33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#32912 Édes faszom... egy kirakatcsapat arabterrorista penzes loszar ellen égünk. Gyönyörű. -
bodajoci #32911 essünk is ki a bl-ből a picsába, mert amit már december óta művelnek a pályán, az nem bl-be való, meg is látszik most is, piké csak hátra felé tud játszani mostanában, gomes azért van, h 11-en legyünk, messi sétálgat...Luchonak mennie kell, mert ez jobb nem lesz, most már látszik -
bodajoci #32910 attól mi nem leszünk előbbre...tökmindegy mit játszanak a digókkal... -
Nyiri #32909 Oké most nem adtak meg nekik egy egyértelmű tizit, de úgy is mindegy. Amúgy a madrid játékát látva simán meglepheti őket a Napoli. nagyon gyér amit mostanság nyomnak -
bodajoci #32908 ma miért is kapott Busi eltiltást érő sárgát...vicc volt ...meg még merik fellebezni Suarez sárgáját kupameccsen, nesztek még egy meccs eltiltás.. nagyon gáz ez már...
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2017.02.11. 22:30:43 -
Nyiri #32907 CR elrúgja a labdát sipszó után és semmi. Nálunk meg sárga volt. Oké visszavonták, mert jogtalan volt, de most ez fel sem merült -
bodajoci #32906 Real elveri az Osasunát, mint jég a határt...vagy mint a Barca az Alavest :D -
bodajoci #32905 nem sokáig sajnos
-
homeless #32904 Vezetjük a ligát!!!
szerk:
Suárez egy állat: 19 meccs, 18 gól, 7 gólpassz. Az elmúlt évek legjobb igazolása.
Utoljára szerkesztette: homeless, 2017.02.11. 18:41:07 -
bodajoci #32903 Ezt akartam írni...kb A 3 sárgánkból, jó ha egy megállt, amit Rakéta kapott, de olyan is volt a meccsen nem egy...Az elején is Umtiti kap sárgát, mert elsodorta a gyereket, nem baj, h előtte lökték fel Neymart, abból indult az egész... Vidal lába meg ehh...
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2017.02.11. 18:12:08 -
#32902 Elképesztően durva csapat vagyunk, most is kaptunk 3 sárgát. Az Alaves meg elképesztően sportszerű, lapot se kaptak. Igaz, hogy eltörték Vidal lábát 0-6nál, de az nem számít -
#32901 Lehet mégse egy "autista futballzseni" Leo
A történetről néhány évvel ezelőtt a spanyol sajtó már beszámolt, de hivatalosan eddig nem nyert megerősítést, hogy Messi valóban erre a lépésre szánta el magát. Nemrégiben azonban Ivan Rakitic elárulta, hogy ötszörös aranylabdás csapattársa valóban ezt látta a legjobb megoldásnak.
„Amikor házat vásárolt magának Castelldefelsben (Barcelonától 20 km-re délnyugatra – a szerk.), a szomszédai kicsit hangosak voltak, úgyhogy Leo megvásárolta a házukat, hogy egyedül lehessen. Szerencsére nekem eddig nem voltak ilyen jellegű problémáim” – mondta Rakitic a horvát Novi Listnek.
A Diariogol annak idején arról számolt be, hogy Messi szomszédai rendszeresen bérbe adták néhány szobájukat, az új vendégek pedig „nem tudtak viselkedni” és nagyon hangosan hallgattak zenét.
Így hát „nem maradt más választás”, Messinek muszáj volt megvásárolnia a házat...
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.02.10. 11:12:37 -
#32900 Ilyen belso felvetelekbol kajak felelmetes a stadion,es ez nem is volt meg az a fullos telthaz,ami peldaul Clasicokon van vagy BL rangadokon -
Nyiri #32899 Ez a videó pedig a Bilbao elleni meccsen készült. Elnézést a trágár szavakért :)
https://www.instagram.com/p/BQGkkmaDlBr/
-
#32898 Gratulálok!! Micsoda élmény lehetett...
