Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az osszjatekban is nagyon magabiztosnak tunt, nem is ertettem a Mascherano cseret, mert szerint a srac a mezony legjobbja volt addig.
Viszont a Denis Suarez jateka nekem egyaltalan nem jon be, tiszta helyzetek sokasagat hagyta ki, amivel magabiztosabb lett volna mar az elejen a vezetes. Oke, hogy meg fiatal, de szerintem ez itt egy nagy lyuk lesz a komolyabb merkozeseknel.
Arda az elejen jol jatszott kb 25 percig, utana meg eltunt, mint golyafos a levegoen.
Rengetegszer csak alldogalt a partvonal menten es lelassult tolle a baloldali tamadasaink tobbsege.
BL-re meg mehet Stegen.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Cillessen-t próbálhatnák de mikor?😊
Bravo City-hez Cillessen meg jött 27 évesen😊
Sajna ha visszajön Neymar visszamegy valszeg kp-nak ami mint látható volt tegnap azonnal kinyírja. Szélsőként jó.
Egyébként aki nagy király volt még az Sergi Roberto. Legalább 4 gólban benne volt. A lapos középre passzai csodásak.
Digne nagy igazolás!
Most nem sorolok fel mindenkit mert vak is látja mi történik és még Neymar itt sincs😄
2 meccs alatt 9 gól^^
Ja és a károgóknak: #32647 (igen, a Pool ma kikapott a Burnleytől)
http://goo.gl/gd6Zi5
Emellett azt vettem észre hogy az eddigi Barcából mostanában néha hiányzó váratlan és kockázatosabb passzok az új embereknek hála most megvoltak. Denis Suarez játéka valami csodás, Gomes is bíztató volt, Digne pedig feladta a leckét Albának mert magabiztos, jól védekezik és felér támadni is. Turan is jó teljesítménnyel rukkolt elő.
Összességében bíztató volt ez a 2 meccs. Csak így tovább.
PS3 Slim 250 PC
De nem találjuk a helyét a csapatba. 😞 Remélem rámcáfol.
PS3 Slim 250 PC
Azért Mathieu miatt nem hullatok könnyeket, legalább talán több lehetőség jut az új védőinknek. Digne elég meggyőző volt tegnap, Alba felkötheti a gatyáját...
D. Suarez is parádés eddig, igazából az van meg benne ami Iniestából már kezd hiányozni, a váratlan, a rizikós beinditások, beadások, amiből Suarez gólja is lett.
Tessék csak játszatni őket. Umtiti, D. Suarez, Digne, Gomes remek alternatívákat igazoltunk. De ne csak padozzanak, tessék rotálni és igenis egy Iniestának és Rakiticsnek is megkelljen küzdeni a posztért.
Arda Turan viszont bosszantóan gyenge eddig, nem értem miért erőltetik, Munir simán kezdhetett volna. 4. csatár attól még jöhet, Mivel 3 posztra 1 Munir nem elég sérülés esetén, és ne feledjük hogy tehetséget vennénk valószinűleg, gondolva a jövőre.
PS3 Slim 250 PC
Visca El Barça!
El kell ismerni, hogy jól játszottak, remélem az Arsenal ellen is úgy játszanak majd.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Visca El Barça!
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2016.08.10. 13:56:23
Visca El Barça!
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2016.08.10. 13:16:49
Visca El Barça!
Nekem úgy tűnt a srácok telibe szarják az egészet egyébként.
Csak annyit bizonyított a meccs, hogy még közel sem kész a csapat a szezonkezdetre, de ezt eddig is tudtuk. Van egy hetük felkészülni a Sevilla ellen.
Visca El Barça!