Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
ha meg nem fut be, akkor úgy járunk mint Ibrával 😄
de amúgy nem lehet elõre megmondani hogy mi lesz, talán az is jobb, ha hozzánk kerül, és itt sül be, mintha elvinné mondjuk a reál, és Messi2 lenne belõle.
igen nyilván... és meg is van rá az esély hogy jó lenne...
Nade kötve hiszem hogy olcsóért el lehetne õt hozni...

Idén alaposan bele kell nyúlni a pénztárcába, kell egy kapus Valdes pótlására, egy/két erõs védõ aki össze szedi hátul a fiúkat, és akkor még elõre is akarják Neymart. Bár hozzá kell tenni hogy nem egy klub igazolt már ilyen nagy összegben, mi viszont nem igazán szoktunk sok pénzt kiadni...

Nem tudom sajnos elképzelni hogy kapust védõt és csatárt is vegyünk egyszerre. Pedig ezt kéne.

PS3 Slim 250 PC

Háát nem tudom sztm Neymár jóó lenne beleférne ebbe a játék rendeszerbe,azért azt is vegyük figyelembe hogy még csak 21-éves sztm bármi lehet,ha befutna akkor nagyott nyernénk vele jóó párr évre.Itt azért ki lenne szólgálva.
[HUN]FaTaL
A védelem is vicc, de Messin kívül a támadó szekció is egy nagy nulla.

"Arról persze senki se tehet hogy évek óta nem találnak olyan csatárt elõre aki Messi mellett képes érvényesülni és ontani a gólokat."

A 10-11-es szezonban még nem volt evvel probléma, Pedro is 20 felett lõtt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
Valóban lehet jobban járnánk egy kiforrott csatárral. Én nekem azóta vannak fenntartásaim, mióta a klubvb-n kb 1 normális passza volt, amikor szélrõl két védõ között tette be, azonkívül nem nagyon emlékszem tõle momentumra, pedig aztán a mi védelmünk nem tartozik a legjobbak közé.
Hazájában õ a fasza gyerek. Dehát azért azon a színvonalon lehet is bohóckodni meg ugrándozni a védõk között...
Lehet csak én vagyok vele így, de én még igazán nagy csapat ellen nem láttam tõle szinte semmit se klubcsapatában de pedig a válogatottban.
Persze ettõl függetlenül lehet hogy nagy fogás lesz/lenne.
Mondjuk nem értem hogy ha mindenképp akarunk csatárt hozni akkor miért nem hozunk valami olyan srácot aki már azért bizonyított és kevesebb esély van rá hogy mellé nyúlunk vele. (Pl: Agüero)
Egyrészt szerintem nem lenne drágább, másrészt már jóval kiforrottabb játékos.

De ez a minden évben új csatárt vegyünk politika nekem nagyon nem tetszik... Fõleg hogy állandóan csak pénzt bukunk vele.
A védelem meg eközben szinte romokban... Szerintem nem 1 hanem 2 belsõ védõ is jöhetne nyáron. Puyol sérült állandóan, Pique mostanában vicc.
Míg elöl azért van mibõl válogatni (Messi, Pedro, Alexis, Villa, Tello, +a kölcsön adottak)
Arról persze senki se tehet hogy évek óta nem találnak olyan csatárt elõre aki Messi mellett képes érvényesülni és ontani a gólokat.

Mondjuk egy Alexis-Neymar cserét el tudnék fogadni +10-15 pénz ráfizetéssel... Csak hát erre meg nem sok esély van.. 😄

PS3 Slim 250 PC

kaposi1
Ebbõl a gyerekbõl két értelmes mondatot nem nézek ki , nem hogy tárgyaljon.
Majd az apu a szájába rágja mit kell mondani.
Ha valakit hát õt nagyon nem várom a csapatba.
Majd ha bizonyított nálunk is akkor majd elismerem a tudását, de addig nagy fenntartással várom a Barca-ba.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Barcelona: júliusban ülnek le tárgyalni Neymarral - sajtóhír

Neymar, a Santos labdarúgócsapatának brazil klasszisa a goal.com értesülései alapján júliusban Spanyolországba utazik, hogy a Barcelona vezetõivel tárgyaljon átigazolásáról.

