33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#27679 *es tulzoan kapott egy pirosat. -
#27678 Mar pardon egy konf merkozessel ugyanilyen erovel mit foglalkozol a barca topicban ?
Szoval ez csak egy kifogas. Megemlitettem azt kesz, max ha nem tetszik, nem kell reagalnod ra.
Semmi extra nem tortent, felrugta es kesz es tulzoan kapott egy sargat. Ilyenkor egy vedo majdnem kiszolgaltatott helyzetben van, amikor lenduletbol ravezetik a labdat es az esetek tobbsegeben el is viszik a vedo mellett, aki vagy szabalytalankodik vagy az esetek tobbsegeben golt kap a csapata.
Ez benne van egy merkozesben, az inkabb kevesbe, hogy egy vedo azt se tudja mit csinaljo es kapnak rola ket golt.
Nem veletlenul csereltek le, mert olyan szarul jatszott es ket golba kokemenyen benne volt.
Sokkal tobbet hibazott mint Piquet. A kiallitas meg mint mondtam tulzo volt, mint ahogy az a bizonyos 11-es se volt az. -
#27677 Egy Barca topikban mit foglalkozzak Arbeolával, és hogy hány gólhoz volt köze? Arra ott van a konföderációs kupa topik, vagy a Reálosok megbeszélik egymás között, ha érdekli őket.
Az hogy Piqué mit szerencsétlenkedik inkább ONtopik, főleg hogy egész szezonban ezt csinálta kb, mint amikor Ronaldot felvágta, csak abból 11-es lett, itt meg pirosat kapott. -
#27676 Mindossze az elso ket golhoz van koze, de ugy latszik te csak Piquet kiallitasat lattad, ami nem kicsit volt tulzas. -
#27675 igazából nem értettem Arbeolának mi köze Piqué pirosához, de majd Jakuza megmagyarázza :D -
ToM1113 #27674 Mindenesetre most is bebizonyosodott hogy tiki taka ide vagy oda, ha csak passzolgatnak ötlettelenül és csak a birtoklásra mennek az 2013 ban már nem vezet eredményre nagy csapatok ellen.
Ez nem tiki taka.
Nekem legalábbis nem, nekem ez a "játékstílus" a következőt jelenti:
Passz-passz-passz, elöl a csatárok beindulnak, a középpályások nem csak hátrafele hanem előrefele passzolnak, indítanak, 2 támadás között alig pár perc telik el, a TV előtt ülve alig várom hogy megint láthassam hogy vajon mikor adnak középről ( Xavi, Iniesta) egy álompasszt előre ami ziccert teremt. Eközben persze lebirtokoljuk az ellenfelet és irányítjuk a mérkőzést. A játékosok elszántak, küzdenek, letámadnak, labdát szereznek, rohamoznak, kispasszos játékkal pillanatok alatt az ellenfél kapuja előtt találják magukat....
Hát körül írva valami ilyesmi számomra a tiki-taka ha működik.
Amit mostanában látok (spanyol válogatott-Barcelona):
A játékosok halványak, alig futnak, a passzjáték megvan, Xavi 1000000/1000000 sikeres passzal rendelkezik de mit ér vele ha 90% ban hátrafele passzol. Semmi rizikót nem vállal a csapat, lebirtokolják az ellenfelet mégis az ellenfélnek van több helyzete. 90 perc alatt az olaszok ellen hány helyzetük volt? A Real Madrid, Bayern, PSG ellen hány helyzete volt a Barcelonának? Lebirtokoltuk őket? Le. Mit értünk el vele, semmit. Kérem szépen valljuk be, egy PSG megfogott minket, már ott kieshettünk volna bőven. a csoportkörben ki tudtunk kapni a Celtic től miközben 89% ban nálunk volt a labda.
Sok a hátra passz, kevés a mozgás elöl, sok a méltatlankodás, hiányzik a kreativitás. Ha hátrányba kerül a spanyol válogatott vagy a Barcelona mi történik? Semmi, mert nem tudnak mást játszani, csak ezt. Nem tudnak gyors kontrákra építeni stb... csak a birtoklós alibiszar, ami mostanában nem is vezet eredményre.
Neymarnak örülök, de ő egymaga nem fogja megoldani a problémát.
Itt a taktikában kell újításokat végezni, mert kiismertté vált, egyáltalán nem hatékony, nem működik.
Ez az én véleményem.
-
Monoton #27673 Ja, bocs nem beléd kötöttem, csak próbáltam reagálni a te és Jakuza hozzászólására. -
Unreal1942 #27672 A lényegen semmit nem változtat. A Brazilok lemosták a Világbajnokot egy döntőben. Motiváció ide vagy oda. Ez nem méltó a Spanyol csapathoz. Én teljesen semleges szemmel néztem. Egyedül a Barca új igazolása érdekelt meg a jó foci. -
#27671 Láttam a meccset.
Ettől még nem röhöghetek Piqué balfaszkodásán? 1:26-kor írtam, amikor kiállították. Arbeloa már a pályán sem volt. Nem a mérkőzés legrosszabb játékosát választottam ki, csak kínomban röhögtem, hogy "már megint".
Hozta a szezonbeli formáját, ennyi. -
Monoton #27670 Arbeloa maradt le Neymar góljánál, amit Casillasnak védenie kellett volna, mert ilyen szögből oda gólt kapni nem szabad. Ramos is elbalfaszoskodta, de Xavi sem volt a pályán, ahogy Iniesta sem tette oda magát. Pique megmozdulasa nalam is piros, ott mar eselye sem volt. Egyebkent szerintem mindenkinek tele volt a *** az egesz tornaval :) Alapbol fiatal jatekosokat kellene ilyen tornara kivinni. -
#27669 szerintem Piqué állíttatta ki magát. -
#27668 Marmint Arbeloat akartal irni ? -
#27667 Piqué szokásos balfaszkodás :D -
#27666 Naja, csak kikaphattak volna már előbb is, hogy több idejük legyen pihenni, de pont a döntőben...
