33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Kommentátor szerint megvettük Diego Alvest :D
  • [HUN]FaTaL
    Mert rotálni kell. Kit tennél a helyére? JDS-t? :D
  • Jakuza1
    Song mi a tokomert jatszik a ket falabaval ?
  • [HUN]FaTaL
    Végre Montoya :)
  • ToM1113
    Valdes Montoya Pique Mascerano Adriano Song Xavi Fabregas Pedro Messi Neymar

Tetszik hogy Tata rotálja a csapatot. Remélem kiscsapatok ellen megmeri lépni majd néha hogy Neymart vagy Messit pihenteti. Nem mintha nem szeretném nézni a játékukat, de egyrészt nem árt pihenni néha, másrészt érezzék csak hogy ők sem érinthetetlenek.
  • [HUN]FaTaL
    Na de az nem is aznap volt. :DDD
  • bakkerman
    a youth league meccsünket :D én meg csak simán berugtam,én jobb helyzetben vagyok,a stúdiós faszi meg józanul is hülye volt akkor :DD
  • [HUN]FaTaL
    Na azt én már nem is hallottam.

És ő vajon melyik meccset nézte? :D
  • Jakuza1
    A hallucinacio onnan ered, hogy a merkozes vegen a kreten digisportos mondta a studioban a vegeredmenyt 4:1-nek.
  • pinnacle
    Ugyebár róla köztudott, hogy már az akadémián is voltak problémái az elvárásokkal. Valószinűleg nagyon szarul bírja azt a terhet, amit egy ekkora klub rak rá - akarva, akaratlanul.
    Most, hogy tudja hogy lelép, ez a teher nincs rajta. Ezért ilyen a játéka.
  • bakkerman
    ugye? Én is így látom...furcsa
  • Christian88
    Komolyan mondom, szerintem Valdes sokkal jobban véd, mióta bejelentette, hogy lelép.
  • tobias88
    Én is 4-1re emlékeztem, pedig nem ittam. Annyira sok ajax lövés volt, hogy 1 gólt adományoztam nekik
  • [HUN]FaTaL
    Vagy csak már megszoktad, hogy mindenkitől kapunk gólt :DD

Igaz, most sem a védelmen múlt, hogy mégsem kaptunk.
  • bakkerman
    akkor sok volt este az ital úgy érzem...behalucináltam azt a gólt :DDDDDDDDD
  • [HUN]FaTaL
    Pedro mi a szarért passzolta le az ellenfélnek? Oké, hogy nem védő, de akkor meg bassza előre a rákba.
  • Jakuza1
    Na de itt az a kerdes inkabb, hogy mi a sz@rt csinaltak a vedok a tizenegyes elott mar megint ?
    Lepasszolja az ellenvelnek es pilickaznak a tizenhatoson belul, mikor mar ezerszer megtanulhattak volna a sajat borukon tapasztalva, hogy ilyenkor el kell a fenebe rugni a labdat.
  • tobias88
    Erről beszéltem a Madrid meccs kapcsán is:

"A négy nullás győzelem mögött nincs talán olyan nagyszerű játék, mint amire a különbségből következtetni lehetne, de azért biztos győzelem volt." - Tata Martino

4-0 ide vagy oda, ugyan az volt mint a Madridi meccsen. Csak azért nem lőtt több gólt az ellenfél, mert Valdes jól védett és szerencsések voltunk.
  • [HUN]FaTaL
    Jó lesz az laza 4-0-nak is, Valdes kivédte ám a büntetőt :))
  • bakkerman
    UEFA Youth League
    FC Barcelona - Ajax 4-1 El Haddadi(2),Quintilla,Ebwelle
  • bakkerman
    na csak nem kellett izgulnom az eredmény miatt,első BL meccs Martinoval,laza 4-1,otthon :)) Leo hozza a szintet :) VV pedig amióta kiderült,hogy távozik nyáron,bombaformában véd,igazi vezére eddig a csapatnak ősszel,mintha felszabadultabban játszana amúgy,de ugyanakkor nagyon koncentráltan és jól véd. Remélem így folytatja,és 1-2 trófeával távozik tőlünk,már ha tényleg elmegy
  • tobias88
    Kész ez a kommentátor: "Mascherano kiváló védekező középpályás, de középső védő posztra más tipusú játékos kell"

Kb világklasszis védő, idióta...
  • [HUN]FaTaL
    Valdes
  • [HUN]FaTaL
    Pedro te balfasz.

Mascherano te balfasz.
  • [HUN]FaTaL
    Na, Messi javít :D Mesterhármas megint.
  • [HUN]FaTaL
    Sanchez :D
  • ToM1113
    Messi is önző...
  • ToM1113
    +1
  • [HUN]FaTaL
    Semennyire nem pörgünk. Altatós szar, mint a bajnokságban a kiscsapatok ellen.

Aztán majd a 90. percben kapunk egyet...
  • ToM1113
    Na most legalább lövöldözünk...
    Azért valljuk be hogy ennél erősebb Ajaxot szokott 3-4 góllal verni pl a madrid. Nekünk is illene.
  • [HUN]FaTaL
    Messi
  • [HUN]FaTaL
    Azért szerintem a Betis gyengébb, mint az Ajax.
  • tobias88
    Hát, én nem tartom sokra ezt az Ajaxot, kb ilyen jelenlegi Bilbao vagy Betis szint. Még a Sevilla is erősebb sokkal (attól még erősek, hogy pech-esek idén eddig)
  • [HUN]FaTaL
    Na, daráljuk be az Ajaxot :)
  • bakkerman
    VAMOS! Remélem ma megmutatja a brigád,hogy egy erősebb nemzetközi ellenféllel szemben mit tudnak! Győzünk 3-1-re,nekem ez a tippem
  • ToM1113
    Kezdő:
    Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Sergio, Cesc, Iniesta, Alexis, Messi és Neymar,
  • ToM1113
    ahogy tavaly se amiatt volt...
    Továbbra is az az állás pontom hogy ilyen biszem baszom csapatok ellen elég ez a tili toli vacak, de még ezeknél is meleg a pite néha (lásd utolsó 2 meccsünk)...
  • [HUN]FaTaL
    Semmivel nem jobb a mi védelmünk sem.

Ha idén megnyerjük a bajnokságot az szerintem nem a Classicok miatt lesz.
  • tobias88
    A 3. gól után szétestek, ennyi. Ettől még megmarad az, hogy az első fél órában volt 3 ziccere a Galatának amivel eldönthették volna a meccset, ahogy szombaton a Villareal is. Mindkét esetben szerencséje volt a Madridnak. Az hogy utána felpörögtek az már más kérdés
  • nagy hős
    Igy az 5. Gol utan carlo remelem elgondolkozik magan hogy mennyire nem megy neki:D