Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csere miatt szokás +30mp ráhúzni.
Azon a meccsen speciel a 3 perc hosszabbítást nem értettem. És a mostani 4 is érdekes, kétszer volt ápolás az összefejelésnél meg Masche lehozásánál, szerintem az nem volt 4 perc. A megpattanó lövést meg ne nevezzük már tudatosnak, mert az csak a szerencsén múlik hogy merre változtat irányt.
HIVATALOS:
Mascherano térdsérülése 6 hét kiesést okoz a védõnek.
Mascherano térdsérülése 6 hét kiesést okoz a védõnek.
eurobarca, de meg nem erõsített hír.
PS3 Slim 250 PC
Több barcás facebook oldal írja. Ne legyen igazuk...
Honnan veszed?
„Messi jobb combjának hajlítóizma sérült meg. Szerdán vizsgáljuk meg alaposabban, ezután derül ki, pontosan milyen súlyos a sérülése” – adott rövid tájékoztatást argentin támadójáról a klub a Twitteren.
„Messi jobb combjának hajlítóizma sérült meg. Szerdán vizsgáljuk meg alaposabban, ezután derül ki, pontosan milyen súlyos a sérülése” – adott rövid tájékoztatást argentin támadójáról a klub a Twitteren.
azt a meccset a magyarok baszták el, nincs mit ezen szépíteni
sok embernél az objektivitás nem létezik
sajna messi nélkül nincs barca magic, ha lesérülne több hónapra nem is tudom mi lenne
sok embernél az objektivitás nem létezik
sajna messi nélkül nincs barca magic, ha lesérülne több hónapra nem is tudom mi lenne
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Messi 2-3 hét... :/
Komolyan semmi flame keltési szándékból, de ez már nevetséges. Be-be nézek a topikba néha, minden meccs után ami gólt kaptok ilyen makker, meg olyan szánalom gól. Minden gól HIBÁBÓL születik, azt is nevezhetnénk szánalom gólnak, amiket a Barca (Messi) rugdos... most lefordítom a te nyelvedre az elsõ gólotokat: "Mekkora szánalom gólt lõtt Messi, lemaradt a védõ róla, csak a kapuba kellett belõnie a labdát."
😄D
😄D
Tello nálam is beállt vna.
Alexis valóban kezd idegesítõvé válni. 😞
Alexis valóban kezd idegesítõvé válni. 😞
PS3 Slim 250 PC
Háát én nem tudom ez igy nagyon gyenge volt,tiszta mint ha milán mecset nézztem volna,hihetlen amit a Barca védelme csinál egyszerûen nevetséges.<#boxer>#boxer>
Eddig is o cserelt szvsz nem Roura.
Eleve ez a Sanchez mar nagyon idegesit. Milyen helyzet kell meg neki ?
A masik fele, hogy siman TEllot kellett volna behozni Messi helyett, mert olyan lyukas volt a jobb oldali vedelme a csigazabaloknak mint egy szita.
Eleve ez a Sanchez mar nagyon idegesit. Milyen helyzet kell meg neki ?
A masik fele, hogy siman TEllot kellett volna behozni Messi helyett, mert olyan lyukas volt a jobb oldali vedelme a csigazabaloknak mint egy szita.
Tény hogy Sanchez is lõhetett volna tisztán, PSG-nek is voltak helyzetei. Legalább nem 2 gólos hátrányból vágunk neki, meg odahaza akarjanak játszani a srácok, mint a Milan ellen, akkor meg lesz. Messit elõtte padoztatni, ahogy múltkor, viszont a védelem érdekes lesz. Song? Hétvégén harmatos volt :/
ilyen lóf*sz védelemmel nem is csoda, még örülhetünk is igazából, mert elsõ félidõben 70% ban nálunk volt a labda és a PSG nek 2x annyi helyzete volt.
Amúgy ezekkel az eredményekkel semmi gond nincs addig amíg a második meccseken lemossuk az ellenfeleket és tovább jutunk. De ha tegyük fel, most majd nem sikerül, akkor lesz sírás...
Tito szavai nem értek semmit. 😞
Amúgy ezekkel az eredményekkel semmi gond nincs addig amíg a második meccseken lemossuk az ellenfeleket és tovább jutunk. De ha tegyük fel, most majd nem sikerül, akkor lesz sírás...
Tito szavai nem értek semmit. 😞
PS3 Slim 250 PC
Megint ket szanalom gol. Egy szabalytalan es egy potya.
Amugy gratulaljunk a 4 perc hosszabbitasnak is, mert kb allt fel percet a jatek.
Amugy gratulaljunk a 4 perc hosszabbitasnak is, mert kb allt fel percet a jatek.
megérdemeljük amúgy...
játszani kéne, nem pedig balerináskodni egész meccsen.
Csak kivágtuk a fát magunk alatt...
játszani kéne, nem pedig balerináskodni egész meccsen.
Csak kivágtuk a fát magunk alatt...
PS3 Slim 250 PC
Beleért Bartra, ez van... Nem kellett volna az a bírói hiba a végén meg alves nem tudom hogy lehet ilyen balfasz...
vicc...
PS3 Slim 250 PC
ezaz! 😊 (visszajött , gól)
PS3 Slim 250 PC
ja értem, itt meg semmi kép, semmi hang... :S
PS3 Slim 250 PC
Ez is TV, csak tunerrel nézem gépen. De nem Digis vagyok, csak van Digisport. Leállt fél percekre az adás, kb háromszor, de már jó.
http://goo.gl/gd6Zi5
tv-n ment el. :S
PS3 Slim 250 PC
nem olyan biztos az
és ha nem lesz messi? akkor gólt se rúgnak
a psg meg 1-et tuti lõ idegenben is
(azt meg is fogom tenni neten 100%)
és ha nem lesz messi? akkor gólt se rúgnak
a psg meg 1-et tuti lõ idegenben is
(azt meg is fogom tenni neten 100%)
dejó hogy elment 5 perce a digi és nem látok semmit... :S
PS3 Slim 250 PC
Ez egy vicc. Szoglet elott 3an 3 metyeres lesen. Utana meg egy 2 meteres lesgolt ad meg ez a tetu.
gondoltam bazmeg... vicc volt ez az egész, majdnem abból kaptunk gólt hogy nem volt lesen, mert két ember összefejelt, szögletnél leküldik õket... áhhh, mind1.