Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Akkoris nyikorgott a gépezet már amikor nyertük a bajnokikat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
"A Milan ellenit nem láttam, de otthon simán betudjátok darálni õket"
dehogy...
[HUN]FaTaL
Ilyen játékkal (bár csak egy részét láttam a mai meccsnek, de az alapján olyan volt, mint az elõzõ három) 0-3 lesz a Milan ellen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
nem kettõ meccs az.
"én nem vagyok Barcelona szurkoló."
mi meg igen, és nézzük hétrõl hétre a szenvedésüket.
ressy14
jesszus mi lenne veled, ha siófok szurkoló lennél? 😄

én nem látom ennyire vészesnek a helyzeteteket, elúszott a bajnokság, a srácok meg szartak a mai meccsre. A Milan ellenit nem láttam, de otthon simán betudjátok darálni õket. Minden szezonban nem mûködhet tökéletesen egy csapat sem.

Dum spiro, spero.

banok
2 ilyen meccs alapján szerintem nem kéne ilyen sommás ítéleteket hozni bár én nem vagyok Barcelona szurkoló.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
lehet csúnya lesz amit írok,de ÖRÜLÖK hogy kikaptunk,mert egy szar a csapat,nincs ezen már mit szépíteni. Egymás után két zakó a Real ellen fel kell hogy nyissa a szemeket, és jöhet a megújulás,mert FELHÁBORITÓ amit ma produkáltak a játékosaink. Lionel Messirõl pedig alaposan megvan a véleményem ezután a két meccs után,és NEM jó. Ahogy annó Dinho is felkúrt az alibijével,most Leo is megtette ezt! Következõ bajnokin pad...csak ugye nincs aki odaküldje. Na ez a gáz! Istenem de csalódtam a fiúkban 😞 nem vártam nagy dolgokat a mai meccstõl,csak azt hogy akarjanak,KÜZDJENEK,de ezek az alapnak vélt dolgok is elmaradtak...Barca per sempre

Sippie
Majd kiváncsi vagyok lesznek-e olyan nyilatkozok hogy "tanulnunk kell belõle", "menni kell tovább koncentrálni a következõ meccsre", ahelyett hogy mondjuk azt mondanák "igen kedves szurkolók, nem csinálunk semmit január óta" 😄
Sippie
Na akkor jobban jártam hogy átaludtam, nem született meglepetés 😄
tobias88
Õ volt az egyetlen a pályán aki komolyan is vette a meccset, meg tudom érteni ha ideges lett egy ilyen hozzáállás után a többiektõl egy ilyen balfék döntés miatt. Lehet csak nem akart köv héten is védeni, meg tudom érteni...
Én most jobbnak tartom azt hogy kikaptunk, minthogy egy megint csak hihetetlen unalmas, gyenge, ötlettelen, passzív játékkal pontot/ pontokat szereztünk volna. Az elsõ félidõben egy tartalékos Real volt paliban velünk, az egy dolog hogy 70% ban nálunk volt a labda, kitörölhetjük vele... Pedro 2x annyit játszott mint amennyit kellett volna neki, Villát végig játszattam volna, ha valakit ki lehetne emelni én õt emelném ki akinek a játékában láttam valamit de õ is gyengécske volt. Tello-t hamarabb behoztam volna mint Alexist. Messi mostanában mintha futás nélkül akarna focizni, a gólja ellenére semmit sem csinált.

Gondoljatok bele, ha a bíró befújja azt a tizenegyest a végén, (ami szerintem az volt) és be is rúgtuk volna akkor a játékosok elhihették volna hogy hááát ha nem is gyõztünk de 2-2 az nem olyan rossz Madridban, nincs is itt nagy baj...

Véleményem szerint megint kellett ez a pofon. Ha nagyon jó játékot nyújtva kapunk ki emiatt akkor mást mondanék, de ilyen silány szar játékkal nem érdemeltünk még 1 pontot sem.

