33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#27919 LOL
A Real így próbálta meg „ellopni” Neymart -
#27918 Mondjuk a védő gond évek óta jelen van, meglátjuk mit hoz az új szezon, sokat úgysem tudunk tenni. -
#27917 Igazából a jelenlegi kerettel is össze lehetne rakni szerintem normális védelmet.
Pep idejében nem volt ennyire fos a védelem, pedig Albat kivéve ugyanaz volt a keret (Alves/Pique/Puyol/Adriano/Mascherano). -
Nyiri #27916 Szerintem túlságosan felfújod. "Tata Martino edző az, aki arra szavaz: a klub inkább várjon, és ne költsön el sok pénzt egy olyan játékosért, aki nem föltétlenül lenne ideális a számára." Ez számomra pozitív. Az elmúlt években voltak kemény mellévásárlások. -
#27915 Egyre nagyobb az esély arra, hogy a Barcelona nem vásárol középső védőt ezen a nyáron, és a meglévő játékosaival vág neki a szezonnak. Az ok egyszerű: tökéletes vagy majdnem tökéletes célpont nincs, a jelöltek nem felelnek meg teljesen az elvárásoknak, ráadásul arányosan sokba kerülnének.
A Mundo Deportivo értesülései szerint elsősorban Tata Martino edző az, aki arra szavaz: a klub inkább várjon, és ne költsön el sok pénzt egy olyan játékosért, aki nem föltétlenül lenne ideális a számára.
Erre pedig lenne esély, mert sem David Luiz, sem Daniel Agger nem ahhoz szokott, hogy egy messze előretolt védősor tagja legyen, és akár félpályányi távolság is legyen a védők és a kapus között. Ez a szempont védekezésben és támadásban is fontos kritérium lenne, éppen ezért könnyen lehet, hogy a piacon tapasztalt magas árakat is figyelembe véve végül az a döntés fog megszületni, hogy a Barcelona nem vásárol középső védőt.
jó ez egy kibaszott vicc tényleg nem hiszem el ezt a szarakodást. Na remélem jól megbasz minket az Atletico a szuperkupában -
#27914 igen,neki tenne a legjobbat ha jönne egy középhátvéd,JÓ DRÁGÁN,mert észhez kapna hogy nincsen bérelt helye a csapatban,és ha nem teszi oda magát,akkor mehet amerre lát...elhiszem hogy nagy öröm apának lenni,de Leo is apa lett,és mégis odatette magát,és lőtte a gólokat,de Pique nem volt ott fejben a pályán a teljes 2012-2013-as szezonban -
#27913 Pique szerintem már attól is jobb lenne, ha jönne konkurencia és nem lenne biztos mindig hogy istenkirály Mascherano mellett ő fog játszani -
#27912 jelenlegi védelmünk kb BL top16-ra lesz elég,kurvára remélem,hogy ezzel a szakmai stáb és a vezetőség is tisztában van. Egy hülyegyerek Pique,meg egy öregedő Puyolra,meg egy nullkilóméteres Bartrara nem lehet építeni. -
ToM1113 #27911 Malajzia megizzasztja a védelmünket.... vicc :D:D -
#27910 -
Matte #27909 nyilván, csak Luizt akkor fogja elengedni muringyó, ha hisztijében minumum kitépi a haját. Akkor már inkább Silva ugye. -
#27908 Nem hiszem hogy Luiz világ életében Chelsea drukker lett volna teljes szívéből, szóval egy Barca vagy egy Madrid hívás azért könnyen elbizonytalanítja az embert... -
#27907 az ilyen kommenteket mindig megmosolygom... naív vagy :) -
#27906 Agger meg egy tipikus alacsony játékintelligenciájú PL favágó,akkor már inkább egy szeleburdi Luiz -
Matte #27905 kell is az az összetartás, rátok fér, elnézve a real elleni közeli betekintést
Én meg se kerestem volna muringyót, de nyilván nem én ülök ott, nem én döntök, Luiz helyett pedig jobban örülnék Aggernek, szeleburdi hülye védőnk már van. -
Monoton #27904 Amennyit ezekért a játékosokért fizettek, annyiért Luiz is mehet Isten hírével :D -
#27903 Mondjuk kell is az összetartás,ha idén túlszeretné élni a Chelsea a BL csoportkört :)))))) -
#27902 Kaká,CR,Falcao,Neymar is "not for sale volt",csak hogy az utóbbi pár évet említsem,és persze mind nagyon jól érezték magukat a klubjukban. -
#27901 Hú de tájékozott vagy:D Luizra esélyetek nincs ,ugyanis NEM akar menni, csak is nálunk képzeli a jövőjét, 2 Jose igenis számol vele, sőt "not for sale at any price" is elhagyta száját. Na meg hozzáteszem Abra egyik kedvence úgyhogy forget it.
