33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    FC Barcelona – Atlético Madrid
    Spanyol Szuperkupa, döntő, visszavágó
    Camp Nou, Barcelona
    23:00
    Vezeti: Fernández Borbalán

FCB: Valdés – Alves, Piqué, Mascherano, Alba – Busquets, Fábregas (Xavi), Iniesta – Messi, Neymar (Pedro), Sánchez

Atlético: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, F. Luís – Gabi, M. Suárez – D. Costa, Koke, Arda Turan - Villa

Vamos Barca!
  • bakkerman
    na ez kurvajó volt :DDDDDD
  • Nyiri
    Mondjuk fura, hogy pont Pique lett a vámos, mert mostanság ahogy véd akár kamion számra hozhatnák a kokót be Barceloniába.
  • Nyiri
    Így van. Pusi a király :)
  • tobias88
    Tényleg jó lett. Puyol hogy szétfejeli a virágcserepet... Remélem hamar visszatér a csupaszív kedvenc.
  • [HUN]FaTaL
    Jaja ez jó lett :)
  • bakkerman
    1:00 Carleeees :DDDDD Amúgy zseniális,nagyon jó!!
  • kaposi1

Nagyon jó!!!!!!
  • bakkerman
    vihetik,plusz Thiago Silva
  • [HUN]FaTaL
    :DDD

Ha valós (kétlem), akkor azonnal vihetik.
  • ToM1113
    Psg 40 milliós ajánlat Pedroért? :D

Ilyesmit is olvasni...
  • tobias88
    ugye ugye?
  • Sippie
    Fú ha fél éve ilyet olvastunk volna, hogy "Sanchez kb minden meccsen akar és küzd és jól is játszik" biztos kifutottam volna a világból
  • [HUN]FaTaL
    És 2,5 az a másfél, Pep utolsó évében is hígfos volt már, sajnos, pedig amúgy a 10-11-es szezonban nagyon bírtam. :)
  • [HUN]FaTaL
    Az első meccsen pl. remekül játszott. Mondjuk ott mindenki, meg csak a Levante volt az ellenfél, de tavaly még az ilyen hülyére nyert meccseken is szarul játszott.
  • bakkerman
    Pedro tipikusan olyan játékos,hogy bármikor kijöhet egy olyan meccse,amikor világklasszist nyújt,mert képes rá,ezt a válogatottban is már hányszor bizonyította,de szerintem neki mentális alapon vannak bajai,amik a pályán jönnek elő,és nem tud focizni,szó szerint...Neymar leigazolása,meg hypeolása lehet olyan hatással volt rá,hogy megrengett benne valami,és nem hiszi el magáról azt,hogy képes kiharcolni a helyét a 11-ben(jó,most kezdő,de csak azért mert a brazil még nem 100%-os). Mondjuk tavaly is szar volt,ritkán volt 1-1 jó meccse,de nagyon tud ő focizni,ha elkapja a fonalat. Jót tenne neki egy pár hét a padon,Alexis (úgy ahogy) jó formában van,Neymar lassan megérik a kezdő posztra,a versenyhelyzet jót tenne Pedronak :) Nekem egyik nagy kedvencem,debütáló szezonjában már kiszúrtam hogy nagy penge,sajnos 1-másfél éve nem hozza azt a szintet
  • bakkerman
    egy kis off: Casillas megint padon a fehéreknél a Granada ellen
  • tobias88
    Pedro igen gyorsan ki fog esni a kezdőből szerintem, mert Sanchez kb minden meccsen akar és küzd és jól is játszik.
  • bakkerman
    Neymar viszont amikor beállt megint színt vitt a csapat játékába,meccsről meccsre egyre többet fog merni,ahogy beleszokik a környezetbe,jó lesz ő. Ami tényleg aggasztó ahogy alattam is írtátok,hogy maga a játékunk az égvilágon semmit nem változott,tologatjuk a labdát ide-oda,aztán majd csak lesz valami,ami a bajnokságban még oké is lehet,de BL-ben tavasszal az első szembejövő csapat megint lekontráz minket,és kiesünk. Nem is tudom miben bízzak már,védő nyílván nem jön 5 nap alatt,ha valamit elakarunk idén érni,összekell csiszolódnia a Leo-Neymar kettősnek,és minden meccsen eggyel több gólt kell lőni mint az ellenfél
  • Sippie
    Fú de harmatgyenge volt a játék... Messi nélkül nem sokat ér a csapat, azért a Malagát egy távoli, jól eltalált, kapusbakis lövéssel megverni... főleg így, hogy a végén megint benne volt a döntetlen.
    Ha továbbra is csak erre leszünk képesek, akkor reménykedhetünk, hogy Messit nem rúgja le valami nyomorék csapat mint a PSG, különben bajnoki címért folytatott küzdelmen kívül idén sem lesz más eredmény.
  • tobias88
    valamivel védekezőbb mint ini szerintem
  • [HUN]FaTaL
    Megint a tűzzel játsszunk, mint tavaly jónéhány meccsen.
  • [HUN]FaTaL
    És ki lenne az? Mert Sergi Roberto TKP.
  • tobias88
    Megértük azt a korszakot, hogy be mer az edző egy 2. védekező középpályást cserélni, hogy tartsuk az eredményt
  • Bagi1991
    Ezt a sáchezt el kell adni mert ez a csávó nagy rakás szar 1 cselt nem tudd csinálni csuszkál össze visza lassú is mint a szar vicc ez az ember,amugy meg sztm jóól játszúk malágának közük sincs a mecshez helyzet meg azért van kevés mert 11 en vannak a saját térfelükön + messi hiányzik.Sztm semmi gond sincs a játékunkal..
  • homeless
    Pedro azért nem csinál semmit, mert valamiért nem kap labdát, pedig sokszor megjátszható lett volna. Sanchez ezzel szemben 1000 labdát kapott és el is baszta a 99%-át és nem csak a kihagyott helyzetről beszélek. Annyira nyilvánvaló, hogy nem illik ebbe a csapatba. Egyszerűen nem tud elég gyorsan gondolkodni a mi játékunkhoz. Vicces volt amikor Fabregas pár percre kiment a jobb szélre, mintha meg akarta volna mutatni, hogy hogy kell ott játszani. :) Durva volt látni, hogy mekkora minőségbeli különbség van a két játékos között.
    Én jobban örülnék, ha Sanchez helyére jönne Neymar, Pedro meg menne ki jobb szélre.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem Sanchez nem olyan balfasz mint tavaly. Kihagyott egy helyzetet, nem a világ vége.