Viszont én innentõl kezdve el tudok képzelni egy olyan forgatókönyvet is a BL-ben, hogy Manchesterben a Madrid kiesik, mi viszont valami csoda folytán tovább jutunk, persze ez ilyen játékkal nem fog menni, de hát hány pofon kell még ahhoz hogy észhez térjenek a játékosok?

PS3 Slim 250 PC

chrissparduc
Ennek a hülye Valdesnek semmi agya nincsen? Mire volt ez jó? 😄

Effe88
mivel nincs edzõtök
ezért elkanászodtak a srácok szerintem

tobias88
nem a bíró volt a legszarabb, hanem

Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Thiago, Busquets, Iniesta - Pedro , Messi, Villa

Senki nem akart és élvezte a meccset, nyûg volt nekik semmi több.
tény, h a bíró volt a lexarabb,értve ezt úgy, h ide-oda hülyeségeket csinált, de a végén???

Visca El Barça!

ok, h szarok voltunk, de ezt a végén hogy lehetett elnézni...<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Visca El Barça!

tobias88
Õszintén szólva nem nagyon érdekel hogy a végén 11es volt vagy sem, nem számít hogy döntetlen vagy vereség, esetleg egy mákos gyõzelem. Nem érdekelt a meccs de az igen amit láttam.

Egyszerûen nem hogy a csapatjáték gyenge, nem a csapat gyenge, a csapat nem akart focizni, nem akartak futni fõleg, nem akartak támadni, erõt kiadni magukból. Ez a meccs után mindenkitõl aki gyengén teljesített, heti pénzt levonnám...
Jakuza1
Hozzatennem, hogy az utobbi leggyengebb Reallal szemben, lattuk ezt a teljesitmenyt, mert ez a gyenge jatek amit mutattak az elmult 5 evben egyszer sem lett volna eleg a gyozelemhez.

Jakuza1
Masodik felidei osszefoglalo, ahogy en latom.

A Real atvette az iranyitast koszonhetoen annak, hogy a kozeppalyank megint nulla teljesitmenyt nyujtott.
Thiago nem ide valo, Iniesta pedig eltunt a masodik felidore.
A passzjatekunk lelassult, a vedelmunk, megint egy nagy hulladek szar.

Jakuza1
Nem hiszem el, hogy ez az edzoi stab nem veszi eszre, hogy Thiago a fossal egyenerteku teljesitmeny nyujt.

tobias88
Messit meg azt hittem hogy lecserélték de a 60. percben jöttem rá hogy mégsem. Madrid 6 a 3 ellen vezethet támadást, az is mi volt...
tobias88
De a bíró megint komolytalan. Alba és Pique úgy kapott sárgát hogy semmit sem csinált. Pedrot szabályosan szereli Varane erre szabadrúgás
Jakuza1
Varj eloszor kilockolom a hozzaszolasodat. 😄
En ugyanigy szegyennek tartom azt, amit Villaval csinalnak.
Egy ilyen jatekost igy parkolopalyara tenni en a szegyen kategoriaba sorolom.

Hogy mi van a hatterben en nem tudom, de hogy egy ilyen jatekost Sanchezzel szemben felaldozni, nem tartom egy korrekt allaspontnak. Mint ahogy Raullal szemben is igy ereztem.

Ugy gondolomm ha Villa vegig jatszott volna az idenyben akkor most mi jutottunk volna tovabb a kupaban is.

tobias88
És figyeld meg, elsõ akit lehoznak Villa lesz. DE HOGY MIÉRT AZT NEM TUDOM...
Jakuza1
A felidei osszefoglalo ahogy en lattom a merkozest.

Thiego,Iniesta forman kivul jatszik, de fokent Thiago aki kilog a sorbol.
Szelsohatvedeink borzalmasan gyengek megint.
Passzjatekunk gyorsabb mint kedden volt, ellenben meg mindig tul messze jatszunk a Real kapujatol, amikor tamadunk. A letamadasunk is gyenge, bar ehhez hozzafuznem, hogy sokkal nehezebb jatszani egy ilyen ellenfel ellen letamadni, ahol 10 emberrel huzodik vissza az ellenfel a sajat terfelenek kozepen.
Pedro eszrevehetetlen, Villa meg ugy ahogy probalkozik.