Ha érdekel, olvass hivatalos cfc website-ot és közelről betekinthetsz, milyen összetartás van nálunk is, minden interju az edzesekrol a felvételek, egyértelmű, hogy senkinek sincs esze ágában sem távozni. -
#27900 "Első lépésként a Barcelona megtette első hivatalos ajánlatát is, amely a katalán sajtó szerint egy 20 és 25 millió euró közötti összeg. Ennyiért a Chelsea biztosan nem engedi el a brazilt, más kérdés persze, hogy azt sem tudni, egyáltalán szándékában áll-e az angoloknak megválni a védőtől." - Hát, 20ért biztosan nem engedik el, 30ért talán, viszont kérdés, hogy ér e annyit. (elmúlt hetek eseményei alapján bőven, de ugye mi nem vagyunk egy Real / Monaco / PSG / City) -
#27899 Egy ajándék 11es miatt? Ugyan... Nyilvánvaló hogy egy ilyen meccsen ráadásul 5-0nál nem úgy koncentrál senki ahogy kellene -
Unreal1942 #27898 Nagyon úgy néz ki, hogy meccsenként 5 gólt kell rúgni a kapott 4 mellé, ha akarunk valamit elérni... -
#27897 David Luiz ügy nincs nagyon, inkább van Agger ügy. Nincs nagyon pénz játékosra Neymar után és Luiz kerülne vagy 30 millióba, Agger meg kb 15 -
#27896 na remélem 1 héten belül lezárják ezt a David Luiz ügyet( már ha van egyáltalán...),JM nem számol vele,ő szeretne hozzánk jönni,nekünk is kell egy jó középhátvéd,nincs mese,amilyen gyorsan csak lehet ide kell hozni. Javában tart a felkészülés,jólenne ha nem az alapozás végén esne be egy játékos a csapathoz,főleg nem olyan kulcs poszton mint a belsővédő -
#27895 Még a football managerben is a Bayernhez igazol Thiago. Ezek gondolatolvasók vagy mi a fene? :D -
homeless #27894 Ez most irónia akart lenni? Szerintem nagyon jól játszott tegnap. Szinte csak támadást segítő passza volt, nem ilyen fos alibi passzok, amiket Pedro szokott csinálni, pedig ő saját nevelés. Meg mi az, hogy senki nem alkalmazkodott ehhez az új Barcához? Jordi Alba, Song, Villa? Villa sérülése előtt a Messi, Villa, Pedro támadósor volt a legfélelmetesebb egész Európában. Jó lesz ez a Neymar is. Ibra azért nem alkalmazkodott, mert nem azon a poszton játszott, ahol a legjobban megy neki. Neymar meg a Santosban is és a válogatottban is bal szélsőt játszott és 100%, hogy itt is azt fog. Mögötte meg ott lesz Iniesta meg Alba... -
mrroma #27893 ehez az uj Barcahoz, gondolok az utobi 5-6 evre, nem igazan alkalmazkodot senki kivulrol, miert pont Neymarnak sikerulne? -
mrroma #27892 jobb lett volna neki ha ott marad, a Barcaba nem so baber van neki, szerintem :)
-
mrroma #27891 most lehet latni honna jott Neymar, ez a Santos meg a Roman bajnoksagba se alna meg a helyet!!! -
#27890 *Gamper -
#27889 Gamber kupára a keretünk:
Pinto, Valdés, Oier, Alves, Montoya, Piqué, Bagnack, Mascherano, Song, Barta, Jordi Alba, Adriano, Busquets, Sergi Roberto, Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis, Neymar, Messi, Cesc, Dongou és Dani Nieto.
Santos elleni meccs 21:30-tól!! Vamos Barca! -
#27888 A 25 misi nem valami sok szerintem. Ezt megint elcseszték kicsit. -
#27887 Official: Barcelona winger Cristian Tello (21) renews his contract until 2018, his new buyout clause is 25M -
#27886 Na holnap 21:30-tol friendly a Santossal, aztan kicsivel tobb mint 2 het es indul is a bajnoksag 17.-en a Levante ellen es az utana levo szerden szuperkupa meccs a matracosokkal. -
#27885 Én nem valamelyiküket, hanem JDS-t és nem kölcsön, hanem el. Csak az a baj, hogy nem akart menni. -
#27884 Jonathan Dos Santos marad nálunk,Martino mester külön kérésére nem engedik el sehova kölcsönbe. Sergi Robertoval nagy harc lesz a percekért,bár én valamelyiküket kölcsönadtam volna. -
#27883 főleg bajnokikon majd,ahol 70-30-as labdabirtoklásnál más esélye nem lesz a védelmeknek,mint darálni a két kicsit :) -
homeless #27882 Ja, de normális meccsen 10 perc alatt kaptak volna róla 2-3 sárgát meg kiharcolt volna jópár szabadot :) -
#27881 Azért azt a 10+ percet ne vegyük komolyan. -
ToM1113 #27880 Tegnap jól leszedték Neymart a pályáról.... pedig ez csak egy kiscsapat volt...