A huszonegy éves brazil játékost már több európai élcsapattal is hírbe hozták a lapok az elmúlt években, azonban az utóbbi hetek pletykái és nyilatkozatai alapján úgy tûnik a Barcelona lehet a befutó, ha Neymar úgy dönt, hogy 2013 nyarán elhagyja nevelõegyesületét.

A legutóbbi hírek szerint a játékos végre beleegyezett, hogy leüljön tárgyalni a Barcelona vezetõivel, és a goal.com értesülései alapján a fiatal csatár édesapja már korábban a katalánoknál járt, hogy a részleteket egyeztesse, és elõkészítse a szerzõdést, mire fia júliusban Spanyolországba érkezik.
HIRDETÉS
„Neymar a nyáron a Könföderációs Kupán vesz részt, majd egy egyhetes spanyol nyaralás keretében július kilencedikén Barcelonába utazik" – erõsítette meg a hírt egy a brazil csatárhoz köze<#hamm><#hamm>
Sippie
én értem, csak ugye a pápa Argentín... ezért speciel a spanyol mezt nem is értettem, mire adták neki, fõleg hogy olasz származású. Esetleg adhatnánk neki egy magyar hokimezt is 😄
bakkerman
ilyen aláírt mez adományozásnál egyszer-egyszer odaadhatnának egy XAVI6 mezt vagy egy PUYOL5 mezt is,tudom hogy Leo a kirakatemberünk,a világ legjobb futballistája,hatalmas marketing értékkel,de például az én szememben Puyi semmivel se tett kevesebbet ezért a csapatért mint Leo,neki is megtiszteltetés lenne ha a Pápa,vagy bármilyen nagy befolyású ember az õ nevével ellátott mezt kapná meg...remélem értitek mire gondolok 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
kemény 😄 bár én élbõl nem tetováltatnék magamra semmit...

viszont izgulhatnak a Bayernnél, megkentük a pápát is, az Uefa után <#eplus2>
bakkerman
na ez nagyon durva <#wow1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

azért ehhez nagyon fanatikusnak kell lenni

Ez kicsit drágának tûnik. Mi tavaly ettõl kevesebbõl kihoztuk 4 éjszakára úgy, hogy benne volt a repjegy is és elég jó helyünk volt Barca-Málaga meccsre. Bár akkor még 20-25 volt a repjegy, most inkább 35-40, de még akkor is jobban megéri ha magának szervezi az ember. Ja és májusban még nagyon hideg a tenger. Ha "nyaralni" és meccset nézni akar az ember, akkor szerintem jobban megéri szeptember elején menni.

szabii98
egy százas + a repülõ még?

I met God. She's black

bakkerman
na ezen elgondolkodtam!! Mennyire megbízhatóak ezek a meccs szervezõs témák itt magyarban? Ha jól tudom te kijutottál már pár Inter meccsre...elég jól hangzik ez a dolog,4 nap alatt azért egy Nou Camp bejárás,város bejárása,na meg a meccsnézés,hááát egy örök életre szóló élmény lenne 😊 Köszi a linket amúgy!!

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

tobias88
Alexis Sanchez:
- 1355 perc
- 4 gól
- 7 gólpassz

Cristian Tello:
- 908 perc
- 7 gól
- 4 gólpassz

Bajnokságbéli mutatók...
tobias88
Tello 2. gólját vajon Sanchez utána tudná csinálni?
Sippie
Mondjuk ez a Sergi Roberto már többet mutatott mint a Dulifuli 😊
nyertünk... vmi, akk meg mit sírtok <#taps>

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
Azt sem nagyon látni, hogy a pályán van.

Sippie
Amennyire jó volt 1 hete Fabregas, ma annyira szar 😄
[HUN]FaTaL
Jaja 😊

Sippie
ez azért ügyes volt 😊
[HUN]FaTaL
Na ez most nagyon szép volt Alexistõl, kár hogy nem lett gól 😄

Sippie
öcsém, és a Barca játékosokra mondják hogy színészkednek...
[HUN]FaTaL
Nem biztos, az is lehet, hogy edzõi utasítás, mert így több sprintet bír + több meccset és így is eredményes, azt ugye nem kell mondani. 😊

Engem a csapatszinten való gyengébb letámadás sokkal jobban zavar. A Milan ellen is látszott, hogy mennyivel célravezetõbb.

