Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebbe inkább ne menjünk jobban bele...
Talán már rég nem lennétek itt ahol vagytok, ha nincs az a piros.

PS3 Slim 250 PC

gabi89
Totálisan így látom én is. (Persze Bsrca ellen sem lenne könnyû) Madridnak nem megy német csapatok ellen igazán. Tavaly a Bayern szivatott meg minket (még ha csak 11-esekkel is) idei szezonban meg a Dortmund.
Milyen indoklás már az,hogy azért könnyû ellenfél a dortmund mert kikaptunk tõlük és most revansot veszünk?
Ennyi erõvel a bayern is könnyû a tavalyi miatt.

Nézzétek már meg milyen csoportból jutottunk tovább. Ez volt idén a halál csoport. Nyilván tolnak minket...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sippie
Érdekes meccs lesz, a Milan elleni visszavágó bíztató volt, viszont utána a PSG elleni megint egy katasztrófa. Egy rakat gólhelyzete volt a PSG-nek, a Bayern meg nem teszi meg azt a szívességet hogy kihagyja. Szóval lényegében a támadókon fog múlni a meccs, ami azért Messin kívül mostanában nem túl acélos. A bajnokságot leszámítva, a többiek elég impotensek igazi ellenféllel szemben. PSG ellen egy gólt összehoztak 11-esbõl, de azért a Bayern nem ugyanaz a kategória. Ha meg Messinek nem lesz kedve focizni, akkor szarban a haza 😄
Sippie
Továbbra is el vagy tévedve 😉
Nem. Mivel már kiderült, hogy szellemi fogyatékos vagy, ezért elmagyarázom, hogy az neked szól.

A többiektõl elnézést a kiborulásért.

Sippie
a Butabarom az aláírásod? Végülis illik rád 😊
Nem. Miért? Te vagy a kapuõr? Azt hittem, az a Jakuza? Butabarom...

Sippie
eltévedtél?
Ha az UEFA mindenképp a döntõbe akarta volna a Madridot, akkor a Barcaval rakja össze. Az RM számára jelenleg a Barca a legkönnyebb ellenfél.

Sippie
Reméljük szoros lesz, és nem ejtenek ki minket is egy 4-essel, mert akkor nem lesz több lehetõségem fikázni a juvét 😄
Örülök a Bayernnek mert van lehetõség rá hogy így szép focit láthatunk mindkét klub részérõl. Persze ha olyan teljesítményt nyújtunk mint a Real elleni meccseken idén vagy a Milan elleni elsõ meccsen vagy pedig a PSG elleni párharcban akkor boritékolható hogy nagyon csúnyán elvernek minket.
De melyik csapat képes arra hogy újra és újra megújuljon és szemkápráztató játékkal legyõzzön egy bomba formában lévõ ellenfelet, ha nem a Barcelona.

Azonban van egy kis probléma, persze lehet hogy hülyeség és tudom/tudjuk, már megint csak az össze esküvés elméletek, dehát na...

Mourinho a Real Madriddal nem nyert még BL-t, a bajnokság is felejtõs idén számukra. Nyáron valószínûleg távozik. Szerintem nyilvánvaló a forgatókönyv:

Elsõnek arra gondoltam hogy ez a forgatókönyv a következõ lesz:
Ebben a szezonban "szenvedõ" Barcelona a Real Madrid ellen siralmasan szerepelt. Most azonban miután a Real döntõbejut a Dortmund ellen, és a katalánok is Óriási párharc után bejutnak a döntõbe, létrejön a Clássico, ahol visszavághatnak a kupáért, és a bajnokságban való kudarcokért a Madriddal szemben. A Barcelona gyõz, megnyerik a BL-t.

