33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#28205 szar ez a Galata :D -
#28204 Attól még lefocizzák őket és attól még csapatépítésben sehol sincsenek attól függetlenül, hogy 1 hosszú indításból találtak egy gólt -
#28203 tata, csak még a megszokás -
#28202 Na tessék és még el is kiabáltad, egyből vezetnek :P -
#28201 Tito Martino? :D -
#28200 Öröm nézni ahogy ez a kifejezetten nem erős Galata is lefocizza a Madridot. Ancelotti igen csak rosszul halad a csapatépítésben
(azért nem teljes az örömöm, mert Tito sem halad sokkal jobban) -
#28199 Végre, az aposztrófot nem szereti. -
#28198 Semmi speciális karakter nem lehet benne? Viccfórum... Akkor is beszúrom :D
Abidal: "Twisted quote about not getting paid? Barcelonas statement was correct, I dont have a problem with anyone at the club." [catr] -
#28191 vannak szabályok,illene követni a trollfocit a BDSRSTNT,már bocsánat hogy ezt ebben a topikban hangoztatom :DD -
#28190 :DD
A mennyi az persze mennyei akart lenni :D -
#28189 Marmint trollfocit, ahol a csapat idiota modra 100 millioert igazol az MB1-bol egy Koplarovics Balet ? :PPP -
#28188 Mennyi bajnokság. :)
Nézz trollfocit :D Tisztában vagyok a rendes nevével. -
#28187 Nemzeti Bajnoksag=NB1
Nincs olyan, hogy MB1. -
#28186 A fiókcsapatok meccsin több a néző, mint nálunk az MB1-ben :D -
#28185 Ez a B csapat siman bajnok lenne az NBI-ben.
Az egesz irama es technikai szintje magasan folotte van a mi felnott labdarugasunknak. Pedig tobbsege ezeknek a jatekosoknak meg a 20 eves kort is alig erik el.
Lenne hova fejlodnunk. Amugy kulon orom, hogy verjuk kozben a kiralyi gyikokat. -
#28184 Válogatott meccsek utáni bajnokin mindig szarok vagyunk. -
#28183 Katalóniában mindig is a prioritás a legnagyobb rivális felülmúlása volt,azaz meg kell nyernünk a Real előtt a bajnokságot! :) Persze nagyon nagy dolog a BL győzelem,a sportág csúcsa,(a VB cím mellett),de reálisan nézve nekünk idén van a legkisebb esélyünk a legvégső sikerre az elmúlt éveket tekintve,jussunk el a 4 közé,hogy a rekordot tovább vigyük,de az is baromi nehéz lesz. Sok a rettentő jó csapat most európában,ami persze nem jelenti azt,hogy tavasszal is csúcsformában lesznek. NAGYON REMÉLEM,hogy rámcáfol a csapat,de mondom,ha a bajnokságot megnyerjük a Real előtt,én már boldog leszek :) -
#28182 Fifa vírus, ennyi. Mindig is szenvedtünk a válogatott forduló után, csak általában a győzelem is elmaradt -
#28181 izé... fordítva :D szóval a BL-ért mindent :D -
#28180 Bármikor beáldoznám a BL győzelmet a bajnoki címért :) -
#28179 Bajnoki cím,én ennyit kérek erre a szezonra. A BL-ben meg jussunk tovább a csoportból,majd lesz ahogy lesz. -
#28178 Érdekes, hogy a két gigász szenvedős meccseket játszik. Most vagy a többi csapat nőtt fel a feladathoz, vagy mi vagyunk még mindig szarok. Ha az utóbbi, akkor a BL-ben nem sok babér terem ebben a szezonban sem. Múltkori meccsen is 3-0-ról, 3-2 lett, és ott se sokon múlott hogy ne bukjunk pontot. Ráadásul most is volt egy gól amit nem adott meg a bíró a Sevillának, én nem igazán láttam hogy miért, viszont az első góljukat meg talán szabálytalanság előzte meg. Védőt meg tényleg nem kell igazolni, hiszen látszik hogy beton a védelmünk... -
#28177 utolsó pillanatban lett meg a meccs,hihetetlen -
#28176 2 :D -
#28175 Nevetseges jatekvezetes mar megint, meg szerencse hogy makunk volt a vegen, mert a biro ismet szepen felhozta a Sevillat. -
#28174 És pont Sanchez :D -
#28173 GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL -
#28172 LOOOOOOOOOOOOOOOL :DDDDDDD -
#28171 Elmaradt mondjuk vagy 3 piros de nem ezen múlt. Egyszerűen vicc. -
#28170 Megérdemlik sajnos. Szégyen ami itt volt ma pár embernél. Néhányan kitették a lelküket, de mások meg kb semmit se csináltak, pl Messi vagy Pique -
#28169 Annyira tudtam, hogy beszopjuk, ez már papírforma. -
ToM1113 #28168 Megint milyen gólt kaptunk.
pique nulla, de a többi védő se tudom merre volt...
-
#28167 Azért volt pár mentése, de Mascherano tanárian játszik ma.
Viszont a csapat leggyengébbje egyértelműen Tello, le is cserélik. -
#28166 ÉLETKÉP: Pique eladja a középpályán, majd a beindítást Mascherano 6 méterről csúszva semlegesíti... -
#28165 Még szerencse hogy van egy világklasszis középhátvédünk, aki 2 ember munkáját végzi, mert Pique megint borzalmas -
#28164 Azt a lest, hogy a lehetett továbbengedni, még most sem értem. -
#28163 Ja, a Neymar oldalan futo 3. tamadasnal huzodott meg.
Lattam, ahogy a comb hatso reszehez kap a sprint utan. -
#28162 A jatekvezetes szinvonala megint a megye 2-t idezi. -
#28161 Jól láttad sajnos. -
#28160 Ugy lattam mintha Alba meghuzodott volna.