33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Jakuza1
    LOL

A Real így próbálta meg „ellopni” Neymart
  • [HUN]FaTaL
    Mondjuk a védő gond évek óta jelen van, meglátjuk mit hoz az új szezon, sokat úgysem tudunk tenni.
  • [HUN]FaTaL
    Igazából a jelenlegi kerettel is össze lehetne rakni szerintem normális védelmet.

Pep idejében nem volt ennyire fos a védelem, pedig Albat kivéve ugyanaz volt a keret (Alves/Pique/Puyol/Adriano/Mascherano).
  • Nyiri
    Szerintem túlságosan felfújod. "Tata Martino edző az, aki arra szavaz: a klub inkább várjon, és ne költsön el sok pénzt egy olyan játékosért, aki nem föltétlenül lenne ideális a számára." Ez számomra pozitív. Az elmúlt években voltak kemény mellévásárlások.
  • bakkerman
    Egyre nagyobb az esély arra, hogy a Barcelona nem vásárol középső védőt ezen a nyáron, és a meglévő játékosaival vág neki a szezonnak. Az ok egyszerű: tökéletes vagy majdnem tökéletes célpont nincs, a jelöltek nem felelnek meg teljesen az elvárásoknak, ráadásul arányosan sokba kerülnének.

A Mundo Deportivo értesülései szerint elsősorban Tata Martino edző az, aki arra szavaz: a klub inkább várjon, és ne költsön el sok pénzt egy olyan játékosért, aki nem föltétlenül lenne ideális a számára.
    Erre pedig lenne esély, mert sem David Luiz, sem Daniel Agger nem ahhoz szokott, hogy egy messze előretolt védősor tagja legyen, és akár félpályányi távolság is legyen a védők és a kapus között. Ez a szempont védekezésben és támadásban is fontos kritérium lenne, éppen ezért könnyen lehet, hogy a piacon tapasztalt magas árakat is figyelembe véve végül az a döntés fog megszületni, hogy a Barcelona nem vásárol középső védőt.

jó ez egy kibaszott vicc tényleg nem hiszem el ezt a szarakodást. Na remélem jól megbasz minket az Atletico a szuperkupában
  • bakkerman
    igen,neki tenne a legjobbat ha jönne egy középhátvéd,JÓ DRÁGÁN,mert észhez kapna hogy nincsen bérelt helye a csapatban,és ha nem teszi oda magát,akkor mehet amerre lát...elhiszem hogy nagy öröm apának lenni,de Leo is apa lett,és mégis odatette magát,és lőtte a gólokat,de Pique nem volt ott fejben a pályán a teljes 2012-2013-as szezonban
  • tobias88
    Pique szerintem már attól is jobb lenne, ha jönne konkurencia és nem lenne biztos mindig hogy istenkirály Mascherano mellett ő fog játszani
  • bakkerman
    jelenlegi védelmünk kb BL top16-ra lesz elég,kurvára remélem,hogy ezzel a szakmai stáb és a vezetőség is tisztában van. Egy hülyegyerek Pique,meg egy öregedő Puyolra,meg egy nullkilóméteres Bartrara nem lehet építeni.
  • ToM1113
    Malajzia megizzasztja a védelmünket.... vicc :D:D
  • bakkerman
  • Matte
    nyilván, csak Luizt akkor fogja elengedni muringyó, ha hisztijében minumum kitépi a haját. Akkor már inkább Silva ugye.
  • tobias88
    Nem hiszem hogy Luiz világ életében Chelsea drukker lett volna teljes szívéből, szóval egy Barca vagy egy Madrid hívás azért könnyen elbizonytalanítja az embert...
  • szucsy89
    az ilyen kommenteket mindig megmosolygom... naív vagy :)
  • bakkerman
    Agger meg egy tipikus alacsony játékintelligenciájú PL favágó,akkor már inkább egy szeleburdi Luiz
  • Matte
    kell is az az összetartás, rátok fér, elnézve a real elleni közeli betekintést

Én meg se kerestem volna muringyót, de nyilván nem én ülök ott, nem én döntök, Luiz helyett pedig jobban örülnék Aggernek, szeleburdi hülye védőnk már van.
  • Monoton
    Amennyit ezekért a játékosokért fizettek, annyiért Luiz is mehet Isten hírével :D
  • bakkerman
    Mondjuk kell is az összetartás,ha idén túlszeretné élni a Chelsea a BL csoportkört :))))))
  • bakkerman
    Kaká,CR,Falcao,Neymar is "not for sale volt",csak hogy az utóbbi pár évet említsem,és persze mind nagyon jól érezték magukat a klubjukban.
  • contraste
    Hú de tájékozott vagy:D Luizra esélyetek nincs ,ugyanis NEM akar menni, csak is nálunk képzeli a jövőjét, 2 Jose igenis számol vele, sőt "not for sale at any price" is elhagyta száját. Na meg hozzáteszem Abra egyik kedvence úgyhogy forget it.

