33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    Szerintem sem, ősszel baromi jó meccsei voltak, de aztán hébe hóba rakosgatták befele tavasszal, úgy nem lehet jó formát fenntartani. Xavi helyett nyugodtan lehetne már játszatni a szezonban.
  • [HUN]FaTaL
    Őt meg remélem nem viszik el, szvsz nem akkora bukás, mint amennyire beállítják és Xavi lassul már, kell valaki a helyére.
  • Sippie
    középpályást venni??
    Még azt is rebesgetik hogy Fabregast vinné az Arsenal... igaz csak nso szintű oldalak, szóval kb 0%-ban igaz, de akkor is :D
  • [HUN]FaTaL
    Sírnék...
  • bakkerman
    az röhejes lenne ha vennénk egy középpályást :DDDD védőt kell basszameg
  • ToM1113
    :( :D
  • [HUN]FaTaL
    Lemaradtál :D
  • ToM1113
    Thiago 25 millióért a Bayerné, hivatalos.
  • [HUN]FaTaL
    Thiago a Bayerné 25 millióért :(

Remélem nem veszünk középpályást, inkább hozzuk fel Sergi Robertot, azon a pár kupameccsen, amin játszott, nekem tetszett a játéka.
  • bakkerman
    na azon beszartam...
  • tobias88
    ez ha igaz, kb akkora ökörség mint illatosmenta a reál madridnál
  • Sippie
    Focista gyereket kell csinálni... ennyi :D
  • kaposi1
    Na ez egy baromság!!
  • bakkerman
    Marquinhos 35 millióért a PSG-é...
  • ToM1113
    Köszönöm szépen az infókat. Tényleg egy nagy álom válna valóra ha kijutnék.
    Talán majd egyszer az elkövetkezendő években... :)
  • Unreal1942
    Nekem ne mond már 3 alkalommal megcsináltam :) Az első akkor is élmény volt mivel első alkalommal jártam arra. (már 17 éve te jó ég )
    A másodiknál megfogadtam, hogy többet nem, de aztán mégis az ár döntött és lett egy 3. út is busszal. Ez meg azért nem volt vészes mert szépen bekarmoltam. Gyakorlatilag az Osztrák határig emlékszem :)
    Idén megyek 4. alkalommal már repülővel. Igaz az élet úgy hozta, hogy a szállásért nem kell fizetni.
    Akik repülnének azok nézzenek körbe mert Ausztriából pl. olcsóbban lehet mint a Liszt Ferencről... Oké oda is el kell jutni valahogy, de nekem mint már nem fővárosinak még közelebb is van.
  • homeless
    Ez leginkább attól függ, hogy mivel utaztok. Repülővel ha mákod van, akkor 35-ért már találtok jegyet oda-vissza, de nyári időszakban inkább 50-el számolj. Busszal gondolom sokkal olcsóbb. A szállás is nagyon változó, de gondolom gyerekekkel nem akarsz hostelbe menni. Lehet bérelni egész 2-3 szobás lakásokat/apartmanokat 100-150 euro/éj körüli áron. Ezek hostel körüli áron, de van saját konyha, fürdőszoba, stb... A Camp Nou Experience-re 20 euro körül van egy jegy. Meccsre kb 80 euro-től felfelé normálisabb helyekre, de ez is sokmindentől függ.
  • Sippie
    25-26 órás buszozás mitől lenne kényelmetlen, nem is értem
    főleg amikor elromlik a légkondi is a buszon, akkor nagyon izgis tud lenni :D
  • tobias88
    Amúgy repülővel sztem jobb. Ha jó előre nézed (vannak olyan hetek amikor az adót pl a RyanAir fizeti) akkor majdnem hogy 20ból megvan az út oda vissza.
  • Unreal1942
    Én itt voltam pl.
    Igaz ez buszos út ami elég kényelmetlen, de ha még nem jártál arra akkor egy élmény is egyben.
    Ennél olcsóbban is megúszható last minutban esetleg. Vagy akkor ha van ismerősöd egy utazási irodában. Vagy kint aki a szállást biztosítja és csak repjegyet kell venned.
    Vagy ha kifejezetten fociút szervezett formában akkor Spanyol fuciutak
  • ToM1113
    nem vagyok egy nagy külföldön utazgató. Nem is nagyon tudom ezért hogy mi mennyibe, mi hogy van stb. A lényeg az lenne, hogyha lenne rá lehetőség ( ami egyenlőre nincs) akkor körülbelül mennyiből lehetne minimum megúszni.

De az általad adott ötletet köszi szépen. :)
  • Unreal1942
    Milyen oldal kell ehhez?
    Ha nyaralással egybekötött akkor kinéztek egy kedvező utazást Valami üdülő faluba, városba, Barcelonához közel. Majd fakultatív átmentek egyik nap kirándulni. 2006 ban jártam ott utoljára akkor a stadion belépő 10 € körül volt. Nagy élmény az üres stadiont és múzeumot bejárni.
    Idén is megyek augusztus végén majd megmondom pontosan, hogy mik az árak most. Bár szerintem a neten ennek egyszerű utánanézni.
  • ToM1113
    Sziasztok!

