33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• DasIsFuck
    taktikai szabálytalanság miatt kapta elsősorba.
    nem azért mert olyan súlyos szabálytalanságot követett el.

de nagyon sok esetbe ilyen helyzetekbe alapból dobják fel magukat a játékiosok, holott van, hogy ha nem esne el ziccerig tudná vinni...
    ezért kellenének olyan bírói reform ami engedné a keményebb,durvább játékot és nem az lenne, hogy ki játsza el jobban a nagyhalált.
    mint a jégkorongba,ott mehet a küzdés a korongért a sport maga kategóriájába ezt a fociba is lehetne, hogy igenis lehessen kézzel küzdeni az 1v1 szitukba.
    mert ez ami most van unfair!
  • Jakuza1
    Jah amikor vallal eltolta azonos testhelyzetben a Robbent aki szineszkedett egy jot, mint az Alba esetnel ?
  • Sippie
    "hogy minden kis kontaknál aki felesik akkor fújnak."

Sanchez ezért kapott sárgalapot pedig.
  • DasIsFuck
    akkor volt ott a keze mikor már egy fejjel felette volt!

ez semmivel nem szabálytalanabb attól mint mikor a védők fedezik a labdát és csak azzal foglalkoznak, hogy a csatárt eltolják és ráncigálják a labdától.

olyanoknál se fújnak soha a bírók,ha meg az nem szábálytalan akkor se dante se müller megmozdulása se tekinthető annak.
    azért a focinak nem kell primadonna sportnak lennie.
    hogy minden kis kontaknál aki felesik akkor fújnak.
  • Sippie
    annyira azért nem, mert az nem adja vissza, hogy legbelül milyen kibaszottul dühös vagyok.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem nézd vissza majd valamelyik ismétlésen.
  • [HUN]FaTaL

"Próbáltam keresni valami jelzőt, ami igazán visszaadja a mai teljesítményt, de nincs olyan egyetlen szóból álló kifejezés. Kéne valami ami egyszerre fejezi ki azt hogy: égő, szánalmas, szégyen, katasztrofális, gyalázatos, felháborító, borzalmas, kritikán aluli..."

Van ilyen szó, ami visszaadja a mai teljesítményt: Nulla.
  • Jakuza1
    Te megis mit neztel ? Egy fejjel ? A foldre szoritotta ket kezzel a jatekost es emiatt kb vagy majd egy felsotestnyit tulugrotta.
  • Effe88
    Korrekt.
  • Sippie
    Szeretnék gratulálni a csapatunknak, ezért a felejthetetlen élményért amivel megajándékoztak. Hozták a kötelezőt, és még meg is toldották egy kevéssel :)
    - Megmutatták hogyan kell 11 emberrel úgy focizni, mintha 3 fős emberhátrányban lennénk. Amint Messihez került a labda, 6 bayern játékos vette körbe, majd miután sehol 100 méteres körzetben nem volt Barca játékos, sajnos elvesztette azt. Szerencsére a kontráknál urai voltunk a helyzetnek, hiszen középpályánk nem révén 5 (hirtelen előbukkanó) bayern támadóra jutott legalább 3 védő, akik bizony posztjaik legjobbjai a világon!
    - Azt is megmutatták hogyan passzoljanak ellenfélhez úgy, hogy csapattárs a közelében se legyen. Ebben a különösen nagy meccsrutinnal rendelkező Bartra vitte el a pálmát, de a többiek sem tétlenkedtek, azonnal nekifogtak, hogy a 3. értelmes passz után gyorsan elrontsák a labdajáratást.
    - Nyilván rendkívüli szakmai indokok döntöttek amikor egy kb 6 meccses rutinnal rendelkező Bartrát tettek be egy olyan tök fölösleges posztra mint a belső védő. Gólerősségét is megmutatta a srác, amikor kapussal szemben bedobásra rúgta a labdát... azért ez egy csatárnak se menne könnyen!
    - Azért pozitívum is van a dologban, minden bizonnyal a fiúk továbbra is 100%-os állapotban vannak, így a hétvégi bajnoki meccset előre is lehetne hozni mondjuk holnapra. Elvégre hogy is nézne már ki, ha szétfutnák az agyukat egy BL elődöntőben, és lehet hogy Messi nem tudna pályára lépni 1 szezonban 182 meccsen, köztük az igen fontos hétvégi bajnokival.
    - Állítólag támadó szekcióban bizonyos Alexis Sanchez, és Pedro is ottan volt, bár szerintem ők playstationön játszották a játékot a mérkőzés ideje alatt.

