33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Mor3llo
    jó a mezetek :D
  • bakkerman
    mert leadják amerikában,japánban,kínában,és ez nem kevés pénz mindkét klubnak,na meg a jegybevétel,reklámok stb stb...
  • kaposi1
    Ezen háborgok és aggódom már napok óta.
    Mi a szarért találkozik két ekkora klub ha nem veszik komolyan?
    Ill. mi nem vesszük komolyan.
  • ToM1113
    BAYERN: Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Thiago - Robben, Lahm, Ribery, Kroos - Müller.

BARCELONA: Pinto - Montoya, Mascherano, Bartra, Adriano - Song, Jonathan Dos Santos, Sergi Roberto - Messi, Tello, Alexis Sánchez.

Eléggé B csapat a miénk, na.... :D
  • Jakuza1
    Laporta muve a felemelkedes,Rosell meg tereli a hajot a sullyedes fele, en meg remelem minnel hamarabb elkotrodik.
  • [HUN]FaTaL
    A VB-n is jól játszott szerintem.
  • [HUN]FaTaL
    Még nem biztos, a Sanchez még bármikor magára találhat. Jó lenne, ha ez a bármikor ez pl. idén lenne :D
  • szucsy89
    Ja, poén volt. :) Mondjuk ezekből Song meglepően olcsó volt, bár annyira nem is robbantott nagyot. Sanchezzel nem tudom mi lett, én azt hittem az új CR lesz a spanyol ligában, Udinében eszméletlenül tolta. Alba jó üzlet volt egyértelmű, többiek is. Viszont Neymart majd 1 vagy 2 év múlva lehet eldönteni.
  • tobias88
    Kivéve Villát, de ott mérlegelték a kérését. Amúgy nem volt érte 7-8 milliónál jobb ajánlat, a csapatnak meg már nem kellet.
  • tobias88
    Dehogy. Ez mind Laporta műve, soha többé ne jöjjön a csapathoz...

Sandro Rosell mérlege meg pofátlanul jó:
    Cesc Fàbregas 29+5(variables)
    Alexis Sánchez 26+11(add ons)
    Javier Mascherano 26.8
    Alex Song 19.0
    Jordi Alba 14.0
    Adriano 13.5
    Neymar 57

Ebből mindenkit maximum az árában hoztunk el Sanchezt kivéve, de akkoriban még jobb kölök volt meg fiatal is, sajnos befürödtünk vele.
  • szucsy89
    inkább egy Gallianit kéne igazolnotok védő helyett :D

• tobias88
    Nem hiszem hogy olyan nagyon változtatna. Kell egy védő, ezt ő is tudja és talán vetet egy csatárt ha olyan elképzelései vannak hogy kell egy magas játékos belülre.
  • tobias88
    Remélem folytatja bajnokság szerzési szériáját
  • bakkerman
    Na ma lett hivatalos

Sok sikert Gerardo Martino!
  • DasIsFuck
    No igen, de ezek még csak felkészülési meccsek és az még bizony kérdés h mi fog maradni a tavalyi betonstabil csapatból.

Most a Bayernél ki fog jönni milyen edző Gardi, mert a saját játékát nem szabad neki mindenáron ráerőltetnie a csapatra.
    A védekezésen látszik elég valószinűtlen h olyan jó lesz mint tavaly.
    És az sem bíztató h pl a hírek arról szólnak h Martinezre középső védőként számít..
    szóval még eléggé lóg ez a levegőbe, de itt akkor lenne sikeres sztori az ő korszaka, ha azt a rövidpasszos barcás játékot vegyítené a tavalyi Bayernes játékkal.
    pl az látszik h már sehol nincs az a lehengerlő széljáték ami tavaly volt...

Szóval ezzel a bayernel sokkal nehezebb a dolga mint azzal a barcával annó.
    és könnyűnek néz ki, mert kész csapat volt és a többi, de ha nem köt elég kompromisszumot félek bele fog bukni..ez ami igazán nehézzé teszi, mert nem is az az alap elvárás a szurkolók részéről, hogy ismételje meg a triplázást, mert a tavalyi szezon eleve megismételhetetlen és speciális volt.
    Hanem azt várják és várjuk h a sikeres és működő elemeket megtartva hozza be a saját elképzeléseit.
  • tobias88
    Ez a Bayern is teljesen más stílusban nyomja a tavalyihoz képest elnézve a meccseiket. Sokkal inkább Barcásak de a tavalyi repertoárból is maradt persze.
  • tobias88
    Dehogy kapott kész csapatot. 2008-2009es Barca teljesen más játékstílusra az 1 évvel azelőttihez képest...
  • SLICK
    Azt tegyük hozzá, hogy szinte kész csapatokkal dolgozott Guardiola, alig kellett változtatnia a Barcánál, meg most a Bayernnél is...