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.02.08. 23:10:36 -
Nyiri #32897 Ott voltam a Camp Nou-ban az Atma elleni meccsen. Gyerekek az a hangulat leírhatatlan. Sírni tudtam volna mikor kijött Ini és a stadion felállva énekelt és éljenzett. A meccs pedig. Tv nulla ahhoz képest ami egy meccsen van. Imádtam az egészet. -
bodajoci #32896 A játékról meg inkább nem írok semmit, mert halottakról jót vagy semmit... -
bodajoci #32895 Most már tényleg egy kabaré, amit a spanyol bírók művelnek... Ez megint mi volt? Szokásos hülyeségek sárga lapok, amiért kéne lap azért elmarad, meg nem adott gól...ehh A piros lapok is
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2017.02.07. 23:22:36 -
#32894 Andre Gomes amekkora alibit lenyom MINDEN kurva meccsen,az mar a felhaborito kategoria. Ar/ertek aranyban szerintem az elmult evek legszarabb igazolasa,ezt a teljesitmenyet lehozta volna egy 10-12 millios ligan beluli jo korban levo,de szereny nevü kozeppalyas is,negyed annyi fizetesert. Egyszer el lesz zavarva aproert,jo nagyot bukunk rajta,es majd egy masik orszagban meg kiraly lesz,mas jatekrendszerben... -
bodajoci #32893 Nem csak nekem bassza a szemem, h Gomes mennyire lassú és körülményes ehhez a játékhoz. Igaz ez Pacora is, függetlenül attól, h most végre bepattant róla egy labda. Mellette ott van Vidal, akinek igazából nem találták meg a helyét, mert igazából a Barcában nincs is olyan. Ő akkor igazán jó, ha támadó szélsőt játszhat, bár, ha arról van szó, szerintem Sergi Robertonál is jobb annyival a szélen, h sokkal gyorsabb. Nem egy példa volt rá, h Sergit lefutották a szélen a támadók, na ez Vidallal nem történik meg. Az, h hibázik néha a labdakihozatalnál, az betudható annak is, h alig meccsel, mert ugye vmiért Luchonak nem jött be, persze, lehet pont az miatt, h nem játssza be teljesen azt az oldalt. De igazából ez igaz volt Dani Alvesre is, ő sem ért mindig vissza. Sevillában hányszor odaért a sunnyógóvágányon :) a szélen és ha nem gólt rúgott, akkor passzt adott. A tegnapi meccsen a hátsó sor bizonytalanságához az is kellett, h Piquet bűn rosszul tudta lekezelni Vidal hiányát, mikor Vidal nem ért vissza. Mikor Maszk bejött minden ok lett. Egyébként a legnagyobb gond az akarattal van, egyre több az olyan meccs, mikor nem lépnek oda, nem támadnak le a srácok, holott az ellenfelek pontosan egyre többször ezt játsszák ellenük. Ebből adódik a hülye hátrapasszos szar, amiből szinte az összes helyzete volt a Bilbaonak tegnap. Mikor Piquet egy szrúgást is a kapusnak passzol le akk kb a hajamat tépem. Maszk a 2. félidőben sokkal inkább előre játszott. Persze ehhez az is kellett, h legyen aki megtartsa a labdát a kp-n lásd Vidal, meg főleg mikor bejött Sergi. Messi mindig sokat melózik, mert mióta Iniesta nem játszik azóta megint neki kéne kpt irányítani, labdát osztogatni, meg elöl is helyt állni, na ez nem ment neki tegnap, de meg is lehet érteni, mert ez dupla meló...mint ahogy azt is, h lecserélték. Luchonak végre volt 2 jó cseréje, ami Messit meg Piquet illeti :) Alényeg, h nagyon hiányzik egy Iniesta, meg a hasonló játékosok a kp-ról, mert meg kell tartani a labdát, ami a régi Barca erénye volt, ahelyett amit most játszunk, h kicsalogatjuk az ellent, azt egy lefordulással, vagy átíveléssel le is tudjuk a kp-t, ebben sokkal több a hibalehetőség... Luchó megtalálta a csapatban azt, amit Pep nem, csak az a baj, h nagyon átbillent a mérleg, és feladta a kp-s labdatartást, és védekezést... A Barca védelme sosem volt jó, de megoldották már a kp-n, h ne legyen baj...na ez most nincs meg, de szerencsére vannak most vmire való védők, lásd Umtiti... -
