Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Valoszinuleg szankcionalna az UEFA ezt a fajta magatartast, es kizarna az ilyen huzassal elorukkolo csapatot.
Bar mivel a szabalykonyvben ilyen nincs konnyen lehet, hogy sportbirosagon az UEFA kizarasat megfellebezne a Bayern, bar ugy gondolom, hogy nem menne vele semmire, mivel az a sportdonto birosag eleg szoros kapcsolatot apol az UEFA-val/FIFA-val. Neem veletlen, hogy csak ott lehet fellebbezni ilyen esetekben.
A kerdes jo volt es erdekes amugy, mert ritkan fordulhatna elo ilyesmi.
Bocs, hogy zavartam. :/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gondolkozz már.
Mekkora szégyen lenne az a a Bayernak, focinak. Tönkre tenné a klubot.
Persze a BL, az BL és rengetegen nézik, fõleg egy elõdöntõt. Kétlem, hogy a szponzor és persze az UEFA örülne egy ilyen húzásnak.
Arról nem beszélve, hogy ki tudja milyen szankciókkal járna az UEFA részérõl (kizárás a BL-bõl x évre, pénzbüntetés stb.)
http://goo.gl/gd6Zi5
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem reménykedtem a visszavágóra mert minek😄
a jobbtól ne szégyen kikapni soha
ott akkor az történt
visszavágó 1-1 lett
most is ezt érzem
1-1 lesz ez😄
meg is teszem a továbbjutást egy tízessel <#zavart1>#zavart1>
ezt a juvésok csinálták
én csak realista vagyok😄
most ez nem az a barca ami tudna otthon egy ilyen párharcot megfordítani
talán a 2009es vagy 2011es
bár ez ellen a bayern ellen az is megszenvedne
amúgy mi bajuk van Iniestával, hogy fütyülik folyton?
PS3 Slim 250 PC
Szerintetek ki lesz az a 4-5? Mert nagyon kevés esélyt adok rá hogy 4-5 értelmes játékos érkezik...
Kapus+ Belsõ védõ+ Neymar, sztem legfeljebb ennyi...
Pedig egy Cavani+Thiago Silva még jöhetne...
Csakhát ennyi pénz nincs az tuti.
PS3 Slim 250 PC
de mostmár nincs gond lényeg a 3 pont.
Azért egy BL elõdöntõ nem rossz ismételten és lesz egy bajnoki cím. Nem rosszabb ez a szezon, mint a 2008-as
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC