33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    megint lőtt 1et, bőven 2. legjobbnak jön és még van hova fejlődnie
  • ToM1113
    nem értem ezt a srácot...
    Nem úgy játszik mint a kisebb csapatok ellen, sokkal kevesebbet mer vállalni, kevesebbet cselez, nem meri bevállalni az 1v1-eket annyira mint kisebb csapatok ellen. Emellet faragják is rendesen.
    Ez a brazil csapat számomra felemás képet mutat. Van 10-20 erős percük utána pedig tanácstalanság alibi foci, támadgatnak...
    Jelenleg szerintem a spanyolokat ebből a mezőnyből senki se tudja majd legyőzni.
  • bakkerman
    na nézzük mit alkot Neymar az olasz védelemmel szemben :)
  • bakkerman
    egyébként meg ez is mutatja a spanyol foci erejét,hogy egy egykori angol nagycsapat a spanyol MÁSODOSZTÁLYBÓL erősít...persze lehet nem a kezdőbe vették,sőt biztos,de azért ez figyelemre méltó hogy mennyire fossa a tehetségeket eszpánnyá
  • bakkerman
    Luis Alberto (Barca B) a Liverpoolnál folytatja

A 20 éves spanyol csatár a Sevillától érkezett, a legutóbbi idényt viszont a Barcelona B-nél töltötte kölcsönben a másodosztályban, ahol összesen tizenegy gólt és tizenhét asszisztot jegyzett.

érdemes lesz figyelemmel követni őt,elég szép mutatókat hozott az idei szezonban
  • [HUN]FaTaL
    Idehozták elé Cescet, én is eligazoltam volna, bár nem valószínű, hogy a MU-hoz, mert szerintem ott sem fog többet játszani.

Vehetjük majd vissza 50 millióért :(
  • tobias88
    azért megy el, hogy a válogatott kezdőjébe bekerüljön jövőig...
  • Oziris666
    Érthető ha 22évessen többet akar játszani!Ahogy kinéz nálatok meg a válogatottban is Xavi -Iniesta duo még 50évessen is első választás lesz...
  • bakkerman
    mindegy nem idegesítem magam,össze kell rakni egy védelmet nyáron az a legfontosabb
  • tobias88
    igen, veszünk, Thiago-t
  • bakkerman
    nem hiszem el basszameg...akkor ki lesz Xavi utóda? majd veszünk valakit 50 misiért?? basszák meg Rosellék,de Thiago is hogy tehet ilyet :( :( :(
  • tobias88
    úgy, hogy nincs beleszólása a Barcának a szerződés miatt? (gondolom Thiago meg csak így volt hajlandó szerződést hosszabbítani)
  • Smithie
    Én nagyon örülök neki, remélem nagy játékossá növi ki magát nálunk!
  • szucsy89
    http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-megegyeztek-a-barcelona-kozeppalyasaval-sajtohir-2255617

wtf? hogy engedhetitek el?
  • bakkerman
    Neymar nagyon jól csapatja a konfettin,élmény nézni,jó lesza kicsi :) A Thiagos hírhez meg no komment...ha elfog menni,azt csak és kizárólag magunknak köszönhetjük...
  • tobias88
    vagy még annyival se, sajnos Thiago a Manchesterbe megy és nagy játékos lesz, efelől semmi kétségem sajnos

vásárolhatjuk majd vissza ha úgy adódik 45-50 millióért (vagy esetlegesen rövid szerződést ír alá (3 év), hogy a lejárta után még visszatérhessen)
  • [HUN]FaTaL
    Azt már láttam, meg a gól is szép volt, megnéztem a szünetben a lassítást.

Adják igen, kiváncsi leszek.
  • Unreal1942
    Igen és utána micsoda cselt csinált a 2. gól előtt.
    Szombaton játszanak az Olaszok ellen M1 biztos adja.
  • [HUN]FaTaL
    Neymar megint gólt lőtt? Azt hittem ma nincs meccs basszameg :D
  • tobias88
    jó, azért ez már a tudás jele. Pedro és Sanchez ezt el se találta volna
  • IXEMGabeo
    az érdekes, hogy Maradona nem nyert BEK serleget sosem:OOO

Mindenesetre érdekes, hogy túlszárnyalta:O

válogatott szinten viszont Maradona többet tett le az asztalra és a kezezéses gólját ne vegyük ide:)
  • darthvaderfia
    Mit gondoltok Neymar-ról, működni fog Messi-vel?
  • tobias88
    Amúgy én már simán az eb előtt leültem volna a vezetők helyében Thiagoval tárgyalni. Egyértelmű volt, hogy ki fog tűnni, U21 alatt az egyik legjobb a világon. Így meg kb 4szeres fizuval fog csak maradni
  • tobias88
    amúgy nézem, ha Thiago végzi el a 2. 11est is (ő volt kirendelve rá), akkor 4 gólos lett volna

gólokból kitűnik, hogy sokkal feljebb játszik mint a Barcában szokás, olyan Messi pozícióban, szóval ha itt ennyire jó és máshol nem akkor az nekünk nem előny
  • tobias88
    Nem fog, viszont ez neki nagyon jó tárgyalási alap egy jobb szerződés érdekében. Fizetésben biztos dupláz vagy még többet kap.
  • Jakuza1
    Meg semmi nincs eldontve.
  • [HUN]FaTaL
    És el fog menni innen. Balfasz volt a klubvezetés.
  • Jakuza1
    "A címvédő spanyol U21-es labdarúgó-válogatott Thiago Alcántara mesterhármasával valamint Isco góljával 4–2-re legyőzte az olaszokat az Európa-bajnoki döntőben."
  • Sippie
    jobb mint Sanchez...
    :D
  • Tyler1
    Laza a csaj :D

• dragon11
    pedrooo:D
  • [HUN]FaTaL
    Nincs, csak a tesója.

Remélem megnyerik a spanyolok a Konföderációs kupát, gyakorlatilag Xaviéknak csak ez a trófea hiányzik és teljes a gyűjtemény (meg az Europa Liga, de az kit érdekel :D) :)
  • bakkerman
    nincs probléma :) este mexikó-olasz,Jonathan Dos Santos ottvan a keretben,vagy nincs? Megnézném válogatottba,ott még nem láttam mit nyújt,bár sokáig nem lesz Barca játékos szerintem el lesz adva most nyáron
  • Sippie
    áháá, be akarsz épülni, mi? :D
  • Sippie
    Az én fejemben is megfordult ez :D
  • dragon11
    de cseréltetem a logót :D
  • dragon11
    én nem flame keltésként jöttem ide, imádom a barcát
  • bakkerman
    nem bántásképpen de a logóddal mi újság? írhat ide akárki természetesen de azért ilyen anomáliákon nagyot nézek :DD
  • Sippie
    Hát, ha Valdes helyére nem találunk senkit, még akár 4-4-3-ban is játszhatunk :D :D
  • dragon11
    nembaj neymar jóó lesz.(L)

csak egy normális kapus kéne pl akinfeev és végre újból nem lennének unalmas BL döntők, mert a barca ott lenne.;)

sztem más nem kell, mindenki megvan sztem