Ha érdekel, olvass hivatalos cfc website-ot és közelről betekinthetsz, milyen összetartás van nálunk is, minden interju az edzesekrol a felvételek, egyértelmű, hogy senkinek sincs esze ágában sem távozni.
  • tobias88
    "Első lépésként a Barcelona megtette első hivatalos ajánlatát is, amely a katalán sajtó szerint egy 20 és 25 millió euró közötti összeg. Ennyiért a Chelsea biztosan nem engedi el a brazilt, más kérdés persze, hogy azt sem tudni, egyáltalán szándékában áll-e az angoloknak megválni a védőtől." - Hát, 20ért biztosan nem engedik el, 30ért talán, viszont kérdés, hogy ér e annyit. (elmúlt hetek eseményei alapján bőven, de ugye mi nem vagyunk egy Real / Monaco / PSG / City)
  • tobias88
    Egy ajándék 11es miatt? Ugyan... Nyilvánvaló hogy egy ilyen meccsen ráadásul 5-0nál nem úgy koncentrál senki ahogy kellene
  • Unreal1942
    Nagyon úgy néz ki, hogy meccsenként 5 gólt kell rúgni a kapott 4 mellé, ha akarunk valamit elérni...
  • tobias88
    David Luiz ügy nincs nagyon, inkább van Agger ügy. Nincs nagyon pénz játékosra Neymar után és Luiz kerülne vagy 30 millióba, Agger meg kb 15
  • bakkerman
    na remélem 1 héten belül lezárják ezt a David Luiz ügyet( már ha van egyáltalán...),JM nem számol vele,ő szeretne hozzánk jönni,nekünk is kell egy jó középhátvéd,nincs mese,amilyen gyorsan csak lehet ide kell hozni. Javában tart a felkészülés,jólenne ha nem az alapozás végén esne be egy játékos a csapathoz,főleg nem olyan kulcs poszton mint a belsővédő
  • Sippie
    Még a football managerben is a Bayernhez igazol Thiago. Ezek gondolatolvasók vagy mi a fene? :D
  • homeless
    Ez most irónia akart lenni? Szerintem nagyon jól játszott tegnap. Szinte csak támadást segítő passza volt, nem ilyen fos alibi passzok, amiket Pedro szokott csinálni, pedig ő saját nevelés. Meg mi az, hogy senki nem alkalmazkodott ehhez az új Barcához? Jordi Alba, Song, Villa? Villa sérülése előtt a Messi, Villa, Pedro támadósor volt a legfélelmetesebb egész Európában. Jó lesz ez a Neymar is. Ibra azért nem alkalmazkodott, mert nem azon a poszton játszott, ahol a legjobban megy neki. Neymar meg a Santosban is és a válogatottban is bal szélsőt játszott és 100%, hogy itt is azt fog. Mögötte meg ott lesz Iniesta meg Alba...
  • mrroma
    ehez az uj Barcahoz, gondolok az utobi 5-6 evre, nem igazan alkalmazkodot senki kivulrol, miert pont Neymarnak sikerulne?
  • mrroma
    jobb lett volna neki ha ott marad, a Barcaba nem so baber van neki, szerintem :)
  • mrroma
    most lehet latni honna jott Neymar, ez a Santos meg a Roman bajnoksagba se alna meg a helyet!!!
  • bakkerman
    *Gamper
  • bakkerman
    Gamber kupára a keretünk:
    Pinto, Valdés, Oier, Alves, Montoya, Piqué, Bagnack, Mascherano, Song, Barta, Jordi Alba, Adriano, Busquets, Sergi Roberto, Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis, Neymar, Messi, Cesc, Dongou és Dani Nieto.

Santos elleni meccs 21:30-tól!! Vamos Barca!
  • tobias88
    A 25 misi nem valami sok szerintem. Ezt megint elcseszték kicsit.
  • [HUN]FaTaL
    Official: Barcelona winger Cristian Tello (21) renews his contract until 2018, his new buyout clause is 25M
  • Jakuza1
    Na holnap 21:30-tol friendly a Santossal, aztan kicsivel tobb mint 2 het es indul is a bajnoksag 17.-en a Levante ellen es az utana levo szerden szuperkupa meccs a matracosokkal.
  • [HUN]FaTaL
    Én nem valamelyiküket, hanem JDS-t és nem kölcsön, hanem el. Csak az a baj, hogy nem akart menni.
  • bakkerman
    Jonathan Dos Santos marad nálunk,Martino mester külön kérésére nem engedik el sehova kölcsönbe. Sergi Robertoval nagy harc lesz a percekért,bár én valamelyiküket kölcsönadtam volna.
  • bakkerman
    főleg bajnokikon majd,ahol 70-30-as labdabirtoklásnál más esélye nem lesz a védelmeknek,mint darálni a két kicsit :)
  • homeless
    Ja, de normális meccsen 10 perc alatt kaptak volna róla 2-3 sárgát meg kiharcolt volna jópár szabadot :)
  • Christian88
    Azért azt a 10+ percet ne vegyük komolyan.
  • ToM1113
    Tegnap jól leszedték Neymart a pályáról.... pedig ez csak egy kiscsapat volt...