Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Ezen semmi meglepő nincs...25 évesen vettük,a legjobb korban,2x UEFA kupa győztesként,az akkori egyik legjobb spanyol csapat alapembereként. 9,5 millióért!! Most 31 évesen túl a legjobb évein maximum 1-másfél millió eurót tudtunk volna elkérni érte egy arab vagy keleti csapattól. Mai árak mellett vennénk meg őt simán legombolnának rólunk 25-30 milliót érte (25 évesen),ahhoz képest mi anno jó üzletet csináltunk
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.07.30. 16:03:25

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Adriano-t kemény 600ezerért viszik Törökök.
Pár éve 10 milliót ért.Érdemes volt tartani..
bakkerman
Ugy ertem h elment ja

Eladtuk? Egyszerűen elment, mert ilyen volt a szerződése.

[HUN]FaTaL
Super Saiya Jin 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
uhhh bazz...<#fejvakaras><#fejvakaras> csak nem kezd el meghülyülni <#nemtudom>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tobias88
Már bízik, többször kijelentette, hogy ők ketten lesznek. Még Gomes érkezése előtt mondta, hogy csak egy csatár kell, szóval semmi se biztos ezek után
bakkerman
Iden muszaj lesz biznia mert a brazil fodraszt eladtuk

[HUN]FaTaL
Jobbhátvéd meg SR-en kívül nincs...

Illetve ott van Vidal, de benne LE nem bízik valamiért.
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2016.07.22. 18:43:27

bakkerman
az EB-n a sztárok/klasszisok 90%-a kalap szar volt 😄

Sippie
EB-n is egy kalap szar volt pedig :S
bakkerman
1 valaki fog menni a felsoroltak kozul,ketto mar sok lenne. Es meg bizon egy csatar erkezeseben

tobias88
De sajnos valakinek mennie kell, mert a 3 posztra ott van:
Busquets, Iniesta, Rakitic, Rafinha, Denis, Arda, Samper, Gomes

És akkor már SR-t csak jobbhátvédnek számolom. Gomes előtt voltam úgy vele, hogy valakinek mennie kell, de most már kettőnek nem ártana.
Meglepődtem én is. Sokan már Turan-t zavarnák el. Szerintem nem kellene. Én még bízom a srácban. Az Atleticónal művész volt itt is beérhet.

bakkerman
Igaz mert mar a hivatalos honlapunk is lehozta ! Aztakurva 😄 Alakulunk

bakkerman
Hoppa kozben a Barca kirakta twitterre, Andre Gomes erkezik a Valenciatol 50 millioert 😮 😮 Ha ez igaz szepen titkoltak

bakkerman
Egy csatart kene igazolnunk (egy center szeruseget) aki jol birja a padot,es akkor megvagyunk szerintem.

tobias88

Rubin Kazan have reached provisional agreement to sign Song from Barca. Player to join them on free transfer if he passes his medical.

Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.07.21. 15:08:02
tobias88
50? Kupában remélhetőleg 9, BL-ben 13, Bajnokságban 38 és még 2 meccs a szuperkupában, azaz 62 <#bee1>
bakkerman
Nem rosszak ezek az igazolasok,posztra lettek veve,nem csak hasraütesre. Bar furcsa most ez a francia fellangolas,de egyebkent jo kis jatekosok,es pluszt fognak jelenteni mindenkepp,azert ne felejtsuk el laza 50-55 tetmeccsunk lesz a szezonban,kellenek az emberek.

Az meg mindent visz, h Bravo helyett a német lesz a favorit...fasorban sincs... szomorú idény lesz asszem, bár ne legyen igazam...

Visca El Barça!

Kiez?!

Na meg Umtiti egy Barca védelembe..

Hol vannak a saját nevelések?Inkább velük kellene menni
megint vki akit megvettek azt sehol sem lesz...

Visca El Barça!

bakkerman

Még a támadósorba is jöhetne valami francia...
például egy Griezmann <#mf1><#ravasz1><#ravasz1>

bakkerman
Leo 21 hónapos felfüggesztett börtönbüntetés. Ez kemény,egy időben két játékosunk is felfüggesztett börtönbütetéssel van. Nem tudom volt-e a futball történelmében ilyenre példa 😄DDDD Ja,és még Neymar + Neymar papa ügye folyamatban van.

tobias88
Nincs pénz, szóval Marquinhos biztosan nem jön
bakkerman

bakkerman
Leo lemondta a válogatottságot...szerencsétlent rohadtul sajnálom,hihetetlen ez a balszerencse ami már 3. nyáron történik vele...VB döntő,2 Copa döntő,és "csak" ezüstök 😞

Közben hivatalos: Dani Alves a Juvéban folytatja! Neki sok sikert az olaszoknál,fasza csapatba került,nagy célokért küzdhet ott is,persze BL-t azért ne nyerjen,azt mi fogjuk jövőre 😄
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.06.27. 17:25:04

Rudee
Amíg ilyen Nolito-félék szerencsétlenkednek, addig nem lesz újabb cím. Rossz volt nézni néha, Juanfran beadása pl a gól előtti akciónál nb1-esre sikerült 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

UUUU
Ez jó 😄

"A katalán klasszisok ismét megmentették ezt a nélkülük jóindulattal is csak középcsapatnak nevezhető, hálátlan spanyol csürhét. Immár sokadjára. Most nem fütyülte ki a gólszerzőt a sok "hazafi"?"

