33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#27399 jah nekem valahogy 0-1 maradt meg a vereségről. Azokat a meccseket talán nem is láttam. -
#27398 Rosszul, két 2-1-es meccs volt :D -
#27397 Melyik meccsen?
Én egy 1-0-s győzelemre meg egy 2-1-es vereségre emlékszem.
Messi meg sérült volt. De szerintem még 5 év múlva is ezt fogjuk hallgatni, hogy ebben a szezonban 3 meccsen nem játszott jól. :D -
#27396 Celticnek se tudtunk gólt lőni...
Bocsmár hogy Messi sérülten is beállt, és faszlámáskodott :D -
#27395 de egy gólt lőhetettek volnaXD
vagy messi egyet kapura:D
no mindegy -
#27394 azért valljuk be, az idei Barcát nem volt nehéz megverni. Megtette egy Milan, megtette egy Celtic, egy PSG simán kiejthetett volna... lehet 7-0-ázni de az is csoda hogy idáig eljutottunk, amilyen hulladék formában volt idén a csapat. Bayern meg élete szezonját futotta, ha ilyen formában játszanának 100 meccset, akkor is rendre ilyen eredmények születtek volna.
Viszont ha tavaly a döntőben összecsaptunk volna, nem lett volna ennyire egyoldalú a meccs képe. (vagyis de, csak a Barca javára, muhaha :D ) -
#27393 ja egyszer volt...
amúgy 2-szer volt bayern-barca párharc
egyszer 5-1 barca
most meg tudjuk egy laza 7-0
mindkettő bl-t ért:D 1 barca, 1 bayern:D -
#27392 milinte,valdes,rüstü,hesp,carrol top 5 -
Matte #27391 + Köpke -
#27390 Kahn, Van der Szár, meg a Bogdán a top3 -
Matte #27389 ööö, nem vitatkoztam, csak bedobtam a saját véleményem :D
Amúgy könnyen lehet, hogy túlértékelt (én mondjuk nem vagyok oda érte), de ilyenkor jön a kínos kérdés: értem én, hogy nem fér be top5-be, de akkor mégis ki fér be a top5-be? (és ha ilyen P. Èech nevekkel jöttök, akkor nyakonszúrva törlöm magam azonnal.) -
#27388 Senki nem mondta, hogy Neuer nem jobb kapus, de neki is vannak potyái én biztosan nem hoznám el annyiért amennyiért pl. a Bayern vette.
Csak azt mondtam, hogy Neuer túlértékelt mikor top5 meg top3 kapusnak mondják. -
Matte #27387 maradjunk annyiban, hogy Valdes a Barcelona Király Gabija. Vannak nagy bravúrok, de összességében nem tartom túl jó kapusnak (Neuer pedig azért valamivel jobb)
A Messit keresik Münchenben szöveg meg jó, el is kacarásztam rajta, ahogy tavaly is a sok cselzi mellveregetőn, de várjunk azért még a nagy szavakkal. -
#27386 ...pláne sérülten -
#27385 a PSG ellen csak rajta múlt kb hogy tovább mehettünk. Otthoni meccsen is volt vagy 3 tiszta gólhelyzete a PSG-nek, amit bravúrral hárított...
Az meg hogy Messit keresik... khm, egyszer volt budán kutyavásár szokták mondani... egyelőre több kupája van a gyereknek mint a bayern csapattagjainak együtt, úgyhogy hátrébb az agarakkal. Úgy semelyik focista nem brillírozna ha 5-en vennék körbe amint hozzá kerül a labda, a többiek meg szimplán szarok voltak idén. -
#27384 Csak annyira van túlértékelve mint messi akit még mindig keresnek münchenben...de ezen nem veszünk össze,nem sok jelentősége van:) -
#27383 Szerintem Neuer simán egy túlértékelt kapus, de ezen nem veszünk össze, nem sok jelentősége van. :) -
#27382 Ja az túlzás volt.
De valdest Neuerrel összehasonlítani is túlzás.Megalázó Neuerre nézve:/ -
#27381 sose volt:)
de ezen nem veszünk össze
-
#27380 Annak ellenére, hogy kurvanagy faszságokat csinál néha, idén pl. elment a szuperkupadöntő, szerintem alulértékelt kapus.
