33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Tello jonn oldalt érdekes lesz. Amúgy az alap kezdő
  • bakkerman
    A Barca kezdője a Sevilla ellen (Nou Camp, 20:00, La Liga): Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Busquets, Xavi, Iniesta - Tello, Messi, Neymar.

Na,Tello kezdő,végremár,remélem mutat is valamit
  • [HUN]FaTaL
    Véletlenül sem Rosell egy fasz, nem?

Gondolom VV sem véletlenül igazol el. Ahogy Abidal nyilatkozata is érdekes...
  • Jakuza1
    Persze mint ahogy sokan masok a Barcanal.
    Zubizarreta is ezert akar lemondani ugye ? Rossellnek a keze munkajanak nagyon is szerepe van a csapat leepuleseben.
    Kapott egy olyan kesz csapatot, amivel az elozo vezetesnek koszonhetoen nyert egy BL-t a csapat. Az se neki koszonheto, azota pedig lattuk a Bayern merkozezest, hogy nemzetkozi szinten milyen melypontra kerult a csapat.
  • bakkerman
    öreg korára kezd meghülyülni (ő is,akárcsak Pelé)
  • Jakuza1
    Barcelona: a klublegenda Rosell miatt marad távol a Camp Noutól

"Sandro Rosell elnök miatt nem teszi be a lábát a Camp Nouba, így a Barcelona–Ajax BL-meccstől is távol marad Johan Cruyff, aki a két együttest összesen 16 évig erősítette játékosként, míg tizenegyig edzőként.

A háromszoros aranylabdás klasszis sértődöttsége érthető, hiszen a Joan Laportát 2010 nyarán váltó Sandro Rosell volt az, aki a Barcelonánál megfosztotta Cruyffot a tiszteletbeli elnöki pozíciótól.

„Az Ajaxnak fogok szurkolni. Vannak nézeteltéréseim a Barcelona első emberével, aminek következtében be nem teszem a lábam a Camp Nouba, amíg ő ott van, így a Barcelona–Ajax Bajnokok Ligája-találkozóra sem fogok kimenni. Remélem, a hollandok nyernek” – nyilatkozta a 66 esztendős sportember, aki az amszterdami klub vezetőedzőjét, a Barcelona korábbi védőjét, Frank de Boert is kiosztotta.

„Csak azért, mert van jogosítványod, nem jelenti azt, hogy vezethetsz egy Formula–1-es autót” – adott hangot véleményének Cruyff."
  • bakkerman
    Na még egy jó hír:
    -Győztek az argentínok,így kijutottak a VB-re,azaz októberre megkapta a kimenőjét Leo a válogatottól. Egyébként a meccs 5-2 lett Paraguay otthonában,Messi 2 góllal járult hozzá a győzelemhez(mindkettő büntetőből).
  • bakkerman
    Puyi ismét edzésben,2 héten belül elkezdheti a teljes értékű edzésmunkát,és október elején már pályán lehet Sajnálatos,hogy utóbbi szezonokban mindig lesérült hosszabb távra,nem lesz már fiatalabb,de HATALMAS KÜZDŐ,és amikor visszatért mindig adott pluszt a csapatnak,sőt ha nem játszik,edzéseken már akkor is egy plusz löket az egész keretnek a jelenléte! :) Ő a Barcelona!
  • Sippie
    az ő gyerekének nyilván más az igénye. Az Eiffel torony tetején kell megennie a prémiumtápot :D
  • tobias88
    Hát, sztem nálunk is kapott volna egy 8 misit évente, abból már kijön a prémium gyerek étel
  • Sippie
    kupával nem lehet etetni a gyerekét :D
  • kaposi1
    Amiről Thiago Silva lemondott a pénz miatt.
  • CnSportsnews
    Azért érdemes azon elgondolkodni, amit Rosell mondott... Nyilván Madridban meg lehet tenni (?) de ha a Barca tenné, őrültnek néznék...

Legalábbis úgy nyilatkozott, hogy sosem fizetett volna Bale-ért 100 milliót...

