Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de amúgy nem lehet elõre megmondani hogy mi lesz, talán az is jobb, ha hozzánk kerül, és itt sül be, mintha elvinné mondjuk a reál, és Messi2 lenne belõle.
Nade kötve hiszem hogy olcsóért el lehetne õt hozni...
Idén alaposan bele kell nyúlni a pénztárcába, kell egy kapus Valdes pótlására, egy/két erõs védõ aki össze szedi hátul a fiúkat, és akkor még elõre is akarják Neymart. Bár hozzá kell tenni hogy nem egy klub igazolt már ilyen nagy összegben, mi viszont nem igazán szoktunk sok pénzt kiadni...
Nem tudom sajnos elképzelni hogy kapust védõt és csatárt is vegyünk egyszerre. Pedig ezt kéne.
PS3 Slim 250 PC
"Arról persze senki se tehet hogy évek óta nem találnak olyan csatárt elõre aki Messi mellett képes érvényesülni és ontani a gólokat."
A 10-11-es szezonban még nem volt evvel probléma, Pedro is 20 felett lõtt.
http://goo.gl/gd6Zi5
Lehet csak én vagyok vele így, de én még igazán nagy csapat ellen nem láttam tõle szinte semmit se klubcsapatában de pedig a válogatottban.
Persze ettõl függetlenül lehet hogy nagy fogás lesz/lenne.
Mondjuk nem értem hogy ha mindenképp akarunk csatárt hozni akkor miért nem hozunk valami olyan srácot aki már azért bizonyított és kevesebb esély van rá hogy mellé nyúlunk vele. (Pl: Agüero)
Egyrészt szerintem nem lenne drágább, másrészt már jóval kiforrottabb játékos.
De ez a minden évben új csatárt vegyünk politika nekem nagyon nem tetszik... Fõleg hogy állandóan csak pénzt bukunk vele.
A védelem meg eközben szinte romokban... Szerintem nem 1 hanem 2 belsõ védõ is jöhetne nyáron. Puyol sérült állandóan, Pique mostanában vicc.
Míg elöl azért van mibõl válogatni (Messi, Pedro, Alexis, Villa, Tello, +a kölcsön adottak)
Arról persze senki se tehet hogy évek óta nem találnak olyan csatárt elõre aki Messi mellett képes érvényesülni és ontani a gólokat.
Mondjuk egy Alexis-Neymar cserét el tudnék fogadni +10-15 pénz ráfizetéssel... Csak hát erre meg nem sok esély van.. 😄
PS3 Slim 250 PC
Majd az apu a szájába rágja mit kell mondani.
Ha valakit hát õt nagyon nem várom a csapatba.
Majd ha bizonyított nálunk is akkor majd elismerem a tudását, de addig nagy fenntartással várom a Barca-ba.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Neymar, a Santos labdarúgócsapatának brazil klasszisa a goal.com értesülései alapján júliusban Spanyolországba utazik, hogy a Barcelona vezetõivel tárgyaljon átigazolásáról.
A huszonegy éves brazil játékost már több európai élcsapattal is hírbe hozták a lapok az elmúlt években, azonban az utóbbi hetek pletykái és nyilatkozatai alapján úgy tûnik a Barcelona lehet a befutó, ha Neymar úgy dönt, hogy 2013 nyarán elhagyja nevelõegyesületét.
A legutóbbi hírek szerint a játékos végre beleegyezett, hogy leüljön tárgyalni a Barcelona vezetõivel, és a goal.com értesülései alapján a fiatal csatár édesapja már korábban a katalánoknál járt, hogy a részleteket egyeztesse, és elõkészítse a szerzõdést, mire fia júliusban Spanyolországba érkezik.
HIRDETÉS
„Neymar a nyáron a Könföderációs Kupán vesz részt, majd egy egyhetes spanyol nyaralás keretében július kilencedikén Barcelonába utazik" – erõsítette meg a hírt egy a brazil csatárhoz köze<#hamm>#hamm><#hamm>#hamm>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
viszont izgulhatnak a Bayernnél, megkentük a pápát is, az Uefa után <#eplus2>#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért ehhez nagyon fanatikusnak kell lenni
lehet menni meccsre 😊)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
- 1355 perc
- 4 gól
- 7 gólpassz
Cristian Tello:
- 908 perc
- 7 gól
- 4 gólpassz
Bajnokságbéli mutatók...
Visca El Barça!
Engem a csapatszinten való gyengébb letámadás sokkal jobban zavar. A Milan ellen is látszott, hogy mennyivel célravezetõbb.
PS3 Slim 250 PC
De nem ez történt! 😊
PS3 Slim 250 PC
Persze addig nincs baj ezzel, amíg eredményes és jó formában van.
De ebbõl is látszik hogy õ is csak egy ember... Az óriási sikerek és a "sztárság" tompítja a küzdeni akarást a pályán az idõ múlásával.
A másik általános dolog az a nagyképûség ami az eredményeke követi, ezt az õ esetében még nem igen fedeztem fel. 😊
PS3 Slim 250 PC
Félre értés ne essék, de szerintem Messi régebben sokkal nagyobb akarattal, alázattal küzdött mint mostanság. Anno rengeteget futott, manapság meg inkább sétál. Ha elvették tõle a labdát azonnal visszatámadott, most meg megáll köp egyet és sétál...
Ettõl függetlenül fantasztikus játékos, véleményem szerint a legjobb. Csak mintha kicsit elkényelmesedett volna...
PS3 Slim 250 PC
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
visca Barca!!!!!
PS3 Slim 250 PC