33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#26878 Messi nélkül akartok csodát? Vagy lehet nem is hisz benne a csapatotok edzői stábja...?! -
#26877 Elvileg max 45 percet bír, szóval nem teljesen egészséges. -
#26876 Nem tudom, de így a kutya nem fog gólt lőni. -
Bagi1991 #26875 Hááát de miért nem játszik? Elvileg felépült.. -
#26874 ki tudja, lehet bejön -
Bagi1991 #26873 aldes - Alves, Piqué, Bartra, Adriano - Xavi, Song, Iniesta - Pedro, Fabregas, Villa. Messi nem játszik................ -
Nyiri #26872 Torrente szavaival élve: Ha meg kell baszódni, AKKOR meg kell baszódni! -
#26871 Ilyen védelemmel sok jóra nem számítok, de remélem legalább nyerünk! -
#26870 na a Realnak nem sikerült a bravúr,meglátjuk mi mit tudunk nyújtani -
#26869 úgylegyen. -
ToM1113 #26868 ha úgy esünk ki mint a Real, akkor emelem kalapom a csapat előtt. -
#26867 hát első meccsen jól csinálta a bayern hogy 3 emberrel körbe vették, aztán jött még 3 biztosítani. Na majd holnap kiderül -
#26866 -
#26865 Hát, 2 szabályos gólt lőhetünk és ha fair bíróskodás lenne a párharc során, elengednének 2 nem szabályos gólt (ami úgy sem történik meg, idén nem szeretnek minket) -
#26864 bízok benne, meg hogy tartalékolnak a döntőre sárgalaposokkal. Persze ha Messin kívül ugyanúgy senki nem fog tudni gólt lőni, akkor oly mind1. -
Nyiri #26863 Bayernek is lehet majd rossz napja. -
#26862 bizony... -
#26861 szóval holnapi védelem Adriano, Bartra, Piqué, Alves és előttük Song szűr? Hát acélos lesz :D -
ToM1113 #26860 :D:D -
#26859 Na Götzéből már kifogyott a dopping -
ToM1113 #26858 Majd Messi kezd középhátvédként... mostanában úgyis egyre hátrébbról szeret indulni... -
#26857 zseniális. Védelmünk majd az U19-ből összetákolva lesz, mer az jó. -
ToM1113 #26856 dőlt* -
ToM1113 #26855 Busquets és Abidal is kidült szerdára... remek.
(Eurobarca) -
#26854 ezt az eurobarcán találtam egy csávó aláírásában:
"Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember."
:) -
#26853 nyerjünk akár csak 1-0-ra,vagy 2-1-re,csak lássam azt a csapaton,hogy megakarják mutatni mit tudnak,hajtanak,küzdenek -
#26852 Az igen, minden tiszteletem Messinek! -
Nyiri #26851 Minden tiszteletem Messinek. A többi bekaphatja. Oké hogy szabadnap van meg minden, de basszus. Újra akkorát akarnak szopni mint múlt héten? -
ToM1113 #26850 alapvetően a 4-0 is fordítható eredmény... Elég csak arra gondolni hogy a Bayern is 4-et lőtt nekünk 1 meccs alatt, akkor mi miért ne lőhetnénk otthon szintén négyet?
Csakhát a jelenlegi forma, a München jelenlegi formája... A védelmünk...
És még sorolhatnám a bökkenőket.
Én azt mondom hogy nyerjünk a visszavágón, és akkor már emelt fővel esünk ki. -
#26849 tegnap piheőnapja volt a komplett keretnek,de Messi egymagában lenyomott egy másfél órás edzést a B csapat egyik edzőjével az edzőpályán :D Alves,Pique meg ezek korzóznak,veszik az új Zara felsőket,Leo meg kinntvan,és focizik :) -
#26848 Sanchez mostanában mintha magára talált volna, meglátjuk :D -
#26847 Na mondjuk ha olyan lesz mint Sanchez akkor ne is jöjjön, elég egy balfasz a csapatba
persze lehet az sem lenne baj, ha néha a tiki-takán kívül egyéni akciók is lennének, mint ahogy ellenünk is Piquét az nem veri meg aki nem akarja. -
#26846 Sanchezt sem tudtuk. Vagyis várjál, akkor hogy is van? -
#26845 Valahogy Neymart nem tudom elképzelni tiki-takázni -
#26844 A védelem ismét zseniális volt, főleg az utolsó 5 percben :)))) -
#26843 de,jönni fog,majd meglátjátok.
Pénteken egy újabb lépéssel került közelebb Neymar az FC Barcelonához, a brazil válogatott játékos klubját képviselő alenök, Odilio Rodrigues ugyanis bejelentette, hogy a támadó nem hosszabbítja meg a szerződését a Santosszal. Miután Neymar szerződése 2014 nyarán lejárna, szinte biztos, hogy a sztár idén nyáron klubot vált, és Európában, jó eséllyel Barcelonában folytatja a pályafutását, hogy klubja még pénzt lásson az átigazolásából.
Odilio Rodrigues a Cadena SER, majd a Radio Barcelona rádióállomásnak nyilatkozva is elmondta, hogy Neymar visszautasította a szerződése meghosszabbítására tett ajánlatukat, aminek egyenes következménye, hogy nyáron távozhat.
„Beszéltünk Neymar édesapjával, aki az ügynöke is. A Santos szándéka az volt, hogy 2014 után is velünk maradjon, de ő úgy gondolja, hogy a brazíliai pályafutása véget ért.”
„Most jöhet a spekulációk és az európai ajánlatok időszaka, és ha ezek eljönnek, mind a játékosnak, mind a Santosnak döntéseket kell hoznia.”
Ugyan a játékost nyilvánvalóan sok európai klub szívesen látná a soraiban, már jó ideje egyértelmű, hogy a Barcelona rendkívül jó helyzetből várja a tárgyalásokat. A játékos édesapja nem is olyan régen úgy nyilatkozott, hogy Neymar egyedüli lehetséges célállomása a Barcelona lehet, a katalán klub részéről pedig Josep María Bartomeu alelnök mondta el a héten, hogy amint tudni fognak Neymar távozási szándékáról, lépni fognak. -
#26842 tegnap lemaradtam a második félidőről,"brillírozott" a csapat? :D -
Bagi1991 #26841 Dehogy nem jönni fog,Tegnap olvastam hogy nem hoszabitja meg a szerződését santosal.Faterja egyben ügynöke azt nyilatkozta hogy az uticél csak a Barcelona lehet -
Matte #26840 még mindig: Neymar NEM fog jönni nyáron. -
#26839 Elvileg meglehet tenni,sot az is igaz amit mondasz, hogy 3:0-al kellene beirnia jegyzo konyvbe a merkozest. DE van itt egy nagybetus DE....
Valoszinuleg szankcionalna az UEFA ezt a fajta magatartast, es kizarna az ilyen huzassal elorukkolo csapatot.
Bar mivel a szabalykonyvben ilyen nincs konnyen lehet, hogy sportbirosagon az UEFA kizarasat megfellebezne a Bayern, bar ugy gondolom, hogy nem menne vele semmire, mivel az a sportdonto birosag eleg szoros kapcsolatot apol az UEFA-val/FIFA-val. Neem veletlen, hogy csak ott lehet fellebbezni ilyen esetekben.
A kerdes jo volt es erdekes amugy, mert ritkan fordulhatna elo ilyesmi.