Azért van különbség a két klub játékospolitikája között:)

Rosell elmondta, hogy a Barca sosem fizetett volna 100 millió eurót Bale-ért
  • Jakuza1
    Ez jo lenne. Hosszu az ideny es minden nap piheno a vegen sulyosan fog nyomni a latban.
  • bakkerman
    Leo Messi októberre kimenőt kaphat Alejandro Sabella szövetségi kapitánytól, amennyiben az argentin nemzeti csapat kedden kijut a brazíliai világbajnokságra. Ehhez vagy egy győzelemre van szüksége Messiéknek, vagy arra, hogy a riválisok mérkőzései számukra megfelelően alakuljanak. Októberben a Barcelona a Milan ellen is pályára lép, így jól jönne a dél-amerikai klasszisnak a pihenő.
  • Jakuza1
    Szerintem biztos van errol pontos adat is, kizartnak tartom, hogy ne vezessenek errol nyilvantartast, a boltban. Hszien adozni kell rola es a blokokon is szerepel, hogy milyen arut vettek, milyen nevet rendeltek ra stb.
    A hamisitvanyokat ne szamoljuk bele, mert az nem a labdarugoklubhoz csapodik.
  • bakkerman
    Szeptember 8.-án,azaz tegnap volt 10 éve,hogy leigazolta a Barcelona a későbbi Aranylabdás Ronaldinhot,erre az alkalomra készült egy 25 perces kis filmecske :) Megszólal benne Leo,Carles,Rosell,Sylvinho,Deco is. Angolul megy,nézzétek meg!
  • CnSportsnews
    Kedves fórumozók!

Nemrégiben indult sportoldalunkhoz keresünk lelkes amatőr cikkírókat, fordítókat, vagy olyanokat, akik szívesen vezetnének rovatot - egyelőre amatőr szinten, tehát nem pénzért, mindösszesen kedvtelésből és hobbiból.

Olyan fiúkat, lányokat keresünk, akik heti pár órát rá tudnak szánni, komolyan szeretnének részt venni egy sportoldal működtetésében és szenvedéllyel állnak a sporthoz.

Amennyiben érdekel a lehetőség kérlek küldj egy emailt az [email protected] címre.
  • [HUN]FaTaL
    Arról nem beszélve, hogy sokan úgy számolnak, hogy megnézik az összes eladott mezt. :D

Nincs statisztika, de gyanítom, hogy a legtöbben, akik mondjuk Bale mezt vesznek, azok egyébként is vettek volna, csak mondjuk nem Bale mezt (nyílvánvalóan), hanem CR-t, vagy akárki másét.
  • Jakuza1
    #28118 -ra ment sry.
  • Jakuza1
    Persze mert az idiotakat etetik ezzel a bullshittel.
    Eleve egy evben a mezbol befolyt nyereseg 40 millio korul van a Realnal es ebben az osszes mez benne foglaltatik, ami olyan 1.4 millio darab a nevvel/nev nelkul/valamint mas meretu mezeket is szamolva. Ebbol egy jatekos csak egy toredek.

Mar ott kezdodik a csusztatas, hogy a bevetelt szoktak emlegetni, mikor az nem a nyereseg, ami a klubnal marad.

Sokan ugy gondolkoznak, hogy eladnak egy mezt 60-80 euroert az mind klubnal marad. Hat nem. A mezeken a klubnal kb 12-15 euro haszon marad.
    Innentol kezdve lehet szamolni, hogy egy jatekos mezeladasan mennyi haszon marad.
    100 millio euro megterulese csak 8-9 ev, ha a mezbol eladnak legalabb 100.000 darabot. Sokan meg azt vizionaljak, hogy par het, amin nagyokat szoktam kacagni, foleg ha tisztan feketen es feheren megtalalhato a nyereseg oldalon ez a szam eves szinten lebontva a mezeknel. 2009/10-es idenyben ez a szam a Realnal 38.5m euro volt. (Ugyebar ez volt CR elso eve, ahol allitolag a sok kretenebb RM szurkolo szerint mar az elso napon bejott az ara a mezekbol :P)

A http://swissramble.blogspot.hu jo kiindulohely a klubok gazdasagi adatainak megtekintesere.
  • Unreal1942
    Na ez szuper. Köszi!
  • bakkerman
    na ez pöpec,gracias!
  • kaposi1
    Köszi akkor én már ki is cseréltem.
  • Matte
    Ímhol a FullHD verzió
  • kaposi1
    Használd egészséggel.
    Amúgy a youtube videóból fényképeztem ki.
  • bakkerman
    jó úgyis,fasza kép,berakom énis háttérnek
  • kaposi1
    Eredeti képarány megtartásával 1440x771-be tudom küldeni.
    Az enyém nagyobb.
  • bakkerman
    a képet betudnád linkelni 1440x900-ba? :))
  • kaposi1
    Asztal!
  • tobias88
    jajah, csak sima tejben tudja fürdetni, nem pedig juhtejben
  • bakkerman
    jaja,Messi se tudja etetni a kicsi Thiagot :(
  • [HUN]FaTaL
    Szegény szerencsétlen. A Barcánál kapott pénzből még etetni sem lehet a családot. Mindjárt megsajnálom.
  • bakkerman
    Őszinte,de nem tudom elhinni,hogy még mindig nem keresett annyi pénzt,amennyivel megtudja alapozni az időskorát,plusz még a gyerekeinek félretenni az első házukra,egyetemre,satöbbi...Azért nem egy 20-21 éves fiatal,jópár éve klasszisnak számít,csúcsgázsival,dönthetett volna szakmai szempontok alapján,a védelem alapembere a Barcaban,a válogatott csapatkapitánya,szerintem többre nem vágyhat egy játékos. Most ezt klub szimpátiától függetlenül mondom! :D
  • Monoton
    Legalább őszinte
  • bakkerman
    Thiago Silva: "Miért kellene kevesebbet keresnem azért, hogy a Barcelonában játszhassak? Nehéz volt kétszer is nemet mondanom nekik, mert kiskoromtól kezdve követem őket és szerettem volna ott játszani. Az élet azonban tele van nehéz döntésekkel ami néha az álmok ellen dolgoznak. Sokan azt mondják, hogy csak a pénz motivál de elfelejtik hogy van egy családom amit etetnem kell."

Na ilyen játékos ne is vegye fel soha a Barca mezt,aki ilyet nyilatkozik. Már a Milanban annyit keresett ez a köcsög,hogy még az unokája is aranyvillával ehetné a kaviárt egy tengerparti villában,most meg a PSG-ben még többet keres...milyen családról beszél ez...
  • tobias88
    Meg amúgy is ha tényleg 1.5 milliót eladnak 1 évben, abból hogy lenne 400k Bale mez? Van ám Ronaldo, Ramos, Casillas, stb... is a világon
  • tobias88
    hogyne, 4 millió, nem? ...
    1 helyen ténylegesen rosszul írják a 400 ezret, mindenhol máshol 40ezret írnak a szezonra. Ahol meg a 400ezret írták, ott meg megemlítik, hogy a mezbevétel nem fog nőni, hiszen Higuain meg Özil mez nem lesz

Szóval ez mindenképp egy bukott ügy, lehet szépíteni ahogy akarják
  • [HUN]FaTaL
    Atletico goalkeeper Thibaut Courtois (21) is open to join Barcelona next year and is therefore rejecting Chelsea's renewal attempts. [marca]

Kár, hogy marca, így kb. nulla az esélye, de én örülnék neki. :)
  • SLICK
    400000 az a 40000. Úgy már 16 milla. Bár én sem hiszem azt, hogy meg fog térülni az ára... Koránt sincs olyan reklám értéke meg eleve olyan értéke mint C. Ronaldonak vagy Messinek... még ebben az évben kiderül mekkora haszontalan igazolás volt, vagy legalább is bízom benne. Nem kívánok rosszat a csapatomnak, de szerintem szar irányba mentek el a dolgok megint és szeretném ha mihamarabb véget is érne.