33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#27359 talán azért amiért egy barcásnak, hehe -
#27358 lol :DDDDDD -
IXEMGabeo #27357 kíváncsi voltam a reakcióra egyébként van erről egy youtube videó ahol Wenger nyilatkozik:D -
#27356 :ASSAD:DSADFHDHF:ASGSDSFDHGJF -
IXEMGabeo #27355 Messi is távozik az Arsenalhoz állítólag... -
#27354 bazdmeg :DDDDDDDDDDDDD védelembe meg jön a 89 éves Yepes? :D -
#27353 Állítólag 2 héten belül érkezik Reina.
Pfffff.... -
#27352 Próbálok örömködni Neymar érkezése miatt,de ugyanakkor félek nagyon,hogy nem lesz minőségi érkező a védelembe és kapus posztra...picsába -
#27351 És még Guardiola is ott lesz, jogos. Egyszerűen nem értem a vezetőket ha ez tényleg igaz. Nem akarnak venni egy fiatal és tehetséges kapust mert nem bizonyított, de Reina-t meg meg akarják venni aki öreg és bizonyított(itt lenne vége ha jó kapus lenne)a hogy egy gyökér. -
ToM1113 #27350 Bayern, most az a menő! :) -
#27349 Tudtok ajánlani valami jó csapatot amit új kedvencemnek választhatok? Mert ha reina idejön, én megyek -
ToM1113 #27348 világi lépés lenne hozni egy 30 éves kapust.. :D
ezeknek elment az esze... fiatal tehetség kell.
Majd védőnek meg hoznak egy Csihrinszkij-t megint.
Nembaj majd Neymar szerepet kap középhátvédként is, ha már ennyiért érkezett...
-
Matte #27347 hát ez kiba**ott remek lenne, valóban....... -
ToM1113 #27346 Márpedig ha utána számoltok a 28 millió épp 70 millió 40%-a.
A 28 milliót a Santos kapta, de további tulajdonos még Neymar apja és még vki már nem emlékszem mit olvastam.
Nagyon valószínű az a 70 millió körüli vételár...
-
IXEMGabeo #27345 gáz, hogy ez a fókagyerek ennyire magas áron vehető...
elszaladt itt a világ mélyen. Ezért nézem hébe hóba az egészet...
mivel jobb egy ilyen kis nyikhaj, mint hajdanán Rivaldo, Ronaldo vagy éppen Romario akiknek együttvéve nem volt ennyi értékük, mint ma:S igaz más volt a pénz forgása a világban -
#27344 Dehogy. Nem tűnt fel hogy félbeszakították a megbeszélést mert 50 felé nem voltak hajlandók menni? És hirtelen ezek után 70et fizetnek? Kamu... -
#27343 Szvsz meg kamu ez az egész, rosell nem fog ennyi pénzt elkölteni. De majd később úgyis megtudjuk, nem tudom elképzelni, hogy ennyit fizettünk volna érte.
A Real hiába emelte az ajánlatát, Neymar nem akart oda menni. -
#27342 "Az AS szerint ekkora összeg kifizetésére azért volt szükség, mert az utolsó pillanatban a Real Madrid is megemelte az ajánlatát, és a blancók hajlandóak lettek volna akár 90 milliót is adni a játékosért."
szvsz, csak arra játszottak hogy minél többet költsünk rá, és ne legyen pénzünk más játékosra. Szépen feltornázták az árát az utolsó pillanatban, úgy hogy összességében nem sok érdeklődést mutatott felé a reál. Ügyesek... -
#27341 jézusatyaúristen...
csak ne legyen belőle Robinho... -
ToM1113 #27340 Ehhez mit szóltok?
Védőre meg kapusra honnan lesz pénz? (Ha ez igaz) -
#27339 Liverpool leigazolta Kolo Toure-t ingyen. Namár most ha mi nem akarunk védőt venni mert minek drágán akkor miért nem lehet ingyen megszerezni egy ilyen védőt tarcsiba? Ezerszer jobb mint Bartra -
#27338 +1, én se értem hogy egy Bayernesnek miért kell ebbe beleszólnia -
ToM1113 #27337 Édes fiam, egyrészt téged én nem bántottalak nem tudom miért kell kötekedni, másrészt a Bayern topik nem itt van, szval ha csak offért jössz ide akkor el lehet menni. Köszöntem. -
#27336 a már régóta bajnok,szezon végi barcelona meccsét már ugyan mind1, hogy streamen nézed vagy tv-be nem?
de ha neked a stream nem jó akkor megnézheted felvételről is mert úgy meg adják.
szal nem tudom mire fel kell így sírni. -
#27335 szuper, akkor már csak Thiago kell hogy hosszabbítson -
#27334 Adri 2017-ig hosszabbított! -
homeless #27333 Szerintem is. Még akkor is fájdalmas nézni a játékát, amikor megy neki. Sokan azt mondják, hogy harcos meg sokat melózik a mezőnyben, hát én inkább szenvedésnek nevezném. 5-ből 1 labdát tud átvenni, szinte csak alibi passzai vannak, amik nem alibi passzok azokat rendre elbassza, egy lepkefingtól is elesik állandóan, stb... Még Pedrot is sokkal jobb játékosnak tartom, pedig neki is szar szezonja volt. -
#27332 Jobb lene ha nem maradna, mert gyenge mint a harmat. -
#27331 De tudom, mert én barom beleolvastam az indexen a topicba :D -
ToM1113 #27330 szval nem tudod az állást se? érdekel? :) -
#27329 Én nem lesz itthon úgyhogy egyébként is felvételről nézném :D -
ToM1113 #27328 igaz.... Mind1. Streamen is ki lehet bírni... -
ToM1113 #27327 Ez az Alexis jó hogy marad! Csak belejön előbb utóbb. :) -
#27326 Az NB1-et még mindig többen nézik, mint bármilyen külföldi bajnokságot, legalábbis én így tudom. Ebből kifolyólag gondolom azt a szar showt nyomják. A sport1-en meg a real meccset adájk élőben. -
#27325 A Barcelona meccsekhez lejjebb kell görgetni.
A sop:// kezdetű linkekhez le kell tölteni a Sopcast programot. -
Bagi1991 #27324 Háát rámegyek a banokra kidobja a linkeket és nem tudom megnyitni a streemeket mert felugrik az ablak és csak 2-3 linket dobb ki és az is csak a Reál mecsnek a streemet :S:S -
#27323 milyen ablak? -
ToM1113 #27322 Igen képzeld szeretnénk páran megnézni a meccset, mindenféle streames baszakodás nélkül. Ne haragudj hogy értelmesebb programnak tartjuk élőben leadni egy spanyol bajnokit mint egy szar "show műsort". -
Bagi1991 #27321 Elmondja nekem valaki hogy ha rámegyek a banokra rá 3 ms-re felugrik az ablak???:@ -
#27320 júúúj micsoda szentségtörésXD