Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezen sírtam <#idiota>

Visca El Barça!

bakkerman
És igeen,CR góljával nyert a Granada :ASDAJQGTpgtbdmjga fiam ha saját kapudba találsz be az nem javítja az aranylaszti esélyeid 😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Cééééééééé, aranylabdát neki <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
[HUN]FaTaL
LOL 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza001
Az NSO-rol egy aranykopes. 😄

"A reál olyan mint egy orgazmus utáni erõlködés...😊"

ROTFL

xRAIDERx
Granada-Real 1-0 végeredmény <#nevetes1>

bakkerman
Alexisrõl annyit,hogyha két szezon alatt se tudja kihozni a klasszisát,akkor tényleg elkell adni,amíg még adnának érte legalább 20 misit. Fizetése gondolom 5x akkora mint Tellonak,vagy Cuencanak,de õk értik a rendszert amit tol a csapat,és katalánok,nekik a keretben a helyük. Elkell adni nyáron a chileit,és jöhet fel Deulofeu,Cuenca meg tapasztaltabban fog visszatérni a füvesektõl

bakkerman
spanyol lapok szerint nyáron Villa,Alexis távozik,és nagy valószínûséggel Valdes is,ha pénzt akar látni belõle a klub. Alexis távozásával megnyílna az út Deulofeu elõtt,aki idén zseniálisan tolja a B csapatban,múltkor például betalált a Castillanak!

bakkerman
ma lett 26 éves Pique,Isten éltesse sokáig!

tobias88
... a beszólás nem igaz, nem az elõzmény
Sippie
nézd meg a videót, és látni fogod az elõzményt 😊
tobias88
elõzménye volt, de szerintem nem igaz
Sippie
Bár lehet ezt inkább az el classico topikba kellett volna
Sippie
Ó az a jótét lélek Arbeloa, és a szemét mocsok Messi aki a parkolóban bevárta és tökfejnek nevezte állítólag, a Reál újság szerint (kackac). Pedig a Reál játékos seeeemmi, de seeeemmmi rosszat nem tett ám, de tényleg, há na...
Patkány.
bakkerman
Dani interjû (eurobarcaról)

„Nem használtuk ki a lehetõségeinket, ez pedig megbosszulta magát. Jóval kedvezõbb eredménnyel is távozhattunk volna Madridból, de sajnos nem sikerült. Nem szabad azonban csüggednünk, mert idegenben gólt szereztünk, és ez fontos lehet. Mindenrõl a Camp Nou dönt.”

A játékvezetésrõl

„Azoknak, akiket megbíznak a mérkõzések levezetésével, erõs személyiséggel kell rendelkezniük, ez tiszta sor, e tekintetben semmi új dolog nincsen. Az emberek beszélnek és beszélnek, és én is ezt teszem, ám továbbra sem értem, miért nem kapott C. Ronaldo sárga lapot. Ha én követtem volna el azt a szabálytalanságot, közel lettem volna ahhoz, hogy azonnal kiállítsanak. Ha C. Ronaldo sárgát kapott volna, nem játszhatott volna a visszavágón, akkor pedig már nem is lett volna értelme annak a mérkõzésnek, hiszen nem lehetne Messi-C. Ronaldo párharcról beszélni…”

Rasszista megnyilvánulások

„Nem tervezem, hogy a jövõben levonulok a pályáról ilyen esetekben, és nem is konkrétan a Santiago Bernabéuról beszélek, hanem a spanyolországi pályákról általánosan. Vannak olyanok, akik harcolnak ellene, harcolnak azért, hogy a jelenség eltûnjön a stadionokból, de ezt még nem sikerült elérniük. Nagyon kár érte. Lehet nyerni, lehet veszíteni, a szurkolóknak azonban az a dolguk, hogy segítsék a csapatukat. Úgy vélem, ez sajnos egy elõre elveszített háború, és egészen addig az is marad, amíg nem hoznak drasztikus döntéseket.”

