33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    remélem ő csak átmeneti megoldás,kizárt dolognak tartom,hogy egy noname edzőre bíznák ezt a keretet
  • Monoton
    A legtöbb helyen azt olvasni, hogy Rubi a legesélyesebb.
  • bakkerman
    Laudrup,Koeman,Valverde,Villas Boas,Luis Enrique,Bielsa,Heynckes,Rijkaard,Frank de Boer,Gerardo Martino. Ezeket a neveket dobta be a spanyol sajtó...

Az én részemről nagyon nagyon örülnék Frank de Boernak,amit játszhat az Ajax-al az tetszetős,és elboldogulna nálunk,fiatal,ambiciózus. Luis Enrique,Bielsa,és Valverde is tetszik,őket is szívesen látnám a padon. Nektek mi a véleményetek?
  • Gizda
    holnap nem lesz meccs, lemondtuk
  • bakkerman
    azért remélem nem fordul meg a vezetőség fejében,hogy ezt a Rubit megtartják vagy Rourát ültetik le,mert akkor ez a szezon kuka
  • bakkerman
    hát majd kiderül :/ ANIMO TITO!!!!
  • [HUN]FaTaL
    Heynckes mekkora poén lenne :D
  • bakkerman
    Ideiglenesen várhatóan az idén nyáron a Gironától érkezett tréner, Rubi veszi át a csapatot, de szinte biztos, hogy a klub új edzőt fog keresni a posztra végleges megoldásként.
  • [HUN]FaTaL
    Basszameg :(
  • bakkerman
    én is az előbb láttam marca-n...
  • Bagi1991
    A Barcelona rendkívüli sajtótájékoztatót hirdetett meg ma 20.30 órára, amelyen egybehangzó spanyol sajtóhírek (Marca, As) szerint Tito Vilanova vezetőedző távozását jelentik be. Az edző egészségügyi okokra hivatkozva távozik.
  • Bagi1991
    Neymar még nem lesz ott holnap a felkészülési mecsen,29-én csatlakozik a klubhoz,ugy mint pique,alba,xavi,valdes,iniesta,busqets,pedró,fábregás.Aug.2-án santos ellen ott lesz.
  • bakkerman
  • Mor3llo
    jogos
    akkor már jöhetne hozzánk is :D az 1-9-es felállásban még talán befér valahova :DDD
  • bakkerman
    Holnap a Lechia Gdansk-al játszunk felkészülési meccset,valami hír van arról,hogy Neymar ott lehet-e a meccsen? Vagy ő még szabiját tölti?
  • Oziris666
    Hát ja sajna a brazil védőkre jellemző rossz tulajdonságai megvannak!
    Baszott felelőtlen néha pedig már nem 18-20éves!

Mondjuk a Barcába ez a brazil támadó mentalitása direkt jól jönne nem?!?

• Mor3llo
    Luiz technikailag kiváló, mentálisan viszont borzalmasan gyenge. Amikor látom meccsen, kb mindig elkövet 1-2 bődületes helyezkedési/figyelmetlenségi hibát. Őszintén szólva én nem értem mit látnak benne az emberek.
    Persze még "formálható".
  • [HUN]FaTaL
    Pénz van elvileg (a nyilatkozatok alapján), de Mou kétlem, hogy eladná Luizt nekünk.
  • szucsy89
    Szvsz amúgy mindkettőre van esélyetek, a PSG most igazolta le 35 milláért a Romából Marquinhost, a Chelseanél meg lehetett olyanokat hallani, hogy Mou nem számol Luizzal... kérdés, hogy van-e pénzetek rájuk.
  • bakkerman
    ez a kurva nagy csend nagyon nem tetszik,már ami a középső védő poziciót illeti...tökösnek kéne lenni,beajánlani Luiz-ért 40-et,meg TS-ért is 40-et,aztán valamelyikük csak jönne...addig szarakodnak,amíg hozunk valakit 20 misiért vészmegoldásnak,aztán meg pislogunk a BL-ben,hogy a 8 között kiesünk :DDD
  • bakkerman
    Neymar a 11-es mezszámot kapta
  • bakkerman
    az nem valami sok
  • [HUN]FaTaL
    250.
  • bakkerman
    430 millió a kivásárlási ára,legalábbis amiről legutóbb olvastam :D
  • bakkerman
    akkor tőlem aztán rózsaszínre is festheti a haját :)
  • [HUN]FaTaL
    Messinek hiába fizetik ki a kivásárlási árát, akkor sem igazolna el :)
  • szucsy89
    PSG's president: "If Barça pay Thiago Silva's buy-out clause, then I will pay Messi's."

soha ne idegesíts fel egy arab sejket :DDDD
  • banok
    És ha ez a "hülyegyerek" fosni fogja a gólokat?
  • pett3rson
    ezen gondolkoztam Én is :D
  • bakkerman
    úristen bazdmeg :ASFSDA:ASSGDSGH hát most azért elgondolkoztam,hogy ez a hülyegyerek fogja viselni ugyanazt a mezt amit olyan legendák viseltek mint Migueli,Rexach,Guardiola vagy most ugye Puyi és Xavi...:D
  • Oziris666
    felül összenöveszthetné a szemöldökével is és akkor tökéletes:DDD
  • Monoton

Itt egy másik, ezen jobban kivehető.

• Smithie
    Ez most tényleg Neymar?
  • Nyiri
    Mint egy seftes cigány
  • bakkerman
    Az az ing se semmi olyan nyakkendővel :DDDD bohóc ez a gyerek :D
  • Monoton
    Komoly ez a szakáll :DDD

• Sippie
    Az tegnapi hír, az Arsenal korábbi.
  • mrroma
    nem az Arsenal hanem a MU, es alitolag mar igertek erte 30 millat
  • tobias88
    Amúgy kíváncsi leszek hogy Illatos Menta meg Gyuszkó mit fog nyújtani Spanyolország rosszabbik felén, de érzem hogy milliós bukás lesz ez számukra.
  • tobias88
    25 meccset tolt Thiago. Azt simán le tudja fedni Song és Fabregas.