33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bodajoci

Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2017.01.19. 19:12:36
  • bodajoci
    itt, persze ez még nem tuti, de majdnem, amúgy tényleg nem lenne meglepő
  • Nyiri
    Ezt hol olvastad?
  • bodajoci
    Mert annyira megszokták a katalánok h ilye szinten teljesít a csapat,h úgyis kiutálnák az edzőt, ha jön egy év,mikor ilyen-olyan okból nem nyernek semmit. Pedig ez törvényszerű,ha már nincs hova megújulni. Anno Pep is kifogyott az ötletekből,meg a motívációból, most Lucho is így van. De visszamehetnénk sokkal régebbre is. Pedig aztán jönnek majd a szűkösebb évek is,mint ahogy voltak is...
  • 6unn3r
    Miért nem akar senki hosszútávon a Barca edzője lenni?
  • bodajoci
    Lucho nem hosszabbít... Új edzőt kell keresni.
  • bodajoci
    ha te mondod...
  • bakkerman
    Mert akkor minden évben megnyernénk mindent,az meg rohadt uncsi lenne! Én ennek a győzelemnek most nagyon örültem,meg főleg a játéknak,ha mindig nyernénk,akkor elvesznének apránként ezek az örömök...ezért balfasz néha LE,nekunk akar jot...:D
  • bodajoci
    Végre egy meccs, ahol kijött a lépés, legalábbis a második félidőben :) Érdekes ma mindenki futott letámadott, mint ahogy ellenünk játszott a bilbao. Mért nem lehet ezt mindig???
  • bakkerman
    Valtozasokra van mostmar szukseg,ez nyilvanvalo. Jatekosok teren,es lehet edzo teren is...Nem mehet igy tovabb,ami most van az egy szar
  • bodajoci
    A vak is látja...meg kell nézni csak az elmúlt két meccset. A bilbao is meg a villa is úgy védekezik, ahogy kell. Egy, max két ember kimozog a labdát hozó játékosra a többi meg benn területet véd a 16-on belül, arra várva, h hova jön a beadás, és általában meg is szerzik a labdát. A mi balfax védelmünk meg szinte csürhe módjára rámozdul a támadó labdás játékosra, mögöttük meg akkora az űr, h a labdát kapó játékos hangja visszhangzik ahogy ordítja, h "ide rúgd bazmeg"...Ebből kapjuk az idióta gólokat, most is kaphattunk volna kb 3-at az első félidőben is :p
  • Nyiri
    Nem nem nem és nem. Nem értem mi a faszt csinálnak...
  • bakkerman
    Nem voltam még sajnos,de szerintem az a lényeg,hogy melyik meccsre szol.
  • Nyiri
    Volt már valaki Barca meccsen? Vettem jegyet. Mikor megvettem még 02.05 volt a dátum, de nem volt lefixálva. Erre tegnap átrakták 02.04-re. A jegyen ami letölthető még mindig 02.05 van... Sőt a PassWallet elektronikus jegyen is még mindig 02.05. Fog ez frissülni?

Van a FAQ-ban egy ilyen:

2.1 Why is there no time on the website / ticket
    On the website alongside the match there is a sidebar stating that the “date and time to be confirmed”. Once the match is confirmed, the sidebar disappears.
    On a ticket printed at home, the time of the match is shown next to the match day (Jornada) and season (Temporada) if this has been confirmed.
    If it has not been confirmed, a reference date appears with a note indicating that the definitive time and date have yet to be confirmed.
    It is always recommendable to check the time and date of the match at www.fcbarcelona.com