Színészkedéssel vádolják

„Vannak, akik szeretnek, és vannak, akik utálnak. Mindig is megpróbálnak belemagyarázni a játékomba dolgokat, rosszalló és negatív hozzáállással, ami nagyon bosszantó a számomra, de be vagyok oltva ez ellen. Nem igazán érdekelnek.”

A Real Madrid durva stílusa

„Csak akkor nyugodtak, ha nyernek. Mióta az FC Barcelona játékosa vagyok, mindig is túllépték az egészséges határt. Vannak emberek, akiknek az a feladatuk, hogy ezt kontrollálják, s hogy az ehhez szükséges döntéseket meghozzák. Mi nem tudunk ez ügyben semmit sem tenni, és nem is akarunk botrányokat generálni. Csakis a futballal foglalkozunk.”

Egyre jobban belelendül

„Mindig is azt adtam az együttesnek, amit tudok, és amit mindig is adtam, hacsak a sérülések meg nem akadályoztak ebben. Az egész világon sérülnek le játékosok, ám amikor Dani sérül le, akkor nem veszik ezt figyelembe. Bosszant a dolog, mert az emberek pontosan tudják, milyen sokat is jelent nekem a hivatásom, a labdarúgás.”

bakkerman
Cuenca szezon végéig kölcsönbe került az Ajaxhoz. Õsszel súlyos sérülése miatt egy percet nem volt pályán,de 1-2 héten belül már pályára léphet,remek alkalom lesz neki a bizonyitásra ez a hollandiai kitérõ. Opcióról nincs hír,remélem jól fogja csapatni kint,és visszatér nyáron hozzánk,én bírom Izsákot 😄

bakkerman
Benficanal van ja,alapemberük

mi lett a Garay gyerekkel? Benficánál van még? Annak is nagy jövõt jósoltak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
Nostradamus jobb lenne <#zavart1>
Jakuza001
Latom te latod a jovot, szolithatlak Szibüllának ? 😄

tobias88
Ezzel nem értek egyet. Bajnokságban az alázás ha azt a szót akarod használni (felesleges indulatokat kelt), az már megvan. Bajnokok ligájában meg a Madrid nem fog ennyire jól játszani és a MU sem fog ennyire rosszul mint tegnap a Barca tette az eladott labdák terén. Ott a Madrid nem tud majd 4 a 4 elleni szitukat kialakítani, nem is jutnak tovább, azaz össze sem találkozhatunk velük. Így maradt még a kupa
bakkerman
ebbõl a Varane gyerekbõl pedig világklasszis belsõvédõ lesz,akár JM,akár a Real következõ edzõje elkezdi játszatni Pepe helyett,hatalmas jövõ elõtt áll

bakkerman
nem rossz ez az 1-1,mindkét oldalon voltak nagy helyzetek,engem csak az idegesít,hogy mi nagyon szerencsétlenek voltunk a pálya minden részén,Leonak szar napja volt,és sajnos ez meglátszott. 1 hónap múlva lesz a visszavágó,teljesen más meccs lesz,szerintem az lesz a döntõ valamelyik csapat számára,hogy a BL odavágók után milyen formát tudnak elõhúzni a kupa meccsre. Én bízom nagyon a továbbjutásban,és meg is lesz,fejben kell ott lennünk 100%-osan a helyzeteknél,és akkor otthon nyerni fogunk!!

Jakuza001
Szerintem nyugodtan nyerjek meg, de alazzuk meg oket a BLben es a bajnoksagban. 😄

Pozitívabban állj hozzá a dolgokhoz <#circling>, egyébként meg, ha kiverjük a Realt, akk murinnyónak majd egybõl csak sokadrangú dolog lesz a spanyol kupa, ha õk nyernek, akkor meg majd akkora arca lesz, h nem fér el a stadionban kb...

Visca El Barça!

tobias88
kupát én annyira nem tartom fontosnak, ha más ellen játszanánk, simán kieshetnénk, de a Madridot ki kell verni most minden fronton, nincs mese
tobias88
Közel sem annyit szerencsétlenkedtek el mint mi. Még volt valami mikor a kapusukba vezettük a labdát 15 méterre a kaputól, ez van.

