33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#27599 megint lőtt 1et, bőven 2. legjobbnak jön és még van hova fejlődnie -
ToM1113 #27598 nem értem ezt a srácot...
Nem úgy játszik mint a kisebb csapatok ellen, sokkal kevesebbet mer vállalni, kevesebbet cselez, nem meri bevállalni az 1v1-eket annyira mint kisebb csapatok ellen. Emellet faragják is rendesen.
Ez a brazil csapat számomra felemás képet mutat. Van 10-20 erős percük utána pedig tanácstalanság alibi foci, támadgatnak...
Jelenleg szerintem a spanyolokat ebből a mezőnyből senki se tudja majd legyőzni. -
#27597 na nézzük mit alkot Neymar az olasz védelemmel szemben :) -
#27596 egyébként meg ez is mutatja a spanyol foci erejét,hogy egy egykori angol nagycsapat a spanyol MÁSODOSZTÁLYBÓL erősít...persze lehet nem a kezdőbe vették,sőt biztos,de azért ez figyelemre méltó hogy mennyire fossa a tehetségeket eszpánnyá -
#27595 Luis Alberto (Barca B) a Liverpoolnál folytatja
A 20 éves spanyol csatár a Sevillától érkezett, a legutóbbi idényt viszont a Barcelona B-nél töltötte kölcsönben a másodosztályban, ahol összesen tizenegy gólt és tizenhét asszisztot jegyzett.
érdemes lesz figyelemmel követni őt,elég szép mutatókat hozott az idei szezonban -
#27594 Idehozták elé Cescet, én is eligazoltam volna, bár nem valószínű, hogy a MU-hoz, mert szerintem ott sem fog többet játszani.
Vehetjük majd vissza 50 millióért :( -
#27593 azért megy el, hogy a válogatott kezdőjébe bekerüljön jövőig... -
#27592 Érthető ha 22évessen többet akar játszani!Ahogy kinéz nálatok meg a válogatottban is Xavi -Iniesta duo még 50évessen is első választás lesz... -
#27591 mindegy nem idegesítem magam,össze kell rakni egy védelmet nyáron az a legfontosabb -
#27590 igen, veszünk, Thiago-t -
#27589 nem hiszem el basszameg...akkor ki lesz Xavi utóda? majd veszünk valakit 50 misiért?? basszák meg Rosellék,de Thiago is hogy tehet ilyet :( :( :( -
#27588 úgy, hogy nincs beleszólása a Barcának a szerződés miatt? (gondolom Thiago meg csak így volt hajlandó szerződést hosszabbítani) -
#27587 Én nagyon örülök neki, remélem nagy játékossá növi ki magát nálunk! -
#27586 http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-megegyeztek-a-barcelona-kozeppalyasaval-sajtohir-2255617
wtf? hogy engedhetitek el?
-
#27585 Neymar nagyon jól csapatja a konfettin,élmény nézni,jó lesza kicsi :) A Thiagos hírhez meg no komment...ha elfog menni,azt csak és kizárólag magunknak köszönhetjük... -
#27584 vagy még annyival se, sajnos Thiago a Manchesterbe megy és nagy játékos lesz, efelől semmi kétségem sajnos
vásárolhatjuk majd vissza ha úgy adódik 45-50 millióért (vagy esetlegesen rövid szerződést ír alá (3 év), hogy a lejárta után még visszatérhessen) -
#27583 Azt már láttam, meg a gól is szép volt, megnéztem a szünetben a lassítást.
Adják igen, kiváncsi leszek. -
Unreal1942 #27582 Igen és utána micsoda cselt csinált a 2. gól előtt.
Szombaton játszanak az Olaszok ellen M1 biztos adja. -
#27581 Neymar megint gólt lőtt? Azt hittem ma nincs meccs basszameg :D -
#27580 jó, azért ez már a tudás jele. Pedro és Sanchez ezt el se találta volna -
IXEMGabeo #27579 az érdekes, hogy Maradona nem nyert BEK serleget sosem:OOO
Mindenesetre érdekes, hogy túlszárnyalta:O
válogatott szinten viszont Maradona többet tett le az asztalra és a kezezéses gólját ne vegyük ide:) -
darthvaderfia #27578 Mit gondoltok Neymar-ról, működni fog Messi-vel? -
#27577 Amúgy én már simán az eb előtt leültem volna a vezetők helyében Thiagoval tárgyalni. Egyértelmű volt, hogy ki fog tűnni, U21 alatt az egyik legjobb a világon. Így meg kb 4szeres fizuval fog csak maradni -
#27576 amúgy nézem, ha Thiago végzi el a 2. 11est is (ő volt kirendelve rá), akkor 4 gólos lett volna
gólokból kitűnik, hogy sokkal feljebb játszik mint a Barcában szokás, olyan Messi pozícióban, szóval ha itt ennyire jó és máshol nem akkor az nekünk nem előny -
#27575 Nem fog, viszont ez neki nagyon jó tárgyalási alap egy jobb szerződés érdekében. Fizetésben biztos dupláz vagy még többet kap. -
#27574 Meg semmi nincs eldontve. -
#27573 És el fog menni innen. Balfasz volt a klubvezetés. -
#27572 "A címvédő spanyol U21-es labdarúgó-válogatott Thiago Alcántara mesterhármasával valamint Isco góljával 4–2-re legyőzte az olaszokat az Európa-bajnoki döntőben." -
#27571 jobb mint Sanchez...
:D -
#27570 Laza a csaj :D
-
#27569 pedrooo:D -
#27568 Nincs, csak a tesója.
Remélem megnyerik a spanyolok a Konföderációs kupát, gyakorlatilag Xaviéknak csak ez a trófea hiányzik és teljes a gyűjtemény (meg az Europa Liga, de az kit érdekel :D) :) -
#27567 nincs probléma :) este mexikó-olasz,Jonathan Dos Santos ottvan a keretben,vagy nincs? Megnézném válogatottba,ott még nem láttam mit nyújt,bár sokáig nem lesz Barca játékos szerintem el lesz adva most nyáron -
#27566 áháá, be akarsz épülni, mi? :D -
#27565 Az én fejemben is megfordult ez :D -
#27564 de cseréltetem a logót :D -
#27563 én nem flame keltésként jöttem ide, imádom a barcát -
#27562 nem bántásképpen de a logóddal mi újság? írhat ide akárki természetesen de azért ilyen anomáliákon nagyot nézek :DD -
#27561 Hát, ha Valdes helyére nem találunk senkit, még akár 4-4-3-ban is játszhatunk :D :D -
#27560 nembaj neymar jóó lesz.(L)
csak egy normális kapus kéne pl akinfeev és végre újból nem lennének unalmas BL döntők, mert a barca ott lenne.;)
sztem más nem kell, mindenki megvan sztem