33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    én pozitívan állok a dolgokhoz,a 07/08-as szezon nagyon szarul sikerült,2008 tavaszán is úgy álltak a Barcasok a dolgokhoz,hogy változtatás,keretfrissités kell,és lett is,1 év múlva tavasszal a minőségi erősítéseknek (és persze Pepnek) hála bajnokságot,BL-t,kupát nyertünk :) Reménykedem,hogy idén nyáron is fog hozni a vezetőség 3-4 minőségi játékost,a felesleget kiszórják,és 1 év múlva ilyenkor készülhetünk a BL döntőre :))
  • ToM1113
    Az az igazság hogy itt olyan nevek reppennek fel... ha ezeknek a fele igaz lenne, akkor se tudnánk ennyi lóvét elkölteni.

A végén tényleg az lesz belőle hogy hoznak egy noname védőt, noname kapust,
    meg pl Neymart vagy előre is valami olasz középcsapatból valami ott viszonylag jól focizó egyént( lásd Alexis).

Attól félek hogy nyáron csak távozók lesznek és olyan játékos nem is fog érkezni aki érdemben hozzá tudna tenni a dologhoz, vagy + vezéregyénisége lehetne ennek a csapatnak.

Tello-t eladni baromság lenne.
  • [HUN]FaTaL
    1 évig Abidal szerintem kiváló kiegészítő ember lehetne, pláne mikor védőgondokkal kűzdünk. Ráadásul ő a védelem minden pontján bevehető.
  • bakkerman
    Abidal már nem tudna 40+ meccses szezont letolni,ez nyílvánvaló. Most amikor játszogatott,remek formában volt,és még mindig jó játékos,jó védő,de megkell újítani a csapatot. Elférne a keretben persze,örülnék is neki,mert fantasztikus ember,nagyon tisztelem,de akkor se megyek a falnak,ha nem kap új szerződést,mert biztos vagyok benne,hogy valamilyen formában marad a klubnál. Puyolt meg felesleges volt felhozni,ő a csapat vezére,akit még 40 évesen is elnéznék a pályán,ő az akire abszolút nem lehet panasz még idén se,pedig igencsak megkopott már a gyorsasága,de még mindig ragyogó munkát végez.
  • [HUN]FaTaL
    Cesc nem kabaré, ha valaki ősszel tud játszani, akkor tavasszal is. És akkor játszott jobban, ha Xavi nem volt pályán.

Középpályást egyáltalán nem igazolnék, tele vagyunk, felesleges.

TS kergetése is kész vicc, nem fog ideigazolni és megint addig szarakodunk, hogy majd veszünk egy középszerű védőt.

Abidal pedig valóban nem a jövő embere, ettől még a keretben kevesebb fizetésért szerintem simán elférne. Vagy akkor küldjük el Puyolt is?
  • bakkerman
    Gündogan neve is felmerült...neki örülnék,Xavi öregszik,lötyögősre vette a figurát mostanában,Cesc kabaré,simán elférne Ini mellett. Iscot is szóbahozták velünk,de Neymar leigazolása esetén feleslegesnek érezném idehozni.
  • bakkerman
    -Nyáron a Tello-Cuenca kettősből valakitől megválhat a klub,Tello kivásárlási ára 10 millió euró,Angliából és Olaszországból is van érte érdeklődő
    -Abidal ügynöke kész tényként kezeli,hogy játékosa nyártól már nem a Barcaban folytatja
    -Felröppent Thiago Silva neve ismét középhátvéd posztra,egy esetleges transzferbe a klub bevonná(??) Pedrot is
  • bakkerman
    még mindig nagyon jó játékos,de be kell ismerni,nem lehet rá építeni a jövő csapatát. Marasztalni kell a klubnál,legyen ott az ificsapatnál,vagy legyen megfigyelő stb...
  • Nyiri
    Més que un club
  • Gizda
    Miért kéne hosszabbítani? 34 éves, lehet, hogy kiesik megint vagy fél évre.
    Potyára meg kapná a fizetést. Félreértés ne essék, nagyon szeretem Abit, meg sajnálom, hogy van ez a betegsége, ami bármikor kiújulhat. De szerintem érthető, hogy nem akarnak olyan játékost aki lehet, hogy egész szezonra kidől.
  • [HUN]FaTaL
    Elvileg nem hosszabbítunk Abidallal. Ekkora baromságot :(
  • IXEMGabeo
    spórolni:D melóm sincsen nemhogy spórolni tudjak:D
  • bakkerman
    (Y)
  • Nyiri
    40-50 ezer a repjegy oda vissza. Barca jegy 20-40 között van. Alszunk a reptéren :) Spórólni kell :) De ennyit megér az élmény
  • Nyiri
    Na ezaz!
  • Sippie
    csak aztán legyen hely a búcsúmeccsére :)
  • IXEMGabeo
    irigyellek h van lóvéd rá:)