Mindazon altal meg igy is uraljuk a palyat, es ajandekoztunk egy golt a Madridnak, ami egy vicc, hogy a vedelemunk tovabbra is hulladek gyenge egy hihetetlenul passziv ellenfel ellen sikerult osszehozniuk egy golt.

Csak egy pozitivumot latok, hogy gyorsabbak vagyunk, kevesbe fasultak, de nem sok mast lehet elmondani.

tobias88
Messi 30 métert sétált vissza 12 másodperc alatt a kapustól addig, hogy ne legyen lesen. Aztán kocogva futott 5 métert és jött újabb 1 perc teljes séta.

Most komolyan, ez mi a faxom? Öltözõben úgy kiosztanám egy ilyen klasszikuson is mint a pinty, amikor 3 gólt lõtt sok éve, ezerszer jobban játszott mint a legutóbbi 6-7 klasszikuson
tobias88
Nyílván nem Mascherano és Pique-tõl várom hogy fussanak de pl a 2 szélsõ védõnk áll, Messi áll, Thiago áll, Pedro kocog...
tobias88
Gól ide vagy oda a csapatból SENKI nem fut vagy csak alig. Messi elõször futott a meccsen, eddig lézengett. Mi az isten van ezekkel, fõleg Messivel? Megunt futni?
A Kaszas
góóóóóóóóóóól

Jakuza1
Attol meg Thiago nem tudott 2 meterre egy pontos paszt adni.

tobias88
Kontrákra játszanak, ez a taktikájuk, el kell fogadni.
Jakuza1
Thiago bekaphatja.
Megint rugattunk egy golt a margittal, hogy kidolgozott helyzetuk nem volt.

tobias88
Eddig le kaksizzák a meccset a játékosok. Meg tudom érteni de remélem hogy a közérzetre egy újabb vereség a Madridtól nem lesz rossz hatással mert ha igen, akkor bele kéne húzni.
Ez nem jött be....

bakkerman
"azt hogy Modric jobb lenne Kakánál szerintem Modric szülei se hiszik el..." Hegyi Iván 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

banok
16.00 Real Madrid-Barcelona
tv: Sport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
Ronaldo padon kezd,na így hátha kihúzzuk a félidõt kapott gól nélkül 😄

bakkerman
Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Sergio, Thiago, Iniesta; Villa, Messi és Pedro.

VILLA! THIAGO!! fashionAlvesnek is mi a bréért van bérelt helye basszameg...ott van Montoya is

bakkerman
akkor nem vagyok ezzel egyedül...igazság szerint csak azért ülök le megnézni,mert érdekel Thiago játéka,és nem szoktam kihagyni Barca meccset,de amúgy nincs meg bennem a nagy láz,meg várakozás...sajnos nincs miért várnom 😞

szabii98
Korán is lesz, és nincs tétje..nem is csodálom

I met God. She's black

tobias88
Xavi lehet kihagyja a Milan elleni meccset, én speciel nem sajnálom mert szerintem kiöregedett és amiért a világ legjobbja volt annó középpályán, hogy bárhova be tudta passzolni a beinduló játékosnak a labdát, abból semmit nem látunk már. Ebben az elemben Thiago már messze felülmúlja
tobias88
Nulla Clasicó hangulatom van, ritka de ez van
6unn3r
Volt nektek olyan csatárotok: Eto'o, Henry, Ibra
És van is: Villa. Csak hát ha Messi elõl középen akar lenni, akkor el kell takarítani minden nagyszerû igazi csatárt a csapatból.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

bakkerman
0:56-tól 😄DDDD

Sippie
akkor 50% C csapat, maradék A 😄
tobias88
ahol Cé játszik, ott azt nem hívnám C csapatnak, max csak azért mert Cé <#idiota>
Sippie
C csapatos madriddal szemben úgy gondolják.
tobias88
Holnapi Clasico odsai:
2.80 - 3.60 - 2.30

szóval még mindig mi vagyunk az esélyesek? érdekes
Sippie
tökéletesen <#eljen>