33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Nyiri
    Hiányzik belőle az mint az El Capitán-ból. Róla mondta egyszer Pique: He's someone who, even if you're wining 3-0 and there's a few seconds left in the game will shout at the top of his voice at you if he thinks your concentration is going.

Ez hiányzik most a csapatból. Ha összejön a vezetés akkor tuti leül a játék.
  • ToM1113
    Nem eladni kéne, csak vissza venni ebből a Messi az isten és ő sose hibázik meg nem szabad megszólni mert ő a király stb stb.
    Ő is emberből van, fokozatosan de kezd nőni a mellény, aztán nem fut annyit mint kéne, elvárja hogy mindent rá játszanak, mostanában a régi hiper szuper passzai se jönnek be előre fele, több labdát ad el mint akárki más.
    Emellett lövi a gólokat, de hát na, sztem kezd az lenni vele mint anno Ronaldinhoval. Beszélni kéne a fejével, hogy oké hogy sztár vagy, de ha az is akarsz maradni akkor "hajtsá bazdmeg".
  • Nyiri
    Persze erős volt hogy el kéne adni, de legalább motiválni kellene valahogy.
  • tobias88
    Messi tényleg évről évre egyre rosszabb:
    2004–05 Meccs: 9 Gól: 1 Gólpassz: 0
    2005–06 Meccs: 25 Gól: 8 Gólpassz: 4
    2006–07 Meccs: 36 Gól: 17 Gólpassz: 3
    2007–08 Meccs: 40 Gól: 16 Gólpassz: 13
    2008–09 Meccs: 51 Gól: 38 Gólpassz: 18
    2009–10 Meccs: 53 Gól: 47 Gólpassz: 11
    2010–11 Meccs: 55 Gól: 53 Gólpassz: 24
    2011–12 Meccs: 52 Gól: 73 Gólpassz: 25
  • Effe88
    :D:D
    mekkora kutyaütő az a bél:D
    csóri madrid megvette vagy 90 millióért:D
    9 ha ér:D
    ekkora lámákat
  • Sippie
    köszi
  • homeless
    http://www.whoscored.com/Matches/738558/Live/Spain-La-Liga-2013-2014-Barcelona-Real-Madrid
  • Sippie
    nem tudja valaki, hogy a tegnapi meccs részletes statisztikáit hol lehet megnézni? passzok száma, pontossága, ilyesmi emberekre lebontva?
  • bakkerman
    mi megy itt? :DDDDDDDD
  • Sippie
    gondolj bele... 250 misiből akár 2 Balet is vehetnénk

• [HUN]FaTaL
    Ti totál hülyék vagytok. 5 év alatt szarul játszik 1-2 meccsen, amúgy meg fossa a gólokat és máris eladnátok?

Adjuk el Xavit, Iniestat is. Hozzuk fel a B keretet A csapatnak, nem?
  • Nyiri
    Viccelődünk, de tegnap tényleg elgondolkodtam, hogy tényleg el kéne e adni vagy nem? Ugyanis nincs motivációja. Nagyon rá van építve a csapat, emiatt ha neki nem megy akkor senkinek. Most pedig nagyon unja a játékot. Imádom Messi-t, de a karrierje szempontjából is összeszedhetné magát. :( Sokat köszönhetünk neki, de azzal ha látványosan szarik a játékra még a múltból nem élünk meg.
  • Effe88
    lófaszt:D
    és ki helyett?:D:D
    bele se illene a játékba
    baszik védekezni a kis genya:D:D
    remélem sose lesz a Bayern játékosa:)
  • Sippie
    cöcöcöcö, simán beférne a bayernbe
    :D
  • Effe88
    jó nagy barom lesz az aki azt kifizeti:D:D
    mondjuk cityből vagy a psgből kinézném

