Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol lehet nézni?

Jakuza1
Qrvara idegesit mar az edzo, hogy ennyire nem erzi a csereket.
Pedro mi a szart keres meg a palyan ?

[HUN]FaTaL
Cserélni kéne, mert teljesen impotens játékot játszunk.

http://goo.gl/gd6Zi5

Kezd kirajzolódni hogy ez a Csapat sztm romokban...
Sippie
Most is a helyzet magaslatán volt a srác.
Sippie
ugyan, hisz Piqué a Fifa év csapatában is benne van, há penge gyerek ez <#idiota>
különben nem csodálkozom hogy Valdes el akar menni...
Ha ilyen szedett-vedett banda lenne elõttem.. 😄

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Ferinek szar a statisztikája, mert a Milan elleni idegenbeli meccsen sem lõttünk gólt.

Sippie
nyilván nem úgy állunk ki, hogy már kiestünk, hiszen a játékosok tudják mit hibáztak, és tudják miben kell fejlõdni, és mindent megtesznek a továbbjutásért, és blablablabla 😄
[HUN]FaTaL
Szerintem tökmindegy, hogy 2-4-gyel vagy 0-8-cal esünk ki.

Sippie
Gondolom hogy legalább otthon ne égjünk.
[HUN]FaTaL
Mondjuk azt sem értem, hogy négy gólos hátrányban miért pihentetünk szerdára.

Bohóc kuka..

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Pique bazmeg, hogy akármelyik csatár beforgatja és 5 méteren 4-et vernek rá, nevetséges.

Sippie
gyönyörû 😄
Sippie
Mondom hogy Sanchezt meg Fabret egyszerre kell játszatni.
Ez a kommentátor viszont csak a keddi meccsrõl tud beszélni?
[HUN]FaTaL
Ez gólt érdemelt volna.

Sippie
Na igen, megvan mivel lehet legyõzni minket. Csak kérdés a Bilbaonak is vannak-e olyan jó doppingszerei mint a németeknek <#idiota>
tobias88
mi volt ez a kommentátoros dolog? nem hallottam <#idiota>
Sippie
Szóval Villa kezd szerdán.
tobias88
2 gyõzelem kell 6 meccsen minimum, bár érzem hogy a Madrid ma ki fog kapni az ATMA ellen, fejben nem lesznek ott.
Sippie
Line-up confirmed! / Alineació confirmada! / ¡Alineación confirmada!:

Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Alba, Song, Xavi, Thiago, Cesc, Alexis, Pedro.
[HUN]FaTaL
Õ nem 😊

Így van! Charles az isten!

kétségtelen igazad van.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
read onlyba vagyok,ami a lényeg azt már leírtátok,énis kb így látom a dolgokat. 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Az biztos hogy figyelemre méltó az hogy messi 40 nem tudom hány gólt rugot és a házi gölövölistán nem más mint Fábregás 10 góljával,tehát az biztos hogy itt változásokra lesz szükség,mert azért nem beszélhetünk klaszis játékosokról akkár pedró személyében,Villa pedig máár nem a régi tehát jelzi hogy itt máár venni kell játékosokat nem alapozhatunk Feltörekvõ Barca B-játékosokra
[HUN]FaTaL
Van benne igazság az tény, de bõven túlzónak találom. Kb. Messit egyszemélyes bûnbaknak állítja be, ami enyhénszólva is nevetséges.

gazságot.. 😄 szval igazságot.

PS3 Slim 250 PC

én azért látok benne valami gazságot.

Szerintem se ennyire rossza helyzet... de kétségtelen hogy manapság mindent Messire próbálnak játszani és nélküle semmire se képes a csapat.
(Kiscsapatok ellen még esetleg de nagyok ellen...)
Mindent vele akarnak megoldatni... Az szép hogy ennyi meg annyi gólt lõ mostanság... de nézzük meg mögötte ki a második a házi góllövõlistán és mennyivel. Ez hihetetlen. És inkább lõjön Messi fele ennyit, inkább ne döntsön rekordokat, ha az a csapat hasznára válik.
És igenis menjen ki szélre, és igenis legyen egy erõs középsõ csatárunk.
Sajnos Titoban nem látom azt az edzõt akit pl Mourinhoban aki persze egy valódi tájparaszt utolsó suttyó szemét és még sorolhatná az ember, na de mint edzõ...
Õ lemeri ültetni Cassillast a padra vagy oda se meccseken keresztül, õ fegyelmet tart, ha szar vagy, nem játszol, ennyi.
Mint edzõ kétségtelen el kell ismerni õt.
Úgy gondolom nálunk is meg kéne lépnie az edzõnek azt, hogy ha valaki gyengén játszik, legyen az Messi Iniesta, Xavi, vagy akárki, akkor bizony pad...
Ha eladja a labdákat a meccsen vagy flegmul akkor csere...
Fabregas nálam már a B keret tagja lenne, Pedroval együtt. Fabre eszméletlen pofátlanul nagyképû néha pedig nem mutat kb semmit. Szerintem nem ezért lett szerzõdtetve drágáért...

PS3 Slim 250 PC

tobias88
de Puyolt (kedvenc) vegyük ki, õ sosem fásul el <#worship>
tobias88
Nem szinte... Mindent megnyertek jópáran:
Pique, Puyol, Iniesta, Villa, Xavi, Fabregas, Valdes, Busquets, Pedro
[HUN]FaTaL
Én nagyon nem így látom. Vagy a 10/11-es szezonban Messivel minden ok volt, most meg már az összes többi támadóval utálják egymást? Mert hogy akkor még Pedro fosta a gólokat, 20 felett lõtt, Villa szintén.

Mi köze van Messinek ahhoz, hogy Sanchez elesik a labdában?

A problémákat szerintem az okozza (ha már valamire fogni kell), hogy mindenhol gyerek született szinte, közben edzõt is váltottunk, aki beteg lett stb.

Az is lehet, hogy páran amiatt lettek fásultak, hogy szinte mindent megnyertek, amit csak lehetett.

tobias88
Ez egy ökörség, nem tudom ki írta te nagyon nagy hülyeségeket ír. Kezdve már azzal hogy Messit el kéne küldeni mert Ronaldinho nélkül is jó lett a csapat. Igen ám, csak Ronaldinhot már a hanyatláskor küldték el okkal, Messi meg épp pályája csúcsán van.

Volt egy rossz, motiválatlan és formátlan félévük aminek lezárása lett ez a bõven eltúlzott 4-0ás eredmény a világ legjobb formában lévõ csapata ellen amit Kassai okozott (nélküle közel sem lett volna ekkora különbség). Elsõ 2 gól beadás után született amik kivédekezésében a csapat nagyon gyenge volt évek óta és ennek ellenére nyert BL-t nem egyszer, ráadásul a 2. még les is volt. Onnantól szétesett a csapat és kapott még 2õt amibõl az elsõ szintén szabálytalan volt...
Ezt Érdemes elolvasni!!!!!!!!!!

Valószínûleg többen nem fogják elhinni nekem, de ez a poszt NEM a Bayern elõdöntõ miatt született meg. Akik követték az értékelõimet, gyakran észrevehették (ha mást nem, kroki kommentjeibõl), hogy eddig is minden lehetséges eszközzel igyekeztem NEM Messi érdemeit kisebbíteni, hanem másokat elõtérbe helyezni a csapatból, amikor csak lehetõséget láttam erre.

Mindezt pedig tettem azért, mert a Barcelona még akkor is futballcsapat, ha természetesen van(nak mindenkori) kimagasló alakja(i). A poszt gondolata egy ideje érlelõdik már bennem (a blogon belüli levlista erre a bizonyíték), leginkább pedig azért, mert a csúfos vereség elõtt is bõven voltak jelzések, amik nekem személy szerint nagyon nem tetszettek. Szintén fontosnak érzem megjegyezni, hogy a poszt nem Messi ellen szól, hanem a Barça mellett! Még akkor is, ha ez bizonyos pillanatokban nem lesz mindenki számára egyértelmû.

