltunk ma úgy minden téren... kell küzdeni, csak azt mondja meg a MAI meccsen ugyan miért nem küzdöttek? -
#26647 mondon, hány olyan szitu is van mikor a védők labdafedezés révén semmi méssal csak az ellenfél támadójának a blokkolásával törődnek?
ha azok szabályosak akkor itt a lesgólon kívül nem volt vitatható eset. -
#26646 Joember probald mar ki hogy egyszerre probaltok felugrani, de a hatad mogott levo jatekosa valadra tett kezeivel felugrik. Te nem fogsz tudni felugrani de az ellenfeled magasabbra tud ugrani mert a valladon tud lenduletet venni.
Nem veletlenul szabalytalan ez. -
#26645 szerintem meg nem kéne elmenni ebbe az irányba. vannak ilyen sportok, NFL, meg NHL, de azokban állandó játékmegszakítások vannak, a foci nem ilyen. Ott a főleg a folyamatos játék a tetszetős, a labdajáratás, passzok, cselek. Nem az hogy kinek van 120 kilós izomjátékosa, aki félrelöki a génkezelt törpénket. Az nem foci, inkább bírkózás, vagy cselgáncs. -
#26644 elvégre akkor minek akarna már ugrani mikor már a mögötte lévő felugrott?
a támaszkodás nem akadályozta meg a barcást abba, hogy felugrojon mert dante már felette volt.
dante teste eleve blokkolta a felugrási lehetőséget. -
#26643 Vagy teremts uj sportagat karatefoci neven es kezellel lehet sipcsontot torni. :P -
#26642 "mint a jégkorongba,ott mehet a küzdés a korongért a sport maga kategóriájába ezt a fociba is lehetne, hogy igenis lehessen kézzel küzdeni az 1v1 szitukba."
Na menj es beszelj mashol hulyesegeket. Majd ketkezzel hatulrol a te elveid szerint a nyakanal valakit a foldrerantanak esc sak a kezeit hasznalta a jatekos. Nem kicsit lol. -
#26641 kézzel is dolgozott, de igazad van, hogy annál se fújni se felesni nem kellett volna.
-
#26640 Amúgy számomra felfoghatatlan egy dolog. Egyszerűen nem értem, minek kell ahhoz történnie hogy egy meccsen úgy játszunk mint a Milan elleni visszavágón. De most tényleg? Január óta az volt az egyetlen meccs, amin hajtottak a fiúk. Úgy mint most a Bayern, letámadtak folyamatosan, hátrafutottak védekezni ha kellett. Azon az egyetlen meccsen kívül, az összes idei mérkőzés egy kalap szar. Elnézést ha nem veszem ide a spanyol középszar csapatok meccseit (bár azokból is volt vereség, meg döntetlen is). Reál elleni meccsek szégyen, Milan elleni első meccs szégyen, PSG elleni meccsek... hát k*baszott nagy mázli volt hogy nem estünk ki.
Ma se védekezés nem volt (miről beszélek, soha nem is volt védelmünk), se letámadás ami az egyetlen fegyverünk kb. Középpályán Busi 3x ért labdához kb? Támadósorunk meg no komment. És ezért a szarért is, amit ma nyújtottak megkapják a milliós fizetésüket. Röhej bazmeg. -
#26639 Te megism mirol beszelsz ? Ezt hivjak tamaszkodasnak esazonnal le kell fujni, mert elonyt szerez aki felugrik, ugyanis kezzel letolja a jatekost, aki emiatt nem tud felugrani. Vagy az ellentetje amikor alafekszik valaki a felugro jatekosnak es emiatt a testi epseget veszelyeztetei. Javaslom menj es muvelodj kicsit e teren.