Sippie
namostan... ki jön a helyére?
bakkerman
Bartra ---> Dortmund

A Barcelona közleménye szerint a dortmundiak jelezték, hogy kifizetnék Marc Bartra 8 millió eurós kivásárlási árát, a katalán klub így nem tehet mást, elengedi a 25 éves védőt, aki 11 évesen került a Barca kötelékébe.
Josep María Bartomeu, a katalán klub elnöke így búcsúzott el a Twitteren Bartrától:

„Köszönöm, Marc Bartra, hogy eddigi életed felét a Barcelonának ajánlottad. Sok sikert ehhez az új fejezethez!”
A kilencszeres spanyol válogatott védő öt bajnoki címet szerzett a Barcelonával, a Bajnokok Ligáját kétszer, a Király-kupát háromszor, a Spanyol Szuperkupát, az Európai Szuperkupát és a klub-vb-trófeát egyszer hódította el.

Sok sikert neki remélem stabil tagja lesz a Dortmundnak! Jó helyre kerül remek városba brutál szurkolótáborral legyen ő az új Hummelsük 😊

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.06.04. 09:31:04

Ugyanígy voltam vele én is. Elég megosztó figura volt.

Én rengeteget szidtam a használhatatlan beadásai miatt, de mégis jó szívvel fogok visszaemlékezni rá, mert egy rendkívül pozitív figura. Lehet, hogy hülyén hangzik, de remélem, hogy Messit nem fogja nagyon megviselni a hiánya. Azt érdemes tudni, hogy Messi minden meccs előtt szinte csak Alves-al melegített. Soha nem felejtem el, amikor 2012-ben a Malaga elleni 4-1 előtt élőben nézhettem végig, ahogy ez a 2 ember 30-40 méteres távolságból ívelgette egymásnak a labdát úgy, hogy 3-4 percig nem esett le a földre😊 Köszönünk mindent Dani!
Utoljára szerkesztette: homeless, 2016.06.02. 21:39:22

bakkerman
Vele szerintem minden Barca szimpatizans ugy volt hogy valamikor nagyon tudtuk ot utalni valamikor meg nagyon csiptuk 😄 Nala nem volt koztes ut 😄

Alves elmegy, pedig most megint jól tolta, bár lehet, h épp ezért... én nem örülök neki, ha voltak rosszabb periódusai, kinek nincsenek, akkor is. Sokat köszönhetünk neki (is) 😊

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
Affelayt nagyon olcsón vettük és ha nem sérül meg nem biztos, hogy rossz vétel lett volna, főleg annyiért.

A Real elleni bl elődöntőben adott gólpassza miatt szurkolói szemmel már megérte 😄

Sippie
Legalabb annyira mint csigrinszkij 😄 vagy a dzsudzsak volt csapattarsa a psv nel.. a hogyishivjak. Megasatöbbi 😄
Vermalen tuti vétel volt...

tobias88
Bartra és Adriano már biztosan távozik, a többi kérdéses
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.05.31. 17:55:08
bakkerman
pár hete olvastam egy olyan pletykát,hogy nyáron kompletten kicserélődik a védelem,Masch,Alves,Adriano,Bartra,Douglas,Verma off,és akkor ezek helyére meg jönnek az újak...de ez rohadt meredeken hangzik,totál új védelemmel nekimenni az ősznek az öngyilkosság

Most akkor Masch és Alves is megy a Juvehoz? Bartra már nincs. Ki lesz hátul?

bakkerman
Bemutatták a következő szezonra a mezt 😊
katt

Picit fura elsőre de amúgy nemrossz

Lópikula
meg a Fradi 😄

Az a gyanús, ami nem gyanús!

bakkerman
Lecsapott ra a japan rendorseg...

Amiga
Jakuzával mi történt? Régen nagyon aktív volt a fórumon.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

bakkerman
Ja igen 😊 Az se kis csapat 😄

[HUN]FaTaL
Meg a Bayern is duplázott.

bakkerman
Igy igaz! Amit tegnap mutatott a csapat a masodik felidoben az le a kalappal! Es batran kijelentem,hogy ez a tegnapi feledtette a BL kudarcot...legalabbis nalam. Megmutattak hogy tudnak kuzdeni egymasert a klubert szurkolokert es az eredmenye a Kiraly kupa 😊 Egyebkent az europai nagy bajnoksagokbol csak a Juve es a PSG tudott otthon duplazni (bajnoki + kupa) ,szerintem buszkek lehetunk erre is. Meg az egesz szezonunkra. Nyaron megerosodik a csapat es ismet celba vesszuk az europai tront,a spanyolon mar rajtaülünk 😊

UUUU
Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapat.