Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Én nem fogadok, csak gondoltam hátha ti bátrak vagytok 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
😄 Nem elég hogy a kiesésünk idegesítsen, a bukott ezres miatt is mérgelõdjek? 😄
Amúgy sima gyõzelemre hogyé ad?
Effe88
😄
esélytelen
inkább égesd el azt az ezrest😄

viszont a real még nincs lefutva sajnos...:/

[HUN]FaTaL
Oddsok a továbbjutásra

Bayern.: 1.01 ----- Barcelona :15.00

Dortmund.: 1.18 --- Madrid.: 4.50

Rakjátok meg egy ezressel a barcát 😄

ez má nekem is eszembe jutott <#zavart1>

Visca El Barça!

Sippie
Valdes megy, talán Villa is, Sanchezt is környékezték olaszoktól. Valamennyi csak bejön az eladásokból is.
és minderre van 50... 😄
na akkor számoljunk.. 😊

Az a probléma hogy kötve hiszem hogy nyáron 1 max 2 nagy névnél több jönne...
Mindenesetre:

Titonak megkéne emberelnie magát és leültetni a fél csapatot a padra a picsába élükön Alvessel, Messivel,Piqueval, Pedroval, Iniestával, Xavival...

Vagy akár kezdhetnek is, de amint flegmulás van, vagy nem látja rajtuk hogy megszakadnak a pályán, egybõl pad...

Ha 3 meccsen nem játszanak egyhuzamban, talán rájönnek hogy nem csak facebookozni mennek fel a pályára, fõleg nem egy Bl negyeddöntõnél.

PS3 Slim 250 PC

Sippie
szerintem igazoljuk le a Casillast <#zavart1>
tobias88
Hummels elég 25 misiért, Neymar 45ért, Courtois meg 20ért <#idiota> (deszépálomlenne)
Sippie
Amúgy halljátok a legújabb összeesküvés elméleteket?
- Kassai segítõje az utolsó pillanatban változott... hümm,
- A német gazdaság viszi európát, megmondta a Merkel az Orbánnak hogy szóljon a Kassainak hogy a németeknek kell nyerni, csak úgy mint 54-ben, amikor sok német technika érkezett az országba
- A németek új doppingszereket fejlesztettek ki, jobbak mint a spanyoloké, és nem fogják kimutatni sem, mert a spanyol gazdaságnak is kell a németek pénze

<#idiota>
[HUN]FaTaL
Ne nagyon reménykedj. 😞 Aztán majd meglátjuk, de én még azon is csodálkoznék, ha nyernénk szerdán.

Viszont remélem a Dortmund kiejti a Realt és megnyeri a döntõt.

Zenszkij
elviselném, ha itt lenne a jelenlegi Dortmund Lewa nélkül és Böde játszhatna helyette, lehet jövõhéten már a City vinné...na mindegy bocs az offért 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Sippie
amúgy tényleg furcsa. De lehet a fél Dortmundot el kéne hozni a Fradiba. Böde ontaná a gólokat 😄
Zenszkij
hát sajnos ez valóban így van, de ezért kevésbé haragszok, és nézzetek meg egy BL döntõ esélyes csapatot hogy szétcincálnak, mi lenne egy Fradival, Videotonnal, a modern futball gusztustalan; és nem ti viszitek hanem a spanyolok 😉

Sippie
ne viccelj, a Dortmundnál kiárusítás van, visszük a két belsõ védõt <#idiota>
Zenszkij
Remélem orrbaveritek ezt a pofátlan Bayernt, már Lewandowski is kell nekik. MESSI ÉBRESZTÕ!!! Elsõ húsz percben vágni kell két gólt.

Sippie
Egyébként 2-0-nál szerintem simán be lehetett volna dobni Songot Xavi helyére. Ha tudjuk hogy ilyen gyenge a védelem, tele van sérültekkel is, akkor két védekezõ KP talán jobb választás, mint egy támadóKP, az amúgyis teljesen impotens támadó szekcióba.
Sippie
Nekem az a problémám, hogy kiment a csapat lélektelenül kocogni egyet. Meg se fordult a fejükben hogy esetleg hajtsanak, mint a Milan elleni visszavágón (kivéve 1-2 játékost akinek még nincs BL címe). Ötlettelen, semmire nem jó játékot produkáltak.

Szokták mondani a múltból nem lehet megélni (kivéve ha nagy az orrod 😄 ). Sok kupát megnyertek, megkapták a prémiumukat, örültünk is neki, de ettõl még nem kéne motiválatlanul játszani. Lehetséges hogy az okokat a szakmai stábban kell keresni (ami mellesleg még mindig jobb lenne, mintha fél csapatot igazolni kellene).
Mindenesetre ha visszavágóra összekapják magukat, és gyõznek mondjuk 2 góllal, akkor már azt mondom hogy végre valami. De ha ott sem lesz momentumunk az probléma. Tessék elemezni az ellenfelet, lefogadom hogy a német csapatok tövirõl hegyire átnézték a két spanyol összes szezonbeli meccsét, hol játszottak szarul, mivel lehet megfogni õket. Itt meg a saját taktikánkat nyálazták át max. A Milan visszavágónál nyilatkozták a srácok, hogy nagyon elemezték az ellenfelet. Miért kell ehhez egy pofonba beleszaladni, hogy megtörténjen? 😄
Csak óvatosan a Barca temetésével!

A Barcelonát sokan már temetik a müncheni katasztrófa után, és azt is kimondják: egy korszak lezárult – holott talán csak néhány ráncot kellene felvarrni. A nyári átigazolási piac évekre meghatározhatja a katalánok sorsát

Kedden a sajtópáholyban csal hüledeztem, ahogy a Bayern tönkreveri a Barcelonát, úgy, hogy a négygólos különbség még csak nem is túlzó. Idõközben letöltöttem a meccset, és kellõ alapossággal visszanéztem: nos, a helyszínen nekem még brutálisabbnak tûnt a különbség.

A körülöttem ülõ újságírók – nemzetiségre való tekintet nélkül – Kassai Viktor teljesítményét sem tudták hova tenni. A meccs közben szinte végig Dante és Rafinha sajtósával beszélgettem, aki érthetõen a meg nem adott tizenegyeseken volt fennakadva (Piqué és Alves kezezését én is befújtam volna), de hogy három bajor gól erõsen vitatható körülmények között esett, az is egészen biztos. Dante támaszkodott, Gomez lesen volt, Müller szabálytalanul zárt el, de a tény ettõl még tény: a Bayern klasszisokkal lepipálta a katalánokat.

A média természetesen azonnal elkezdte pedzegetni, hogy egy korszak véget ért-e a Barcánál, de engem nem hagy nyugodni a tudat, hogy hányszor hallottam már ugyanezt a panelt az elmúlt években. A Madrid akárhányszor legyõzte a katalánokat, az FCB akárhányszor kikapott a BL-ben, ezt a kártyát valamennyiszer elõhúzzák. A magam részérõl óvatosságra intenék, még ha a Milan elleni idegenbeli meccsen és a PSG elleni párharc mindkét felvonásán alulteljesített is a Barca, és a kupavisszavágót nagyon simán vesztette el hazai pályán az elõdöntõben.

Ezek a sztárok azonban nagyon sokszor megmutatták, hogy képesek feltápászkodnia a padlóról. Mert Alba rosszabb játékos lett attól, hogy gyenge pont volt Münchenben? Messi nem marad extraklasszis attól, hogy „félholtan” játszva most valóban leradírozták a pályáról? Xavi és Iniesta neve többé nem fogalom azt követõen, hogy szürkék voltak ezen a tényleg nagyon fontos találkozón? Sohasem szerencsés végletekbe esni, de persze azokat a pontokat is fel kell ismerni, ahol valóban változtatni kell a megújulás érdekében.

Ez ugyanakkor – szerintem – nem a kapusposzt. Ahhoz ugyanis, hogy ki lehessen paterolni Valdést, elõbb meg kellene találni az utódját. Az vitán felüli, hogy Casillas vagy Buffon jobb képességekkel van megáldva, de sokan mások ezt nem mondhatják el magukról. Beszélnek itt Samir Handanovicról. Oké, az Internél elégedettek vele, de hogy igazán kiélezett helyzetekben sem csinálja össze magát, mint egy Clásico vagy egy BL-elõdöntõ, azt egyelõre nem tudhatjuk. Lutri. Fernando Muslera? A Galatasaraynál kiegyensúlyozottan véd, de emlékszem még arra, amikor a Lazióban potyázgatott, akár többször is egy meccsen. No igen, egy esélyt mindenki megérdemel, de hogy biztosan beválna-e, afelõl erõs kétségeim vannak.

Arról viszont nagyon is meggyõzhetõ vagyok, hogy a védelem közepén teljes átalakításra van szükség. Puyol állandó sérüléseivel számolni kell, Piquét pedig az forgatja be vagy futja le, aki az átlagosnál valamivel is jobb képességû. A spanyolok párizsi vb-selejtezõjén Ribéry két méteren ötöt vert rá, és ez csak egy példa a millió közül. Mascheranót vagy Songot visszavezényelni nem több átmeneti megoldásnál, és a fiatal Marc Bartrát sem szabad elrontani azzal, hogy mindjárt egy ekkora terhet akasszanak a nyakába. A jövõ az övé lehet, de még várnia kell a sorára.

A középpályás hármashoz nem szabadna hozzányúlni, de egy-két év múlva azért gondolni kell majd arra, hogy Xavi sem lesz fiatalabb – de Cesc Fabregas már most beugrásra kész. A támadókat illetõen már nem ennyire egyértelmû a helyzet, és évek óta meggyõzõdésem, hogy egy tipikus erõcsatárra igenis szükség lenne. Anno Ibrahimovic szerzõdtetése épp ezt a célt szolgálta, csak arról mindenki megfeledkezett, hogy ennyire erõs egyéniségként képtelen lesz beilleszkedni Katalóniában. Abban, hogy akkor mégis kire essen a választás, nagyon nehéz tanácsot adni, de Edinson Cavani talán pont a Nou Campban teljesedhetne ki. A felépítése és a játékintelligenciája adott, nyelvi problémái nem lennének, és a bulvárlapok címlapján sem visszatérõ vendég. Akik Neymarban látják a Megváltót, azokat egyszerûen nem értem. Ügyes srác, mutatott már ezt-azt, a góljairól készült összeállítások ezrével sorakoznak a videómegosztókon, de ne felejtsük el azt a tényt, hogy igazán magas szinten még nem bizonyított, több éles meccsen nekem kifejezetten csalódást okozott, ehhez képest az ára a csillagos ég. Egy a rengeteg túlértékelt brazil közül – aztán cáfoljon rám mondjuk a jövõ nyári vb-n!

Három-négy új kulcsjátékosra tehát mindenképp le kéne csapni a nyáron, de hogy ki építse be õket a csapatba, azon rengeteg múlik. A vezetõség teljes mellszélességgel kiáll Tito Vilanova mellett, de õ – amennyire ezt „külsõsként” meg lehet állapítani – nem tudja olyan erõs kézzel egyben tartani a társaságot, amennyire Guardiola. Pep állítólag magánnyomozókat fogadott fel, hogy megfigyeltesse Alvest és Piquét. Ennyire messzire talán nem kellene merészkedni, de hogy alkalomadtán egyiküket sem árt helyre tenni, arra az eredmények és a mutatott játék a bizonyíték. Továbbá illene mindenkiben tudatosítani: ne mindig Messitõl várják a csodát. A Barca nélküle is hihetetlenül jó erõkbõl áll, de fejben valami nincs rendben, amikor a négyszeres aranylabdás nem játszhat vagy nincs formában. A PSG és a Bayern ellen ez a korábbinál is nyilvánvalóbb volt.

Ezzel együtt – vagy épp ennek ellenére – hiba lenne azt gondolni, hogy a Barca huzamosabb ideig meg tudja õrizni hegemóniáját Európában – egyszerûen azért, mert felnõnek hozzá. A Bayern a csúcsformában lévõ katalánokat is legyõzte volna kedden, és arra se vegyünk mérget, hogy az angol csapatok ezentúl mindig kizúgnak majd a nyolcaddöntõben, de – egy-két sztárigazolással – a Juventus is a végsõkig menetelhet a BL-ben.

Pánikolni felesleges Barcelonában, a nehézségekrõl nem tudomást venni viszont nem csupán hiba, hanem bûn.
Iniesta nyilatkozat összefoglaló

Azért mondott Õ mást is. Az elejével teljesen egyet értek:

"people are being too unfair to the team”, following the defeat, “- in the last five seasons we have won three Champions Leagues, reached three more semi-finals , we are on the point of taking our fourth league title, Super Cups…….. what a record! We have spent many years fighting for everything. For me, you can talk about the end of an era when we have gone a while without winning anything. I think this team has done enough to deserve respect" - Ezt nagyon sokan elfelejtik! Ebben igaza van.

bakkerman
én se bírom ezeket a végtelenül optimista,és sablonos nyilatkozatokat..akkor már inkább maradjanak csendbe

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
Iniesta élõ sajtónyilatkozat

We have to improve... mindig ez van, totál fosul játszanak egy ideje, de tudják hogy fejlõdni kell. Szavak helyett szeretnék látni cselekedet is, mint a Milan visszavágón.
Sippie
reméljük hogy igazad lesz, nem szeretnék még egy alexist a csapatba 😊
bakkerman
Bartomeu:

„A következõ idényben is Tito fogja Barcát irányítani. Bízunk benne, és nem volt könnyû dolga, amikor át kellett vennie a csapatot, de nagyon jól megoldotta" – tette hozzá az alelnök a Catalunya Radiónak.
Bartomeu az átigazolási tervekrõl is nyilatkozott, és bár neveket nem említett, Neymarra és Víctor Valdés helyzetére kitért.
„A brazil játékos érdekel minket, mivel kérték a szerzõdtetését a szakmai stáb tagjai. Guardiola is kérte és Tito is. Neymarnak szerzõdése van a Santosszal, és nem tudjuk biztosan, hogy távozni akar-e. Ha igen, akkor megpróbáljuk szerzõdtetni" – mondta a vezetõ.

nyáron jönni fog Neymar,erre bármekkora összegben fogadni mernék. Túl régóta,és túl sokat cikkeztek errõl,brazíliában,a spanyoloknál is,így indult minden komolyabb transzferünk. Én azt mondom nyáron Neymar személyében új klasszist köszönthetünk blaugrana mezben!

bakkerman
na igen,sajnos idén ezt látom a csapaton,hogy sok meccsre úgy mentek ki,hogy megvan az alapjáték,azt hozzák,és majd lesz eredmény...hát nem lett eredmény,3 lehetséges trófeából kettõt nagyon csúnyán buktunk el,hatalmas egyéni,és taktikai hibák miatt. Júniusban nagyon komolyan ott lennünk a piacon,én legalább 4-5 új embert hoznék,és kell egy kõkemény edzõtábor...nem tudom mennyire emlékesztek,de Pep 2008 nyarán a britekhez vitte edzõtáborozni a csapatot,kõkemény alapozás volt,és szezon végén sok játékos nyilatkozta,hogy a begyûjtött trófea nagy részt annak a nyárnak volt köszönhetõ,mentálisan és fizikailag nagyon kihegyezte a srácokat a Pep-Tito kettõs. Tito ugyanerre ismét képes lenne nyáron,fizikailag,mentálisan feltüzelve,pár játékossal kiegészülve õsszel ismét nekivághatunk egy nagy sorozatnak,hogy megint 3 trófeára legyen esélyünk. Hinni kell benne,nem siránkozni,meg ujjal mutogatni egymásra,bírózni stb...Lefõttünk most,a bajnokságot meg kell nyerni mostmár,és jöhet a nyár!

DasIsFuck
mert nekik már csak az maradt XD

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sippie
Azért az még mindig csodálatos, hogy azok a szurkolók akik nem az elõdöntõbe jutott 4 csapat valamelyikének szurkolnak, úgy tudnak örülni a reál és barca szenvedésének, mintha megnyerték volna az ötös lottót 😊
Sippie
ez jó kérdés. Hatalmas arccal ment ki mind a két spanyol csapat, a németek meg focizni mentek. Belõtték a helyzeteiket hol szabályosan, hol szabálytalanul, és jó eséllyel várják a visszavágót.
nem ártana néha azért felkészülni az ellenfélbõl, esetleg elemezni õket, és kicsikét alkalmazkodni, nemcsak átbeszélni hogy na így mûködik a tiki-taka, jáccatok egy jót fiúkák.
tobias88
4-1, mi az isten van itt?
Sippie
dojcsland ûber állesz!
sz4bolcs
hogy mondják a német el classicot? 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Sippie
gyanúsak ezek a német csapatok... hmm, nem doppingolnak ezek? 😛
Sippie
egyébként lehet az volt a taktika, hogy hagyjuk hogy nagyon elverjen a bayern, aztán tartalékos csapattal állnak ki, és ötöt gurítunk <#idiota>
Sippie
azért nem játszunk kontrára mert nem tudunk 😊 ez a mostani keret szerintem soha nem is tudott, mindig eltötymörgünk az indulással az ellenfél meg lazán feláll.
bakkerman
na meg amikor elkéri a labdát a félpályától alig 2 méterre,és megindul,akkor kinek tudna passzolni? Senkinek...esetleg kényszeritõkbe tud belemenni,de egy Bayern ellen ez is édeskevés. Ezért kell egy játékos,de ugyanakkor agilis,jó fizikumú támadó,aki megtudna osztozni a támadásokon Messivel

Sippie
najó, de most is lehetett látni hogy 3-6-ig minden számú ember körbevette. Jó hogy egyedül nem tudja megoldani, csak ilyenkor nem értem a társak merre lófrálnak.
bakkerman
nem fogok 12 óra munka után 160 hsz-t visszaolvasni,így csak leírom az én rövid,tömör véleményem,ha van olyan benne amit már leírtak elõttem 29x,akkor bocsánat.

a meccsrõl:
-a Bayern jobb formában volt a meccs elõtt,és meccs után már az is nyílvánvalóvá vált,hogy jobb csapat is nálunk. Elsõ félidõben 1 valamire való helyzetünk volt,míg a bajoroknak megvolt az esélye egy 2 gólos vezetésre is,nagy szerencse kellett ahhoz,hogy a félidõ "csak" 1-0 legyen. Egész meccsen ötlettelenek,vérszegények voltunk,a "védelem" (így idézõjelben,mert egy BOTRÁNY a hátsó sorunk) egy KALAP SZAR volt amit produkált egész meccsen,ha nem ismertem volna eddig Pique-t,megkérdezem magamtól,hogy "jól látok,egy ilyen nulla játékos játszik egy Barcaban" és ez kurvagáz. Szerencsétlen Bartra 22 évesen belecsöppent a tutiba,megkapta európa top támadósorát,volt jó pár hibája,Abidalnak kellett volna kezdeni,de nem bántom Bartra-t,elõtte még az élet. A "védelem"-bõl kiemelném Alba-t,aki mellett ugyan jópárszor elfutottak,de küzdött,hajtott,a kezdõ 11-bõl rajta láttam azt,hogy AKAR,és minden tõle telhetõt megtesz a BL döntõért. Daniel Alves flegmaságai,és hanyag visszazárásai egy Valladolid ellen elmennek még,de egy Bayern ellen életveszély amit mûvelt...Támadás...Támadásban gyakorlatilag a KURVA KIBASZOTT tiki-takán kívül semmit nem tudtunk felmutatni,az "adjuk oda Messinek,õ majd bevezeti a kapuba" címû dolog rohadtul nem jön be,sõt már néha a bajnokságban se jön be,mert leolvassa az ellenfél. Pedro...ha nem lenne katalán,és nem okozott volna megannyi örömteli percet nekem amikor topformában volt,simán elküldeném a picsába,mert amit mûvel az egy nulla. A középpályánk úgy-ahogy szûrt,Busi-ra nekem általában egy szavam nincs,tegnap se volt,rajta még 2 BL gyõzelem után is lehet látni a tûzt,az akarást...na ugye,az akarás...na ez az,amit nem látok a csapat klasszisain,Xavi-Iniesta ellabdázgatnak,teszik a dolgukat,de lefõttek,elértek mindent amit lehet,nincs motivációjuk.Roppant csalódott voltam tegnap este,igazából annyira nem,mint a Real elleni bukások után,de nagyon rosszul éreztem magam ma egésznap. Nem jó látni,hogy a szeretett csapatom szenved,és megalázzák egy BL elõdöntõben. Tisztelem a csapat minden egyes tagját,de változásokra van szükség,aminek érintenie kell olyan játékosokat is,akik eddig esetleg meghatározó emberek voltak. MERT nincs rendben ez a klub,ez nyílvánvaló. Focizni tudnak,de már nem akarnak,vagyis valamikor igen,valamikor nem,ez a nagy baj.

a jövõ:
-ami eddig is nyílvánvaló volt,hogy kell egy minõségi középhátvéd,a meccs után meg Rosell elsõ dolga remélem az volt,hogy felhívta a Dortmund elnökét Hummels ügyében...én azt mondom,meg azt látom,hogy minden posztra kell idén igazolnunk,függetlenül attól,hogy mekkora a létszám az adott poszton. Versenyhelyzetet kell teremteni a csapaton belül,olyan játékosokat kell igazolni,akik azért akarnak a Barca családhoz tartozni,hogy elérjenek valamit,beírják magukat a történelemmönyvekbe.
A taktikánk...na ez az a pont,amibõl nekem nagyon elegem van. Elmúlt 1-2 szezonban mindig volt olyan meccsünk,amikor megfogták a játékunkat,és elkaptak minket,de mostmár olyan szinten VERHETÕ csapat lettünk,hogy akár bunkerfocival,akár támadófocival is lelehet minket gyõzni,mert gyenge a védekezésünk,és gyengék vagyunk támadásban. Miért kell nekünk mindig 70%-ban birtokolni a labdát? Minden héten követem a bundesliga meccseit,a Dortmund,Bayern úgy nyer meccseket,hogy egy jó 55-60%-ban van náluk csak a labda,és ha kell engedik az ellenfelet játszani,amibõl a villámgyors kontrákkal gyilkos módon szórják a gólokat. Mi ezt miért nem tudjuk felvállalni? Ha kell zárjunk vissza a 16-osunkig,szerezzük meg a labdát,dobjuk ki a szélekre,és KONTRÁZZUNK! Ez az állófoci amit nyomat a csapat,ez már nagyon nyögvenyelõs,helyenként még mindig megvannak az álompasszok,a gyönyörû összjátékok,de már nem építhetünk ezekre. A szezon hátralévõ meccseire is lefogok ülni,mert én bízok ezekben a játékosokban,ez a 0-4 fájó,de elõre kell nézni,a bajnoki címet valószínüleg visszahódítjuk,és nyáron jöhet a vérfrissités,és rendet kell tenni a fejekben. TITOVAL. Igen,én továbbra is úgy gondolom,hogy neki kell lennie továbbra is a csapat vezetõjének,mert azt a szép õszi teljesítményt neki köszönhetjük,akkor jól mûködtek a dolgok,most tavaszra elromlott,de ami egyszer jól mûködik,az mûködhet ismét ugyanúgy 😊 MES QUE UN CLUB

persze, és lendített is a csapaton. Kétségtelen õ a húzóember.
De a nagy meccseken néha csak árnyéka önmagának.
Ami nem feltétlen az õ hibája, hisz mostanában nem is kap olyan kiszolgálás mint passzok tekintetében, mint pedig elfutásokban hogy tudjon hova passzolni...

PS3 Slim 250 PC

Sippie
Messi legalább beállt sérülten is a PSG ellen vert helyzetben. Az azért dícséretes volt.
ez az akarás amit írsz sokszor sajnos Messinél sincs meg...
Iniestánál szintén.

Mostanában azt hiszik hogy õk a két balerina, akikhez ha hozzáérnek akkor egybõl szabálytalanságot kell fújni... De a bírók nem így tesznek ( szerintem jogosan.) Ilyenkor pedig jön a méltatlankodás, majd a séta...

Az évek folyamán ennek a játéknak amit a Barca játszik ki lehet tanulni az ellenszerét... Folyamatos fejlõdésre van szükség... különben ami 2-3 éve lemosta Európát, az innentõl kezdve egyre kevesebb lesz...
Különben ennél a csatár szekciónál szerintem sokkal jobb volt az Ibra, Messi, Henry trió vagy az Eto'o Messi Henry hármas.

Volt egy igazi befejezõ csatárunk aki magas volt és erõbõl játszott...

PS3 Slim 250 PC

Telyesen igazad van,titó-val kapcsolatban meg nem érzem ugy hogy õ is ez vezér lenne.Én kajak azt érzem, hogy 4 évig uraltuk európát nagy az arc és én ugy gondolom hogy titó nem pörkõl oda neki hogy ezt nem igy kéne csinálni gyerekek nincs benne szigor én ugy érzem.Ha nyáron nem veszünk játékosokat akkor marad ez a játék..szar se nyerünk..
Sippie
El vannak kényelmesedve egyszerûen. Futottak egy veretlen õszi bajnoki szezont, és azt gondolták hogy fúdejó, már nem kell semmit csinálni. Közben kikaptunk egy Celtictõl, a Reál ellen felemás volt a játék, aztán kezdõdött a tavasz, ahol kapásból vereséggel kezdtünk, meg döntetlenekkel...
Támadó szekció: 2 emberbõl áll, Messi és Iniesta. Rajtuk kívül a többiek képtelenek kiegyensúlyozott teljesítményre, Alexis egy nulla egész idényben, Pedro is inkább a válogatottban rugdossa a gólokat, Villa és Fabregas meg hol fantasztikusan játszik, hol ultraszarul. Fõleg Fabre, vert 3 gólt néhány hete, következõ meccsen már észre se lehetett venni. Pl nem értem, egy Falcaot ugyan mi a búbánatért nem vettünk meg tavaly.
Középpálya: Átjátszó ház az utóbbi idõben. Xavi öregszik sajnos, ritkák azok az ultraprecíz passzok, amiket megszoktunk anno. Busquets tegnap észrevehetetlen volt, nem is feltétlen az õ hibája, csak simán kipasszolják.
Védelem: Én még mindig inkább játszatnám a Puyol Masche párost középen, mint ezt a szerencsétlen Piquét. Pechünkre mindketten sérültek. Alba jó játékos lehetne, de fejben nagyon nincs ott a gyerek. Már amikor a Reál ellen hátrányban elkezdett fetrengni, akkor pofánvágtam volna hogy kelljél már fel baszod! Tegnap meg okosan el is tiltatta magát a visszavágóról. Alves-nek 10 beadásából 1 talál embert, többet van elõl mint hátul. Bartra meg rutintalan. Nyugodtan kezdhetett volna Song helyette.
Szakmai stáb: Értem én hogy respect Titonak meg minden, de azért egy ekkora csapatnak illene egy klasszis edzõt szerzõdtetnie. A Pep éra alatt ilyen ténylegesen borzalmas játékra, mint ami a Milan elleni elsõ meccsen, és a tegnapi volt nem emlékszem. Tavaly is úgy estünk ki a Chelsea ellen, hogy bõven volt helyzetünk, kapufák tömkelege de mindig kifelé pattant. Most egy Bartra helyzet volt.

A másik dolog, a Bayern 3 gólos elõnynél is futott mint az õrült, nem labdázgattak hátul meg ölték az idõt, tudták hogy be tudnak verni még gólt, hát megpróbálták. Nálunk mi van? 1 gólos elõny, ó de jó üljünk rá az eredményre... ezzel tele van a hócipõm. Semmi motivációja nincs a csapatnak, 0 a küzdeni akarás, Messin, és Inin kívül. Idén egyszer hajtották ki magukat, a Milan ellen otthon, de félek hogy többet ilyen nem lesz, mert estére elfáradtak, és azt gondolták magukban hogy nehogymár évi 8milláért én itt kihajtsam a belem. Ezért kéne egy jó edzõ, aki kicsit felrázná õket.
Majd lekommunikálják hogy semmi gond nincs, hoztuk a spanyol bajnoki címet, fúdejó... nekem a BL százszor többet ét mint a bajnokság, azt amúgyis csak mi vagy a reál nyerheti meg jelenleg.
tobias88
Schweinsteiger nem Pepe, õ direktbe nem rúh a labda felsõ részére...
Effe88
így volt bizony

