33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Nyiri #32810 Szerintem tuti Leicester. Az ilyen videók után nem tudok másra gondolni:
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.12.08. 17:46:01 -
#32809 Na lement a BL csoportkör. Most leirom a joslatomat a sorsolast illetoen :D
Barca- PSG/Bayern
Real- Leicester/Monaco
Kivancsi vagyok mi lesz -
Zséé #32808 Ezt a kopaszt még engedik ténykedni az EB után??? :) -
IXEMGabeo #32807 Ramos bekaphatja...es az utso percben pont kikapcsoltam a streamet is mondvan ez megvan... -
Rudee #32806 Végre valaki lát is (Y). -
Rudee #32805 Nem az egymás elleni meccsen van csak különbség, nézd még az Alavés vagy a Sociedad elleni eredményeket. -
Nyiri #32804 Azért maradjuk higgadtak. A szezon harmada ment el és 6 pont különbség a VERETLEN madriddal szemben úgy hogy mi ahogy írtad 9 meccs óta szenvedünk. 2 éve amikor tripláztunk (LE volt az edző akkor is) ősszel mindenki megvert aki akart. Celta Vigo 4-1 oda. Csak emlékeztetésül. Attól hogy a Madrid veretlen el kell ismerni, hogy nem acélos az a banda sem. Fognak hibázni és mi pedig fogunk javulni. Tegnapi nap biztató volt. Busi végre jól játszott. Nem éreztem, hogy a Madrid annyival jobb lenne mint ahogy az idényben eddig látszott a veretlenségi sorozat alapján. Én bizakodó vagyok és nincs veszve semmi. -
#32803 Sajnos neked van igazad. Lehet itt magyarázni,hogy a 6 pont nem sok,meg hogy csoportelsők lettünk a BL-ben,meg egyébként is még csak december,de sajnos gyengén focizunk,amióta LE az edzőnk zsinórban ennyire gyengén játszani nem láttam a csapatot,pedig az idén tavaszi "majdnem bajnokság elvesztős" szériánk is agyfasz volt -
bodajoci #32802 Játszott sajnos...de minek, megint vagy öt támadás ment el rajta...erre lecserélik Rakétát ehh Iniesta többet tett 10 perc alatt, mint Gomes 10 meccs alatt tenne. A kis Suarez is jobb fényévekkel, kb annyi értelme volt megvenni, mint a Pacot :/ -
#32801 Madrid 1 meccsen gyengébben játszott, nekünk zsinórban ez volt vagy az 9. -
#32800 :D -
Rudee #32799 :D -
homeless #32798 Zidane úgy fog bevonulni a történelem könyvekbe, mint a legszerencsésebb edző. Az is kiderült(ismét), hogy Ramos sokkal fontosabb láncszem, mint Ronaldo. Nélküle és az utolsó perces góljai nélkül semmit nem nyert volna ez a középszerű csapat. -
Rdinho10 #32797 Hagyjuk mar...vegre talan osszejon a bajnoksag nekik:D ezt a meccset mi basztuk el,siman lefociztuk oket a 2.felidoben,megint jott a szokasos makker utolso perces goluk,fognak ok meg boven hullajtani pontot,ami pedig ma kimaradt,idegenbe bemegy. -
Rudee #32796 Ez a valóság, a véleményem azokról már más tészta.
Ha minden rendben lenne, akkor 14 meccs után nem hiányozna máris 14 pont.
Pár napja írtál egy olyat, hogy "belefutnak egy ötösbe", arra se reagált senki semmi negatívat, pedig igencsak flegma megjegyzés volt. -
Nyiri #32795 A real topikban le szarháziztad a csapatunk. Szerintem nem kéne itt az észt osztanod. Vagy ha mégis úgy érzed, hitggy igen akkor ne csodálkozz ha nem vesznek komolyan. -
Rudee #32794 Nyilván a 33 veretlen meccs folyamatos szerencse. Egy Clássico-n egyik katalán szurkoló se lenne szomorú egy X után, ha előtte a sokkal inkább verhető ellenfelek ellen nem szórtak volna el annyi pontot, amennyit. 6 pont amúgy se sok, tavasszal láthattuk, hogy annál többet is le lehet dolgozni.
Pár éve nálunk is voltak problémák, amikor a labda semmi áron nem akart a kapuba jutni. Hasonló a helyzet most Barceloba-ban. Majd megváltozik, ha lesz aki képes változtatni. Lassan 8 éve ugyanazt játsszák, és bizony semmi sem tart örökké. -
Rudee #32793 El kell találni a kaput kettőnél többször, úgy van esély a győzelemre. Zidane nagy lehetőséget adott 1-0 után az Isco-Casemiro cserével.
