33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    szar ez a Galata :D
  • tobias88
    Attól még lefocizzák őket és attól még csapatépítésben sehol sincsenek attól függetlenül, hogy 1 hosszú indításból találtak egy gólt
  • tobias88
    tata, csak még a megszokás
  • Sippie
    Na tessék és még el is kiabáltad, egyből vezetnek :P
  • Sippie
    Tito Martino? :D
  • tobias88
    Öröm nézni ahogy ez a kifejezetten nem erős Galata is lefocizza a Madridot. Ancelotti igen csak rosszul halad a csapatépítésben

(azért nem teljes az örömöm, mert Tito sem halad sokkal jobban)
  • [HUN]FaTaL
    Végre, az aposztrófot nem szereti.
  • [HUN]FaTaL
    Semmi speciális karakter nem lehet benne? Viccfórum... Akkor is beszúrom :D

Abidal: "Twisted quote about not getting paid? Barcelonas statement was correct, I dont have a problem with anyone at the club." [catr]
  • bakkerman
    vannak szabályok,illene követni a trollfocit a BDSRSTNT,már bocsánat hogy ezt ebben a topikban hangoztatom :DD
  • [HUN]FaTaL
    :DD

A mennyi az persze mennyei akart lenni :D
  • Jakuza1
    Marmint trollfocit, ahol a csapat idiota modra 100 millioert igazol az MB1-bol egy Koplarovics Balet ? :PPP
  • [HUN]FaTaL
    Mennyi bajnokság. :)

Nézz trollfocit :D Tisztában vagyok a rendes nevével.
  • Jakuza1
    Nemzeti Bajnoksag=NB1
    Nincs olyan, hogy MB1.
  • [HUN]FaTaL
    A fiókcsapatok meccsin több a néző, mint nálunk az MB1-ben :D
  • Jakuza1
    Ez a B csapat siman bajnok lenne az NBI-ben.
    Az egesz irama es technikai szintje magasan folotte van a mi felnott labdarugasunknak. Pedig tobbsege ezeknek a jatekosoknak meg a 20 eves kort is alig erik el.
    Lenne hova fejlodnunk. Amugy kulon orom, hogy verjuk kozben a kiralyi gyikokat.
  • [HUN]FaTaL
    Válogatott meccsek utáni bajnokin mindig szarok vagyunk.
  • bakkerman
    Katalóniában mindig is a prioritás a legnagyobb rivális felülmúlása volt,azaz meg kell nyernünk a Real előtt a bajnokságot! :) Persze nagyon nagy dolog a BL győzelem,a sportág csúcsa,(a VB cím mellett),de reálisan nézve nekünk idén van a legkisebb esélyünk a legvégső sikerre az elmúlt éveket tekintve,jussunk el a 4 közé,hogy a rekordot tovább vigyük,de az is baromi nehéz lesz. Sok a rettentő jó csapat most európában,ami persze nem jelenti azt,hogy tavasszal is csúcsformában lesznek. NAGYON REMÉLEM,hogy rámcáfol a csapat,de mondom,ha a bajnokságot megnyerjük a Real előtt,én már boldog leszek :)
  • tobias88
    Fifa vírus, ennyi. Mindig is szenvedtünk a válogatott forduló után, csak általában a győzelem is elmaradt
  • Sippie
    izé... fordítva :D szóval a BL-ért mindent :D
  • Sippie
    Bármikor beáldoznám a BL győzelmet a bajnoki címért :)
  • bakkerman
    Bajnoki cím,én ennyit kérek erre a szezonra. A BL-ben meg jussunk tovább a csoportból,majd lesz ahogy lesz.
  • Sippie
    Érdekes, hogy a két gigász szenvedős meccseket játszik. Most vagy a többi csapat nőtt fel a feladathoz, vagy mi vagyunk még mindig szarok. Ha az utóbbi, akkor a BL-ben nem sok babér terem ebben a szezonban sem. Múltkori meccsen is 3-0-ról, 3-2 lett, és ott se sokon múlott hogy ne bukjunk pontot. Ráadásul most is volt egy gól amit nem adott meg a bíró a Sevillának, én nem igazán láttam hogy miért, viszont az első góljukat meg talán szabálytalanság előzte meg. Védőt meg tényleg nem kell igazolni, hiszen látszik hogy beton a védelmünk...
  • bakkerman
    utolsó pillanatban lett meg a meccs,hihetetlen
  • [HUN]FaTaL
    2 :D
  • Jakuza1
    Nevetseges jatekvezetes mar megint, meg szerencse hogy makunk volt a vegen, mert a biro ismet szepen felhozta a Sevillat.
  • [HUN]FaTaL
    És pont Sanchez :D
  • tobias88
    GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
  • [HUN]FaTaL
    LOOOOOOOOOOOOOOOL :DDDDDDD
  • [HUN]FaTaL
    Elmaradt mondjuk vagy 3 piros de nem ezen múlt. Egyszerűen vicc.
  • tobias88
    Megérdemlik sajnos. Szégyen ami itt volt ma pár embernél. Néhányan kitették a lelküket, de mások meg kb semmit se csináltak, pl Messi vagy Pique
  • [HUN]FaTaL
    Annyira tudtam, hogy beszopjuk, ez már papírforma.
  • ToM1113
    Megint milyen gólt kaptunk.
    pique nulla, de a többi védő se tudom merre volt...
  • [HUN]FaTaL
    Azért volt pár mentése, de Mascherano tanárian játszik ma.

Viszont a csapat leggyengébbje egyértelműen Tello, le is cserélik.
  • tobias88
    ÉLETKÉP: Pique eladja a középpályán, majd a beindítást Mascherano 6 méterről csúszva semlegesíti...
  • tobias88
    Még szerencse hogy van egy világklasszis középhátvédünk, aki 2 ember munkáját végzi, mert Pique megint borzalmas
  • [HUN]FaTaL
    Azt a lest, hogy a lehetett továbbengedni, még most sem értem.
  • Jakuza1
    Ja, a Neymar oldalan futo 3. tamadasnal huzodott meg.
    Lattam, ahogy a comb hatso reszehez kap a sprint utan.
  • Jakuza1
    A jatekvezetes szinvonala megint a megye 2-t idezi.
  • [HUN]FaTaL
    Jól láttad sajnos.
  • Jakuza1
    Ugy lattam mintha Alba meghuzodott volna.