Jakuza1
Szabalyos ? Ne vicceljunk mar. Javaslom tanuld meg a szabalykonyvet, nincs benne olyan, hogy ha elrugom a labdat, akkor utana agyonrughatom a jatekost.
Ez a legalattomosabb szabalytalansag, amikor direkt ugy rug a labda felso reszere a jatekos hogy utana letalpalja az ellenfelet.
Tipikus dirty trick es direkt felhivjak a birok figyelmet azonnali szankcionalasra. Nem egy esetben nem hogy sarga

Háát igen az az igazság hogy itt nagyon sok bajj van,ugye elhangzott hogy 2009 be mikor a bayern-t 4:0 ra vertük,máár akkor 8 játékos kezdõ volt a barcá-nál itt a mai bayern-en is 8 ugyan az a játékos fent volt a pályán mint 2009-be kérdezem én szerintetek ez menyire jóó ?? 4 évig ugyan azok a játékosok játszanak semmi változás nem vesznek játékosokat akkor mit várunk magunktól hogy 10 évig ugyan ezek a játékosok majd játszanak és húzzuk a mecseket vagy mi meg bl-t nyerünk.Itt már tavaly nyáron játékosokat kellet volna igazolnunk.Itt a barca akkor fog megint jóó lenni ha legalább minden posztra veszünk 1-1 játékost vagy ha nem, jõvõre se nyerünk bl-t és megszor minket akkárki....
Ezen a bíró kérdésen nem tudom mit lehet ennyit vitatkozni...

Legalábbis még. Majd akkor lehetne számon kérni a dolgokat, ha esetleg a visszavágón gyõzne a Barca 3-0 ra, vagy valami hasonló eredmény születne, na akkor valóban lehetne azt mondani hogy a bírón ment el a párharc.

De amíg 70 percet kell várni egy szerencsétlen helyzetre, amíg senki se fut a csapatban, amíg ötlettelen, alibi passzolgatás megy végig, amíg a világ legjobb játékosa unottan sétálgat, a társai meg nézik szájtátva hogy nem bír 6 játékost egyedül lecselezni és gólt lõni, amíg közünk sincs a meccshez, addig inkább maradjunk csöndben.

Összességében nézzük akkor nem tûnik akkora meglepetésnek ez a 4-0...
Ebben a szezonban milyen meccseink voltak?
Bajnokság: Kiscsapatok/(és a többi) ellen elég volt ez a hozzáállás általában, így is sikerült nyerni. Mert csodás játékra nem nagyon emlékszem mostanában.
Real elleni meccsek: Nulla.
BL: csoportkör: Nem voltak valami acélos csapatok...
Milan: Nulla, majd a visszavágón jó játék.
Psg: Nulla.
Bayern: Nulla.

Itt nagy baj van... el kéne gondolkozniuk hogy mit lehetne csinálni, mert a múltból nem lehet megélni...
Azt a bizonyos Tiki-Takát én már jó ideje nem látom.
Messit én már egy jó ideje nem látom.
A védelmet.... 😄
És a többieket se.

Elsõnek is meg kéne tanulni védekezni, amit már azért egy megye kettes csapat is el tud sajátítani néha...
Másodszor meg kéne tanulni valami más taktikát is játszani... mert 3-0 nál hátra fele passzolni meg ide oda rakni a labdát csak épp nem elõre fele az elég gáz...

PS3 Slim 250 PC

Oziris666
A sok "elcsalt" elõdõntõ ,illetve a csúszós fû(Terry) után az már kijárt h egyszer bejöjjön a dolog!
Nyilván nem a tavalyi volt a legjobb Chelsea ez tény,a BL-hez meg szerencse igenis kell, ezt te is tudod

Sippie
nyilván senki nem várja, hogy chelsea drukkerként elismerd hogy befaszmákoltátok a címet, ettõl függetlenül így van.
Oziris666
Savanyú a szõlõ