33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#27559 :D bocs 4-3-3 -
#27558 Aranylabdát is oda írta, innentől kezdve a készítő érdemei nullára csökkentek. Ugyanis ő még nem is kaphatott aranylabdát... -
ToM1113 #27557 őőő 4-4-3 ban egész biztosan nem fog egyik csapat sem játszani... :D
Az Iniesta Messi Pedro trió pedig szerintem szar volt.
A gála csapatnak nevezett felálláskor játszottak ők együtt elöl 3-an, és hát csak a szenvedés ment végig... -
#27556 Neymar igen nagy igazolás volt de kérdés ki fog padozni.. 4-4-3 iniesta messi pedro trió jó volt de jövőre sztem barca fog csak ilyen felállásban játszani, többiek 4-4-2 4-1-3-2 stb D:
kíváncsi leszek, hajrá katalónia! nem leégni megint konföderációson.xddd -
#27555 hát igen,az egy nagyon kemény Argentín válogatott volt -
#27554 Maradona egyben mindig jobb lesz, van egy VB címe :D -
#27553 nem semmi
Már ígyis mindenidők legnagyobb Argentín labdarugója Leo,már csak a VB cím hiányzik...:S -
#27552 ha választani kéne, inkább a válogatottban legyen pancser. Pedro is rugdosta a gólokat a válogatottban, a Barcában meg egy balfasz volt idén :D -
#27551 Iniestat kár pocsékolni a szélen, Pedronál meg Sanchez sem rosszabb. -
#27550 Sanchez ezt a stadionból is kilőtte volna. Nem is értem hogy miért fog maradni, a 2 szélső pozícióra 5. ember lesz csak Neymar, Pedro, Tello és Iniesta után -
#27549 Gyorsan elsült a lábe, jó nagy bomba! :D -
#27548 eddig jó -
#27547 azért az mindent elmond hogy a pályája zenitjén túllevő Fredtől várják a gólokat -
#27546 Mert ebben játszik :D A keret amúgy nem olyan rossz, de nincs egy Ronaldo/Rivaldo/Romario szintű középcsatáruk.
A válogatott alapján Alvesről sem mondanám meg, hogy itt játszik. Persze ez a tornán még változhat, meg a jövőévi, számukra hazai vb-n is. :) -
#27545 Dani az hülye :D -
Monoton #27544 Alves szerint ez a legjobb brazil válogatott :D -
#27543 Ebben a hullagyenge brazil válogatottban szerintem semmit. De majd meglátjuk :) -
#27542 na este kiváncsi vagyok mit nyújt Neymar -
#27541 :ASDSSDG:ADGDSASDGSG:saASDDSGSDGSGGS
csak erős idegtzetűeknek
-
#27540 Nyilván mindent megtesz a spanyol állam, hogy félreállítsák azért, hogy a szeretett király csapatuk ismét nyerhessen valamit :D -
#27539 Valdes kitölti szerződését, ennek egyik fő oka hogy senki se érdeklődött iránta. Viszont remélem idén megvesszük Ter Stegent mert jövőre 25 millióért már nem lesz akkora üzlet... -
#27538 Az ilyen hírek miatt kell sokszor 1-1 hírt meg se nézni:
"A Barcelona is szemet vetett Geoffrey Kondogbiára, a Real Madrid egyik célpontjára. Az Estadio Deportivo szerint a katalán klub készpénz mellett Gerard Deulofeut adná cserébe, a Királyi Gárda ezzel szemben amennyiben sikerülne megvásárolni a középpályást, egy vagy két évig még nem tartana igényt a játékára, és hagyná, hogy a Sevillában szerepeljen." -
Unreal1942 #27537 Nekem nem tetszett sosem a játéka. -
IXEMGabeo #27536 ilyet még viccből se mondj, igaz öregszik, de a legjobb csatárok egyike;) -
IXEMGabeo #27535 Mit szóltok ehhez? -