Az első félidő a miénk volt, a második nem. Az pont döntetlen. -
#32792 Végtelen ezeknek a szerencséjük. -
Nyiri #32791 Lehetne 9 pont is az előny és most maradt 6. Jobban játszottunk szerintem. Persze a Real mák megint kijött. Tavaly hogy nyertek BL-t? Hosszú még az idény. -
#32790 ja, az is egyszer veszi át szarul a labdát, pont ilyenkor :/ -
#32789 A nagy kihagyott Messi helyzet utan tudtam hogy bekotor egyet a real... -
#32788 Piqué melyik irányba támad ? Hulladék eredmény.. -
#32787 annyira tudtam bazdmeg... még a 95. percben kellett volna, az lett volna az igazi... -
#32786 Fajdalmasan szar ahogy jatszunk. Setalgatnak,nincsenek osszjatekok,nulla otlet. Es majd jon egy real kontra es kiszopunk... -
homeless #32785 Én ennyire nem vagyok pesszimista. Úgy gondolom, hogy ha fel tudunk állni egy normális középpályával(Busi, Iniesta/D. Suarez, Rafinha/Rakitic) akkor simán verhető ez a Madrid, főleg úgy, hogy az eredmények ellenére ők sincsenek csúcsformában és még a legjobb játékosuk is hónapokra kidőlt. Mindenesetre én a héten minden nap elmondok egy imát, hogy André Gomes ne játszon szombaton. -
#32784 Meglepne ha nyernénk hétvégén. Sokkal inkább van egy nagyobb zakó (mint a 2-6 volt anno), mint hogy nyerjünk szerintem. Most érdemes annak fogadni a Madridra aki nem Barcás (saját csapat ellen nem fogadunk), mert nagyon lent vagyunk -
#32783 mostmár tényleg kijelenthető,hogy nem tudunk nyerni a Sociedad otthonában. 2007 óta basszameg. Azóta nyertünk 3 BL-t,megannyi bajnokságot,kupát,de abban a kurva stadionban nem tudunk nyerni...Be kell húzni a Clasicot,és sajnos most rajtunk lesz inkább a nagy nyomás -
Nyiri #32782 Classico előtt ez nagyon gáz :( -
#32781 És még örülhetünk az 1 pontnak... -
#32780 Piqué jól behuzta a kapuba -
homeless #32779 Eddig nagyon gáz ez a meccs. Fogalmam sincs, hogy miért Andre Gomes-t erőltetik Denis Suárez helyett. Így gyakorlatilag nincs középpályánk... -
#32778 Az aggasztó inkább az, hogy Messi nélkül egy Malagát sem tudunk magabiztosan megverni (még ha a bíró néhány gólt el is vett). Mi lesz a csapattal, ha kiöregszik? -
Nyiri #32777 Így van. Persze aggasztó, de ez van. A madrid most elbízza magát főleg a tegnapi meccs után és széles arccal befutnak egy ötösbe a classicón :D De jó is lenne. A lényeg, hogy szerintem sincs minden veszve. Mondjuk az picit fura hogy Pique veszélyesebb volt a kapura mint a 30 milliós Paco. -
Rudee #32776 Így jár, aki állandóan az ötösig akár támadni majd onnét gólt lőni. Főleg egy betömörülő védelem ellen. -
homeless #32775 Nagyon csalóka ez a 4 pont előny a Madridnak. Szerintem mi sokkal jobbak vagyunk, egyszerűen csak arról van szó, hogy a Madridnak eddig kijött a lépés, nekünk pedig nem. Ma is úgy játszottunk 0-0-t, hogy 22 kapura lövésünk volt és a bíró sem adott még 2 egyértelmű büntetőt, tehát a bírónak és a balszerencsének köszönhetjük az elbukott pontokat. Én úgy gondolom, hogy ha Messi és Suarez nem sérülnek le hosszabb időre, akkor kizárt, hogy ne mi nyerjük a bajnokságot. -
#32774 Ez a 7 bukott pont hazai palyan nagyon sok. Hiaba csak 4 pont a hatranyunk a madriddal szemben,de baszki meg csak november van, es mar ennyi pontot elbasztunk otthon...Ez aggaszto. A Clasicot nyerni kell decemberben,mert kulonben elfog menni a bajnoksag -
Nyiri #32773 Amikor 2 éve tripláztunk az ősszel az vert el minket aki akart. Én még nem izgulok. Had nyerjen a Madrid. Majd elfáradnak. -
#32772 Nem lábaltak ki. Nagyon értékes 3 pont ez a Madridnak, idén eddig nem felénk billen a mérleg. -
Matte #32771 Nem.