33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• dragon11
    :D bocs 4-3-3
  • tobias88
    Aranylabdát is oda írta, innentől kezdve a készítő érdemei nullára csökkentek. Ugyanis ő még nem is kaphatott aranylabdát...
  • ToM1113
    őőő 4-4-3 ban egész biztosan nem fog egyik csapat sem játszani... :D

Az Iniesta Messi Pedro trió pedig szerintem szar volt.
    A gála csapatnak nevezett felálláskor játszottak ők együtt elöl 3-an, és hát csak a szenvedés ment végig...
  • dragon11
    Neymar igen nagy igazolás volt de kérdés ki fog padozni.. 4-4-3 iniesta messi pedro trió jó volt de jövőre sztem barca fog csak ilyen felállásban játszani, többiek 4-4-2 4-1-3-2 stb D:
    kíváncsi leszek, hajrá katalónia! nem leégni megint konföderációson.xddd
  • bakkerman
    hát igen,az egy nagyon kemény Argentín válogatott volt
  • szucsy89
    Maradona egyben mindig jobb lesz, van egy VB címe :D
  • bakkerman
    nem semmi

Már ígyis mindenidők legnagyobb Argentín labdarugója Leo,már csak a VB cím hiányzik...:S
  • Sippie
    ha választani kéne, inkább a válogatottban legyen pancser. Pedro is rugdosta a gólokat a válogatottban, a Barcában meg egy balfasz volt idén :D
  • [HUN]FaTaL
    Iniestat kár pocsékolni a szélen, Pedronál meg Sanchez sem rosszabb.
  • tobias88
    Sanchez ezt a stadionból is kilőtte volna. Nem is értem hogy miért fog maradni, a 2 szélső pozícióra 5. ember lesz csak Neymar, Pedro, Tello és Iniesta után
  • [HUN]FaTaL
    Gyorsan elsült a lábe, jó nagy bomba! :D
  • tobias88
    eddig jó
  • bakkerman
    azért az mindent elmond hogy a pályája zenitjén túllevő Fredtől várják a gólokat
  • [HUN]FaTaL
    Mert ebben játszik :D A keret amúgy nem olyan rossz, de nincs egy Ronaldo/Rivaldo/Romario szintű középcsatáruk.

A válogatott alapján Alvesről sem mondanám meg, hogy itt játszik. Persze ez a tornán még változhat, meg a jövőévi, számukra hazai vb-n is. :)
  • bakkerman
    Dani az hülye :D
  • Monoton
    Alves szerint ez a legjobb brazil válogatott :D
  • [HUN]FaTaL
    Ebben a hullagyenge brazil válogatottban szerintem semmit. De majd meglátjuk :)
  • bakkerman
    na este kiváncsi vagyok mit nyújt Neymar
  • bakkerman
    :ASDSSDG:ADGDSASDGSG:saASDDSGSDGSGGS
    csak erős idegtzetűeknek

• Sippie
    Nyilván mindent megtesz a spanyol állam, hogy félreállítsák azért, hogy a szeretett király csapatuk ismét nyerhessen valamit :D
  • tobias88
    Valdes kitölti szerződését, ennek egyik fő oka hogy senki se érdeklődött iránta. Viszont remélem idén megvesszük Ter Stegent mert jövőre 25 millióért már nem lesz akkora üzlet...
  • tobias88
    Az ilyen hírek miatt kell sokszor 1-1 hírt meg se nézni:
    "A Barcelona is szemet vetett Geoffrey Kondogbiára, a Real Madrid egyik célpontjára. Az Estadio Deportivo szerint a katalán klub készpénz mellett Gerard Deulofeut adná cserébe, a Királyi Gárda ezzel szemben amennyiben sikerülne megvásárolni a középpályást, egy vagy két évig még nem tartana igényt a játékára, és hagyná, hogy a Sevillában szerepeljen."
  • Unreal1942
    Nekem nem tetszett sosem a játéka.
  • IXEMGabeo
    ilyet még viccből se mondj, igaz öregszik, de a legjobb csatárok egyike;)
  • IXEMGabeo
    Mit szóltok ehhez?
  • Matte
    hát erre nem tudok mit mondani, mert elfogult vagyok, de szvsz Alexis egy lapon sem említhető Villaval. Sanchez ígéretes VOLT, de lássuk be: sokkal inkább egy Tello-Pedro kaliber, sőt. Davidban meg benne lehet még 2 jó év simán, de hát nyilván logikusabb rajta túladni.
  • Unreal1942
    Villát én meg se vettem volna.
  • banok
    Krkic és Villa elkótyavetyélése nagy farokság szerintem.
  • ToM1113
    Eurobarca