Szerintem Ronaldinho tündöklése és bukása óta minden Barça szurkolóban ott az óvatosság, ha az egyszemélyû csapattá válás leghalványabb esélye is felvillanni látszik. Magamat is Barça szurkolónak vélem, így nyilván én is így vagyok ezzel, a bevezetõben említett jelzések pedig tavaly óta nem hogy felvillanni látszanak, de kétezer wattos fényszóró gyanánt égetik a szemünket. Konkrétan a Gerd Müller féle gólrekordra gondolok, amit egyébként kiváló játékosunk megdöntött. Illetve annyiban pontosítanám az elõzõ mondatot, hogy engem személy szerint azért kezdett el piszkálni a dolog, amit a közvéleményben (=a kibertérben) generált. Messi személye (inkább kultusza) mostanra olyan szinten elhomályosított mindent maga körül-maga mögött, hogy például többen abszolút megfeledkeznek egy vele minden tekintetben azonos kaliberû és azonos értékû játékosról, Iniestáról. Messi személye (inkább kultusza) mostanra olyan szinten elhomályosított mindent maga körül, hogy a legapróbb semmitmondó hír vele kapcsolatban tízszer-húszszor akkora érdeklõdést generál(t), mint az egész csapat. Leszámítva persze a Shakira-Piqué párost, de õk meg egyébként is kettõ, és sokkal szélesebb érdeklõdési körû tömeget képesek megmozgatni, mint önmagában „csak” egy futballista.

A Messi körül kialakult (szerintem) hisztéria persze önmagában zavarhatná csak az én konzervatív gondolkodásomat, azonban az idei szezonban már annyi egyéb negatívum kapcsolódott hozzá, hogy meggyõztem magam: nem feltétlenül én értelmezem rosszul az eseményeket. A negatívum alatt konkrétan arra gondolok, ahogy Messi személye (a pályán és az öltözõben) kiheréli a csapattársait, így degradálva õket gyakorlatilag másodvonalas senkikké. Lássuk nagyjából sorban. Ibra esetében még ráfoghattuk, hogy a személye eleve kizárta a beilleszkedését a csapatba (=törvényszerû volt a bukása), már persze utólag. Azonban Sánchez és Villa esetében ugyanez az eseménysorozat gyakorlatilag kizárt, ráadásul mindkettejük esetében elviselhetetlenül durva a változás. Kiemelhetnék másokat is, de pillanatnyilag õk ketten a legerõsebb bizonyíték arra, hogy sorozatban érkeznek hozzánk ragyogóbbnál ragyogóbb játékosok „csak azért”, hogy pályafutásuk legnagyobb balfogásaként értékelhessék néhány évvel késõbb ezt a döntésüket. Nem arról van szó, hogy ne nyertek volna címeket, és ne éltek volna meg szép idõszakot a klubnál, hanem arról, hogy ugyanezen idõ alatt döntésképtelen, mihaszna, szánalmas, önállótlan játékossá lesznek.

Ha jól emlékszem, Ibra volt, aki elmesélte, az õ esetében konkrétan Messi volt az, aki addig nyafogott Pepnek, hogy a svéddel a csapatban mellõzötté válik, míg végül ennek hatására kegyvesztetté vált. Félreértés ne essék, továbbra sem kedvelem a Ibrát (fõleg azért, amiket az ügynöke a távozása után mûvelt), ugyanakkor bolond lennék naiv módon azt feltételezni, hogy ne lenne igaz a történet. Bizonyítékom persze nincs rá, és ellene sem, de egyszerûen beleillik a képbe. Magyarán elég hihetõ ahhoz, hogy igaz legyen!

Én gyakorlatilag lehidaltam, amikor megtudtam, hogy egy régebbi sértõdés okán, a Barcelona köteles(!) elsõként és azonnal tájékoztatni Messi aput minden olyan eseményrõl, ami a fiát érinti. A régebbi sértõdés mikéntjére nem emlékszem (tulajdonképpen mindegy is), de számomra az üzenetértéke az, hogy itt bizony a klub úgy táncol, ahogy Messi (apja) fütyül. És én, mint Barça szurkoló azonnal fel vagyok háborodva azon, hogy bárki(!) is elõrébb való lehet, mint a klub, vagy a csapat. Kigondoltam-kimondom, én bizony leszarom azt, hogy egyes személyek (legyen az bárki!) miként akarnak a csapat fölé kerekedni, hogyan kívánják önös érdekeiket mások elé helyezni, ráadásul azt is megmondom, miért. Barcelona volt Messi elõtt is, van Messivel együtt is, de higgye el mindenki, lesz még utána is. Annak pedig, hogy ezt gondolom, egyetlen világos és komoly oka van: alig néhány éve ember nem volt, aki elhitte volna, hogy Ronaldinho nem a Barçából fog visszavonulni. Ehhez képest nagyon hamar nem így lett. Alig néhány éve ember nem volt, aki elhitte volna, hogy lesz még jó Barcelona valaha is Ronaldinho nélkül. Ehhez képest nagyon hamar lett. Ha ezzel összevetem a pillanatnyi helyzetet, egyszerûen nem érdekel Messi (szándéka) akkor, ha azt kell látnom, hogy cserébe megbomlik a csapat és szintén cserébe lényegesen többre hivatott játékosok pályán ténfergõ bátortalan bábokká változnak át.

És egy pillanatra még visszatérve egy fenti mondathoz. Miért hiszem el az Ibra sztorit? Azért, mert ha a klub köteles tájékoztatni Messit minden olyan eseményrõl, ami érintheti, akkor köteles tájékoztatni például a tervezett játékosvásárlásokról is! Hisz nyilvánvalóan érinteni fogja az, hogy kikkel az oldalán kell pályára lépnie a következõ szezonokban, illetve milyen „segédszemélyzetet” adnak mellé, hogy további soha nem látott magasságokba emelkedhessen a karrierje. Szintén kigondoltam-kimondom, cseszhetjük az egészet, ha eddig eljut(ott) a klub, szintén cseszhetjük az egészet, ha a klub ilyen nyíltan lefekszik egy játékosának, végül úgyszintén cseszhetjük, ha eljut(ott)unk oda, hogy minden játékos „köteles merev vigyázzban fogadni a keresztapát".

Ha az utóbbi megjegyzés túlzás is, tökéletesen érezhetõ a pályán. Nálunk a világ legmagasabb szintû befejezõ játékosainak más feladata sincs, mint minden segítséget megadni a "Numero 1" újabb gólrekordjához. Sikerült olyan szinten semmivé formálnunk világklasszisokat, hogy tulajdonképpen egyetlen önálló döntésük nincs a pályán, egyetlen önálló próbálkozást nem mernek tenni, különben…

Különben nem tudom, mi van, de a pályán pillanatnyilag ez a helyzet, akár van bármiféle utólagos következménye, akár nincs. Úgy egyetlen csapat sem mûködik, hogy egy emberen kívül senki nem dönthet önállóan. Úgy egyetlen csapat sem mûködik, hogy egy emberen kívül senki nem mer próbálkozni. Úgy egyetlen csapat sem mûködik, hogy a kizárólagos célja egyetlen ember kiszolgálása. Hogy miért? Azért, mert ez nem a „megyekettõ”, ahol az egyetlen épkézláb csatár lövi a gólokat, a többiek meg amúgy a pályán vannak, hogy kilegyen a tizenegy. Villának nem kell „bocsánatot kérnie” azért, mert vette a bátorságot, és "merészelt" önálló döntést hozni! Sáncheznek nem kell bocsánatot kérnie azért, mert az önbizalma olyan mélyen van, hogy már azt se meri eldönteni, egyáltalán eldönthet-e bármit.

És persze jöhet az ellenvélemény mely szerint „a csapatból mindenki kihagyja a helyzeteit, kivéve Messit, akkor meg nyilván rá kell játszani mindent”. Szerintem ez egyszerûen azért nem állja meg a helyét, mert az ok-okozati lánc éppen fordított! A támadóink nem azért lettek gyámoltalan középszerek, mert különbözõ egyéni okok miatt éppen idejutottak a pályafutásuk ívében, hanem azért lettek azok, mert Messi mellett nem marad(t) nekik más!

Eljutottunk ugyanoda, ahol akkor tartottunk, amikor Ronaldinho elkezdett magasról tenni a focira! Mindenki tõle (=egyetlen személytõl) várta a megoldást (inkább megváltást), õ pedig már rohadtul nem volt erre alkalmas. A végét mindenki tudja. Kínkeserves éveken kellett keresztülmennünk, mire (végül Pepen keresztül) megértette mindenki, hogy a csapatra támaszkodjon, ne pedig egyetlen emberre. A Barcelona akkor közösség lett, a sikerek pedig ezzel együtt érkeztek. Mondhat bárki bármilyen udvarias szépeket a közvéleménynek, a Barcelona jelenleg nem közösség, és nem is lehet az ilyen háttérrel. És ez valószínûleg ki is fog derülni x év múlva (=amikor már "szabad" beszélni ezekrõl a kínos dolgokról is), mint ahogy már számtalanszor kiderült amikor korábban hasonló események/folyamatok zajlottak le a klubon/csapaton belül.