-
#27665 Én kezdek nagyon örülni, hogy megvettük ezt a vékony Bieber utánzatot (és még milyen jó hogy a kupa előtt)
Az nagyon nem zavar hogy kikapnak a spanyolok mert vártam ezt, nyűg nekik ez a torna, mentek volna már nyaralni rég. -
#27664 valóban :/ :D :D
Mondjuk FM-ben sem találtam erőnléti szuri opciót, bár lehet azért mert nem német csapattal kezdtem -
#27663 nincs sajnos,pedig úgy lenne élethű :/ :DDDDDDDDd -
#27662 van benne dopping? :D -
#27661 én a pro cycling managert tolom mostanság,tegnap indult a tour de france :D -
#27660 és még a rohadt FM-be is folyton veri a madrid a barcát :D -
#27659 Ja bár így megnézve 18 millió euro lenne a kivásárlás, és 15 millió fontot ajánlottak. Az majdnem ugyanannyi.
A vezetésünk azért hihetetlenebb, hogy így képesek voltak elbalfaszkodni... -
#27658 15 millió...biszem baszom lambodzsudzsiért fizettek majdnem ennyit a ruszkik,tőlünk meg ennyiért akarja elvinni a MU a világ egyik top10-es középpályását...hihetetlen geci -
#27657 Hát pedig...
"A Barcelona a hírek szerint a játékos édesapjával való tárgyalások után már végleg lemondott a középpályás megtartásáról, így az angolok szerint már csak az a kérdés, hogy a gránátvörös-kékek melyik csapat ajánlatát fogadják el."
Köcsög MU is még alkudozik az áron, 15 millió... pff. -
#27656 kép címe :)
remélem marad!!!!! -
Unreal1942 #27655 Sajnos a mai foci :( Többek között az ilyesmit is büntetném utólag akár eltiltással is. Senkinek eszébe se jusson a színészkedés. -
#27654 Na ezért nem szeretjük egyenlőre! -
#27653 pénz pénz pénz -
#27652 és aztán még büszke a klubbvezetés, hogy ilyen agyhalott túrát terveztek 30000 km-el és 3 naponta meccsel. -
#27651 Villa meg a Spursbe megy -
#27650 JDS az Anderlechtbe folytatja valószínűleg. Hát sok sikert neki ha tényleg eligazol! :) -
#27649 De jo hogy van ez a konf. kupa, a jatekosainknak megint nincs ideje pihenni.
Szarra vannak terhelve evek ota, nem veletlenul fociznak egyre jobban fasultan es faradtan. -
#27648 Július 1től van átigazolási időszak, szóval még annyira ne idegeskedj. Majd augusztusban ráérsz -
#27647 Vakáción vannak úgy nézd. Egyáltalán nem érdeklik őket ezek a meccsek. -
ToM1113 #27646 Hát gyerekek a mai spanyol válogatott eddig teljesen ugyan azt mutatják mint a Barcelona ebben a szezonban mutatott. Magyarul semmit, nulla, loszar.
Tanácstalanság, 45 perc alatt 1 helyzet..... nem találták el még a kaput se egyszer se. A középpálya Xavi, Iniestával az élen sokszor veszít labdát, megy a méltatlankodás, a hátrapassz, az alibi foci, kevés a mozgás, nem indulnak be elöl, Pedronak kapálnia kéne a foci helyett inkább... sehol sincs.
Az olaszok defenzívek ahogy azt várni is lehetett mégis sokkal több helyzetük volt. (2-9)
Összességében: Nulla. -
#27645 én is ezen baszom fel magam,hogy SEMMI hír arról,hogy egyezkednék egy középhátvédról...oké,Neymar jó formában van,valószínűleg nálunk is jó lesz,az ő megvételének örülök,de konyörgöm,ha megint a Pique-Puyol kettőssel megyünk neki a szezonnak akkor tényleg búcsút inthetünk a BL-nek. Minden tiszteletem persze a Capitano-é,Piqueval van bajom. -
#27644 +1 :D -
#27643 Egy kibaszott védőt vegyünk már, hát ez teljesen nevetséges. 3 éve úgy megyünk neki a szezonnak, hogy védőt kell venni, aztán mindenkit veszünk, csak azt nem.
Ha nem veszünk védőt, remélem jövőre kizúgunk a csoportkörből és harmadikok leszünk a bajnokságban. Másképp elképzelésem nincs, hogy mi venné rá végre a vezetőséget, hogy védőt vegyünk. -
#27642 azé remélem a focihoz jobban értesz, mint a kocsikhoz :D :D -
#27641 na de a citroen egy tucat márka, finoman szólva míg az audi meg prémium márka...
nyilván csak azért írtam, mert le mans-ba pl már elég régóta sikeres az Audi.
Szép teljesítmény a Toyotától, de nem ők nyertek és független mindentől a történelem könyvekbe az fog bevonulni, hogy audi nyert toyota 2.
ahogy a fociban is az nyer aki több gólt rúg, emelett lehet h bűnrosszul játszott a csapat.
de most már tényleg bocs a sok off-ért:D -
#27640 Amig ilyen ellentmondasos hirek erkeznek Thiago igazolasarol, addig jo nekunk, mert az azt jelenti, hogy meg mindig tavol allnak a leigazolasaval a csapatok es az idopont kozben egyre jobban kozeledik, amikor az ara ujra felmegy.