Ilyen csapatokkal pedig eredményeket felmutatni, nem egy nehéz dolog. Végülis mit sem von le az érdemeiből, elvégre mindent megnyert.
  • bakkerman
    Persze csak a bajnoki cím elfogadható,ez egyértelmű,meg is fogjuk nyerni
  • bakkerman
    ha megtanul belenyúlni a meccsbe kényes helyzetben,megtanul cserélni,akkor ezzel a Bayernnel megvédi a BL címet. Ebben biztos vagyok,függetlenül attól,hogy mi hogy igazolunk még a nyáron. A Bayern kész van,mi nem vagyunk,de ez nem is baj,én úgy érzem hogy a mi csapatunk egyfajta útra lépett,ahol a jövő fontosabb mint a jelen.
  • Sippie
    és tökre Barcás gólokat lőttek tegnap ... :/
  • bakkerman
    na ja,mocsokerős az a csapat...
  • Sippie
    Akkor baj, ha összekerülünk velünk és kiejtenek :P Akko bekaphassa a Guardiola :D
  • tobias88
    Nem baj az, Guardiola is kiváló edző lett. Bayern-nel eddig fölényesen nyerte a felkészülési meccseket és a taktika is kezd összeállni. Mocsok Thiago is beéült és csillog villog
  • Sippie
    Na majd kiderül. Bár mindig furcsa, hogy kisebb klubok nagynevű edzőket igazolnak, mi meg már jó ideje az edzőket is kineveljük :D :D
  • bakkerman
    szép eredmények,az a nagy kérdés hogy mit tud kezdeni NEVEKKEL,meg a hozzájuk tartozó egóval. Nagyon remélem hogy nem csak egy báb lesz,akit Messiék fognak az orránál fogva vezetni
  • tobias88
    kimaradt valami 2005 colón, de ott nem töltötte ki az évét
  • tobias88
    Hát, én nézegettem:
    2002–2003 Libertad (paraguay) bajnok
    2003–2004 Cerro Porteño (paraguay) bajnok
    2005–2006 Libertad (paraguay) bajnok
    2006–2011 Paraguay 35. ranglistánál vette át és voltak utána 17.ek is
    2012–2013 Newell's Old Boys (argentin) bajnok
  • [HUN]FaTaL
    Paraguayi válogatottal elég jó volt a VB-n, meg a Copa Americán is. Persze egyik sem a Barca, sem stílusban, sem semmiben és Európában nem dolgozott még.

Meglátjuk, a bizalmat sztem megérdemli.
  • Sippie
    Van annak a csávónak valami eredménye? Vagy már megint a Messi befolyás fog nőni?
  • DONGUBA
    NEYMAR
  • Bagi1991
    Én mikor utána olvastam ennek a tata marinónak én azt mondtam hogy enneka tagnak kell lenni a vezető edzőnek én egyből neki is drukkoltam hogy őő legyen én ugy érzem vele jóó kezekbe lesz a csapat.
  • tobias88
    sajtóhír, Bale 1 hónapja a Madridé sajtóhír szerint
    lehet hogy igaz lesz, de még közel sem biztos
  • bakkerman
    Martinohoz lerepült két vezető a klubtól,ez nem véletlen,ő lesz az új edző
  • tobias88
    Fogadóirodáknál a hírek ellenére még mindig Hiddink vezet és szerintem is elképesztően furcsa, hogy felmondott pont most. Hülyék lennénk nem megkörnyékezni... Martino-t dicsérhetik akármennyire, de azért Hiddink más szint
  • bakkerman
    A spanyol Marca értesülései szerint a Barcelona megegyezett az argentin Gerardo Martinóval, így ő veszi át a nemrégiben távozó Tito Vilanova vezetőedző helyét a katalán kispadon.

A madridi lap internetes kiadása tudni véli, Martino hétfő délután megállapodott a Barcelona elöljáróival, s hároméves szerződést kötöttek. A korában a Newell's Old Boysnál dolgozó szakvezető két segítőjét, Elvio Paolorrosót és Jorge Pautassót is magával hozta a katalán fővárosba.
  • Nyiri
    Engem is sokkolt a hír, de őszintén szólva örülök neki. A csapatnak kell markáns, erős, karizmatikus edző. Úgy nem lehet hogy a szezon felét kórházban tölti. Bátor döntés volt Tito részéről és tisztelem emiatt.
  • homeless
    Engem tegnap sokkolt a hír. Én azon kevés szurkolók közé tartozok, akik szerették volna Tito-t a következő szezonban is a kispadon látni. Kiváncsi lettem volna, hogy mit tud kihozni a Neymarral megerősített csapatból, de ez csak sportszakmai dolog. Sokkal inkább szíven ütött a dolog emberi része. El sem tudom képzelni, hogy mennyire rossz lehet most neki. Sok erőt kívánok neki és a családjának is.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak. Egy valakit kihagytál a felsorolásból, ő pedig Cruyff. Nekem az lenne az álom, ha a mostani Barcát ő irányítaná, de erre kb 0,1% az esély :( A "reális" jelöltek közül nekem Frank de Boer a legszimpatikasabb, de attól tartok, hogy a vezetőség nem őt favorizálja (vagy ő nem akar eljönni az Ajaxtól).
  • bakkerman
    igen igen,áthozza a Realból CR-t is :DD

(még viccnek is rossz)
  • Sippie
    Majd jön Mourinho, ha kirúgják a Chelseatől