33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#27639 nyilván nem, de presztízsnek jót tesz:)
különben is egy lexus lehúzhatná a wc-n is magát akkor sem lenne jobb egy auditól.
az audinak van egy olyan karaktere amilye a lexusnak nincs.
na de befejezem az offot:D -
#27638 Biztosíthatlak, hogy ez az. -
Unreal1942 #27637 Ugye ez csak vicc... -
#27636 Szerintem elég nagy luxus leadni az utolsó 1 évét... Még nincs csapata, ha nem teszi oda magát, akkor kb egy klub se fog érdeklődni érte, olyan játékos senkinek nem kell, aki szarik a csapatára. -
#27635 Amúgy most megint nagyon felkapták a Ter Stegen Saga-t, sokkal nagyobb rá az esély hogy ő érkezik. (Igaz, ő jövőre érkeznek idei megvétellel és 1 év kölcsönadással) -
#27634 Én már kb úgy vagyok, hogy Reinával is jobban járunk mint egy lejáró szerződésű Valdessel. Kb nulla koncentráció lesz már neki a szezon végén, hiszen úgy se alakulhat számára rosszul a dolog, addigra már új csapata is lesz... -
#27633 Akkor se hinnem hogy vedeni fog, ugyani Valdes marad meg egy eveig es akkor megy el, ha lejart a szerzodese 2014-ben. -
#27632 *tavaly volt az első évük, idén meg az első teljes évük. -
#27631 lol... a citroen sorra nyeri a WRC-ket, mégse vennék francia autót soha az életben :D
egyébként meg a toyota nem szerepelt olyan szarul most, ahhoz képest hogy tavaly volt az első, idén meg az első teljes évük... -
ToM1113 #27630 Ez remélem nem Reina érkezését jelenti hozzánk... -
#27629 Pedig iden sokkal konnyebb lesz oket megverni.
Tulmotivaltak voltak ebben az evben, ket elveszitett BL dontovel a hatuk mogott. -
#27628 annyi köze van az utcai Audiknak Le Manshoz mint nekem az űrkutatáshoz :DD -
#27627 Ennyi :D -
#27626 Nem attól lesz jó egy utcai autó, hogy az ugyanolyan márkajelzéssel ellátott (mert más köze nincs hozzá) autó nyeri a Le Manst. -
Matte #27625 jaja.
hát ez az Audi se -
#27624 csak a lexus nem nyeri a Le Mans-okat.XD -
#27623 Lexus jobb... :P -
#27622 a képen látható egy sikeredző(Pep), egy siker klubb(Bayern) és egy siker márka(Audi).
-
#27621 Bayern csak erősödött, nehéz lesz őket bárkinek is megverni. Ha vesznek egy középhátvédet (Badstuber lehet már vissza se tér a pályára, de ebben a szezonban már nem valószínű) akkor meg lehetetlen. -
#27620 Sok sikert Pepnek,remélem szép sikerei lesznek,de azért a BL győzelmet nem kívánom neki -
#27619 Szegény kapott egy S8-et Münchenben. Ezzel nem hiszem hogy tudják pótolni a -12 milliót évente amit a Chelsea és a Bayern közötti fizetéskülönbség jelent Amúgy szegény Mounak mekkora égő már, hogy ő most csak Special 2 volt
-
darthvaderfia #27618 Szerintem Thiago Silva érkezése jót tenne a védelemnek -
#27617 de -
Matte #27616 nem augusztus 1? -
#27615 Amúgy csak július 1ig kell Thiago-val kibírnunk, utána felmegy a kivásárlási ára. Addig meg a vezetőség elmehetne nyaralni és így egy esetleges távozást megelőznénk -
#27614 Nem az a csapat vagyunk aki 2-3 évre vásárol játékosokat, mint pl a 2000es éveke eleji Madridja. Ha védőt veszünk és drágán, az csak és kizárólag fiatal játékos lesz. -
#27613 Luiz játékát én régóta figyelem, nagyon gyenge fejben és helyezkedésben, vele nem lennétek sokkal előrébb. Thiago Silva jelenleg a világ legjobb belső védője, de nem fog elmenni Párizsból. -
#27612 David Luiznak én örülnék,legjobb korban van -
#27611 Engem David Luiz jobban meggyőzött a tornán. Plusz Silva idősebb is, szerintem nem ér meg 40 milliót, ezt korábban ki is fejtettem. -
#27610 Nem lenne olcso, de szvsz nem kellene elajulni tole, engem nem gyoz meg a jateka.
