Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
A nevek egyeznek szóval nekem mind1. És ezzel lenne egy olyan fiatal csapatunk hogy az megint elképesztõen sok szemet sértene és lenne megint igazi gyûlölettáborunk <#idiota>
bakkerman
Courtois,Hummels be,Valdes Alexis ki,Deulofeu fel,Neymar pedig 2014 nyarán be...nekem ez így tökéletes lenne

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Szép hogy még így még a szezon végén pályára tud lépni de számomra egyértelmû, hogy nyáron távozik.

Valdes is meglehet hogy távozhat, akkor kell venni egy kapust név szerint Courtois-t.

Sanchez is szerintem menni fog, Villa marad. Azt mondjuk nem tudom hogy Krkic visszatér e de ha igen, akkor sem sokáig. Neymar jó lenne baloldalra én nagyon örülnék neki.

Ha Hummels is jönne az meg a mese lenne habbal.

Ez így kimeneti oldalon olyan 25+40+25, bemenetin olyan 30+Krkic. Ez így olyan 50 millió ami még nem annyi hogy túllépjük a fair play szabályt és ezekkel az igazolásokkal kb vagy 4-5 évig nem kellene senkit igazolni.
[HUN]FaTaL
<#worship>

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
<#worship><#worship><#taps>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ez a kép...nincsenek szavak Abi-ra,egy igazi küzdõ,harcos,nem csak a pályán,azon kívül is.

Jakuza1
Abidal a Vigoba utazo keretben. <#worship>

Amadeus
Háát remélem is hogy most már igy fogunk játszani ahogy a Milán ellen mert akkor tényleg biztos a Bl-gyõzelem is😊😊<#vigyor4>

bakkerman
így van,ha közel 100%-on,vagy úgy pörgünk mint a Milan ellen hazai pályán,akkor bárkit megtudunk verni,csinálhat bármit Mourinho a PSG-nél,Leo-Iniesta jó napot fog ki,akkor már megvan a meccs...

Ha képesek vagyunk játszani a játékunkat, és a legjobb formánkat hozzuk akkor nem hogy egy PSG, de a világ egyetlen csapata sem képes megfogni ezt a Barcelonát Mourinho ide vagy oda. Az más kérdés hogy az utóbbi klasszikusokon közünk nem volt a tiki-takához, nem csoda hogy ilyen eredménytelen széria alakult ki.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
nem érdekel engem Mourinho,meg a trükkjei,felõlem azt csinál amit akar,meg segíthet a PSG-nek,ha a pályán mi tudásunk legjavát hozzuk,akkor továbbjutunk.

Amadeus
Siasztok,Most olvastam nemzetin számomra elég felháborító cikket,Nem tudom nektek errõl mi a véleményetek?
BL: Mourinho videoelemzéssel segíti a PSG-t a Barca ellen
A francia L’Équipe információi szerint José Mourinho, a Real Madrid vezetõedzõje egy videoelemzéssel lepte meg a Paris Saint-Germain vezetõit. A portugál szakember a Real Barcelona elleni legutóbbi két gyõzelmét és a katalán csapat gyengéit elemzi, így próbál segíteni Carlo Ancelottinak, a PSG vezetõedzõjének a Bajnokok Ligája-negyeddöntõre való felkészülésben.

Mourinho a L’Équipe szerint jó barátja Ancelottinak, Leonardo sportigazgatónak és Naszer al-Helafi tulajdonosnak, ráadásul a Real Madrid edzõjeként sikerült megfejtenie a Barca gyengéit, hiszen a legutóbbi nyolc el Clásicóból csupán egyet nyertek meg a gránátvörös-kékek, négyszer – köztük a legutóbbi két alkalommal – a madridiak diadalmaskodtak, és három döntetlen született.<#gun><#gun><#levele>

tobias88
"Valdés már korábban kijelentette, hogy nem hosszabbítja meg 2014 nyarán lejáró szerzõdését a katalán klubbal, így a Barcelonának még az idén nyáron el kell engednie spanyol válogatott kapusát, ha pénzt szeretne kapni érte. Sõt, olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a szerzõdését sem tölti ki. Az idõ elõtti távozás a kapusnak is megfelelne, és a klubvezetõk – élükön Andoni Zubizarreta sportigazgatóval, a klub korábbi legendás kapusával – sem ragaszkodnak hozzá.

