Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
pedig a formáció az ami nem helyes, a kezdõ igen
bakkerman
ez a hivatalos kezdõ csapat,a formációt ne rajtam kérd számon 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
ilyen kezdõ csapatot te honnan szedsz? Pedro bal szélen? <#circling>
bakkerman

Bartra-t féltem...

bakkerman
az a védelem egy vicc volt,a támadó trió meg a mostanihoz képest ég és föld

tobias88
De jó lenne ha a 4 évvel ezelõtti meccs megismétlõdne csak idegenben: 0-4 <#zavart1>

Igaz, az a Bayern kb 7-8 poszton volt lyukas (a jelenlegiben meg talán Müller mint támadóközéppályás a baki):
Butt - Lell, Breno, Demichelis, Oddo - Ze Roberto (77.Sosa), Van Bommel, Schweinsteiger - Ribéry, Toni, Hamil Altintop (46.Ottl)
bakkerman
1-1-es döntetlen jó eredmény lenne a hazai visszavágóra

tobias88
az rendben van de a sorozat szerint idén gyõzni kéne megint szóval ma is minimum döntetlen kell
bakkerman
off:

Pep megkapta Götzét nyártól...háááát nem tudom melyik a könnyebb,az idei Heynckes féle csúcsformában lévõ Bayern elkapni,vagy a jövõ évi Pep vezette csapatot...😄DD

on:

már tûkön ülök nagyon várom a meccset,kocsmában nézem a meccset haverokkal,nagyon jó lenne ha úgy jöhetnék haza borgõzösen,hogy nyertünk 😊 De bármi lesz,én büszke leszek a csapatra,zsinórban 6 BL elõdöntõ rekord,ezt SENKI nem veheti el a csapattól 😊 MES QUE UN CLUB

igen... Mostanában annyi szar teljesítményt és kiábrándító alibi focit láttunk a Barcától hogy ideje lenne összekapniuk magukat és bizonyítani ahogy a Milan ellen tették.
De ha megint jön a szokásos hozzáállás, hogy jajj rúgjunk 1 gólt és akár 3 at is kaphatunk, majd a visszavágón guritunk egy 4-est... Hát akkor most már biztos vagyok benne hogy jönni fog az a bizonyos pofára esés, ami majdnem jött a PSG ellen.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Én ma futball ünnepet várok, nyerjen a jobb. Nem kell az miatt aggódni, hogy a Bayern beáll a 16osa elé és egy kimondottan sz&r meccset látunk mint sokszor sajnos. Viszont az az érzésem, hogy Xaviék még mindig képesek a magasabb szintre, arra, amivel a Bayern-t is meg tudják verni még hazai pályán is, arra amit sokszor elõhúztak már a kalapból. (lásd Barca-Milan)
félidõ:H, végeredmény:V 26.00

Ennyiért ez ajándék <#vigyor2>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

tobias88
ha 2 hete játszhatott a psg ellen akkor simán kezd holnap...
bakkerman
játszani fog,ne fossatok

friss a link... én is most olvastam csak.

De ez mi... francokat kell itt félre informálni az embereket vagy kétségessé tenni a dolgokat.
Egyszer azt mondják hogy mindenképp játszik, aztán meg az utolsó pillanatig húzzák halasztják a döntést.

Miért nem lehet azt mondani, ha tényleg gond van hogy: hát gyerekek Messi még mindig szarba van, nem gyógyult fel, majd még holnap átgondoljuk mi legyen.

Ehelyett ilyen félrevezetést kapunk: Messi jól van, együtt edz a többiekkel, felépült, de még nem tudjuk hogy mi legyen vele holnap...

na mind1.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Ja hogy Messi nem biztos, hogy kezd?

Ha nem kezd, akkor a pesszimista tippem válik realistává.

http://goo.gl/gd6Zi5

ja a link lemaradt:
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdarugas/20130422-roura-holnap-dontunk-messirol/14879

PS3 Slim 250 PC

Viszont ez a:
Holnap döntünk Messirõl dolog nekem nem igazán tetszik...

Még sincs olyan fasza állapotban mint ahogy azt eddig mondták?
Mert eddig úgy volt hogy mindenképpen játszik a keddi meccsen már...
Ha nem kezd, szerintem esélyünk sincs. (X re se.)

