33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Christian88
    Hátha courtois is bele van foglalva valahogy :/
  • Sippie
    Ja tehát ezt nem is az 5,1 millán felül kapjuk, hanem 3 év alatt fizetik ki részletben. omfg
  • tobias88
    Pontosaban, ezen a nyáron 2, jövőre még 2 és utána 1
  • tobias88
    Nem, annyi van még, hogy 1 év után 2, 2 év után 2, 3 év után 1 milliót kapunk az Atmától. Jövőre elengedik ingyen és akkor kb át is csesztek minket.
  • ToM1113
    ha nekik ez megfelel... de akkor meg nem kell itt sírni hogy nincs pénz erre meg arra, meg spórolgatni.... amikor az eladásokkal sokkal többet bukunk... Ezek szerint tele vagyunk lóvéval, egy Villa elmehet 2 millióért meg ilyen hülye utólagos szarságokkal ha meg ha feltételekkel. Mennyiért is érkezett hozzánk? Hülyék ezek?
  • Sippie
    kurva nagy bizniszeket kötünk mostanában...
    remélem raktak rá olyan kitételt, hogyha szarul teljesít visszavesszük 25 millióért 2 év múlva. Az még úgy kéne.
  • tobias88
    Jah, a "Barcelona ötven százalékban részesül a csatár következő átigazolási összegéből is." meg egy vicc. Mennyi lesz az? Még fél millió? Hűha
  • tobias88
    Villa 5.1 millió euróért az Atma-é. Értem én hogy öreg de egy 10et szerintem még simán megérne akárkinek...
  • [HUN]FaTaL
    +1, Sanchez 2 volt még a 10/11-es csapatban is.
  • tobias88
    te jó ég...
  • kaposi1
    Én nem így emlékszem.
    Csak a sok sok góljára.
  • tobias88
    mert egy kalap szerencsétlenség volt
  • kaposi1
    Hatalmas, életre szóló emléket szerzett a srác magának!!!!!!
  • IXEMGabeo
    Be kell vallani Pepnek köszönhető, hogy ennyire zátonyra futott a karrierje. Emlékszem Reijkaardnál sokszor volt kezdő és csomó gólt lőtt 17-18 évesen...

Az is elképesztő, hogy a Rómában se tudta megmutatni mit tud:S
  • kaposi1
    Én nagyon sajnálom hogy nem nálunk játszik.
    Már régen se értettem miért adtuk kölcsön,most meg....
  • Monoton
    Szóval mi van ezzel a Bojan gyerekkel, hogy egyre csak lejjebb?
  • [HUN]FaTaL
    "-Bojan is kölcsön lesz adva,eddig úgy néz ki a Betisbe megy"

Bojant már kölcsönadtuk az Ajaxnak.
  • bakkerman
    -PSG tulaja kijelentette hogy Silva érinthetlen
    -Muniesa a Stoke-ba igazolt
    -Rafinha (Thiago öccse) 2016-ig hosszabbított,valószínűleg kölcsön lesz adva
    -Bojan is kölcsön lesz adva,eddig úgy néz ki a Betisbe megy
  • Matte
    profi munka. gondolom nem telne egy retusálóra a barcánál
  • bakkerman
    ahhoz előbb védőt kéne igazolnunk :D
  • IXEMGabeo
    Barca - Bayern döntő lesz 2014-ben. Az életem is feltenném rá
  • bakkerman
    Tuti elmegy
  • tobias88
    Csodálatos:

A jövő évi szerelést bemutató kép még Thiagóval:

A Qatar Airways mint az ázsiai túra támogatóját prezentáló kép Thiago nélkül:
  • bakkerman
    Megettük az első hivatalos ajánlatunkat Silva-ért,32 millió euró.
  • bakkerman
    a MU-nál konkrétan a csapat legjobb középpályása lenne,vezére.
  • homeless
    Az előző szerződése is ilyen volt, de nem kapta meg a szerződésben foglalt játéklehetőséget, ezért lehet elvinni 18 millióért. Szerintem már nem bízik a vezetőségben, azért megy el. Ahogy olvasom a pletykákat a MU-val is olyan szerződést akar kötni, hogy x játékpercet garantálnak neki, különben életbe lép egy kivásárlási záradék. Csak Thiago szempontjából annyival másabb a helyzet, hogy a MU-nál azért nincs olyan konkurencia a középpályán, mint a Barcánál.
  • ToM1113
    Azt nem értem az egészben ebben a Thiago-s ügyben hogy ha annyira ragaszkodnánk hozzá és nem csak a sírás rívás menne a vezetőségnél hogy nem akarják elengedni, akkor miért nem kötnek vele egy új meghosszabbított szerződést amiben kikötik hogy a meccsek x százalékán kezdő lesz és x időt játszani is fog.

Mert ha jól tudom azért akar elmenni mert nem kap elég lehetőséget... Kérem szépen, adjanak neki... ennyi.
  • tobias88
    Amúgy azon gondolkoztam, el kéne adnunk Thiago-t 5-10 millióért, így a szerződést mi szabhatnánk meg. És olyan szerződéssel adnánk el, hogy 30as visszavásárlási opció legyen benne
  • bakkerman
    nem off,teljesen jól látod
  • sz4bolcs
    van ott drog..
  • sz4bolcs
    Szerintem nem a tiki-takával van a gond. Ez a világ egyik legszebb játéka, és csak annyit jelent, hogy sokpasszos játék. De önmagában ez nem stratégia, csak játékstílus. A hatékonysággal van a gond, amiben nagyon sok minden előrébb szerepel, mint a játékstílus.
    És meggyőződésem, hogy a Barca nem a tiki-taka miatt verte le a világot az előző években, hanem mert hatékonyabb focit tudott játszani ebben a stílusban, mint a többi csapat a saját stílusában.

Ugyanezt láttam a braziloknál az elmúlt 10 évben. Temették a technikás támadó játékot, amitől brazil foci a brazil foci, próbálkoztak fasságokkal, beledöglöttek. És most mit csináltak? Semmit, csak zseniálisan játszottak az anno eltemetett saját stílusukban.
    Én lemaradtam a konf kupáról, csak a döntő összefoglalóját láttam, de majdnem elsírtam magam... mióta játszanak a brazilok újra brazil focit?

Remélem, nem voltam nagyon off..
  • kaposi1
    Amúgy a kép pazar szerintem.
    De egy Mexicoi művésznek ajándékra telik ennyi akkor mennyije lehet még?
  • tobias88
    Azért ez még Messinek is sok pénz, éves kereset
  • kaposi1
    :) Mert nincs elég vagyona még!
  • nagy hős
    Hat nem erted hogy pique azert nem balfasz mert arbeloa szarul jatszott? :D
  • Sippie
  • Jakuza1
    Tudtommal te kezdtel sirdogalni, hogy le mertem irni Arbeloa nevet.
  • Sippie
    Egy Barca játékossal foglalkoztam egy Barca topikban... tudtommal te reagáltál az én bejegyzésemre, nem fordítva.
  • tobias88
    Az idei teljesítménye kb azt érdemel. Viszont annyira még nem örültem Madridi igazolásnak, mikor bejelentették hogy Carvajal visszajön. Nem egy nagy játékos, de azt, kit nevén még a Madridisták sem neveznek már simán kiszorítja és így hálaég repül a válogatottból is.

De most komolyan, hogy gondolhatja Bosque (meg Mou, de mind1...), hogy Arbeloa kezdő játékos? Azpilicueta, Juangfran, Carvajal, Iraola, de még Montoya is jobb nála
  • Unreal1942
    Nálam két pirosat is megért volna.