Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
jézusatyaúristen...
csak ne legyen belõle Robinho...
Ehhez mit szóltok?

Védõre meg kapusra honnan lesz pénz? (Ha ez igaz)

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Liverpool leigazolta Kolo Toure-t ingyen. Namár most ha mi nem akarunk védõt venni mert minek drágán akkor miért nem lehet ingyen megszerezni egy ilyen védõt tarcsiba? Ezerszer jobb mint Bartra
bakkerman
+1, én se értem hogy egy Bayernesnek miért kell ebbe beleszólnia

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Édes fiam, egyrészt téged én nem bántottalak nem tudom miért kell kötekedni, másrészt a Bayern topik nem itt van, szval ha csak offért jössz ide akkor el lehet menni. Köszöntem.

PS3 Slim 250 PC

DasIsFuck
a már régóta bajnok,szezon végi barcelona meccsét már ugyan mind1, hogy streamen nézed vagy tv-be nem?

de ha neked a stream nem jó akkor megnézheted felvételrõl is mert úgy meg adják.
szal nem tudom mire fel kell így sírni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

tobias88
szuper, akkor már csak Thiago kell hogy hosszabbítson
bakkerman
Adri 2017-ig hosszabbított!

Szerintem is. Még akkor is fájdalmas nézni a játékát, amikor megy neki. Sokan azt mondják, hogy harcos meg sokat melózik a mezõnyben, hát én inkább szenvedésnek nevezném. 5-bõl 1 labdát tud átvenni, szinte csak alibi passzai vannak, amik nem alibi passzok azokat rendre elbassza, egy lepkefingtól is elesik állandóan, stb... Még Pedrot is sokkal jobb játékosnak tartom, pedig neki is szar szezonja volt.

Jakuza1
Jobb lene ha nem maradna, mert gyenge mint a harmat.

[HUN]FaTaL
De tudom, mert én barom beleolvastam az indexen a topicba 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

szval nem tudod az állást se? érdekel? 😊

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Én nem lesz itthon úgyhogy egyébként is felvételrõl nézném 😄

igaz.... Mind1. Streamen is ki lehet bírni...

PS3 Slim 250 PC

Ez az Alexis jó hogy marad! Csak belejön elõbb utóbb. 😊

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Az NB1-et még mindig többen nézik, mint bármilyen külföldi bajnokságot, legalábbis én így tudom. Ebbõl kifolyólag gondolom azt a szar showt nyomják. A sport1-en meg a real meccset adájk élõben.

banok
A Barcelona meccsekhez lejjebb kell görgetni.
A sop:// kezdetû linkekhez le kell tölteni a Sopcast programot.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Háát rámegyek a banokra kidobja a linkeket és nem tudom megnyitni a streemeket mert felugrik az ablak és csak 2-3 linket dobb ki és az is csak a Reál mecsnek a streemet :S:S
banok
milyen ablak?

Igen képzeld szeretnénk páran megnézni a meccset, mindenféle streames baszakodás nélkül. Ne haragudj hogy értelmesebb programnak tartjuk élõben leadni egy spanyol bajnokit mint egy szar "show mûsort".

PS3 Slim 250 PC

Elmondja nekem valaki hogy ha rámegyek a banokra rá 3 ms-re felugrik az ablak???:@
DasIsFuck
júúúj micsoda szentségtörésXD

már másodszor nem adják élõbe, mert az a rohadt harmadik félidõ fontosabb...

PS3 Slim 250 PC

banok
20.00 Espanol-Barcelona
tv: Sport1 - felvételrõl 22.00-tõl
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

tobias88
Nem Barca szint és elöl vagy 5 játékos van jelenleg aki jobban tud azon a poszton játszani? Neymarral már 6
Cuenca-val mi a bajod?

DasIsFuck
tehát keirrson 1 milkát sem ér?:o

Akkor ez a kamper gyerek itt gyõrbe többet ér tõleXD

bakkerman
ha komolyan veszik Thiagot a szakmai stábban,akkor nyártól be kell építeni Xavi helyére,és el kell kezdeni hétrõl hétre az Ini-Thiago kettõst játszatni középen. És akkor még ott van Cesc is,mondjuk én személy szerint jobban kedvelem Thiagot,de Cesc is alapvetõ eleme lesz a jövõ Barcajának

tobias88
Remélem hogy nem lesz még egy +18 milliós bevétel mert Thiagoért még a Madrid is érdeklõdik sok angol topcsapat mellett. Thiago tudja hogy Barcában csak a 4. arra a 2 fontos posztra ami van és rövid idõn belül is 3. lesz, tudja hogy akkor kapott fõleg lehetõséget mikor Iniesta balszélsõt játszott ami mostantól kifejezetten nem fog elõfordulni miközben egy Chelseaben van Cityben az õ posztja hiányzik és stabil kezdõ lenne 3-4szer ekkora fizetéssel.

