33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Igen.

#27957: Jogos, azt hittem sima ismétlés. :)
  • ToM1113
    Csak a digi2 adja élőbe ma?
    Én meg itt készültem h megnézem a tévébe.... :S:S
  • Sippie
    sportklubon

csütörtök: 0:15 Labdarúgás
    A. C. Milan Weekly, Bajnokok Ligája: PSV - Milan
    szombat: 14:15 Labdarúgás (ism.)
    A. C. Milan Weekly, Bajnokok Ligája: PSV - Milan

• [HUN]FaTaL
    A SportKlubon? Te a Sport1-et nézed.
  • Sippie
    pont most nézem a "műsorújságát", egyelőre csak a milan psv meccset látom dögivel :)
  • bakkerman
    Barca TV-ben a Sportklubon :) Énis arra fogok vadászni :)
  • Sippie
    Azt nem tudjátok hogy a Digin kívül látható lesz-e ismétlés valahol a későbbiekben?
  • Firebala
    Meglátjuk, én azért a győzelemnek jobban örülnék :) Idén meg kell b...ni a világot! Röviden minden kupát ide nekünk :)
  • bakkerman
    elsősorban a játék legyen jó,legyen öröm nézni a csapatot,aztán ha nyerünk 5-0-ra vagy kikapunk 2-1-re nekem mindegy
  • Firebala
    Hát ha úgy játszunk mint hétvégén nem lehet gond.
  • tobias88
    Könnyebb lesz így Falcao nélkül megverni őket szerintem, nem annyira erősek de azért nem könnyű ellenfelek így sem.
  • bakkerman
    Atlético Madrid – FC Barcelona
    Madrid, Vicente Calderón
    23:00
    Vezette: Alberto Undiano Mallenco

Atlético: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, F. Luís – Koke, M. Suárez, Gabi, A. Turan – Villa, D. Costa.

FCB: Valdés – Alves (Montoya), Piqué, Mascherano, Alba – Busquets, Xavi, Iniesta (Cesc) – Alexis, Messi, Pedro (Neymar).

Vamos Catalunya,basszuk meg a matracosokat! :)
  • bakkerman
    és a bíró szögletet itélt
  • Jakuza1
    Te latsz olyat leirva, hogy azt allitottam, hogy volt egymerkozeses is ?
    Jo lenne megtanulnal mondatot ertelmezni.
  • bakkerman
    én is szívesen látnám,de nincsen esély arra,hogy ő valaha is Barca játékos legyen,ha elhagyja a Madridot akkor az országot is elhagyja,inkább reális az hogy angliába megy vagy másik országba. De nem fog ő eligazolni,a világ legjobb kapusa,ezt Ancelotti is tudja,formába lendül és ismét ő lesz az 1-es a fehéreknél
  • kaposi1
    "A Punto Pelota értesülései szerint, Casillas fontolóra vette, ha nem kap állandó játéklehetőséget, a vb niatt januárban távozik. A Manchester United azonnal lecsapna rá. Bár erre egyből lehet mondani, hogy kacsa, Raul vagy Guti távozását is nehezen lehetett elképzelni, aztán..."

Ha valakit őt szívesen látnám a Barca-ban védeni.És azt hiszem nem csak én.
  • kaposi1
    Nagyon jól látja a dolgokat!
  • tobias88
    Amióta van, mindig 2 meccses volt...
  • Jakuza1
    Amugy megmondhatna nekem valaki, hogy melyik gyoker talalta ki a szovetsegnel, hogy ket merkozes legyen a Szuperkupa.

Az amugy is vegletekig tulhajszolt labdarugok, meg tobbet jatszanak, mikozben, pont ez a kupa az, ahol teljesen felesleges a ket merkozeses rendszer.
  • ToM1113
    Öröm volt nézni a csapatot a pályán, ahogy hajtottak, letámadtak, a védőknek alig volt dolga mert már a csatárok megzavarták az ellenfelet, mint régen. Elöl sem volt ám tanácstalanság mint előző szezonban, jöttek a beindítások, a befutások, az egyéni megoldások. Pedro-t rég láttam ilyen színvonalasan focizni, előző szezonban például kapálni nem vittem volna le a határba őt, annyira gyenge volt. Alexis jó hogy maradt, harcos, küzd, labdabiztos. Neymaron látszik hogy nem mer még olyanokat csinálni mint a Santosba, inkább passzol ami nem rossz, de még kell neki idő hogy felszabadultan tudjon focizni. Fabregas is oda tette magát végre...