Gratulálok továbbá a bírósportársaknak, akik szintén hozták a kötelezőt, így nem ért meglepetés. Hála nekik feltaláltam egy új taktikát, amely úgy nézne ki, hogy Messi megkapja a labdát, majd a többi mezőnyjátékos körbe veszi, és elkezdik mondogatni hogy SÜN, SÜN! Majd ezután minden Messi felé igyekvő ellenfelet felrúgnak, felöklelnek, földbe döngölnek, elvégre teljesen szabályos. Remélem Titonak is eszébe jut!

Gratulálok a Bayernek, az egyetlen csapat volt a pályán amelyik focizott, kihajtották a szart is magukból, ez rólunk nem mondható el. Bár a végén kár volt a fetrengésekért, még a végén megbélyegzik a csapatot hogy színészbrigád :)

Próbáltam keresni valami jelzőt, ami igazán visszaadja a mai teljesítményt, de nincs olyan egyetlen szóból álló kifejezés. Kéne valami ami egyszerre fejezi ki azt hogy: égő, szánalmas, szégyen, katasztrofális, gyalázatos, felháborító, borzalmas, kritikán aluli...

Egy normális csapatnál ezek után fejek szoktak hullani. Nálunk mi lesz?
    Nyilatkozatok a holnapi napilapból: Őőőő tudjuk mit hibáztunk, őőőő tudjuk miben kell javulnunk, őőőő nagyon erős ellenfél a bayern, de őőő a visszavágón mindent meg fogunk tenni, mert őőőőő nincs baj a csapattal, és őőőőő tudjuk mik a hibáink igen.

Megmondtam már a sorsolás után, hogy a Bayern kíméletlenül ki fogja használni a helyzeteit, és a védőink balfaszkodásait... Bazinga!
  • DasIsFuck
    felugrott és kb 1 fejjel túlugrotta a játékost, ebbe semmi szabálytalan nincs ilyen szitukat van mikor lefújják mezőnybe és van mikor elengedik.
  • Effe88
    :D:D
  • [HUN]FaTaL
    Akkor arról lemaradtam, hogy két kézzel támaszkodni az ellenfélen szabályos.
  • szucsy89
    :DDDD
  • DasIsFuck
    már az első 11-es eset is megadható volt, de a másodiknál kétség se fér ahhoz, hogy az nem leszorított test melletti kéztartás volt.
    de cserébe elengedtek egy les helyzetnek kinézőt.

• DasIsFuck
    max 2 gól volt szabálytalan.
    az első gólnál dante semmi szabálytalant nem csinált.
  • Jakuza1
    Nem is tudtam hogy az is tizenegyes amikor valakit raloknek a labdara.
  • [HUN]FaTaL
    Vond le a három szabálytalan gólt és akkor már csak 3.
  • limperatore
    bayern két 11est nem kapott meg 6-0
  • DasIsFuck
    ez nem a barca topik?
    mert én oda címeztem akkor bocsi, csak azt gondoltam, hogy ha a címbe és bannerba is benne van akkor jó helyen járok.
  • Tigristank
    2009? Na ne már. Chelsea - Barca elődöntő visszavágó nem rémlik?? :D
  • Jakuza1
    Elmond mindent, hogy meg a Barcelonat allandoan kritizalo Marcanal is ezt irjak.

"A Marcánál a szakértő Juan Andújar Oliver az első, a második és a harmadik Bayern-gólt is szabálytalannak látta – az elsőnél Danténél vélt felfedezni szabálytalanságot, a másodikat lesállás előzte meg, a harmadiknál pedig Müller blokkja volt szabálytalan."
  • Nyiri
    Ez nem az a fórum
  • DasIsFuck
    a bíró a játék szerves része, el kell fogadni a döntéseit.
    az a les amit a bíró befúj vagy arról is a bíró tehet mert a barca nem tudott helyzeteket kidolgozni?
    majd ha minden játékos és edző hiba nélkül hoz le egy meccset talán akkor lenne jogos állandóan a bíróra fogni mindent.

még így is a bírók kevesebbet hibáznak mint a játékosok a pályán.
    csak mindenki a bíróra szereti fogni mert kikapnak..vagy nem jutnak tovább.
  • Nyiri
    Szarok voltunk ez tény. 1 kurva kapura lövés nem volt. 2-0 oké lett volna. De sajnos 2 gól tuti szabálytalan volt. Nem mindegy hogy 4-0val várjuk a Bayern-t vagy 2-0. Kassai pedig szégyellje magát. Úgy sem fogja.