Csakhogy, ezen gondolataim után kezdett körvonalazódni bennem hogy mi van ha teljesen más lesz a menetrend:

Mou távozik nyáron, de nem nyert még BL-t csakhogy ez nem fordulhat elõ.
Így a Madridot továbblökték a MU ellen, majd megkapta a Galata-t, aztán pedig a Dortmundot ( akik ellen a csoportkörben alaposan megszenvedtek... most kötve hiszem hogy ez ennyire kiélezett viadal lenne). A Madrid természetesen továbbjut. A másik ágon tökmindegy melyik csapat jut tovább, a BL-t a Real nyeri.

Persze elég erõsen lett megfogalmazva, és lehet hogy ez nem így van/lesz.
Azonban néha elgondolkozok egyes sportesemények után, hogy ez még valóban a sportról szól, vagy már sokkal inkább a pénzrõl, megvesztegetésrõl, elõre lejátszott végeredményrõl...

Okosabbat majd úgyis csak a BL után tudunk mondani. Majd kiderül, de rossz érzésem van.

PS3 Slim 250 PC

Jakuza1
Hogy is mondtam ? Mar pedig veletlenek nincsenek ? 😛
Jah es ugye a Dortmund veletlenul idegenben jatsza a masodikat ?
Szanalom UEFA.

elég szomorú, ha majd a bíró és a körülmények döntik ezt el...

Bízom benne, hogy semmi csalás nem fog történni, dehát szép álom mi?😄

Tökmind1 a bosszú a Realt nem érzem jobbnak a Dortmundnál.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DasIsFuck
akkor a mi meccsünk is az.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
lefutott az
bár ne lenne:/

DasIsFuck
szerintem azért mert mi szól a real mellett?
bosszú a csoportkörbe elszenvedett vereségért,mourinho 3. klubbjával nyer bl-t pont a reaálla akiknek ez teljesen véletlen a 10. jubileumi címük lenne...gondolj bele, egy egész éves orgazmus a sajtónak...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

csak nem tudom miért hiszitek azt h lefutott...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mor3llo
nem lesz az olyan sima átgyaloglás...Hummels is felépült, az a dortmundi támadószekció pedig szét tudja futni a kissé néha öreguras Real stílust!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
Mi itt szépen kivéreztetjük egymást😄😄
Szerintem 50-50 a párharc.
Míg a reál átgyalogol a dortmundon.
Ja és tuti, hogy vagy mi vagy ti úgy mentek a döntõbe, hogy tele leszünk/tek eltiltottakkal😄😄
biztos ami biztos alapon....

kaposi1
Micsoda meglepõ sorsolás.<#nyes>
Egyértelmû hogy idén a kis pátyolgatott Real-al meg akarják nyeretni a BL-t.<#duhos2>
Vicc ez az egész sorsolás.
Borítékolni lehetett ezt a párosítást sajnos.<#boxer>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

[HUN]FaTaL
Mondjuk a csoportmeccsek alapján közel sem lefutott az a párharc sem 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Ki hitte volna, hogy a Real kapja a Dortmundot 😄

tobias88
Bayern - Barca és Dortmund - Madrid. Tegnap már megmondtam, nem csak én, más klubok szurkolói is, idén a Madridnak a döntõben kell lennie és meg is kapta a Dortmundot <#circling>
Sippie
voltam bizony... <#wink>
tobias88
Mért, a reálosok? <#idiota> nanáhogynem
Emiratesben voltam de nem vagyok Arsenalos, szóval a kettõ nem függ össze.
szucsy89
bakkerman 😄
[HUN]FaTaL
Max majd a második meccsen álljon be lötyögni a végére azt kész, hogy kicsit játékban legyen, ha teljesen egészséges.

Nagyon látszott tegnap, hogy messze nem egészséges, a mostani bajnokin szerintem egy percet sem fog játszani, legalábbis remélem.

bakkerman
Fontosabb,de azt te se hiszed,hogy pont Messi fog zsinórban két bajnokit kihagyni,játékperc nélkül4 Õ nagyon nem az a tipusu játékos,ha fizikailag rendben lesz,kétszer 20 percre befog állni ebben biztos vagyok.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Nem kell, hogy beálljon. Csak nem szarjuk el mindkettõt, 1 vereség meg éppen belefér. Sokkal fontosabb, hogy a BL-re felépüljön rendesen, szerintem.

bakkerman
helyes,nélküle is hozni kell azt a két bajnokit,ha meg nagyon gebasz van 20 percre beáll,és tud valamit varázsolni.