bodajoci #32892 A legjobb elemzés a tegnapi meccsről...de tényleg
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2017.02.05. 17:59:04 -
#32891 Ezt az elonynel hatradolos dolgot nagyon gyorsan elkene felejteni,mert ha most egy 2 evvel ezelotti AtMa lett volna az ellenfel,akkor a vegere 3-2re behuzzak...mi az hogy lotyognek idegenben egy csucs csapat ellen??? Megha 0-4 lett volna akkor se elfogadhato ez a mentalitas szerintem,es ez edzoi hiba -
bodajoci #32890 mert már megint az impotens hátrapasszolgatós töketlenséget játszották, középpályánk sehol, sikerült elbaxni ilyen gomesekkel, meg társaikkal, akik egy cselt képtelenek megcsinálni, h megtartsák a labdát...még mázli, h az atma sem a régi...
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2017.02.01. 23:24:28 -
Nyiri #32889 Igen csak 20 perc nincs a pályán a barca. Kaptunk is egy gólt -
#32888 Felidoben KETTOVEL megyunk idegenben az AtMa ellen?? Es meg nincs lerugva egy jatekosunk se?? Nincs kiallitott AtMa jatekos?? Ez valami parhuzamos univerzumban jatszodik... -
#32886 és szerdán atma idegenben -
bodajoci #32885 ilyen bírók fújnak, akk mit csodálkozunk -
bodajoci #32884 A másik oldal meg az, h millió példa volt már arra, h nem az nyert aki megérdemelte volna...Lásd az atletico fociját pl. Mi nem kaptunk meg egy gólt, ami teljesen szabályos volt, volt még egy szitu, amiről ez miatt nem is nagyon beszélnek, az is necces volt,a betis góljába meg vastagon bele lehetne kötni, mert akadályozták a kapusunkat az ötösön belül...ennyi a történet. Két nap múlva a kutyát nem érdekelte volna, h milyen játékkal lett meg a 3 pont -
Nyiri #32883 Akkor nézzük objektíven. Ha 0-3-ra vezetünk akkor leszarhatjuk hogy megadtak vagy nem adtak meg egy gólt. Nem érdemeltünk győzelmet. Miért csak a gól után tudtunk játszani? Betis-t oda vissza verni kellene másnaposan. Ezt elbasztuk. -
Matte #32882 meg a csapatnak is :D :D :D -
#32881 Persze,ennyi. Loszart nem ernek a Real ponthullajtasai,ha utana 2-3 bajnokival meg mi is szopunk,igy el lehet docogni majusig aztan ott mar szevasz. Mar ha meg majusban egyaltalan versenyben leszunk -
#32880 hááát úgy látszik a bíróknak megint ki lett adva, hogy mi nem nyerhetünk bajnokságot -
bodajoci #32879 Szánalom ez az egész taktika amit mostanában játszanánk, ha hagynának bennünket az ellenfelek...A kupameccset is megnyertük , de 50 percig sírtam kb...Ez ellen a Betis ellen is mi ez már a középpályán??? Nincs Iniesta, nincs akarat??? Messi is csak alszik kb, vmi itt nagyon nics rendben...Sztem Luchoval van bajuk v a fax tudja... -
#32878 És van az Arsenalon kívül olyan csapat ahol 3-5 évnél többet ott van/lesz egy edző manapság? Nincs. Elég, ha megnézed mondjuk Európa top 25 klubját, egyedül Simeone tart 5 évnél, de ő is belefásul az Atletibe és hamarosan új kihívást fog keresni. -
#32877 De a nyomás elmondható gyakorlatilag minden csapatra. Kivéve az Arsenalt. Mert Wengeren úgy látszik 20 éve semmilyen nyomás nincs, jól elvannak a 4. hellyel. :D
Viccet félretéve. Romában nem volt nyomás? Ahol mindenki végre már bajnoki aranyat vár. Esetleg a Celtánál? Hogy nemzetközi indulást érő helyeken végezzenek?