Hogy miért pont most kongatok vészharangokat? A csúfos Bayern kudarc miatt, he-he. Azért, mert nagyon közel a pillanat, amikor Puyol és Xavi visszavonul. Illetve annyiban pontosítanék, hogy ez a folyamat tulajdonképpen meg is kezdõdött. Azzal, hogy õk ketten gyakorlatilag fél szezonokat töltenek a pályán, egyre kevésbé tudnak meghatározó alakjai lenni a pályának és ezen keresztül az öltözõnek is.

Messi lehet a világ legnagyobb játékosa, lehet a Barça valaha volt legnagyobb alakja, még sincs és „soha nem is lesz meg neki az, ami ennek a két játékosnak van”. Õk hûségesen végigcsinálták azokat a hihetetlenül nehéz éveket, amit senki más a csapatból! Õk katalánok, ami Messi soha nem lesz, ebben az értelemben örökre kívülálló marad, tehet bármit!

Õk ketten jelentik Messi számára az elérhetetlen csúcsokat, kántálhatja a nevét akár még ezerszer a Camp Nou ezután! Õk ketten azok, akikhez soha nem érhet fel, hozzon bármit a jövõ. Õk ketten azok, akikhez egyetlen rossz szót nem szólhat, annál inkább van „joguk” nekik bármikor bármit kifogásolni Messiben. Õk ketten az a fék Messi számára, ami egyáltalán képes lehet valamennyire kordában tartani a személyi kultusz visszafordíthatatlan negatív hatásait. Mi lesz, amikor majd ez a visszafogó erõ megszûnik jelen lenni az öltözõben, ha már most szinte kezelhetetlen a helyzet?

Elképzelhetõ, hogy várnak ránk jó szezonok, az is valószínû, hogy Messi játéka továbbra is csúcsokra viheti a csapatot. Hiszek és bízok ebben, ezért is van, hogy nem a keserûség beszél belõlem, amikor most kritikát fogalmazok meg. Ugyanakkor továbbra sem és egyre kevésbé tetszik az, hogy ilyen sok minden múlik rajta.

És egyszerûen azért nem tetszik, mert nem Messi szurkoló vagyok, hanem Barcelona szurkoló. Ez pedig azt is jelenti, hogy százszor inkább örülök egy olyan sikernek, amibõl érzem, hogy igazi csapatmunka eredménye, mint annak, hogy Messi lövi a csapat góljainak irreálisan túlnyomó hányadát, a neve és a képe harsog mindenhol körülöttünk, és mellesleg a többiek is a pályán, illetve a tudatunkban vannak.

Joggal beszélhetünk nagyon sok mindenrõl az okokat keresve, én a legnagyobb problémánknak azt érzem, hogy pillanatnyilag súlyosan eltorzultak a csapaton belüli súlypontok, súlyosan eltorzultak az alapvetõ értékeink, súlyosan eltorzult az egész közösség. Természetesen jó dolog a siker és természetesen örülni fogok bármilyen jó eredménynek, ami a közeljövõben ránk vár. Azonban most már folyamatosan ott lesz bennem a hiányérzet és egy ici-pici keserûség, ha továbbra is ebben a mindenki mást megfojtó Messi dominanciában kell élnünk.
Sippie
Inkább Sergi Roberto, neki voltak ígéretes megmozdulásai, szép passzai.
Neymarban ne nagyon reménykedjünk (pedig nem ártana, ha jönne). Az meg ha megy Sanchez + Villa páros, az nagyon szép, de akkor marad egy Tello + Pedro? Hát az rendkívül mesés lenne. Elöl-hátul frissíteni kell mindenképp, -fõleg hátul, de Lionel mellé is kellenének-, illetve a kapuskérdés se egyszerû, én nem tartom sokra Valdest, de félõ, hogy nála csak gyengébb jön majd, ami megint nem egy jó húzás. A védelemmel meg nem tudom mit lehet kezdeni, Alves elõretolása egyszerûen egy l*fasz habbal kategória, a beívelései rendre rosszak, cserébe nem védekezik, meg hát õ se 20 éves már ugye, hogy 9 mp alatt fussa a pályahosszt. Alba oké, rá nem sok rosszat lehet mondani, nekem Masci is rendben van, de mindenképp kell frissítés.

A nyilatkozat szerint pedig 4-5 igazolás + (azaz PLUSZ) a B csapatból is.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Különben nem biztos hogy Pique hibája egyedül amit csinál mostanság...
Egyszerûen nem mûködik a gépezet. Köztudottan a birtoklás és az azonnali letámadás a védelmünk, ezen kívül semmi.

És mivel mindenki mereszti a picsáját a pályán, ezért ne csodálkozzunk ha a villámgyors Bayern játékosok hatszor megkerülik a védõket és gólt lõnek.

Ettõl függetlenül is vicc amit hátul csinálnak... Dehát van 1 edzõ, a védekezést se egy Barcelonának kéne megtanitani sztem, ez gáz...
És bár szép hogy saját nevelésû játékosokkal akarják megoldani a dolgokat, de nem mindig ez a leghatékonyabb játékos politika. Ha lenne pénz... amit nem értek hogy miért csak annyit mondanak hogy van... akkor mindenképp hoznék egy fiatal de rendkívül tehetséges kapust, Hummelst, (Neymar nem feltétlenül kell), Cavanit, mert kell elõre egy magas erõ csatár.
Aztán még el lehet gondolkozni még 1 belsõ védõn. (pl:Thiago Silva)

Ez pont 4-5 játékos.

Csakhogy szerintem õk ezt a 4-5 játékost a B csapatból felhozottakkal együtt gondolják, már az is nagy szó lenne sztem ha vmi jó kapus+Hummels+Neymar hármas jönne... Ez is meglepõ lenne. Szerintem.

Itt azonban megint képbe jön, hogy a mostani szezonban nem jött össze sok minden és egybõl temetjük a csapatot, meg igazolni akarunk...
De valamit muszáj lépni, a fejekben is mindenképp rendet kell rakni.
Nem lehet úgy készülni egy meccsre hogy: Hát fiúk... játsszuk a játékunkat aztán majd jön a gól... Vagy passzoljatok Messinek, majd jön a gól...

De kár lenne leírni ezt a csapatot... Még ha el is kell majd egyszer fogadni azt a tényt hogy nincs abszolút legjobb, a Barca is vissza eshet.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Deu 19 éves és játszott majdnem 90 percet az idényben. Tudom, nem sok, de 90 perc alatt 1 értékelhetõ csele vagy megmozdulása nem volt... Az meg hogy Bartra semmivel nem rosszabb mint Pique te sem gondolhatod komolyan, 1 meccsen talán ugyan azt a szintet hozzák, de azért Pique sokkal jobb még most is pedig minden meccset elShakiráz
[HUN]FaTaL
Ne vicceljünk már. Deu 17 éves, játszott vagy 20 percet az idényben. Bartranak pedig semmivel nem volt rosszabb, mint Pique, legalábbis sztem. Ennyi erõvel a teljes csapatot el lehetne adni, megtartjuk Messit, Iniestat meg Xavit.

tobias88
Bartra engem nem gyõzött meg ahogy Deulofeu sem, mindketten mehetnek kölcsönbe, Bartra akár véglegesen is valahova...
[HUN]FaTaL
Gondolom Neymar, kapus és még? Két középhátvéd?

A B-bõl gondolom feljön Deulofeu meg esetleg Bartra (ha õ még a B kerethez tartozik hivatalosan).

[HUN]FaTaL
Bartomeu (VP) “We'll make 4 or 5 signings in the summer. We need to shake up the squad. We've also got players from the B team.”

DasIsFuck
egy szoros õszi meccs lesz az is szerintem.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
ámen😄

[HUN]FaTaL
Szerintem a BVB simán meglövi a maga gólját a Bernabeuban is. És aligha hinném, hogy 4-et fog kapni. De majd meglátjuk 😊

Effe88
én is a BVB-nek szurkolok
csak nem tudom
a realnak az az idegenben lõtt 1 gól sokat jelenthet
nem tudom mi lesz
de hajrá BVB😊

tobias88
Sima gyõzelemre minimálisat fizetnek mind a Barcánál, mind a Realnál
[HUN]FaTaL
Passz, másik fórumon nyomták, azt se tudom melyik fogadóiroda oddsai ezek.

tobias88
Meglepne a Real ha nyerne 3-0ra, nagyon meglepne. Nagyon erõs ez a Dortmund és a kontrákból 1 gólt biztosan fog lõni a Madrid meg a védekezõ csapatok ellen nem tud játszani, a kontra a mindenük...