PS3 Slim 250 PC

azzal én is szemeztem, lehet megrakom.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
amit raknék,az a szögletek száma,tuti hogy sok szöglet lesz,fõleg a Bayern részérõl,a sok kontráikkal nem fog tudni mit kezdeni a védelmünk,ki lesz rugdosva a labda,tuti sok szöglet lesz

akkora szorzók vannak tippmixen most...
Sõt.. sokféle fogadási lehetõség van most a Bl-re.
De ember legyen a talpán aki eltalálja... pedig pl a 2-2 re 13x pénz van... a félidõ hazai, vége vendégre meg 26x... 😄 Az 1-1 re 6x-os, az se rossz.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
az eszem azt súgja 2-1,a szívem pedig azt,hogy lehozzuk 1-1-re a meccset,itthon meg gyõzünk 😊

ez így nem ér! 😄

A realista a végleges? 😊

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Optimista: 0-2
Pesszimista: 2-0
Realista: 1-1 😄

Holnapra egy kis tippverseny?

Az enyém:

Bayern-Barca 1-1

PS3 Slim 250 PC

Mármint játékstílusban és hozzáállásban. Nem egy eke csapat.

Mondjuk a Bayern más mint a Milan.

tobias88
tudom, engedte is a kemény játékot ahogy szokta
bakkerman
a Barca-Milant is õ fújta...😊

tobias88
Kassai lesz kedden a bíró, csodálatos... (engedi a rugdosást meg alig ad sárgát)
bakkerman

Sippie
na akkor gondolom jön a szokásos tol minket az UEFA szöveg 😄 yeee, úgyis rég volt már.
még annyi, h nem hiszem, h Messi hiánya miatt nem ment most, inkbb qrvára leszarták ezt a meccset fejben

Visca El Barça!

igazából, nem adtak meg les címén egy gólt a Levanténak, sztem egyvonal volt...de több hülyeséget is csinált a bíró, olvasd el eurobarcán.

Visca El Barça!

Sippie
fantasztikus... egyszer Messi lesérül hosszabb idõre, vége lesz a csapatnak...

joci: vitathatóan? Na mi volt?
fos egy meccs volt, de legalább Abidal kezdett, meg nyertünk...igaz vitathatóan.

Visca El Barça!

bakkerman
szokásos kinlódás,labda tologatás,a kreativitás teljes hiánya,nem volt vállalkozó kedv senkiben

idenézzetek😊))

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sippie
Öccsém, kocsmából néztem a meccset, de csak hellyel közzel tudtam belekukkantani. Arra felfigyeltem hogy 11-es van, de Villa ... wtf?!
Magáról a játékról nem tudok mit mondani, nagy részét nem láttam 😄 a Fabregas gól ismétlésbõl szépnek tûnt azért. Elején láttam hogy Abidal kezdõ, respect!
A támadó játékunk tényleg ennyire impotens volt, hogy csak egy gólra voltunk képesek? Legalább helyzetek voltak, vagy az se nagyon?
Jajah,abidal tényleg nagyot játszot nagyon magabiztos, nem igen menek ell mellete.De az tuti hogy csatárt venni kell nyáron nincs mese.
[HUN]FaTaL
Abidal viszont tanári volt, lehet kezdetni kellene a Bayern ellen is, Pique mellett középen.

Számomra ma be bizonyosodott hogy Villa tõlem nyugot szível távozhat nyáron.
[HUN]FaTaL
Na, csak begyötörtünk egyet...

[HUN]FaTaL
Ennél azért többet vártam, ez nulla.

bakkerman
hát az a helyzet,hogy bajnokikon én már nem várok a csapattól nagy színvonalú játékot,valahogy be kell húzni a 3 pontokat,ennyi...én inkább Thiago,Tello,meg az olyan játékosok játékát figyelem,akik eddig kevesebb lehetõséghez jutottak,ezért nézem még a bajnokikat

[HUN]FaTaL
Az eddigiek alapján csak miatta. Nem nagyon van kedvük focizni a fiúknak, de akkor legalább a tizit be kellett volna lõni...

bakkerman
már csak miatta megéri megnézni a meccset 😊

[HUN]FaTaL
Abidal <#worship>

kezdõ játékosok ma:
Valdés, Alves, Cesc, Villa, Iniesta, Thiago, Montoya, Adriano, Abidal, Song és Tello

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
én örülök a hírnek,szívesen látnám a csapatban,de nem mindenáron,ha marad pénz a leigazolása után egy belsõvédõre,akkor felõlem jöhet,de a fõ poszt ahova igazolnunk kell az a kapus és belsõ védõ poszt.