Remélem a visszavágón minket fog ennyire segíteni a bíró, igaz, akkor megint jön majd a szájkarate hogy tolják a Barcát a bírók, pedig csak kiegyenlítené az elsõ meccset...
[HUN]FaTaL
Vagy kikapunk, mint a tavalyi bajnokin....

De én inkább attól félek, hogy 2-2 lesz és idegenben lõtt gólok miatt kizúgunk.

Majd Camp Nou-ban rövidre lesz nyírva a fû, azt lerendezzük õket <#idiota>

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
Sok ziccerük volt, csak azt nem figyeled. Mondjuk nem annyira egyértelmûek, de pl. Ronaldo melléfejelt labdája, vagy Benzema lövése az elsõ félidõben, ami hírtelen eszembejut.

tobias88
amúgy meg kíváncsi lennék mit kapna a túloldalról ilyen hibák esetén a bíró <#circling>
Jah, hogy nem kell mert már láttuk. Uefa, Unicef, spanyol bírók - mindenki kapott
tobias88
Az nem volt ziccer, ezek mind azok voltak. (kivéve Xavi lövése de az ugye kapufa)

Sokan mondják hogy igazságos a döntetlen pedig a Madridnak nem volt 6 ziccere, de még 3 sem...
[HUN]FaTaL
+ Dani Alves középre tartó lövése, amit így simán kiütött Diego Lopez...

tobias88
Hát igen, így kapásból:
- Xavi kapufát lõ szabadból
- Alba az elsõ félidõben majdnem szögletre 1 az 1ben
- Xavi lövését a gólvonalról kirúgta Varane
- Pedro 5 méterrõl mellé
- Fabregas kocog és beéri Varane
- Fabregas 11rõl kapufát lõ
- Jordi Alba bele a kapusba

Így visszanézve ez borzalmas, fõleg úgy, hogy a gólunk is majdnem a kapu közepébe ment.
tobias88
2. meccsre remélem egy európai szinten normális bírót tudnak kiválasztani, nem olyant aki szinte semmire sem ad lapot...
A kimaradt helyzetek meccse volt...igaz mind2 részrõl, bár nem számoltam utána, de nekünk volt több sztem :/

Visca El Barça!

tobias88
A bíró is a meccs része. Ha nem hibázott volna ennél a szituációknál, most nem lenne mi miatt aggódni a 2. meccsen.
Sippie
Mondjuk amit Xavi is kihagyott... ha nem mutatja a kamera simán azt hittem volna, hogy Alexis volt. Na meg a kapufája... a kapustól simán befért volna ha lejjebb megy :/
Christian88
Ne a bíróban keressétek már a hibát megint. Láttátok miket hagytunk ki...

http://www.twitch.tv/hegii

Jakuza001
Koszonjuk ismet ezt a szanalmas biraskodast, ahol abbol lehet kontra golt loni, ahol ki kellene allitani az ellenfel jatekosat. A vegen az is erdekes, hogy tovabbot int Ronaldo szineskedesenel es bedobast itel, nehogy sagat kelljen adnia. 😄

tobias88
meg az a leshelyzet ahol Messi a félpályáról vihette volna a labdát
tobias88
Jó meccs, bár a bíró segítette a Madridot rendesen a döntéseivel. Az ilyen hogy Thiago nem kap sárgát nem fontos egy párharc szempontjából, de hogy Carvalho-t simán és jogosan ki kellett volna szórni vagy hogy Cé bõven sárgásan szabálytalankodik és semmi, na ezek igazán fontosak...
[HUN]FaTaL
Jó meccs volt 😊

Sippie
Messi enyhén szólva sem az igazi ma.
[HUN]FaTaL
Mindent kihagyunk, megérdemeltük...

Sippie
Több góllal kellett volna vezetni, és akkor nem lenne para. Csak magunknak csesszük el mindig.
tobias88
És ennyi, nevetséges. Kihagyunk mindent, Carvalho piroslapja elmarad és bemákolnak 1 gólt
Sippie
várható volt...
[HUN]FaTaL
Pinto <#falbav> Nem hiszem el...

tobias88
Sanchez, egyszerûen nem értem...