Tehát ha jól értem szarjak arra mi van a jegyen. A lényeg hogy időben legyek ott a meccsen.
  • bakkerman
    Utólag is!
  • Sippie
    Kellemes Ünnepeket Barcások!
  • bakkerman
    Na Cancelo jön nyáron,hírek szerint 30 millióért. Végre,ez egy előrelépés jobbhátvéd ügyben, alsóhangon 10 évre megoldaná a jobbhátvéd kérdést ha beválik a srác,márpedig a Valenciaban nagyon pacek
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.12.24. 13:23:26
  • Janika114
    A Golden Foot majdnem pont ez amit le is írtál. De tényleg az a baj vele, hogy ezt is csak egy személy kapja minden évben, és nagyon sok játékos nem kapta meg aki megérdemelte volna. Iniesta meg is kapta 14-ben, tavaly meg Buffon, 10-en pedig Totti.
  • pett3rson
    Ez jó ötlet csak nehéz megvalósítani, mert minden évben vonul vissza annyi klasszis és legenda, hogy nem lenne annyi emberöltő, hogy mindenkit díjazzanak :)
  • Sippie
    Pelé kapott valami hasonlót nem? Amúgy csak azért kár, mert a régi rendszerben simán megkapta volna Ini akkor, amikor mindent megnyert a klubbal és válogatottal.
  • bakkerman
    Az ilyen játékosok miatt kéne létrehoznia a FIFA-nak egy amolyan "FIFA Életmű díj"-at,amit minden évben megkapna egy adott 33-34-35 éves vagy afölött még aktív játékos aki nem kapott aranylabdát soha mert nem fosta a gólokat,vagy a posztja miatt nem volt soha rivaldafényben,de egész pályafutása alatt masszívan klasszis teljesítményt nyújtott. Lenne évről-évre egy 15-20-as lista,amiről szavazhatnának az emberek,a sportújságírók,és szakemberek. Na egy ilyen díjat bőven megkapna Ini,ugyanúgy ahogy Buffon is például,na meg Totti. De még lehetne sorolni az ilyen extraklasszis LEGENDÁkat
  • homeless
    Mit művelt ma Messi? Busquets és Iniesta is elképesztően tolták.
  • Sippie
    A stúúúdióban pedig darth vader!
  • Sippie
    Iniesta mekkora zseni, hihetetlen. Kár, hogy esélye sem volt az aranylabdára az összevonás után, simán megérdemelte volna :(
  • bakkerman
    Nalunk bejött a tippem. Mondjuk így hogy már Ibra nincs a PSG-nél,1 fokkal kevésbé parázok,de amilyen formaban vagyunk jelenleg necces lesz. Viszont tavaszig még van idő,ha leigazolnánk Ramost,akkor számíthatnánk a két meccsen 1-2 utolsó perces gólra,persze ha nekünk is hosszabbít a bíró 1923467 percet
  • tobias88
    Manchester City–Monaco
    Real Madrid–Napoli
    Benfica–Dortmund
    Bayern München–Arsenal
    Porto–Juventus
    Bayer Leverkusen–Atlético Madrid
    Paris Saint-Germain–Barcelona
    Sevilla–Leicester City

Idén nem valami erős ez a PSG, szóval az nem gond főleg, ha az utolsó 2 meccs javulását tudják folytatni. Viszont ha azt vesszük viszont, a lehetséges 5ből a 2. legnehezebbet kaptuk...
  • Nyiri
    PSG-Barca. Szerintem verhető. Nem könnyűek, de megoldható. Izgalmas lesz. Bayern-Arsenal. Hú. Kemény lesz. A Juventust kedvelem, nem lesz könnyű dolguk a Porto ellen. A többi párosítást inkább hagyjuk :D
  • bakkerman
    Kellett ez az idegenbeli gyozelem,Messi meg Lajos jok voltak,Iniesta meg tovabbra is megtud lepni hiaba elso meccsetol kovetem a palyafutasat de amit lehoz meg a mai napig az fenomenalis. Ha egyszer elkeszul a stadion felujitasa en szo nelkul csinaltatnek egy szobrot rola a fobejarat ele.
  • Matte
    neki is van, hadd szórakozzon a szerencsétlenje :D
  • Nyiri
    Rendben. Nekem mondjuk van hobbim :D
  • Rudee
    #32818, hogy ne kelljen másolnom.
  • Rudee
    Én itt jól szórakozok ;)
  • Rudee
    2 évvel ezelőtt a Schalke-Dortmund-Bayern-Atlético kvartett milyen gyenge is volt, igen :D
    Tavaly meg a City, aki akkor még egy kis csapat volt, de idén már nagyon jók gondolom. A Wolfsburg is jó csapat volt, mikor a Junájtidet verték a csoportban, aztán hirtelen átmentek a legkönnyebb ellenfél szerepébe. A Roma meg ha jól rémlik pont abból a csoportból ment tovább, ahol többek közt a szuper BATE is szerepelt. Talán tudjátok, hogy kik voltak még abban a négyesben.
  • IXEMGabeo
    ja nem kicsit gyanusan...

es akkor mindenki UEFAlonazik
  • tobias88
    Pusztán matematikai alapon:
  • bakkerman
    A Realhoz ertette a Leicestert,arra ertette :) Es igen,iden is jobban erdekel hogy a Real kit kap,mert az elmult evekben finoman szolva gyanusan belenyult a tutiba a sorsolasoknal a Real,ahol meg lehetett ott a legkonnyebbet ki fogtak.
  • Nyiri
    Te többet vagy itt mint a real fórumban. Úgyhogy pont te ne mondd meg ki milyen szurkoló
  • Rdinho10
    Nem veszed eszre,h az elmult 2evben nem volt egy komoly ellenfeletek a bl-ben te nagy szurkolo?! dontot hagyjuk...
    Nekunk meg johet barki,2 meccsen ezt a sulytalan Bayernt is vernenk...
  • Rudee
    A Leicestert nem kaphatjátok
    Vagy a rivális ellenfelének kiléte jobban érdekel?? Ilyen egy igazi szurkoló...
  • bodajoci
    Tuti, h igazad lesz :p Pont erre gondoltam én is ma.
    Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2016.12.08. 18:35:05