A nagy terveket szövögetõ, bajnoki címrõl és Bajnokok Ligája-indulásról álmodozó Anzsi Mahacskala pedig lecsapna az új impulzusokra vágyó 31 esztendõs játékosra. Az oroszok szándékáról mindent elmond, hogy a hírek szerint évente tízmillió eurót garantáló szerzõdést kínálnának Valdésnek, aki további kétmillióval gazdagodna, ha a dagesztáni együttes a klubvezetõk várakozásainak megfelelõen szerepel. A spanyol lap arról nem tesz említést, hogy az Anzsi mennyit fizetne a Barcelonának Valdésért, továbbá az esetleges szerzõdés idõtartamáról sem esik szó.

Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor a világ-, és Európa-bajnok futballista a legjobban fizetett kapus lenne a világon."

ennyit mi biztos nem adunk neki szóval mehet ha akar
tobias88
Úgy látom bakkerman aktívan dolgozik <#vigyor2>
Xavinak meg izomtúlterhelése van, eléggé haldoklik a csapat
[HUN]FaTaL
Ez Neymar vagy Agüero új neve? <#idiota>

Sippie
Még nincs róla hír.

<#idiota>
tobias88
Pedro is megsérült így már 3 kezdõ sérültünk van Albaval és Puyollal
bakkerman
nem kérdés hogy örülnék/örülnénk neki,remélem õ lesz a nyár csúcsfogása! Elmúlt években mindig volt egy olyan játékos,akit leigazoltunk,és nagyon jó vétel volt (Villa,Fabregas például),Hummels is ez a kategória lenne,remélem elhozzák Zubiék,kell õ ide!

xRAIDERx
Tessék egy kis csámcsogni való.
Mondjuk én örülnék neki, nagyon jó játékosnak tartom.

Jakuza1
Na de akor most a kerdes az, hogy a szabaly elve alapjan dontenek, mint peldaul a videobiro eseteben is, vagy pedig az alapjan, hogy ki mennyire tudja megtomni a zsebet ? Mert akkor innentol kezdve nincsen ertelme sportolni.

ezt mondtam én is...pont erre utaltam, hogy ezért oldotta fel az UEFA az eltiltását, hogy hatásos legyen a nézõ számára, hogy egykori kenyéradója ellen játszik...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
nem lehet biztosra tudni semmit,majdnem összejött,a Real büntipárbajban esett ki,a Chelsea meg eltorlaszolta a kapuját. Nem sokon múlt a dolog,hogy összejöjjön a grande finale

tobias88
tavaly is azt akart ugye?...
bakkerman
nem,arról hogy a párharcnak szüksége van egy Ibrahimovicra,a show miatt. Az UEFA nem szeretné kiveretni a Barcat,az UEFA Barca-Real döntõt akar,de majd kiderül a meccseken hogy mennyi a realitása.

Jakuza1
Arrol, hogy a penz beszel, a kutya meg ugat.

Gondolom arra célzol ezzel, hogy az UEFA ki szeretné veretni a Barcelonát és ezért módosíttatták Ibra eltiltását 1 meccsre 2 helyett. Errõl lenne szó?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jakuza1

Pedritó góljával vezetnek a Spanyolok, Franciaországban...

tobias88
Del Bosque még rosszabbat tol mert 2 támadásra alkalmatlan szûrõvel játszik
csak nem a Barca ellen.

bakkerman
jaj ne is mond,ígyis minket szidnak hogy a szar tiki takát nyomatja a válogatott a Barcasok miatt 😄DDD

tobias88
Amúgy simán jó spanyol csapat lehetne:
Valdes
Pique Puyol
Montoya Busquets Alba
Xavi
Pedro Fabregas Iniesta
Villa

<#zavart1><#idiota>
bakkerman
na ez nem jó hír...már elõre félek hogy bármikor villanhat váratlanul,és ott a baj. Mert õ kegyetlenül kifog használni minden védelmi megingást.

Effe88
ennyi

tobias88
Pedro-t én egyszerûen nem értem. Most is simán 11est tudott volna kiharcolni a franciák ellen ha nem eleve esve megy bele ezekbe a párharcokba. Ha el akar esni el lehet esni a kontakt után is nem pedig elõtte. Számtalanszor megcsinálja a Barca meccseken is és sosem jön be ez a szutyok mûesése
Várható volt, sok pénzt hoz ha õ is a pályán van.