A brazil valogatott tobbi belso vedoi szvsz jobban teljesitenek most is a tornan. -
#27609 na meg Silva tudomáson szerint a PSG csapatkapitánya,ami 1 év alatt nagy szó...minimum 40-be lenne szerintem -
#27608 Mivel van pénz jelenleg a klubnak, esetleges Thiago Silva megvétellel is +os lesz a kassza (főleg ha eladunk még 4-5 játékost is: Villa, Affelay, Cuenca, Krkic) így nem gondolom hogy Thiago-hoz lenne kötve az érkezése. Az fontosabb dolog, hogy Silva 1, nem akar kifejezetten a Barcába jönni mindenáron és 2, a PSG sem akarja eladni. -
#27607 Az orvos aki engedelyerzte a palyara lepeset a psg ellen az egy kreten volt.
Itt is irtam meg akkor, hogy lathatoan megserult a merkozesen 10 perc utan.
Beallt es utana 10 perc mulva nagyon elkezte huzni a labat.
Igy tonkre lehet tenni egy jatekos karrierjet es most foleg nem egy potolhato huszadrangu jatekosrol beszelunk, hanem a vilag legjobbjarol, akit fontosabb ilyenkor nem hagyni jatszani, mint derekba torni vegleg az egesz palyafutasat.
Nagyon szerencsetlen esetben, meg az is megtortenhetett volna. -
#27606 Szerintem nem. Egyre lustabb ha labdaszerzesrol van szo.
Tudod hol lehetett latni mennyire hianyzik az o letamadasa is ?
A Milan masodik merkozesen, ahol o is letamadott rendesen es motivalt volt.
Egybol nem voltak lyukak a letamadasunkban. Persze az teny, hogy hosszutavon nagyon megterhelo. Foleg most evekrol beszelunk ahol eves szinten 70 merkozeseket jatszanak mar szinte ezek a jatekosok. -
ToM1113 #27605 Állítólag Tito kijelentette hogy neki Thiago Silva kell és senki más, ezért Villát és Thiago-t is képes lenne beáldozni.
Villa még nem nagy probléma mert rengetek csatár van előre és hát ő már nem lesz 20 éves, de Thiago eladása szerintem nagy hiba lenne...
Nagyon buta ez a vezetés... a vásárlásoknál próbálnak spórolni, aztán az eladásokkal meg annyit buknak hogy csak na...
Thiago is megkaphatta volna azt a mérkőzés számot ami biztosította volna maradását. Ilyen kis biszem baszom spanyol csapatok ellen Xavit-Iniestát lehetett volna pihentetni többet. Messinek se kell mindig kezdenie, egyrészt azért amit korábban beszéltünk, hogy elbízza magát, rájön hogy kirobbanthatatlan a kezdőből és belehalványul a játékba mert nem kell teljesitenie, másrészt pedig embertelen sok időt tölt a pályán, nem csoda hogy a szezon végére kijött a sérülése.
Kíváncsi leszek mi lesz ebből a nyári átigazolási időszakból még... -
#27604 Szerintem Messi sétálgatása is az edző miatt van. Így is rúg egy rahedli gólt, másképp meg biztosan nem bírna ennyi meccsen játszani. -
#27603 Nem is lesz gond vele szvsz, gondolok ezalatt most arra, hogy itt sokan mondtak, hogy leszz meg egy ember aki elol fog setalgatni, mint Messi, ennek ellenere en meglepodtem milyen sokszor megy hatra segiteni.
Szvsz meg ratudja ennek fokozasara az edzo, mert meg fiatal. -
#27602 ha egyáltalán szóba áll velünk, azok után hogy eddig hogyan "bántunk" vele. Ha alapember lesz a MU-ban, nem biztos hogy cserének visszajönne, mint Cesc.
NSO-n pletykálják hogy a chelsea is bejelentkezett érte... pfejj, csak azoknak ne adjuk. -
#27601 " Tello még az elmúlt év decemberében hosszabbította meg a kontraktusát 2016-ig, ám a kivásárlási ára a rögzített feltételek teljesülésének hiánya miatt maradt az eredeti, 10 millió eurós összeg, így a kiváló idényt futó támadó számos ajánlat közül válogathat. " - Most komolyan, hogy lehetnek ekkora barmok a vezetőségben hogy ilyen agyhalott szerződéseket csinálnak? -
#27600 És persze még szép is volt ez is. 3 világklasszis gól eddig tőle meg egy világklasszis gólpassz