A Bayernnek természetesen nincs szüksége rá, meg nem i fizetne ennyit érte...Martinezért is bőven elég volt a 40 milla
  • Sippie
    ja, sztem is el kéne adni a 250 misiért :D
  • Effe88
    évről évre már csak "szarabb" lesz
    innen már csak lefele vezet az út neki:)
  • Sippie
    hát ha a BL döntőre, ahol 3-at vág, akkor egyefene :D :D
  • bakkerman
    tartalékolta magát...csak nem tudjuk mire,meg ki ellen? :DDD
  • Sippie
    és pont egy Real ellen nem tudja felszívni magát... még jó hogy a többiek alkottak most :D Xavi is a végén hogyan sarkalta tovább a labdát magának
  • bakkerman
    ja,vannak ilyen megmozdulásai is,de döntő többségben végigsétálja az ellenfél támadásait :D
  • Sippie
    őő, nem én csináltam a gifet :D
  • Sippie
    Messi nagyon fura volt tegnap. Szóval vannak néha olyan labdaszerzései, amiket a világ legjobb védője is megirigyelne. Láttunk már tőle nem egyszer olyan gólt, hogy letámadta az ellenfelet, egyszerűen tudta merre fog mozdulni, és pikpak elvette tőle a labdát.
    Tegnap viszont nagyon szar volt :D
  • bakkerman
    csúnya volt,de azért CR legalább visszafutott védekezni a saját tizenhatosukig,Leo-t ez a veszély nem fenyegetné,hogy valaki bebőrözze :DDDDDDDD ő komótosan slattyog a félpálya körül amikor az ellenfél már Pique-t forgatja be :DDD
  • bodajoci
    Alexis emelését is pls :)
  • Nyiri
    Igen, gratula a csapatnak. De azt azért nem kéne elfelejteni, hogy Benzema brutális kapufájával simán lehetett volna X. 2x hagytuk szabadon CR-t, ebből egyszer gólpaszt adott. Nagyon szar most a Real, ezért meglepő számomra hogy ennyire "szoros" volt.
  • Sippie
  • Sippie
    Hát igen aki bírózik az valóban vicces. Persze vannak olyanok akik erre fogják a meccs alakulását, pedig 1-1 maradt el mindkét oldalon :))
  • tobias88
    Bírózni ilyen kiegyenlített biró után elég vicces, pedig én szoktam. Kb 1 db féljogos 11es volt Ronaldoé, de amit leművelt a Juventus ellen, én se adtam volna meg + Elche + Malaga ellen kaptak egy kamut, biztosra akart menni. A mi kezezésünk nem volt szándékos így nem szabálytalan, Puhl úr is megmondta volna hogy nem az, csak nem volt meghívva.
  • bakkerman

• homeless
    Szerintem egyáltalán nem játszottunk rosszul, a Real meg a 2. félidőben igenis erős ellenfél volt. Külön öröm, hogy gyakorlatilag Messi "nélkül" nyertünk egy Real Madrid ellen. Alexis gólja meg...
  • Sippie
    alázni kellett volna, nem megverni :P :D
  • bakkerman
    Megvannak a hibáink,de ezt a mai 3 pontot nem kell megmagyarázni,és ostorozni a csapatot,megvertük a Realt,ennyi a lényeg!!
  • Sippie
    Ja és persze jogos tizi elvéve, má megin ez a köcsög bíró nem fúj be nekünk semmiccse!!!444négy
  • Sippie
    ennek a Messi szélső pozíciónak egyedül Messi nem örült. Látszott rajta, hogy nincs kedve ott játszani, nem tudom Alexisnek ő adta-e a gólpasszt, de körülbelül az összes keresztlabdája ellenfélhez ment. Az reál gólja is abból indult hogy eladta a labdát. Amit meg az első félidőben kihagyott... ma nagyon gyenge volt a játéka.
    Kár a bekapott gólért, meg úgy a második félidei játékért. Valdes is rugdosta előre a labdákat kézből, kb egy se maradt nálunk.
    Alexis viszont nagy zsugát tolt :D
  • bakkerman
    Szép volt,nagyon fontos győzelem,a legjobbkor!!
    Martino mester első Clasico-ját lehozta,gratula :)
    CATALUNYA!
  • tobias88
    Ez egy kalap lócitrom volt. Hiába nyertünk ez nagyon kevés. A védelmünk se volt valami jó, Mascherano nem tudom hol volt a gólnál. Ez a mai Madrid borzalmas volt, egy normális Barca 4-5 gól különbséggel verte volna de a mai Barca épp hogy nyert. Lassúak voltunk nulla bemozgással, egyedül Neymar próbálkozott néha, Messi is gyenge volt meg a komplett középpálya. Sokszor lehetett volna 6 a 4ben menni vagy hasonló emberfölényben, de meg se próbáltuk egyszer se
  • bakkerman
    Alves kötény CR-nek :DDD bravó
  • bakkerman
    DRÁGA ISTENEM ALEXIS MIT CSINÁLT !!!!!! Ez kell te chilei csibész !!!
  • ToM1113
    Biztos vagyok benne hogy a 2. félidőben megrohamoznak minket. Észnél kell lenni és én is remélem hogy nem ülünk le.