Azonban ne szálljunk el, ez csak egy kiscsapat volt, 7 gólt rúgtunk, addig rendben van, de tavaly se ezek ellen a csapatok ellen volt gond...
    Majd egy Real, Bayern, Milan szintű csapat ellen is ha így tudunk játszani akkor le a kalappal.

Úgy néz ki már védőt nem igazolunk... szval a tipikus védő hisztéria megy végbe idén is, elszállunk a nagy nevekkel és a végén egy megye kettes védő se jön. Értem én hogy Puyol majd felépül... de meddig birja majd? 2 hét? Adja az isten hogy ne sérüljön le mint mostanában visszatérése után nem sokkal.
  • bakkerman
    ha tudja motiválni hétről hétre a csapatot,kitudja hozni mindenkiből a 100%-ot,akkor már nyert ügyünk van. Olyan csapatunk van,hogy játszhatunk bármilyen taktikával,bárkit megverhetünk
  • IXEMGabeo
    nyertünk 7-0-ra pazar kezdés
  • tobias88
    Eddig sikerült, de majd az atletico ellen látszik meg idegenben hogy mennyire, mert ők is formában vannak.
  • [HUN]FaTaL
    "Nem azért jöttem, hogy új dolgokat csináljak, én a csodálója vagyok a Barça játékstílusának. Azért jöttem, hogy a csapat olyan dolgokat csináljon ismét a pályán, amiket elfelejtett valamilyen okból kifolyólag."

/Gerardo "Tata" Martino/
  • bakkerman
    énis meglepődtem,de jól tette,szezon elején simán belehetne vállalni,hogy bajnokikon csak 70-80 perceket játszik. Támadósorban megvagyunk,lehet szépen rotálni,úgy látszik Alexis jó formában van,Pedro is,ott van még Tello is,na meg Neymar...Nem kell akkora terhet rárakni Leora mint tavaly
  • Sippie
    Messit le merte cserélni az edző :O
  • bakkerman
    nekemis többet jelentetett a játék mint a gólok,JÓL játszottunk!
    Rég írtam már ezt..
  • Jakuza1
    Nagyszeruen jatszunk es nem azert irom ezt, mert egy felido alatt lottunk 6 golt, hanem mert a jatek kepe a regi Barcelonat idezi.

Igaz a Levante iszonyat gyenge, viszont ujra latom azokat az elemeket, amelyek megalapoztak a Barcelona jatekat, amikor Pep volt az edzo.
    Nem hagyunk teruletet az ellenfelnek, nem azt a visszafogott letamadast jatszuk, mint Vilanova alatt, hanem a regi tobb emberes aggressziv pressure-t, ami a vedelmet tehermentesitti es nem hagy hatalmas ures teruleteket, amit a vedoknek egyedul kell bejatszani, egy az egyben maradva a tamadokkal.

Remelem ilyen marad egesz idenyben a jatekunk. Remelem a masodik felidore a kulcsjatekosokat lecsereljuk, mert felesleges terhelni oket, hosszu meg a szezon.
  • [HUN]FaTaL
    Űrfoci.
  • banok
    Ahogy látom, hogy elvagytok
  • homeless
    Brutális játék. Elég durva erődemonstráció :)
  • bodajoci
    :)
  • bakkerman
    5-0 Leo büntető 42. perc

• bakkerman
    srácok,JÁTSZIK A CSAPAT !!!! 4-0 Pedro !!!!

VAMOS
  • bakkerman
    Leo első gólja,még sokat Mester!
  • [HUN]FaTaL
    Az mi gól :)))
  • Jakuza1
    Na akkor, hajra Barca. :P
  • banok
    19.00 Barcelona-Levante
    tv: Sport1 hu
    streamek:
  • bakkerman
    Neymar meg jöhet a 70. percbe 4-0-nál ;)

VAMOS CATALUNYA
  • [HUN]FaTaL
    Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Pedro

Bench: Pinto, Bartra, Alba, Song, Iniesta, Neymar, Tello