Egyre inkább az az érzésem hogy ez a nincs pénz duma csak kamu és valami nagy dobásra készülünk.
  • tobias88
    Amúgy idén mindenképpen le kell igazolni Ter Stegen-t szerintem. Ha tényleg igaz az hogy 15 millió környékén el tudnánk hozni az elég nagy üzlet lenne.
  • Matte
    Tudom. Ezek közül egyedül Thiagot sajnálnám.
  • tobias88
    Nem tudom honnan szednek ilyen hülyeségeket az újságok. Piacon Thiago biztos nincs attól függetlenül hogy kb 10 klub is simán megadná neki a kivásárlási árát. Deulofeu sem a piacon van hanem kölcsönadási listán és Alexis meg Tello szinte biztosan marad meg Valdes is.
  • [HUN]FaTaL
    Ez biztos nem így van, sem Sánchez, sem Tellot nem fogjuk eladni. És szerintem Thiagot és Bartrat sem.
  • Matte
    Piacra került játékosaink

Valdés, Oier, Dos Santos, Bartra, Fontás, Rafinha, Thiago, Affelay, Krikic, Dufu, Cuenca, Villa, Alexis, Tello.
  • tobias88
    Laporta kész, ilyen nyilatkozatok után ne legyen újra elnök soha, nem akarok egy Orbán Viktort a csapat elnöki székébe mert mindenért mindenkit hibáztat, de persze ő szent volt...

"Nem hiszem, hogy lesznek előrehozott választások, hacsak nem következik be valami extrém esemény. Persze ez benne van a pakliban, mert a klubnak egyértelműen váltásra van szüksége."

Abidal - "Elfogadhatatlan. Egy évvel meg kellett volna hosszabbítani a szerződését. Ezt az ügyet rendkívül rosszul kezelték és rontották a klub imázsát."

"Mindörökké hálás leszek Guardiolának, Rosellék próbálják tönkretenni az örökségünket. Úgy hiszem, hogy a klub nem tett meg mindent annak érdekében, hogy Pep folytassa. Ha Guardiola kiégett 2012 nyarára, akkor az részben a vezetőség hibája volt."

Mezszponzor - "A katari történet szintén egy hazugság. Én továbbra is az Unicef mellett állok. Jellemző, hogy most a Qatar Foundation már átváltozott Qatar Airwaysre."

A radikálisok - "Ez a vezetőség lepaktált a huligánokkal és következetesen hazudott. A biztonsági igazgató, akivel találkoztam jelenleg a klubban, együttműködik a Boixosszal."

"Tiszteletben tartom Valdés döntését, de meg kell kérdezni a jelenlegi vezetéstől, hogy a klub számára oly fontos személyek miért nem akarnak maradni."
  • tobias88
    kertésznek maximum gondozni a talajt...
  • ToM1113
    na ez az... dehát valószinűleg ez is kamu csak... mert ha annyira szenvednek védő ügyben akkor nem fognak még 1 csatárt venni 20 millióért...
  • [HUN]FaTaL
    Mi a reteknek?
  • ToM1113
    ŐŐŐŐ...

Az a vicc hogy én el tudnám képzelni őt ott középen... :D

Kérdés hogy mi a szarnak még 1 csatár...
  • Sippie
    "A hordágyas kocsi túl gyorsan ment, úgy éreztem, hogy le fogok esni. Figyelmeztetni akartam a sofőrt, de a mozdulatomra nincs mentség” – indokolt Mascherano."

omg :D