Amúgy tetszett, hogy ahol néztem voltunk vagy 40-n. Barca mezekben. A meccs végén maradtunk 5-n. Gratulálok a "szurkolók"-nak.
  • [HUN]FaTaL
    A VB-n jól vezettek, nem az EB-re gondolsz?
  • [HUN]FaTaL
  • Jakuza1
    Mert alolandoan benyalnak neki tovig azert.
    Emlekezz csak vissza az EB-re, hogy mosdattak es elotte volt egy ir merkozes is, ahol ama francia-ir merkozes utan ahol a VB-re az irek nem kerultek ki egy Henry kezezes utan, sikeresen elvezette nekik talan lettorszagban vagy talan litvaniaban, egy merkozest ugy hogy gondolom Fifa rahatasra, az irek kaptak 2 kamutizit egy kiallitast es egy szabalytalan golt ajandekba tole.
    A mai tevenykedese is kritikan aluli volt. Renmelem minnel hamarabb nyugdijba kuldik ezt a bohocot.
  • tobias88
    De a kommentátorokat is rühellem. Ha Kassai hibázott, nagyot hibázott akkor miért kell elsiklani felette? A vébén is ott mosták, hogy hát ezt még el lehet nézni, nem volt annyival bent. Megemlítik hogy les, talán les, esetleg?...
  • tobias88
    Kellett volna egy Sanchez - Fabregas csere szerintem még a félidőben, így a középpályát legalább megfogtuk volna és nem szaladnak át, Tito csak nézett mint a moziban végig...
  • Jakuza1
    Szerintem meg annyi se lett volna, korrekt jatekvezetes mellett. En meg nem is lattam ilyet, hogy lelehet taglozni egy jatekost igy.
  • DasIsFuck
    azért az szép volt, kár, hogy a fociba minden ütközés sazbálytalannak számít.
    mikor néztem a jégkorong vb-t, jó volt ott látni, hogy ott mehet a küzdelem míg a fociba meg egy kis ütközést is lefújnak.

nem voltak tiszták a gólok, de az idie bl-be elég sok ilyen meccs volt:)
  • tobias88
    Amúgy ez a pihentetés úgy látszik a legrosszabb dolog amit egy edző csinálhat. A csapat nem játszott 2 hete meccset és meg is lett az eredménye.
  • Unreal1942
    1. A Bayern jobb volt.
    2. Ideje volna a védelembe igazolni.
    3. Kassai nyakig benne van, hogy 4 lett...
    4. Akkor is hajrá Barca :)
  • Effe88
    Korrekt

Visszavágó 1-1 lesz
    2009ben ti oktattátok a világot, most meg a Bayern
    ilyen a foci:)

Védőt meg vennetek kéne nyáron mert elég durva, piqué mióta ilyen szar?
  • tobias88
    Csak idén a BL-ben mindig elnézik a hátrányunkra. Most már mind1, kiváló volt ma ez a Bayern de 4 góllal nem volt jobb, az már a 2-0 után lett ennyire erős, odáig meg el se jutunk ha normális bíró van a pályán. Akkor is nyertek volna talán 2-0ra is de nem 4re
  • Jakuza1
    Igy van.
  • Micsu
    Végre, így is lehet szurkolni ;)
  • tobias88
    Hát, féltem Kassaitól és jogosan, megmutatta hogy egy szutyok bíró sajnos.

Sz@r volt a csapat ma, nagyon nagyon az, de hogy 1-0nál egy ilyen lesgólt megadtak az nonszensz. 1. gólnál támaszkodott Dante, az még elment talán bár nálunk ilyent lefújtak. A 2. góljuk után viszont szétestünk a gól miatt, a SZABÁLYTALAN gól miatt. A 3. gól szintén az volt, Müller blokkolta Albát aki utolérte volna Robbent, ez NFL-ben egy gyönyörű Tackle de a futballban kifele szabad
  • bodajoci
    bele lehetne kötni abba, h mi történt a gólok előtt, de nincs értelme, mert egy fos volt a csapat ma...