33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    jah nekem valahogy 0-1 maradt meg a vereségről. Azokat a meccseket talán nem is láttam.
  • [HUN]FaTaL
    Rosszul, két 2-1-es meccs volt :D
  • [HUN]FaTaL
    Melyik meccsen?

Én egy 1-0-s győzelemre meg egy 2-1-es vereségre emlékszem.

Messi meg sérült volt. De szerintem még 5 év múlva is ezt fogjuk hallgatni, hogy ebben a szezonban 3 meccsen nem játszott jól. :D
  • Sippie
    Celticnek se tudtunk gólt lőni...
    Bocsmár hogy Messi sérülten is beállt, és faszlámáskodott :D
  • Effe88
    de egy gólt lőhetettek volnaXD
    vagy messi egyet kapura:D
    no mindegy
  • Sippie
    azért valljuk be, az idei Barcát nem volt nehéz megverni. Megtette egy Milan, megtette egy Celtic, egy PSG simán kiejthetett volna... lehet 7-0-ázni de az is csoda hogy idáig eljutottunk, amilyen hulladék formában volt idén a csapat. Bayern meg élete szezonját futotta, ha ilyen formában játszanának 100 meccset, akkor is rendre ilyen eredmények születtek volna.
    Viszont ha tavaly a döntőben összecsaptunk volna, nem lett volna ennyire egyoldalú a meccs képe. (vagyis de, csak a Barca javára, muhaha :D )
  • Effe88
    ja egyszer volt...

amúgy 2-szer volt bayern-barca párharc

egyszer 5-1 barca
    most meg tudjuk egy laza 7-0

mindkettő bl-t ért:D 1 barca, 1 bayern:D
  • Effe88
    milinte,valdes,rüstü,hesp,carrol top 5
  • Matte
    + Köpke
  • Sippie
    Kahn, Van der Szár, meg a Bogdán a top3
  • Matte
    ööö, nem vitatkoztam, csak bedobtam a saját véleményem :D

Amúgy könnyen lehet, hogy túlértékelt (én mondjuk nem vagyok oda érte), de ilyenkor jön a kínos kérdés: értem én, hogy nem fér be top5-be, de akkor mégis ki fér be a top5-be? (és ha ilyen P. Èech nevekkel jöttök, akkor nyakonszúrva törlöm magam azonnal.)
  • [HUN]FaTaL
    Senki nem mondta, hogy Neuer nem jobb kapus, de neki is vannak potyái én biztosan nem hoznám el annyiért amennyiért pl. a Bayern vette.

Csak azt mondtam, hogy Neuer túlértékelt mikor top5 meg top3 kapusnak mondják.
  • Matte
    maradjunk annyiban, hogy Valdes a Barcelona Király Gabija. Vannak nagy bravúrok, de összességében nem tartom túl jó kapusnak (Neuer pedig azért valamivel jobb)

A Messit keresik Münchenben szöveg meg jó, el is kacarásztam rajta, ahogy tavaly is a sok cselzi mellveregetőn, de várjunk azért még a nagy szavakkal.
  • Sippie
    ...pláne sérülten
  • Sippie
    a PSG ellen csak rajta múlt kb hogy tovább mehettünk. Otthoni meccsen is volt vagy 3 tiszta gólhelyzete a PSG-nek, amit bravúrral hárított...

Az meg hogy Messit keresik... khm, egyszer volt budán kutyavásár szokták mondani... egyelőre több kupája van a gyereknek mint a bayern csapattagjainak együtt, úgyhogy hátrébb az agarakkal. Úgy semelyik focista nem brillírozna ha 5-en vennék körbe amint hozzá kerül a labda, a többiek meg szimplán szarok voltak idén.
  • Effe88
    Csak annyira van túlértékelve mint messi akit még mindig keresnek münchenben...de ezen nem veszünk össze,nem sok jelentősége van:)
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem Neuer simán egy túlértékelt kapus, de ezen nem veszünk össze, nem sok jelentősége van. :)
  • Effe88
    Ja az túlzás volt.
    De valdest Neuerrel összehasonlítani is túlzás.Megalázó Neuerre nézve:/
  • Effe88
    sose volt:)
    de ezen nem veszünk össze
  • [HUN]FaTaL
    Annak ellenére, hogy kurvanagy faszságokat csinál néha, idén pl. elment a szuperkupadöntő, szerintem alulértékelt kapus.

