Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán már rég nem lennétek itt ahol vagytok, ha nincs az a piros.
PS3 Slim 250 PC
Milyen indoklás már az,hogy azért könnyû ellenfél a dortmund mert kikaptunk tõlük és most revansot veszünk?
Ennyi erõvel a bayern is könnyû a tavalyi miatt.
Nézzétek már meg milyen csoportból jutottunk tovább. Ez volt idén a halál csoport. Nyilván tolnak minket...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A többiektõl elnézést a kiborulásért.
De melyik csapat képes arra hogy újra és újra megújuljon és szemkápráztató játékkal legyõzzön egy bomba formában lévõ ellenfelet, ha nem a Barcelona.
Azonban van egy kis probléma, persze lehet hogy hülyeség és tudom/tudjuk, már megint csak az össze esküvés elméletek, dehát na...
Mourinho a Real Madriddal nem nyert még BL-t, a bajnokság is felejtõs idén számukra. Nyáron valószínûleg távozik. Szerintem nyilvánvaló a forgatókönyv:
Elsõnek arra gondoltam hogy ez a forgatókönyv a következõ lesz:
Ebben a szezonban "szenvedõ" Barcelona a Real Madrid ellen siralmasan szerepelt. Most azonban miután a Real döntõbejut a Dortmund ellen, és a katalánok is Óriási párharc után bejutnak a döntõbe, létrejön a Clássico, ahol visszavághatnak a kupáért, és a bajnokságban való kudarcokért a Madriddal szemben. A Barcelona gyõz, megnyerik a BL-t.
Csakhogy, ezen gondolataim után kezdett körvonalazódni bennem hogy mi van ha teljesen más lesz a menetrend:
Mou távozik nyáron, de nem nyert még BL-t csakhogy ez nem fordulhat elõ.
Így a Madridot továbblökték a MU ellen, majd megkapta a Galata-t, aztán pedig a Dortmundot ( akik ellen a csoportkörben alaposan megszenvedtek... most kötve hiszem hogy ez ennyire kiélezett viadal lenne). A Madrid természetesen továbbjut. A másik ágon tökmindegy melyik csapat jut tovább, a BL-t a Real nyeri.
Persze elég erõsen lett megfogalmazva, és lehet hogy ez nem így van/lesz.
Azonban néha elgondolkozok egyes sportesemények után, hogy ez még valóban a sportról szól, vagy már sokkal inkább a pénzrõl, megvesztegetésrõl, elõre lejátszott végeredményrõl...
Okosabbat majd úgyis csak a BL után tudunk mondani. Majd kiderül, de rossz érzésem van.
PS3 Slim 250 PC
Jah es ugye a Dortmund veletlenul idegenben jatsza a masodikat ?
Szanalom UEFA.
Bízom benne, hogy semmi csalás nem fog történni, dehát szép álom mi?😄
Tökmind1 a bosszú a Realt nem érzem jobbnak a Dortmundnál.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
bosszú a csoportkörbe elszenvedett vereségért,mourinho 3. klubbjával nyer bl-t pont a reaálla akiknek ez teljesen véletlen a 10. jubileumi címük lenne...gondolj bele, egy egész éves orgazmus a sajtónak...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szerintem 50-50 a párharc.
Míg a reál átgyalogol a dortmundon.
Ja és tuti, hogy vagy mi vagy ti úgy mentek a döntõbe, hogy tele leszünk/tek eltiltottakkal😄😄
biztos ami biztos alapon....
Egyértelmû hogy idén a kis pátyolgatott Real-al meg akarják nyeretni a BL-t.<#duhos2>#duhos2>
Vicc ez az egész sorsolás.
Borítékolni lehetett ezt a párosítást sajnos.<#boxer>#boxer>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Emiratesben voltam de nem vagyok Arsenalos, szóval a kettõ nem függ össze.
Nagyon látszott tegnap, hogy messze nem egészséges, a mostani bajnokin szerintem egy percet sem fog játszani, legalábbis remélem.
http://goo.gl/gd6Zi5
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ezt én most egy kicsit sem bánom.
Visca El Barça!
Ami viszont tényleg probléma, hogy Messi nélkül haloványak voltunk. Hétvégén ment egy ötös egy spanyol kiscsapatnak oké, de azért ilyenkor is villanhatna Villa, vagy Fabre. Ini is jól játszott, de a 3. ember valahogy mindig szerelte. Alvest meg szoktassák már le a beadásokról, 4 meccsenként van 1 ami jó helyre megy 😄
Real-Bayern
Legalábbis én ezt szeretném, Mr. Platinivel eggyütt sztem 😛
Barca-Malaga, ja nem Dortmund 😄
PS3 Slim 250 PC
viszont a 92.-ben az a "kontra". Szóval hárman nem tudják két védõre rávezetni, hihetetlen.
Ha kapunk egy Münchent vagy Realt az elõdöntõbe akkor nem sok esélyt adok a Barcának ilyen játékkal...
PS3 Slim 250 PC