Xavi is megérdemelné majd ezt a megtiszteltetést:)
  • Nyiri
    Puyol mikor várható hogy visszavonul? Egyre többet sérült és már 35 éves. Én szeretném, ha még sokáig a pályán láthassuk. Azért kérdezem, mert az asszonnyal eldöntöttük és pár haverral, hogy az utolsó hazai meccsét élőben a Camp Nou-ból nézzük meg :)
  • bakkerman
    na már majdnem mindenhol eldőlt a bajnokság,vasárnap mi is ünnepelhetünk,ha megverjük az Atleticot :) Rohadt nehéz meccs lesz,de szerintem nyerünk,fel lesz tüzelve a csapat,és már vasárnap este ünneplés lesz :)
  • bakkerman
    4 bajnokin nem lőtt gólt,a többin ha pályára lépett,gólt is lőtt. fantasztikus teljesítmény
  • [HUN]FaTaL
    De volt egy meccs azt hiszem a szezon elején valamikor.

Ettől függetlenül nem semmi stat.
  • bakkerman
    Leonak maxi respect a tegnapi meccs miatt,mi lenne velünk nélküle...
  • Jakuza1
    Azert az elmond mindent Messirol, hogy nem volt ebben a szezonban olyan merkozese a PD-ben, ahol ne rugott volna golt meg akkor is, ha csak cserekent lepett palyara.
  • Sippie
    Messi milyen ideges volt már a kihagyott helyzete után. Izomfájás így meg úgy, de azért rugdossa a pálya melletti cuccokat :D
  • Sippie
    Azért a Betis nem egy Bayern :)
  • ToM1113
    nagyon szép győzelem, de sajnos ugyan akkor szerintem ez a Barcelona legnagyobb problémája...

Hogy mire gondolok?
    Hátul borzasztó a helyzet, egy Betis vág nekünk kettőt, majd nem túl kiemelkedőt nyújtva, 4 et gurítunk és nyerünk...
    Ez miért "baj"?
    Ez egy spanyol kiscsapat ellen elég. Ha kapunk kettőt, lövünk 4-5 gólt, nyerünk.
    De egy Real Madrid ellen, egy Bayern ellen, egy "nagy csapat" ellen ez nem elég, ez kevés. Ha ott kettőt kapunk, akkor nem lövünk 4-5 gólt.

Szval ez szép és jó... csak hát Betis...
  • Nyiri
    Lehet mondani hogy Messi így úgy, de Iniesta-nak megint voltak olyan mozdulatai, hogy csak lestem. Kurva jó Ő is :)
  • ToM1113
    srácok ne olvassatok facebook kommenteket Barcelonával kapcsolatban...
    De végképp ne álljatok le vitázni a sok hülyével...
    Néha sírni tudnék hogy mennyi szánalma szarféreg ember van.
  • [HUN]FaTaL
    Na ott van :D Tipikus Barca gól, végre.
  • ToM1113
    sztem bement.. :D:D
  • [HUN]FaTaL
    Majdnem ott volt a második :D
  • ToM1113
    na csak most nehogy az legyen mint mostanában... ráülünk az 1 gólos előnyre...
  • [HUN]FaTaL
    LOL, első labdaérintésre :D
  • Nyiri
    Csodás gól
  • ToM1113
    :)
  • [HUN]FaTaL
    Szép gól :) Még Messi rúg 1-2-t és nem lesz itt probléma :D
  • ToM1113
    nyerünk
  • tobias88
    Remélem azért ha ma kikapunk is 4 meccsen 5 pontot csak összehozunk
  • [HUN]FaTaL
    Mit csinálunk már? A magyar válogatott szokott ilyeneket csinálni hátul...
  • ToM1113
    ez a védelem...
    Megye kettő ifi meccsre emlékeztet, ott szerencsétlenkednek ennyit.