A szardarab pedig nemkicsit erős túlzás
  • tobias88
    Ez a lényeg. Ezért se mondom én a védelmünkre azt hogy gyenge, a középpályán eladott labdák miatt tűntek idén ilyen gyengének, sokszor vezethették rájuk a labdát 1 az 1ben.

Benne van a top20ban simán...
  • [HUN]FaTaL
    Azért a Barca védelme nagyon nyílt, nem biztos, hogy más kapus sokkal jobban védene, főleg a német meg olasz kiscsapatok kapusai.
  • Effe88
    jó a szardarabbal eléggé túloztam
    sorry
    nem tom szerintem semmi xtra nincs benne
    nálam a top 100-ba nem lenne benne
    eleve csak ha abból indulok ki milyen kapusok védenek németbe meg olaszba,
    szerintem összeteheti a 2 kezét, hogy a barcában ilyen stabil helye volt,
    eléggé szerencsés...
  • tobias88
    Valdes is jó kapus, nálad meg nálam meg sok másnál is biztosan jobb, benne van a világ legjobb 20 kapusa között, Neuer meg a top5ben
  • Effe88
    Jó vicc...
  • bakkerman
    Neuer jelenleg annak a "szardarab" Valdesnek csak a nyomában van,de még negyedannyit nem tett le az asztalra. Lehet nem világklasszis kapus,de megérdemli a tiszteletet.
  • tobias88
    Ezt a David Luiz dolgot nem tudom honnan szedted, komoly újságok hetek óta nem írnak róla. Ne ilyen blogokat nézz vagy pl samsungsportot mert írnak mindent össze vissza... (nso is)
  • Effe88
    "Én Neuert nem. Lepkekirály ő is, mint Valdes."

ja voltak néha potyái de szinte alig
    főleg szögleteknél de kiveherte

de azért valdessel ne emlegesd már egy lapon:D:D
    Neuer a nagybetűs kapus valdes meg egy szardarab:)

én a Barca helyébe Adlert venném
  • ToM1113
    a védelembe meg egy acélos David Luiz esélyes. Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek, örüljek vagy szomorkodjak... Mindenesetre erős kételyeim vannak...
  • tobias88
    Courtoisra már 0% kb az esély, nem lehet az amit mindenki akar. Viszont Ter Stegen még mindig esélyes, remélem ő lesz az, a vezetők mostanság szeretik a fiatal húst.
  • [HUN]FaTaL
    Én Neuert nem. Lepkekirály ő is, mint Valdes.

Curtois viszont jöhetne, de erre sincs esély :)

Sajnos a legnagyobb esély Reinara van :(
  • Unreal1942

Ezt a fenevadat is elhozhatná magával :)
  • Unreal1942
    Neymar akárhogy is de nagy fogás én örülök neki. Csak tényleg az a kérdés, hogy a védelemmel mi lesz? Jelenleg a csapat védelme egy jó középcsapatéval vetekszik, de semmiképp nem Európa elitjével.
    Kapuba meg Neuert látnám szívesen..mondjuk az ó megszerzése annyira valószínűtlen mintha azt mondanám, hogy Messi ősszel Újpesten folytatja :)
  • IXEMGabeo

kíváncsi vagyok ez a kis buzi mit tud nyújtani majd itt.DDDDDDD
  • bakkerman
    Konföderációs kupán meglátjuk mit fog nyújtani,mennyire fog érződni a játékán az a tény,hogy a Barca játékosa...
  • kaposi1
    Lehet előbb utóbb benő a feje lágya és méltó lesz a Barca mezre.
  • bakkerman
    Neymar

„Nagyon nehéz volt meghoznom a döntést, hogy elmenjek. A családommal együtt döntöttünk végül, de boldog vagyok, mert valóra válik egy álmom azáltal, hogy a Barçában játszhatok.”

Nem akármilyen csapattársai lesznek. Xavi, Iniesta, Alves, Messi…

„Várom már a pillanatot, hogy velük együtt futballozzak. Már attól a gondolattól is görcsbe rándul a gyomrom, hogy tudom; ez meg fog történni.”

„Messi a világ legjobb játékosa, megtiszteltetés lesz, hogy vele együtt játszhatok, és nagyon bízom benne, hogy jól fog működni a kapcsolatunk a pályán” – nyilatkozta a támadó.
  • bakkerman
    Song pirosat kapott a meccs legvégén
  • Jakuza1
    Katalán Kupa: Espanyol - Barcelona 1:1 (tizenegyesek 2:4)
  • IXEMGabeo

idenézz bakkerman igazam volt