33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#28119 és ebben a gyártási költség benne sincs. -
#28118 Amúgy sokan terjesztik ezt a hülyeséget, hogy Bale-nél a mezekből visszajön majd mint Cénél az ár. 40 ezer mezt akarnak eladni a szezonban darabonként kb 40 euróért, az 1.6 millió euró. Hol van ez a 100 millióhoz? -
#28117 igazi katalán,csak ezt az Arsenalosok nem bírták,és mai napig nem is bírják felfogni,és szidnak minket hogy lemertük igazolni. Neki mindig is ittvolt a helye :) -
#28116 Respect my nigga...
Majd 32 évesen ráér levezetni az anzsiba a pénzér :D -
#28115 "Az MU? Még akkor sem igazoltam volna a klubhoz, ha a jelenlegi bérem háromszorosát kínálják. Ez nem a pénzről szól, hiszen még az Arsenalnál is többet kerestem, mint most” – nyilatkozta Fabregas a The Sunnak.
-
#28114 Nem béna ő,egy tipikus angol favágó,agya nincs,de bárkit megállít. -
#28113 Akkor nem értem a "béna" szó mit keres a neve mellett... De ez maradjon a te titkod!;) -
#28112 Ha a rondaság számít, akkor világsztár:
-
#28111 Melyik Jones-ra gondoltál? -
#28110 szerintem jöhetne a Böde, egy Messi sosem elég :D -
#28109 egyre jobb nevek hangzanak el a topikban,cél az EL vagy mi? :DDDDD -
#28108 Ha már úgy is ronda és béna embert akarsz igazolni, miért nem inkább Jones? -
IXEMGabeo #28107 el kéne hozni ezt a Lescott gyereket:DDD -
#28106 egy párhuzamos világban Pedro-Leo-NJr megosztozna a gólokon,és mindhárman 30-30-30 gólt vállalnának,amivel ugyan nem lenne meg Leonak a 17. aranylabdája,de mindent megnyernénk :DD -
#28105 és Neymar sem fog 30 gólt lőni, amíg Leo baszik neki passzolni :) -
#28104 Leo akkor nem termelne úgy mert sokszor Pedro nem lő kapura hanem inkább leadja -
#28103 fuu beleborzongok ha belegondolok miket tudnánk elérni ha Pedro ismét meglőné a maga 20-25 gólját,Leo ugyanúgy termelni,beszállna még 30 góllal Neymar...mondjuk a védelmünk attól még szakadt lenne,de legalább minden meccsen 5-4-re nyernénk,és behúznánk minden trófeát -
#28102 Élesben inkább lőjön csak sima gólokat, mondjuk 20-25-t szezononként :D -
#28101 És a lényeg hogy a barátság szemmel láthatóan megmaradt. -
#28100 Alba meg Villa mekkora arcok :D -
#28099 Pedro óriási gólja után még az élet is megállt a tegnapi edzésen.
Azért élesben is villanthatna néha ilyet.
-
#28098 Inivel láthatáron a szerződéshosszabbítás,2018-ig írná alá az új cetlijét,és 12 millió eurót keresne évente,ezzel Messi mögött a második lenne a csapat kereseti listáján. -
#28097 Afellay nem nagyon fog pályára lépni a sérülése miatt. -
#28096 Whoscored weboldalon most már elérhető számítógépes analízises játékos értékelés, Piquenek be van írva hogy gyengesége a fejpárbajok És az a szégyen, hogy még abban talán a legjobb, minden másban borzalom lett -
Coco #28095 Neked vmi hangulatjavitot kellene szedned. Meg egy optimista postod nemm volt. -
#28094 Vége az átigazolási szezonnak,nem sikerült eladni Afellayt,és Cuencat,így mindketten belettek jelentve az első kerethez,Afellay a 19-es mezt kapta,Cuenca a 23-ast. Kupában,kisebb bajnokikon jók lesznek,vagy neadjisten ha valaki lesérül a támadó szekcióból. -
#28093 Akkor lesz egy Busquets-Song kettős,például. -
ToM1113 #28092 Ne legyen igazam, de mi lesz akkor ha Puyol visszatér, 2 hónap múlva megint lesérül, Közben valamelyik védőnket túl erőltetjük, ő is kiesik, és megint itt lesz a Bl közepén a gond...
Mert védő megint nincs. -
#28091 hihetetlen,nem igaz basszameg hogyha leteszünk a PSG-nek pl.: 2 millió eurót 1 évre kölcsönbe,plusz megegyezünk egy opcióban kb 25 millióért akkor ne engedték volna el ide...egy fos Liverpool is el tud hozni egy ilyen jó védőt...nagyon feküdt volna a La Liga Sakhonak -
#28090 Liverpool megvette Sakho-t, így tuti nem veszünk védőt sajnos... -
#28089 -
#28088 Élvezetes meccs volt,néhol egész jól játszottunk,közel se pörög a csapat csúcsformában,ez nyílvánvaló,lezs majd jobb is,most a lényeg a 3 pont. Valdes,Cesc,Neymar nagyon jól játszottak,külön figyeltem a kis brazilt,és nagyon tetszett amit láttam tőle!! Folyamatosan futott,mindenhol ott volt,támadásban,védekezésben(!!!),nem akarom bántani Leo-t,de amennyit Neymar futott tegnap szerintem Messi kb 2-3 éve nem futott ennyit :DDD Valencianak pedig respekt jár,nagyon jól küzdöttek,és azért jópárszor rámjött az ideg,hogy lefociznak minket :D -
homeless #28087 Szerintem jó kis meccs volt. Végre voltak nagyon szép támadásaink. Cesc, Messi és Valdes zseniálisak voltak, aztán a 2. félidőre belejött Neymar is. Ha csak ennyit tudna, hogy meccsenként kapunk róla 10-15 szabadot, akkor már megérte volna az árát, de a 2. félidőben láthattuk, hogy nem csak ennyit tud :) -
#28086 Nagyon barcás lett volna a vége, ha az utolsó pillanatban befejelik a helyzetüket...
előtte meg mik maradtak ki, Messi 3x, Alba is kapusba rúgja... -
#28085 Pedro mit keres még a csapatban? VIcc. Legalább megpróbálná az edző Tellot a helyén. -
#28084 Azt nem, de a második szöglet előtt pl. Piquenek nem középre kellett volna kifejelni a labdát. -
ToM1113 #28083 Na Nehogy már egy Barcelonának a hosszabbításra kelljen fogni hogy kap 2gólt... Ha 20 percet hosszabbítanak se szabad így védekezni. Mondjuk az első góljukat semelyik csapat se védekezte volna,le
-
ToM1113 #28082 Kezdjük elszórakozni pedig jól indult, van mozgás. Remélem nem rontjuk el 3-0 ról.... És most már Messi mellett más is rúghatna gólt.😊
-
#28081 Maradék 7 percet mivel 2 percet hosszabbított a bíró, de hogy mire az nagyon jó kérdés. Megköszönhetik neki ezt is meg Neymar meg nem adott gólját -
#28080 partjelzőnek sem ártana megtanulni, hogy mi a les, nem kéne összevissza hadonászni a zászlóval.
3 percet meg ugyan mire hosszabbított az első félidő végén?