33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#28079 Zseniális, hogy a maradék 5 percet nem tudjuk kihúzni kapott gól nélkül, beszedünk rögtön kettőt. Kabaré. -
#28078 Remekelnek a védelmek -
#28077 Messi -
#28076 Valdes
Alves, Piqué, Mascherano, Alba
Fábregas, Sergio, Iniesta
Pedro, Messi, Neymar -
#28075 Villa gól a Sociedad otthonában :) Grat neki,megvan az első gólja bajnokin,még sokat kívánok neki,persze ellenünk ne találjon be! :D -
#28074 Egyelőre a védelemre lehet a legkevesebb panasz, persze a keret a tavalyi, de valahogy mégis jobban egyben van. Persze nem mondom, hogy nem hiányzik egy középső védő, mert ha valaki megsérül nagy gond lehet... Ráadásul az idény eleje van, hosszútávon még bármi lehet, de egyelőre nem rúg nekünk gólt boldog-boldogtalan úgy, mint tavaly. 4 tétmeccsen 1 gólt kaptunk, szerintem ez egyáltalán nem rossz. -
#28073 Xavi és Alexis pihen, el sem utazott a kerettel.
Nagyon remélem, hogy Iniesta megtalálja a formáját. -
ToM1113 #28072 Az a baj hogy már nagyon rég óta nincs meg az a játék iránti alázat a játékosainkban mint régen. Alig van akit meg lehet említeni egy-egy meccs után, hogy Xy most kitett magáért.
Messi ha facebookozna a pályán akkor is kezdő lenne, Neymar kezdő lesz előbb utóbb stabilan, mert hát mégis csak sokba került és hát ő Neymar, Pedro az valami házi kedvenc lehet mert akármit csinál majdnem mindig kezdő. Ini és Xavi is a múltból él mostanság.
Védő ezen a nyáron sem érkezik mert minek is az...
Nézve a kupadöntőt pénteken, a Bayern játékán is megmutatkozik hogy egy tökéletes gépezetet kezd elrontani Guardiola. Jó a Bayern, de a Chelsea ellen csak szenvedett, a hatékonyság rovására megy ez a túlzott birtoklási kényszer. És nálunk is ez van jó rég óta, nézzük csak emg egy Real elleni rangadót mostanság, amikor 35% ban van náluk a labda, de kétszer annyi helyzetük van mint nekünk. Mert ez a tili-toli meg a nagy labdabirtoklás már ki lett ismerve és amíg nem tudunk megújulni és új dolgokat is bele vinni a játékba addig ne várjunk sokat, ugyan az a szenvedés lesz.
Kiváncsi leszek ma a Valencia ellen, mert a reménykedés mindig megvan, hogy majd ma, majd ma úgy játszunk mint akkor amikor minden percben egy újabb támadást vezettünk és csak percek kérdése volt hogy mikor jön az újabb gól. Élmény volt nézni a varázslatot. -
#28071 tegnap néztem a Juve-Laziot.ez a Pogba srác szó szerint meccsről-meccsre egyre jobb,így folytatja a 2014-es VB-n már ő lesz a francia válogatott karmestere...hihetetlenül jól passzol,fizikuma is kurvajó,jól lát a pályán,sokat fut,labdákat szerez,egy ilyen játékos kéne nekünk középre! Tegnap is akkora labdát adott Vidalnak az első gólnál,hogy a kommentátor még meg is jegyezte,hogy ezen még Pirlo is nagyot nézhetett,de szerintem még Iniesta is megtapsolta,ha látta egyáltalán. -
#28070 #28043 :) -
#28069 Hatalmas :PPPP
-
#28068 hát ezen besírtam :D első értelmes kommented :D -
#28067 FCB-Ajax (18 Sept); Celtic-FCB (1 Oct); Milan-FCB (22 Oct); FCB-Milan (6 Nov); Ajax-FCB (26 Nov); FCB-Celtic (11 Dec) -
#28066 Eto a chelseabe ment :O
pfejj... -
#28065 Már megint a Milan meg a Celtic? :D
Milannal az elmúlt 2 évben mindig összefutottunk, tavalyelőtt 2x is :D -
#28064 na,Ajaxot kaptuk,hálistennek -
#28063 Ajaxot megköszönhetjük, mert elég csúnya lett volna ha nem az jön most ki -
#28062 nehogy megkapjuk a City-Dortmund kettősből valamelyiket,mert megáll a szívem...meg szerintem Rosellnek is :DDDD -
#28061 Cruyff papa még mindig de jól tartja magát :D Ejj mekkora csapat volt az,amikor ő volt az edzőnk,bánom hogy akkor még nagyon kicsi voltam,és nem láthattam azt az együttest játszani... -
#28060 Megint Milan... De legalább a Napolit nem kaphatjuk alulról... -
#28059 :)
-
#28058 Megvan az első trófeánk Martinoval,de a játék az siralmasan gyenge volt,fejben még nem nincsenek a srácok rápörögve az új szezonra,a tavalyi langyos vízben uszkálnak még,reménykedjünk hogy lesz ez jobb is. Vasárnap megyünk Valenciába,meglátjuk...Catalunya per sempre! -
#28057 A 2 meccs is meg a hangulat is nulla volt. A bíró ahogy az elején hagyta a durvulást, az a végére érett be -
#28056 Godint is ki kellett volna küldeni a rákba. -
ToM1113 #28055 bíró ide vagy oda ma is jó szar a csapat. -
#28054 asszem a bayern ellen is volt ilyen, Busquet lábára léptek rá, és ő kapott sárgát. A bírók nem csipázzák úgy néz ki. -
ToM1113 #28053 ez a bíró vicc.... -
#28052 Ott a második, Turannak biztos nem lehet sárgát adni. :D -
#28051 VICC! Hátúlról rácsúsznak és még Busquets kap sárgát szövegelésért -
#28050 Mi meg kapunk 1 olyan sárgát, ami még szabálytalan se volt, kész
-
#28049 Tévedtem, sárga Fabregasnak az első szabálytalanságárasemmire. -
#28048 Legalább lefújja a szabálytalanságokat, vagy legalább a nagy részét. Spanyol bíráskodás mellett már ennek is örülni kell. -
#28047 2. sárga marad már el, nem semmi ez a bíró -
ToM1113 #28046 A megerősített kezdő tizenegy a következő: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Cesc, Alexis, Messi és Neymar. -
#28045 :DDDDD -
#28044 na meg Sergi Roberto. Martino is lát benne fantáziát ha berakta a végére, bár sokszor nem ért labdába, meg rúgott egy szép nagy luftot, de passzolni elég jól tud a srác, akár Xavi utódja is lehet. -
#28043 Real topikba nem merem belinkelni :DDDD
-
#28042 Busi és Tello 2018-ig hosszabbított. Pedronak ha szar szezonja lesz könnyen átadóra kerül,és átveszi a helyét a keretben Tello,mögé meg ott lesz Dulifuli. Én nem bánnám,de még várjunk a szezon végéig mit produkál Pedrocska -
#28041 elsőrésszel egyetértek,szerintem is mostmár Fabregasnak kell lennie az alap párja Ininek,nehogy jövőre őt is elvigyék mint Thiagot...Neymart viszont kezdetném,ha meg elfárad,akkor 70. percben jöhet helyére Pedro -
#28040 Fabregas mostanában jobb mint Xavi sokkal, remélem hogy ő fog kezdeni. Neymar kezdésére én nulla esélyt látok, fizikailag még nem az igazi (meg csapatjáték szinten sem)