Csak kiváncsiság végett, tudna valaki segíteni?

Tegyük fel hogy valamelyik nyáron vagy bármikor kiszeretnék menni Barcelonába a családdal, mondjuk 3-4 napra, esetleg 1 hétre nyaralni.

Van valami olyan netes oldal ahol ki lehetne számolni hogy kb ez mennyi költséggel járna?

Ami leginkább érdekelne az a szállás, repülő, esetleg egy stadionlátogatás a Camp Nouba vagy egy mérkőzés megnézése.
    4fő részére lenne az egész.

Ezek csak álmok, de kiváncsi lennék mennyibe fájna az ilyen.

Köszi :D
  • Jakuza1
    http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/guardiola-tito-betegseget-hasznaltak-hogy-besarozzanak-2261393

Egy kis reszlet belole.

"„Amikor eljöttem a Barcelonától, egyetlen kérésem volt az elnökhöz: 6000 kilométerre elutazom, hagyjon békén. Képtelen volt teljesíteni a kérésem – mondta Guardiola a csapat olaszországi edzőtáborában megtartott sajtótájékoztatón. – Tito betegségét használták fel, hogy besározzanak, ami nagyon nem volt korrekt. Ezt sohasem fogom elfelejteni, olyan kegyetlenség volt, amire egyáltalán nem számítottam.”

Guardiola azért is haragszik Rosellre, mert az elnök terjesztette róla, megkereste Neymar édesapját, és azt mondta neki, Tito Vilanova nem fogja tudni kihasználni a fiatal brazil támadó tehetségét Messi mellett."

Amugy Zubizaretta is csunyan osszebalhezott Rosell-el es lehet jovore mar nem lesz a csapatnal.
  • [HUN]FaTaL
    Rafinhát opció nélkül kölcsönadtuk a Celtának.
  • [HUN]FaTaL
    Még jó, hogy Pep is azt nyilatkozta valamikor, hogy nem akar a Barcából vásárolni.
  • tobias88
    Thiago lehet megy a Bayernbe. Pont oda, ahol szerintem nem fog beférni. Minden más csapatba mehetne a világon és szerintem idővel kezdő lenne de ott pont nem...
  • [HUN]FaTaL
    http://barcanoticias.blog.hu/2013/07/11/cristian_tello_hosszabbit_a_barcelonaval

Tello 2018-ig hosszabbított kivásárlási ára pedig 10 millióról 30 millióra módosukt.
  • [HUN]FaTaL
    Helyes, remélem 30 meccsen kezdő lesz és jövőre visszatér. :)
  • tobias88
    hálaégnek, remélem beleépítettek valami minimum meccsszám száradékot
  • Oziris666
    Közben Deulofeu-t kölcsönadtátok az Evertonnak !

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2013/07/10/4108416/everton-sign-barcelona-forward-deulofeu-on-loan?ICID=OP
  • Jakuza1
    Ha igaz, akkor nem lesz olcso. Valahol 40-50 millio korul tuti kerni fognak erte.
  • ToM1113
    Az a hír járja hogy Thiago Silva megegyezett a Barcelonával egy 5 éves szerződésről. Már csak a PSG-t kell meggyőzni.

Kár hogy már 28 éves, bár még jó korban van azért.
    viszont ezek szerint van pénz... csak azt nem értem hogy az eladásaink miért ilyen botrányosak?
  • kaposi1
    :)
  • Sippie
    Ááá, ha Szalai 8 millió Euro, Villa tuti csak 5,1 :D
  • Jakuza1
    Nem vetted eszre meg ?
    Gyakorlatilag amit Laporta felepitett azt a Rosell szetcseszi.
    Az elso evben meg a klub lendulete nyert neki egy BL-t, ami nem is neki koszonheto gyakorlatilag, hanem meg a regi vezetesnek es azok igazolasainak. Azota a csapat egyre szarabbul jatszik es egyre szarabb igazolasokat is csinal.
    Remelem minnel hamarabb kiebrudaljak ezt az embert onnan, mert nem egeszseges a munkassaga a csapatra nezve.
  • kaposi1
    Lesz ennek még keserű pirulája a számunkra.
    Jövőre 25 gól környékén fog megállni az Atlétikóban.
  • [HUN]FaTaL
    Az élcsapatok között nincs még egy ilyen balfasz klubvezetés mint a mienk az is biztos. 9-10 millióért simán el lehetett volna adni Angliába.
  • bakkerman
    Adéu David...

2011 május 28.-át nem felejtjük soha!
  • tobias88
    Courtois a Chelsea-é