Matte #27534 hát erre nem tudok mit mondani, mert elfogult vagyok, de szvsz Alexis egy lapon sem említhető Villaval. Sanchez ígéretes VOLT, de lássuk be: sokkal inkább egy Tello-Pedro kaliber, sőt. Davidban meg benne lehet még 2 jó év simán, de hát nyilván logikusabb rajta túladni. -
Unreal1942 #27533 Villát én meg se vettem volna. -
#27532 Krkic és Villa elkótyavetyélése nagy farokság szerintem. -
ToM1113 #27531 Eurobarca
Egyre inkább az az érzésem hogy ez a nincs pénz duma csak kamu és valami nagy dobásra készülünk. -
#27530 Amúgy idén mindenképpen le kell igazolni Ter Stegen-t szerintem. Ha tényleg igaz az hogy 15 millió környékén el tudnánk hozni az elég nagy üzlet lenne. -
Matte #27529 Tudom. Ezek közül egyedül Thiagot sajnálnám. -
#27528 Nem tudom honnan szednek ilyen hülyeségeket az újságok. Piacon Thiago biztos nincs attól függetlenül hogy kb 10 klub is simán megadná neki a kivásárlási árát. Deulofeu sem a piacon van hanem kölcsönadási listán és Alexis meg Tello szinte biztosan marad meg Valdes is. -
#27527 Ez biztos nem így van, sem Sánchez, sem Tellot nem fogjuk eladni. És szerintem Thiagot és Bartrat sem. -
Matte #27526 Piacra került játékosaink
Valdés, Oier, Dos Santos, Bartra, Fontás, Rafinha, Thiago, Affelay, Krikic, Dufu, Cuenca, Villa, Alexis, Tello. -
#27525 Laporta kész, ilyen nyilatkozatok után ne legyen újra elnök soha, nem akarok egy Orbán Viktort a csapat elnöki székébe mert mindenért mindenkit hibáztat, de persze ő szent volt...
"Nem hiszem, hogy lesznek előrehozott választások, hacsak nem következik be valami extrém esemény. Persze ez benne van a pakliban, mert a klubnak egyértelműen váltásra van szüksége."
Abidal - "Elfogadhatatlan. Egy évvel meg kellett volna hosszabbítani a szerződését. Ezt az ügyet rendkívül rosszul kezelték és rontották a klub imázsát."
"Mindörökké hálás leszek Guardiolának, Rosellék próbálják tönkretenni az örökségünket. Úgy hiszem, hogy a klub nem tett meg mindent annak érdekében, hogy Pep folytassa. Ha Guardiola kiégett 2012 nyarára, akkor az részben a vezetőség hibája volt."
Mezszponzor - "A katari történet szintén egy hazugság. Én továbbra is az Unicef mellett állok. Jellemző, hogy most a Qatar Foundation már átváltozott Qatar Airwaysre."
A radikálisok - "Ez a vezetőség lepaktált a huligánokkal és következetesen hazudott. A biztonsági igazgató, akivel találkoztam jelenleg a klubban, együttműködik a Boixosszal."
"Tiszteletben tartom Valdés döntését, de meg kell kérdezni a jelenlegi vezetéstől, hogy a klub számára oly fontos személyek miért nem akarnak maradni." -
#27524 kertésznek maximum gondozni a talajt... -
ToM1113 #27523 na ez az... dehát valószinűleg ez is kamu csak... mert ha annyira szenvednek védő ügyben akkor nem fognak még 1 csatárt venni 20 millióért... -
#27522 Mi a reteknek? -
ToM1113 #27521 ŐŐŐŐ...
Az a vicc hogy én el tudnám képzelni őt ott középen... :D
Kérdés hogy mi a szarnak még 1 csatár... -
#27520 "A hordágyas kocsi túl gyorsan ment, úgy éreztem, hogy le fogok esni. Figyelmeztetni akartam a sofőrt, de a mozdulatomra nincs mentség” – indokolt Mascherano."
omg :D