Sippie
Én sem, talán megtanulnak a fiúk Messi nélkül is gólt rúgni... 😄
[HUN]FaTaL
Messi won't play again until the first leg of the CL semis on 23 or 24 April, which means he would miss the next two league games.

Ezt én most egy kicsit sem bánom.

bakkerman
igen,sajnos minden meccsünkben bennevan az,hogy az ellenfél a semmibõl talál egy gólt,és akkor nem sokat ér az,hogy középen van 200 passzunk...

tobias88
Sokra nem mentünk vele. Amúgy meg sokszor vacakol a labdával mikor pl alves felé ki kéne tenni. 1 másodperc alatt ki lehetne dobni de õ 3 alatt oldja meg és mindig pont az emberhez. Persze, úgy kell de sokszor indítani kellene be egy kicsit de sose úgy adja.
bakkerman
Xavinak tegnap 96 passzkisérlete volt,és mind a 96 sikeres volt,azaz Barca játékosnál kötött ki a labda.

bakkerman
háát...csak meglett,de kurva vékony pengén táncolva,javulnunk kell mert a tegnap mutatott játékkal bárki ellen kiesünk. mes que un club

Továbbmentek, a lõtéri döglött kutyát nem érdekli, h milyen játékkal <#idiota>

Visca El Barça!

tobias88
azt már nem csalják el, az a lényeg hogy a 2 hideg és a 2 meleg egymáshoz kerüljön <#idiota>
Jakuza1
En a palyavalasztokat is beirtam az elso merkozes alapjan. 😛

Sippie
Messi épüljön fel normálisan, bár a védelem még így is kérdéses, Masche 6 hetével.
Ami viszont tényleg probléma, hogy Messi nélkül haloványak voltunk. Hétvégén ment egy ötös egy spanyol kiscsapatnak oké, de azért ilyenkor is villanhatna Villa, vagy Fabre. Ini is jól játszott, de a 3. ember valahogy mindig szerelte. Alvest meg szoktassák már le a beadásokról, 4 meccsenként van 1 ami jó helyre megy 😄
tobias88
biztos vagyok hogy a Real kapja a Dortmundot, be akarják õket idén tolni a döntõbe
Barca-Dortmund

Real-Bayern

Legalábbis én ezt szeretném, Mr. Platinivel eggyütt sztem 😛
Real-Bayern
Barca-Malaga, ja nem Dortmund 😄

PS3 Slim 250 PC

Sippie
Azért látszik hogy Messi is csak annyit futott amennyit kellett. Azért Song cserénél már kezdtem kicsit izgulni,gondoltam megint beállunk védekezni, aztán 94. percben kapunk egy gólt és csá...

viszont a 92.-ben az a "kontra". Szóval hárman nem tudják két védõre rávezetni, hihetetlen.
Õk sincsenek mindig top formában ám...
Csiágós riporter szerint a barca csak annyit adott ki magából, ami a továbbjutáshoz kellett 😄😄😄😄😄

Jakuza1
Lehet fogadasokat kotni. 😛

Barcelona - Bayern
Dortmund - Real

tobias88
Ha így játszunk, egyik csapat ellen sem lesz sok esélyünk, mindegy kit kapunk...
a továbbjutás ellenére azért ez "kínos"...
Ha kapunk egy Münchent vagy Realt az elõdöntõbe akkor nem sok esélyt adok a Barcának ilyen játékkal...

PS3 Slim 250 PC

Ez meleg volt, de ott vagyunk az elõdöntõben, ez a lényeg!!!!