A szardarab pedig nemkicsit erős túlzás -
#27379 Ez a lényeg. Ezért se mondom én a védelmünkre azt hogy gyenge, a középpályán eladott labdák miatt tűntek idén ilyen gyengének, sokszor vezethették rájuk a labdát 1 az 1ben.
Benne van a top20ban simán...
-
#27378 Azért a Barca védelme nagyon nyílt, nem biztos, hogy más kapus sokkal jobban védene, főleg a német meg olasz kiscsapatok kapusai. -
#27377 jó a szardarabbal eléggé túloztam
sorry
nem tom szerintem semmi xtra nincs benne
nálam a top 100-ba nem lenne benne
eleve csak ha abból indulok ki milyen kapusok védenek németbe meg olaszba,
szerintem összeteheti a 2 kezét, hogy a barcában ilyen stabil helye volt,
eléggé szerencsés... -
#27376 Valdes is jó kapus, nálad meg nálam meg sok másnál is biztosan jobb, benne van a világ legjobb 20 kapusa között, Neuer meg a top5ben -
#27375 Jó vicc...
-
#27374 Neuer jelenleg annak a "szardarab" Valdesnek csak a nyomában van,de még negyedannyit nem tett le az asztalra. Lehet nem világklasszis kapus,de megérdemli a tiszteletet. -
#27373 Ezt a David Luiz dolgot nem tudom honnan szedted, komoly újságok hetek óta nem írnak róla. Ne ilyen blogokat nézz vagy pl samsungsportot mert írnak mindent össze vissza... (nso is) -
#27372 "Én Neuert nem. Lepkekirály ő is, mint Valdes."
ja voltak néha potyái de szinte alig
főleg szögleteknél de kiveherte
de azért valdessel ne emlegesd már egy lapon:D:D
Neuer a nagybetűs kapus valdes meg egy szardarab:)
én a Barca helyébe Adlert venném -
ToM1113 #27371 a védelembe meg egy acélos David Luiz esélyes. Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek, örüljek vagy szomorkodjak... Mindenesetre erős kételyeim vannak... -
#27370 Courtoisra már 0% kb az esély, nem lehet az amit mindenki akar. Viszont Ter Stegen még mindig esélyes, remélem ő lesz az, a vezetők mostanság szeretik a fiatal húst. -
#27369 Én Neuert nem. Lepkekirály ő is, mint Valdes.
Curtois viszont jöhetne, de erre sincs esély :)
Sajnos a legnagyobb esély Reinara van :( -
Unreal1942 #27368
Ezt a fenevadat is elhozhatná magával :) -
Unreal1942 #27367 Neymar akárhogy is de nagy fogás én örülök neki. Csak tényleg az a kérdés, hogy a védelemmel mi lesz? Jelenleg a csapat védelme egy jó középcsapatéval vetekszik, de semmiképp nem Európa elitjével.
Kapuba meg Neuert látnám szívesen..mondjuk az ó megszerzése annyira valószínűtlen mintha azt mondanám, hogy Messi ősszel Újpesten folytatja :) -
IXEMGabeo #27366
kíváncsi vagyok ez a kis buzi mit tud nyújtani majd itt.DDDDDDD -
#27365 Konföderációs kupán meglátjuk mit fog nyújtani,mennyire fog érződni a játékán az a tény,hogy a Barca játékosa... -
#27364 Lehet előbb utóbb benő a feje lágya és méltó lesz a Barca mezre. -
#27363 Neymar
„Nagyon nehéz volt meghoznom a döntést, hogy elmenjek. A családommal együtt döntöttünk végül, de boldog vagyok, mert valóra válik egy álmom azáltal, hogy a Barçában játszhatok.”
Nem akármilyen csapattársai lesznek. Xavi, Iniesta, Alves, Messi…
„Várom már a pillanatot, hogy velük együtt futballozzak. Már attól a gondolattól is görcsbe rándul a gyomrom, hogy tudom; ez meg fog történni.”
„Messi a világ legjobb játékosa, megtiszteltetés lesz, hogy vele együtt játszhatok, és nagyon bízom benne, hogy jól fog működni a kapcsolatunk a pályán” – nyilatkozta a támadó. -
#27362 Song pirosat kapott a meccs legvégén -
#27361 Katalán Kupa: Espanyol - Barcelona 1:1 (tizenegyesek 2:4) -
IXEMGabeo #27360
idenézz bakkerman igazam volt