Pedro viszont semmit nem csinál, remélem jön a helyére Neymar a szünetben.

Szerencsére Adriano bevarrta :)
  • ToM1113
    Nem tudom, ez a birtokoljuk le őket majd lesz vmi hozzáállás....
    Nem csoda hogy a nagyobb csapatok ellen ez lóf*aszt nem ér mostanában...
    Mert ide lehet elég lesz, de amúgy elég silány a teljesítmény...

Közben 1-0, szép és jó, de ne csodálkozzunk ha a Bayern megint annyit rúg nekünk amennyit multkor ha össze találkozunk, ugyanis ők támadni fognak nem csak védekezni...
  • homeless
    Sanchez már megint balfasz. Nem is értem, hogy mit keres még itt. Cesc viszont jól tolja eddig :)
  • tobias88
    Még mindig gyenge az erőnléte és vagy 5 kiló hiányzik róla szóval nem valószínű
  • bakkerman
    Martino ahogy nyilatkozott Neymarról,szerintem nem. Pedro-Cesc-ALexis hármassal fogunk támadni szvsz
  • [HUN]FaTaL
    Fabregas fogja.

Kiváncsi vagyok Neymar kezdő lesz-e a gólja után.
  • bakkerman
    Holnap nem játszik Leo. Kiváncsi leszek a kezdőre,vajon ki fogja eljátszani a hamis kilencest
  • pinnacle
    Nézem Ajax meccset és Bojan totál súlytalan és lézeng a pályán. Oké, hogy az Ajax kb sajátnevelésekkel játszik (durván mondva), de akkor is annyira feltünő, hogy kb. semmit nem tesz hozzá és nagyon szar lett.
  • ToM1113
    bocsi, nem irtam oda mit ábrázol, azt hittem érthető hogy mire céloz a kép.

Itt nem az a baj hogy nem játszik a felkészülési meccseken meg akkor amikor már eldőlt a bajnokság, de az utóbb időben hányszor hallottuk azt hogy elővigyázatosságból lehoztuk.
    Ilyenkor rendszerint másnap jött a hír hogy ne ijedjen meg senki nincs komoly baja, mégis volt hogy 1-2 hétig nem játszott utána.
    Most is kérdéses a vasárnapi játéka. De állítják semmi komoly...

Arra akarok célozni, hogy nehogy az legyen, hogy elhallgatnak valamit és netalántán mégis valami komoly baj van, mert a gyakori izomproblémái mostanában meghatározzák a pályán töltött perceit....
  • bakkerman
    na így világos. Nem értem ezen mi a felhajtás már megint,utolsó bajnokikon direkt nem volt keretben,mert már nem volt rá szükség,válogatott meccseket nem tudom,nyári felkészülési meccseken meg minek játszatni 90 percet? Levante ellen 70 percet kapott,nyílván mert addigra már megvolt a 3 pont,nem kockáztatott Martino.
  • Monoton
    Az utolsó 25 meccsből egyet játszott végig.
  • bakkerman
    ez most mit is ábrázol?
  • Sippie
    és ez mi is?
  • ToM1113