Vagy kisebb csapatoknál a folytonos kiesés elleni idegölő küzdelem? Olyan kluboknál, amelyek mélyrepülésben vannak és folyamatosan elhagyják őket a jobbnál jobb játékosaik?
Szerintem Lucho nem hülye. Tisztában volt vele mit vállal, mert végignézhette hogyan fárad bele Pep a Barcába, Tata Martinoval való mellényúlást és azt hogyan befolyásolja egy játékos véleménye a vezetőség döntéseit is. Tudta, hogy ennek a Barcának sose a képességeivel voltak bajok, hanem a játékosok mentális szinten tartásával. De ki tud ellenállni egy arca csábtásának? Annak, hogy a világ legjobb futballistáját irányíthatja? Tartom amúgy magam ahhoz, hogy Lucho, mint edző, sokat nem tett hozzá a Barca elmúlt éves sikereihez, nem tartom kifejezetten jó edzőnek. Csak van alatta egy kifejezetten jó csapat, amelyet olyan játékosok alkotnak, legalábbis a gerincét, akik kölyök koruk óta együtt játszanak és becsukott szemmel is tudják a másik hova fut. -
Nyiri #32876 Szerintem az a gáz hogy ROHADT melós a Barca-t vagy bármely nagy csapatot irányítani. Folyamatos az eredmények alatti nyomás. És itt folyton elvárják a TRIPLÁT. Ami szerintem nagyon nagyon fárasztó. Itt van két jó kép:
2014:
2016:
Szerintem látszik, hogy mennyire megviseli. Ezt nem lehet sokáig bírni, hogy sok sztár egyéni problémákkal hisztizik neki és makacskodik ha nem stim valami. -
#32875 Ez nekem olyan fura. Oké, hogy vannak edzők, mint Mou vagy Pep. Keresik a kihívást, élvezik, hogy időről időre más és más csapatnál próbálhatják ki magukat. Nem az a SAF típusú edzők. Jönnek, látnak, hódítanak és mennek tovább. De ott van pl Lucho. Igazából sehol nem váltotta meg a világot, mert Romában és a Celtánál se fognak nagyon róla ódákat zengeni. De adott a Barcelona, ahol játékosként is szép karriert futott be, abszolút azonosulni tud a klub értékeivel, eszméivel és akkor ő 3 év után lelép, mert nem érzi, hogy motiválni tudná a játékosokat. Igazából szerintem ez a Barcelona, ha edző nélkül menne ki a pályára egy szezonon keresztül, akkor is esélyes lenne bármelyik sorozatban. Azért a keret nagy ászai kiöregedőben vannak: Messi, Iniesta, Pique, Mascherano, Suarez. Nincs kihívás a csapatépítésben? A pótlások felkeresésében, beépítésében? Nincs kihívás egy Messi nélküli nagy Barca létrehozásában? Tényleg nem értem. -
bodajoci #32874 meg ahogy reagált Rakitic féle nyilatkozatra...azon kicsit felbasztam az agyam, egyszerűen nem értem mi a fasz baja van rakétával...meg amúgy ezt a Vidal dolgot sem értettem soha, sokkal jobb az a gyerek, mint hogy ennyire mellőzni kellene
-
bodajoci #32873 az is igaz, de sztem így lesz, érzi már azt lucho is, h nem megy úgy a szekér -
Nyiri #32872 Marca. Akár én is írhattam volna.