Ideje a vezetõségnek tenni valamit, az alap hogy a hátralévõ meccseken kezdõnek kell lennie, de szerzõdést is kell újítani vele több fizetésért.
tobias88
Amúgy az kérdés, hogy tavaly kapott e a Santos már 10 misit, mert akkor csak 40 milliót kell idén odaadni nekik. Számoljunk a rosszabb verzióval és nézzük meg hogy körülbelül mi várható nyáron.

- Neymarra kimegy idén 50 millió
- Bojan visszajön 13 millióért
- Kimegy Villa és Valdes kb 25 millióért nagyjából

Más eladása a hírek szerint nem várható a jelenlegi csapatból, viszont kölcsönben van: Cuenca, Affelay, Fontas

Ha megpróbálnánk megszabadulni a ballaszttól, akkor is valahogy így alakulna: Krkic 7m, Cuenca 4m, Affelay 6m, Fontas 3m. A 38 milliós minusz így is 18 lenne és még kell venni egy kapust. Ter stegen lesz valószínû 10-12 millióért, rosszabb esetben -30 millió idén.

Ez még bent van a határon, de Hummels vagy bárki más már nem fér bele, mert a jelenlegi vezetés nem költekezik túl sosem.

Abból mondjuk pozitív, hogy azóta zseniális igazolásaink vannak, Sanchez az egyetlen melléfogás de õ is itt lett valamiért balfék. Elõtte meg szégyen ami volt: Csigriakárki 25m, Keirrson 14m (most 1 milliót nem ér 24 évesen), Ibra 70m, Hleb 17m, Henrique 8m, Caceres 17m, G. Milito 20m, Gudjonsen 12m. 190 milliónyi kuka, remélem a Laporta féle vezetés nem jön vissza soha <#falbav>
bakkerman
kiváncsi leszek a bemutatása utáni nyilatkozatokra a vezetõség részérõl,ami a további igazolásokat illeti...mert az rendben van,hogy a támadósorunk brutálnak tûnik így a kis brazillal kiegészülve,de a védelem meg a kapusposzt is kulcsfontosságú

tobias88
bakkerman
Neymar twitter:

„Hétfõn aláírom a szerzõdésemet a Barcelonához.
Szeretném megköszönni a Santos szurkolóinak a kilenc
fantasztikus évet. Ez egy különös pillanat a számomra, a
búcsú miatt szomorú, ugyanakkor az új kihívás miatt
boldog is egyben. Szeretnék még egyszer kimenni a
pályára, és hallani, ahogy a szurkolók a nevemet
skandálják" – írta Neymar.

tavaly is még

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sippie
kezdés képpen az edzõi stábot kell lecserélni. Amíg az nincs, addig vásárolhatunk akármilyen szuper játékost.
Az a helyzet hogy van hova fejlõdnünk.
Ugyanis véleményem szerint jelenleg korántsem vagyunk a világ legjobb csapata ( már ha létezik ilyen).

De talán még a top 3 ban sem vagyunk.

Nézve a döntõt, elképesztõ hogy ez a két csapat hogy játsza a focit. Nem alibiznek, nem passzolgatnak hátul, nem húzzák az idõt hogy majd lesz valami, nem várják a csodát, hanem fociznak.
A Dortmundban elképesztõ hogy elöl hogy tartják meg a labdákat. Magasakat, laposakat egyaránt.

Nincs ötlettelenség egyik oldalon se...

Van hova vissza fejlõdnünk. Mert pár éve mi is fociztunk hasonló szinten.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
55%, fogjátok már fel. 55% kerül 28 misibe
Oziris666
Fura lenne ha ennyiért odaadnák, elõzõ években még a duplájáért se engedték!
Meg amúgy érdekes h csak ez a 2csapat tud csak ennyit ajánlani...

tobias88
Marca szerint hozzánk jön és 5 éves szerzõdést köt.
csak remélni tudom hogy ha hozzánk igazol, klasszissá növi ki magát és beválik.
Nehogy az legyen a nagy hype vége hogy jövõre eladjuk mert szart se mutatott Európában.

Viszont így remélem marad még pénz valami jó védõre és egy tehetséges kapusra... (legalább)

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Az FC Barcelona és a Real Madrid ajánlatát is elfogadta a Santos a brazil Neymar játékjogáért, ám maga a labdarúgó még nem döntötte el, hogy melyik klubba szeretne igazolni. