Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mascherano sem játszott rosszul szerintem, sõt. 1 hibát vétett, majdnem gólt kaptunk, de azon kívül volt hogy 2 elképesztõ szerelése volt 3 másodperc alatt.
Ja megvan, 8,2 km rosszul emlékeztem. Xaviék meg majdnem 12, az megmaradt hogy másfélszer annyit futnak mint Messi
Ott meg a Benfica elleni 0-0-val 😄 Sõt, tõlük, ha jól emlékszem egyik meccsen sem kaptunk gólt 😄😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Ez nem igaz es szoktam nezni a statjait es mind 7km feletti, de volt mar 8km feletti is, de az mar nala magasnak szamit altalaban, mert mar regota setalos figrat szereti, de valoszinuleg kell a pihi neki a hirtelen robbanekony sprintek kozott.
Nincs de sztem majd lesz, mindig felteszik. Úgy is lesz egy Interes Olasz aki tudja fogni.
Valami ilyen
Valami ilyen
Ja arról az olasz milán drukker kommentátorról nincs egy videó, hogy a mai gólok alatt hogyan közvetített? 😊
oltássss 😄 😄 😄 😄
Jakuza: Eddig Messi BL-ben átlag 6km-t teljesített meccsenként a csoportmeccseken, vagy a tavalyi szezonban nem emlékszem melyikre volt kiírva. Ma nyerni akart 😊
Jakuza: Eddig Messi BL-ben átlag 6km-t teljesített meccsenként a csoportmeccseken, vagy a tavalyi szezonban nem emlékszem melyikre volt kiírva. Ma nyerni akart 😊
Ma meglepoen sokat is futott.
Messi = 9132 meter, majd egy kilometerrel tobbet mint Villa.
Osszehasonlitva pl Nianggal, aki szinten csatar 7676 meter.
Ennyit szokott amugy futni Messi atlagban, olyan 7km es 8km kozott.
De respect Albanak, aki 11km folott futott, mint Iniesta, de hogy szinte eszrevehetettlenul Xavi a maga 33 evevel meg felettuk is teljesitett a maga 11756 meterevel, az nem akarmi.
Ez elott meg lehet emelni a kalapunkat.
Messi = 9132 meter, majd egy kilometerrel tobbet mint Villa.
Osszehasonlitva pl Nianggal, aki szinten csatar 7676 meter.
Ennyit szokott amugy futni Messi atlagban, olyan 7km es 8km kozott.
De respect Albanak, aki 11km folott futott, mint Iniesta, de hogy szinte eszrevehetettlenul Xavi a maga 33 evevel meg felettuk is teljesitett a maga 11756 meterevel, az nem akarmi.
Ez elott meg lehet emelni a kalapunkat.
Na a lényeg, hogy most volt két és fél hónap pihenõjük a srácoknak, amikor pocsék formában tolták, most reméljük ezzel kijönnek a gödörbõl.
Messit pedig minden fontos meccs elõtt kéne pihentetni, ha így fog játszani az az utánin 😄
Messit pedig minden fontos meccs elõtt kéne pihentetni, ha így fog játszani az az utánin 😄
hú de más csapat volt az😊
azt hiszem ez mindent elmond a 4-0ról
lell-breno(gyújtogató)-demichelis-oddo
nem is kell mást írnom
azt hiszem ez mindent elmond a 4-0ról
lell-breno(gyújtogató)-demichelis-oddo
nem is kell mást írnom
Bayernrõl szép emlék nem is olyan régrõl
Úgy jön ki, hogy ebben a megtett távolság van benne nem csak a sprintek! Ebben benne van a séta, a kocogás és a sprint együtt! Ez egy megtévesztõ statisztika! Tök fölöslegesen irogatják ki szerintem!
magunkhoz képest futottunk sokat, ennyit nem szoktak rohangálni a srácok. Hátrajöttek, futottak a labdákért.
Eto'o idejeben meg tudtunk. Sajnos azota ezt a taktikai pluszt nem alkalmazzuk es szinte megallunk, amikor kontrazhatnank.
Mondjuk az teny, hogy ritka az olyan merkozes ahol sokszor alkalmazhatnank, hiszen az ellenfelek szinte mindig behuzodnak. Persze azert akadnak ilyen lehetosegek, de sajnos mindeig megallunk es visszafele passzolgatunk.
A felallasunk miatt is van ez, mivel Messi altalaban az ek, de o inkabb a kozeppalyan setalgat, nem ugy ahogy Eto'o helyezkedett.
A mai merkozeshez hozzafuzve viszont, Messi a vegen hatrajott vedekezni, itt is latszodott,hogy a csapat mennyire is akarta ezt a sikert.
Mondjuk az teny, hogy ritka az olyan merkozes ahol sokszor alkalmazhatnank, hiszen az ellenfelek szinte mindig behuzodnak. Persze azert akadnak ilyen lehetosegek, de sajnos mindeig megallunk es visszafele passzolgatunk.
A felallasunk miatt is van ez, mivel Messi altalaban az ek, de o inkabb a kozeppalyan setalgat, nem ugy ahogy Eto'o helyezkedett.
A mai merkozeshez hozzafuzve viszont, Messi a vegen hatrajott vedekezni, itt is latszodott,hogy a csapat mennyire is akarta ezt a sikert.
Vmi olyasmit írtam 2 hete, h lesz itt még sírás milánói részrõl... 😄
Visca El Barça!
Ezzel egyébként egyetértek, a végén is hajtottak és támadtak a srácok (többnyire 😄 ) de a kontrázni még mindig nem tudunk.
Messinek jót tett a hétvégi pihenõ, Villa meg nagyon jó hogy bevágta amit kellett 😊 Szerencsénk is volt hogy kapufát rúgott a Milan, de ennyi szerencsénk lehet a tavalyi elõdöntõk után.
Az elején baromi nagy iramot diktáltunk, kicsit aggódtam hogy elfáradunk a végére, és volt is egy 10 perces holtpont a végén, aztán egy Alba sprint és fuck yeah 😄
Ugyanakkor megszakadt egy sorozat, nem kaptunk gólt <#eljen>#eljen>
Messinek jót tett a hétvégi pihenõ, Villa meg nagyon jó hogy bevágta amit kellett 😊 Szerencsénk is volt hogy kapufát rúgott a Milan, de ennyi szerencsénk lehet a tavalyi elõdöntõk után.
Az elején baromi nagy iramot diktáltunk, kicsit aggódtam hogy elfáradunk a végére, és volt is egy 10 perces holtpont a végén, aztán egy Alba sprint és fuck yeah 😄
Ugyanakkor megszakadt egy sorozat, nem kaptunk gólt <#eljen>#eljen>
Egy kis idõhúzás belefér Valdestõl meg bedobásoknál, ez normális, de mi úgy húzzuk az idõt hogy passzolgatunk <#whatever>#whatever>
Utolsó 10 percben lehetett volna vagy 3-4 kontra a végsõn kívül, de nem játszottuk meg. 4-0nál megértettem volna de 3-0nál elég furcsa és rossz taktika volt.
Utolsó 10 percben lehetett volna vagy 3-4 kontra a végsõn kívül, de nem játszottuk meg. 4-0nál megértettem volna de 3-0nál elég furcsa és rossz taktika volt.
Ja es meg valami. Meglatszik a kulonbseg a Barcelona es a tobbi masik klub kozott.
Mi nem fetrengunk a vege elott, amikor az ido a lenyeg, hogy nyerjunk.
Nem egy Chelsea vagy Milan vagyunk.
Mi focizni akarunk nemcsalni a focit, huzni az idot.
Ezt is koszonjuk.
Mi nem fetrengunk a vege elott, amikor az ido a lenyeg, hogy nyerjunk.
Nem egy Chelsea vagy Milan vagyunk.
Mi focizni akarunk nemcsalni a focit, huzni az idot.
Ezt is koszonjuk.
jöhet tavasszal mostmár bármi,jussunk bármeddig a blben,nem érdekel,a mai meccsen amit mutatott a csapat,az akarás,a harciasság,méltó volt a címerhez,és ez a lényeg!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy a szerencse most velünk volt. Milan elsõ meccsen kihozta a maximumot a meccsbõl nagy szerencsével, most mi is kihoztuk a sok góllal és fõleg azzal hogy nem kaptunk gólt.
Gyengébb a Milan, de inkább õk juthattak volna be a nyolcaddöntõbe mint pl egy Galatasaray. Kár hogy nincs az elsõ sorsolásnál valami ranglista is figyelembe véve.
Gyengébb a Milan, de inkább õk juthattak volna be a nyolcaddöntõbe mint pl egy Galatasaray. Kár hogy nincs az elsõ sorsolásnál valami ranglista is figyelembe véve.
Ahogy en lattam.
2 eve nem lattam ilyen aktiv es gyors jatekot a csapattol.
Azzal nyertuk meg a jatekot ami eddig ugy hianyzott, megpedig az ilyen aggressziv letamadas, ami gyakorlatilag a vedelmunk.
Mivel a vedelmunk hatul nagyon lyukas , ha nincs meg ez az intenziv letamadas, akkor sokkal nagybb teher kerul a vedelmunkre.
M<eg en sem gondoltam volna, hogy meg lesz a gyozelem, mert a Milantol sokkal defenzivebb jatekot vartam sokkal tobb fetrengessel, ahogy az olaszok szoktak altalaban jatszani, de valami miatt nem tordeltek annyira a jatekot, ami nagy hiba volt.
Kicsit megijedtem a 65-70. perc tajekan, nagyon megijedtem, mert valtottunk es a letamadasunk nagyon hatra tolodott, ami szerintem nagy hiba volt, de vegul is csak nem lett baj.
Amit meg hozzafuznek, Villa goljat szinte megkonnyeztem es meg mindig azt mondom, hogy szegyen, hogy ilyen kvalitasu jatekost nem jatszatnak az egy oriasi mistake es most bebizonyitotta, hogy milyen jatekos es csak egy helyzet kell neki amit konyortelenul ki tud hasznalni.
Szoval oriasi respect Villanak.
Meg valami. Messi!!! Most rinyalhatnak a gyoker ellendrukkerek, akik azt mondjak nem jo jatekos es kritikus szituaciokban nem tud teljesiteni.;
Ma is bebizonyitotta, ha egy pillanatra egyedul marad az a vedelem szamara a veget jelenti.
Egy csodalatos este volt, oriasi szivvel jatszva es csuszva-maszva, ami nem jellemzo annyira rank.
Visca el Barca! Muchas gracias!!!
2 eve nem lattam ilyen aktiv es gyors jatekot a csapattol.
Azzal nyertuk meg a jatekot ami eddig ugy hianyzott, megpedig az ilyen aggressziv letamadas, ami gyakorlatilag a vedelmunk.
Mivel a vedelmunk hatul nagyon lyukas , ha nincs meg ez az intenziv letamadas, akkor sokkal nagybb teher kerul a vedelmunkre.
M<eg en sem gondoltam volna, hogy meg lesz a gyozelem, mert a Milantol sokkal defenzivebb jatekot vartam sokkal tobb fetrengessel, ahogy az olaszok szoktak altalaban jatszani, de valami miatt nem tordeltek annyira a jatekot, ami nagy hiba volt.
Kicsit megijedtem a 65-70. perc tajekan, nagyon megijedtem, mert valtottunk es a letamadasunk nagyon hatra tolodott, ami szerintem nagy hiba volt, de vegul is csak nem lett baj.
Amit meg hozzafuznek, Villa goljat szinte megkonnyeztem es meg mindig azt mondom, hogy szegyen, hogy ilyen kvalitasu jatekost nem jatszatnak az egy oriasi mistake es most bebizonyitotta, hogy milyen jatekos es csak egy helyzet kell neki amit konyortelenul ki tud hasznalni.
Szoval oriasi respect Villanak.
Meg valami. Messi!!! Most rinyalhatnak a gyoker ellendrukkerek, akik azt mondjak nem jo jatekos es kritikus szituaciokban nem tud teljesiteni.;
Ma is bebizonyitotta, ha egy pillanatra egyedul marad az a vedelem szamara a veget jelenti.
Egy csodalatos este volt, oriasi szivvel jatszva es csuszva-maszva, ami nem jellemzo annyira rank.
Visca el Barca! Muchas gracias!!!
Nincs jobb dolguk mint a mi csapatunkkal foglalkozni 😛
Egyébkét igen, sajnos megszaporodtak a divathaterek.
Egyébkét igen, sajnos megszaporodtak a divathaterek.
Nem ismerik el hogy a Barca a világ legjobb csapata, ennyi... Ismét bebizonyították 😄 Szarrá verték a Milant 😊 Nekem sem tetszene de ez van 😄
Ez se lehetett semmi: Schalke-Galatasaray 2-3 (Amrabat 95)
Továbbjutott a Galatasary 4-3-as összesítéssel!
Bár bevallom 2x kapcsoltam oda 1-1 pillanatra.
Továbbjutott a Galatasary 4-3-as összesítéssel!
Bár bevallom 2x kapcsoltam oda 1-1 pillanatra.
PS3 Slim 250 PC
Facebookon már megy is a fúúúj meg a barcás g*cik.... van itt színvonal kérem szépen!! 😊
PS3 Slim 250 PC
Legszebb álmaimban sem gondoltam ezt.
2-0ás vereség után azt mondtam simán kiesünk
Aztán jöttek a Madridi párharcok, akkor már azt mondtam hogy ki is kapunk
Meccs elõtt azt gondoltam hogy tovább kell jutni és ez amit letettek a pályára az nem semmi
Egy dolog zavart, hogy a 3. gól után amikor hozzánk került a labda és támadni lehetett volna, visszafordultunk. Bezzeg a 92. percben amikor már tökmind1 volt akkor megindulunk
2-0ás vereség után azt mondtam simán kiesünk
Aztán jöttek a Madridi párharcok, akkor már azt mondtam hogy ki is kapunk
Meccs elõtt azt gondoltam hogy tovább kell jutni és ez amit letettek a pályára az nem semmi
Egy dolog zavart, hogy a 3. gól után amikor hozzánk került a labda és támadni lehetett volna, visszafordultunk. Bezzeg a 92. percben amikor már tökmind1 volt akkor megindulunk
nincsenek szavak basszameg gyönyörû este köszönöm ezt az élményt a srácoknak istenem megcsinálták MEGCSINÁLTÁK MEGCSINÁLTÁK nem hiszem el mit játszott ez a csapat
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
egyébként a jóslataimat megígérhetem az összes további meccsre 😄
Tavaly azt mondtam hogy ezt a szar chelseat úgyis elverjük... - kiestünk
Aztán hogy a döntõben úgyis kikap a máker csapat... - megnyerték
Most azt mondtam hogy kiesünk - továbbjutottunk
Mindig csak azt kell mondanom, aminek az ellentetjét akarom 😄
Tavaly azt mondtam hogy ezt a szar chelseat úgyis elverjük... - kiestünk
Aztán hogy a döntõben úgyis kikap a máker csapat... - megnyerték
Most azt mondtam hogy kiesünk - továbbjutottunk
Mindig csak azt kell mondanom, aminek az ellentetjét akarom 😄
én is majdnem eltaláltam... (4-1 et mondtam anno) talán ha bemegy a kapufa.. 😄
PS3 Slim 250 PC
Hát, akkora volt a különbség a 2 csapat között hogy akár az is lehetett <#idiota>#idiota>
Az volt a 2 meccs között a különbség, hogy most 1.5szer gyorsabban pörgött a labda és Messi a szûrõk mögött megkaphatta 2szer is, abból lett a 2 gól
Az volt a 2 meccs között a különbség, hogy most 1.5szer gyorsabban pörgött a labda és Messi a szûrõk mögött megkaphatta 2szer is, abból lett a 2 gól
😄😄
jóhát nem ugy alakult ahogy képzelték páran na... 😄
jóhát nem ugy alakult ahogy képzelték páran na... 😄
PS3 Slim 250 PC
Aztaaaaaaaaaaaa!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Aki 4-0al álmodott álmodjon nekünk egy bl gyõzelmet <#idiota>#idiota>
MONDOM, EZT A SOROZATOT NEM SZABAD MEGSZAKÍTANI!
2008: elõdöntõ
2009: gyõztes
2010: elõdöntõ
2011: gyõztes
2012: elõdöntõ
MONDOM, EZT A SOROZATOT NEM SZABAD MEGSZAKÍTANI!
2008: elõdöntõ
2009: gyõztes
2010: elõdöntõ
2011: gyõztes
2012: elõdöntõ
!!!!
PS3 Slim 250 PC