REAL MADRID

tobias88
"Az UEFA Fellebbviteli Bizottsága elfogadta a Paris Saint-Germain fellebbezését Zlatan Ibrahimovic ügyében, így az eredetileg kétmeccses eltiltással sújtott támadó büntetését egy mérkõzésre csökkentették.

A svéd csatárt a Valencia elleni nyolcaddöntõ-odavágó (melyet 2-1-re nyert meg a PSG) utolsó pillanataiban állították ki, akkor kapta a két mérkõzésre szóló büntetést, amelybõl egyet így már a második találkozóval letöltött.

Ez pedig azt jelenti, hogy a 31 éves támadó, aki a 2009/10-es idényben a Barcelona játékosa volt (összesen egyébként 46 mérkõzésen szerepelt gránátvörös-kékben, 22 gólt szerzett és 13 gólpasszt adott), korábbi klubtársai ellen már az április 2-ai elsõ meccsen, a Parc des Princes-ben ott lehet a pályán."
hát igen qrva sz@r <#taps>

Visca El Barça!

bakkerman
ha már válogatott...
Argentína 10 forduló után vezeti a dél amerikai selejtezõ csoportot,Messi 8 gólos.
Portugália 5 forduló után a csoportjában 3. helyen áll,CR 1 gólos.

Messi kurvaszar válogatott szinten bizony...

tobias88
7 barca játékos kezd, nem nagyon pihenhetnek a kulcsjátékosaink
bakkerman
ezek csak pletykák,a mundo deportivo már sok mindent leírt,aminek a 80%-a kamu volt végülis 😄

Tyler1
Na ugye, én megmondtam, hogy lesz itt seftelés az Arsenallal 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

[HUN]FaTaL
Deal. 😄

bakkerman
Cazorla-Sanchez csere? 😊 (én benne lennék)

tobias88
Barzenal <#idiota>
Vermaelen jöhetne a padra tõlük és akkor a védelem is biztosabb lenne.
bakkerman
A katalán El Mundo Deportivo szerint nagyszabású tárgyalások várhatóak a közeljövõben a Barcelona, illetve az Arsenal között, mivel a londoni egyesület szemet vetett három barcelonai focistára, akiknek megszerzéséért ringbe szállnak hamarosan.

Az információ szerint David Villa, Alexis Sanchez és Victor Valdés lehet az, aki klubot válthat majd a nyáron, az Arsenal pedig mindhármukat erõsen invitálja kötelékébe.

<#wow1>

Védõ márpedig kell. Puyol most is sérült, és bár nagy harcos, sokszor példát mutatva a sétálgató fiataloknak hogy õ még most is széthajtja magát a pályán, ennek ellenére már nem biztos hogy nagyon sok van benne, fõleg hogy ezek a sérülések hátráltatják folyamatosan.
Pique formáját tekintve vetekszik Pedroval...
Song alig játszik, pedig véleményem szerint amikor megkapja a lehetõséget, jól teljesít.

Elférne oda hátra egy- de még talán 2 védõ is.
Nem mindig elõre kell igazolni. Én Alexisben továbbra is bíznék, adnám neki a lehetõséget sorra, aztán csak belelendül, Villanak egyértelmûen helye van a kezdõben. És akkor ott a feltörekvõ Tello, akibõl lehet olyan jó játékos mint Neymar, és akkor már spóroltunk...

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
a szakmai stáb látja,hogy valójában kik azok akik megbízható teljesítményt tudnak nyújtani sorozatosan a középhátvéd poszton,szóval lehet úgy gondolják,hogy hiába ott lehet játszatni Mascheranot vagy Songot,mégis a középhátvéd poszt a fõ prioritás a nyári mercaton

tobias88
Amúgy az a gáz, hogy így is van 5 olyan játékos középen (középhátvéd és védekezõ középpályás, nálunk egyre megy) a csapatban, aki bármilyen másik csapatban biztos kezdõ lenne: Puyol, Pique, Mascherano, Busquets, Song

Ha most veszünk még 1et akkor valaki tényleg csak a kispadot fogja látni
bakkerman
nyílván ebbõl a hármasból egy játékos jönne 😄

bakkerman
Tito és Zubi kiszemeltjei a nyárra Hummels,Kompany,David Luiz az nem derült ki,hogy más posztra is lennének-e tervezett igazolásaink