Sippie
tavalyi szezonban is így csinálta, mégis megrúgta a maga kevés gólját 😄 belefér, ha igazi tétmeccsen hozza a Milan visszavágóján mutatott hajtását.
persze, de ez sztem csak egy következménye annak hogy mostanság lazábbra veszi a figurát... :S

PS3 Slim 250 PC

Sippie
már én is írtam korábban hogy sokkal kevesebbet fut Messi, meg lép vissza labdákért, szerintem ez annyira nem új keletû 😄
én meg még gondolkoztam rajta h egyáltalán érdemes lenne-e megosztani a véleményem, mert esélyesnek éreztem hogy le leszek oltva... (persze mindenkinek meglehet a saját véleménye)

De nem ez történt! 😊

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Na végre egy kontra, szép volt 😊

[HUN]FaTaL
Már megint iszonyatosan pontatlanul játszunk, pedig ez nem a PSG, csak a Zaragoza.

[HUN]FaTaL
Én is így látom.

Sippie
futási statisztikáin is meglátszik, egy meccsen Iniesta, és Xavi majdnem másfélszer több km-t tesz meg. Lehet az is benne van, hogy ha ugyanúgy sprintelne fel alá, akkor nem bírna 3 naponta 90 perceket játszani.
örülök hogy nem csak nekem ez a véleményem.
Persze addig nincs baj ezzel, amíg eredményes és jó formában van.
De ebbõl is látszik hogy õ is csak egy ember... Az óriási sikerek és a "sztárság" tompítja a küzdeni akarást a pályán az idõ múlásával.

A másik általános dolog az a nagyképûség ami az eredményeke követi, ezt az õ esetében még nem igen fedeztem fel. 😊

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
én is így látom

Sippie
osztom a véleményed.
az de szép gól volt. 😊

Félre értés ne essék, de szerintem Messi régebben sokkal nagyobb akarattal, alázattal küzdött mint mostanság. Anno rengeteget futott, manapság meg inkább sétál. Ha elvették tõle a labdát azonnal visszatámadott, most meg megáll köp egyet és sétál...
Ettõl függetlenül fantasztikus játékos, véleményem szerint a legjobb. Csak mintha kicsit elkényelmesedett volna...

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem nem kell egybõl csalásra gondolni a sorsolás miatt. Legyünk egyszerûen jó szurkolók aki bíznak a csapatban és szurkolnak nekik. Ha nem nyerünk idén BL-t valljuk be csak is a mi hibánk. Nem vagyunk a toppon. Attól még hajrá 😊

Sippie
a megszokot formát inkább ne hozzák. Azt a formát akarom látni ami a Milan elleni visszavágón volt. Semelyik másikat, sem a milan odavágót, sem a reál elleni meccseket, sem a PSG elleni nyögvenyelést.
Meglátjuk mi lesz, abszolút kétesélyes, bármi lehet, viszont ha csapat és a játékosok hazzák a tõle megszokott formát, sztem nem lesz nem lehet baj!! Mindkét csapat megérdemelten jutott el idáig, én úgy gondolom, hogy fejben kell ott lenni, koncentrálni, a tudás már adott, bizonyítottunk nem egyszer már!!

visca Barca!!!!!
Én a reált,meg a bayern-t akkartam,hogy valamelyik legyen az mivel a logikám azt mutatja hogy most ha egy könnyebb csapatot kapunk (Dortumund) itt az elödötõbe és tovább megy a barca a döntõbe,akkor ugy gondolom akkár el is bukhatják a bl-döntõt ezért ugy gondolom hogy egy erõssel csapat ellen kell tovább menni és ha sikerül akkár döntõ is meglehet..
bakkerman
két nagyon jó meccset fogunk látni,ebben biztos vagyok,de nagyon nehéz dolguk lesz a skacoknak az tuti

bakkerman
szopki szücsy 😄DDDDDDDDDDDD

Sippie
ámen
tobias88
annyiból jó hogy a Bayernt kaptuk, hogy két szép meccsen fogunk továbbmenni vagy kiesni
remélem igazad lesz! 😊

PS3 Slim 250 PC

szabii98
De volt. És ha megnyerjük , azt okkal tesszük , mert Európa 4 legjobb csapata van itt. Ne sírjatok, egyáltalán nincs lefutva semmi de már elõre temetitek a döntõt. Röhejes

I met God. She's black