Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
Egyetértek veled.

\"Erről van szó!\"

Grove4
<#worship>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

dienesoft
Esküszöm, nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni értelmesen a vereséget. Teljesen mindegy, hogy szereted-e a Milant, Intert, Chelseat, vagy a Nyékládháza FC futballjátékát. Kikaptunk? Ki sajnos, elég rondán is játszottunk. Volt egy kezezõs gól, meg egy érvényes. Ha elõl jobban koncentrálunk és mondjunk megpróbálunk gólt rúgni, még 2-1 is lehetett volna, ami baráti lenne. De nem így lett, mert helyette megint csak elkezdtünk passzolgatni körbe 4-5 percen keresztül míg bele nem fásulunk. Így jártunk. A Milan húzott egy merészet és bejött sajnos, nekünk meg össze kell kapnunk magunkat a visszavágón. Ha ugyanezt a taktikát követjük, akkor kikapunk. Ezt most megmondom.
Szóval nem kell a trollkodás, meg a "szegénybarcelona mérnemkapott 2 büntetõt", meg a "milanbuszfoci" duma sem hiányzik. Ez van, ez történt.

Christian88
Mascherano Puyol helyére jött, mert vérzett...

http://www.twitch.tv/hegii

Sippie
Tényleg kell ide ez a sok idióta?
bakkerman, láss hozzá a törléshez, senki sem kiváncsi itt a nagyonmegmondó emberekre, meg a "húdemindenki 3 éves divatbarcás" szövegekre.
DeerHunter01
Elnézést kérek az egész futballvilág nevében, hogy a mélyen tisztelt véletlenül sem divatcsapat, csodálatos Barcelonat legyõzte egy másik csapat. Hisz mindnyájan tudjuk - lelkünk mélyén - , hogy hatalmas bírói segítséget kapott a Milan. Ez azért felháborító, mert a Barcelona az utóbbi évek folyamán soha nem jutott elõnyhöz bírói hibával, ne adj Isten segítséggel. Amikor anno Nesta "miatt" kapott a tizenegyest a katalán együttes, az teljesen jogos volt, nem volt senki felháborodva, de bezzeg a mai meccs...
Gyalázat, hogy ilyen megtörténhet a futballban. Ennek következménye a rengeteg 12-14 éves fanatikus Barcelona "szurkolók" - akik Messi elõtt is nagy elszántsággal követték a csapatot - folyamatosan vergõdnek. 😊))))

\"Erről van szó!\"

tobias88
Az elsõ meccsen megkockáztatták hogy kézilabdázzanak és bejött, semmin sem lepõdnék meg. Ez esetben El Sharawi nem játszana mert minek...
REALista
nem hiszem hogy megkockáztatnák hogy 12 emberrel álljanak ki.Könnyen belelehetne kötni az UEFA-nal...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tobias88
Amúgy komolyan, lehet jobbat tenne a közérzetemnek ha minden évben megkapnánk a Bayern-t vagy a Manchester-t és játékkal kiesnénk az elsõ fordulóban, mert akkor nem kéne ilyen szemetet látnom is ilyen szutyok csapatokat mint a Milan, Chelsea, Inter... Nem nyernénk BL-t de nem gondolnám azt hogy soha de soha többet nem fogok meccset nézni.

Milan összeállítása a visszavágóra, csak figyeljétek meg:

Abbiati
Abate-Mexes-Zapata-Bonera-Vilá-Constant
Muntari-Nocerino-Montolivo
Boateng
El Sharawi
DasIsFuck
gondoltam most párt fogok itt a barca mellett mert láttam,jöttek trollkodni emberkék, de így ahogy olvasgattam pár kommentet elment tõle a kedvem...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Grove4
Jó, ok látom értelmes vagy.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DasIsFuck
nem is értem miért nem adta fel akkor már a Milan elõre a meccset<#rolleyes>
sõt oda lehetne adni elõre a Barcának a bl trófeát is ennyi erõvel.

tobias88
úgy hogy 4 ember volt rajta mivel 10 ember volt a 16ostól 25 méterre + a kapus
személyeskéd!
forum szabályokat olvastad?

Jakuza001
Akkor ki jott ide te vagy a jo kurva anyad ? 😄

Effe88
ez nem a granada vagy a getafe:Ö
nem láttam a meccset de a 4-es aranylasztis, hogy hogy nem lõtt most minimum 3 gólt?😊

Jakuza001
Igy van es onnantol jatszhatta a megjobban beallok es csak kizarolag kontrara jatszom antifootballt.
Ennyit szamit ilyenkor, hogy ki szerzi meg a vezetest. Emlekszunk nem egy hasonlo merkozesre. Mindenesetre ez a harmadik szabalytalan gol a San Siroban nagyon rovid idon belul, amit kaptunk.

DasIsFuck
ja chelseat se hagyjuk ki😄

amúgy innen elég nehéz lesz a továbbjutás, ha lesz...

Grove4
Én most tényleg nem trollkodni jöttem, csak felbasz ez a szemellenzõs stílus. Most ti komolyan azt várjátok, hogy a Milan kinyíljon? Kicsit vicc az, hogy ha nem megy a gólszerzés, egybõl jön az "antifoci" duma.

Sippie
azért nem mind1, hogy 0-0, vagy 2-0...
tobias88
"Soha többé ilyen meccset." - Pedig lesz, minimum még 1, a visszavágó. Remélem az elején jogtalanul kiállít egy Milanost, nem érdekel hogy jogtalan, legalább vissza adja a szerencse azt amit itt kapott a Milan. Ha egy csapatnak semmi de tényleg semmi esélye és normális játékosai sincsenek akkor ezt csinálják. Könnyen lehet mondani hogy találjon ki rá valamit a Barca de kb 2-3 csapatnak van olyan büdös pofája hogy ilyent csináljon, hogy nincs rá lehetõségük hogy kitaláljanak.
DasIsFuck
hát ne nézd a barca meccseit mikor olasz csapattal kerül összeXD

tobias88
Hát igen, az ilyen meccsek miatt gondolkodom el hogy én miért nézek futball meccseket és miért nem keresek új sportágat. Ez a Milan egy szutyok volt ma, szebb szót nem tudok rá mondani. Ahogy tavaly a Chelsea úgy játszottak, a bíró elintézte nekik az 1-0át, errõl ennyit.

A visszavágón ugyan ez lesz, talán nem 5 középsõ védõvel fognak játszani hanem 7el...
Jakuza001
Te majd leszopod mindenki helyett. Ugyis szeretsz szopni.

Sippie
csattogtasd már ki a virslidet, aztán menjél alukálni
Jakuza001
Amugy orulok neki, hogy Valdes elmegy.
A szabalytalan gol ellenere az ove is volt az elso, mert mindig csak ivelgeti ki lagyan hulye modjara a felpalya jobb oldalara a labdat.
Edzo nelkul meg nem lehet. Most oszinten, Sanchez ?
Mi a tokomet akarnak attol meg mindig ? Mascherano amikor golt kene lonunk ?
Oke ertem en hogy Puyol feje verzett, na de akkor is ez egy vicc.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

nyilván ha az internek anno bejött nekik mérne' 😄
IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/581196_497361653656088_1685304993_n.png[/img]

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

dienesoft
Ugyan már...abszolút nem a bírón múlott. Ezt bizony a mai Barcás antifoci sikere hozta össze. Soha többé ilyen meccset. Nem is tudom, mi lesz a visszavágón, eléggé csalódott vagyok.

eszedbe se jut h jobb volt a Milan?

szopd le jobban s akkor nektek fúj <#ravasz1>

Jakuza001
Fasszopo biro elintezte a meccset.

nyád<#mf1>

abszolút megérdemlik. bíró ide vagy oda, nem volt 1 kapuralövése a barcának könyörgöm. más kérdés hogy majd egy gala vagy schalke kitömi õket ha úgy alakul 😊

Biró biró<#mf1>

[HUN]FaTaL
Persze közrejátszik a fasz bíró is, de arról nem sokmindent lehet írni.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Chelsea féle buszparkolás lesz a második meccsen és tuti, hogy fogunk ott gólt kapni, három góllal meg azért nem verünk meg senkit a BL-ben.

Az igazi probléma, hogy Messin kívül senki nem tud gólt lõni, az összes csatárt el kéne zavarni a redvás picsába.

És nem értek egyet a többiekkel, jól játszik a Milan. Felmérték mire alkalmas a keret, választottak egy taktikát, bejött, ennyi.

Mor3llo
nyugi, a Milan ma kb 120%-on van, titeket meg rég nem láttalak ennyire enerváltan játszani
van még egy visszavágó, tutira nincs ez lefutva

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DasIsFuck
lol mi van itt😄

Sippie
te meg minden héten faterod szerszámát, oszt?
[HUN]FaTaL
Idén eddig is kurva szarul játszottunk a BL-ben, de azt azért nem gondoltam volna, hogy kizúgunk a 16 között.

[HUN]FaTaL
"rossz, ha nem a Barcának fújnak, mi?
bár úgyis kaptok majd valami tizenegyest, tuti 😄DDD"

Ez még véletlenül sem trollkodás mi?😊

szoptok

Mor3llo
lol
bejöttem, írtam egy tényt, hogy a bíró skót.
majd feltettem egy félig ironikus kérdést, amit arra alapoztam, amivel kb minden focit kedvelõ egyén tisztában van - kivéve persze a Barca drukkereket, ez persze érthetõ is
Erre egybõl jön az, hogy trollkodom, meg nem nézek meg minden spanyol bajnokit, meg kupameccset, szóval fogjam be 😄 érdekes a szurkolói közösségetek 😄
na ON 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

[HUN]FaTaL
Ez legalább szabályos. És ezt meg is érdemeltük. 😊

dienesoft
Vállalhatatlanul rosszak vagyunk. 2-0 oda, vége.

bakkerman
meccsrõl a véleményem nem szalonképes,így csak annyit szólnék,hogy aki bejön trollkodni azt törlöm,és egyben jelentem is. Vamos Catalunya!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Akkor csak bejöttél a topicba trollkodni? Nem lennék rá büszke 😊

Mor3llo
zsákutcában vagy, mivel nem rohadtul nem Milan drukker vagyok 😊

közben foltozzák az embereket a pályán 😄D

tobias88
Mivel eddig 2szer hibázott a bíró, 1szer majdnem gólt kaptunk és a másikból meg gólt ezért kb a bíró csak nektek hibázik. Hibázzon most nekünk és legyen 1-1, úgy lenne igazságos.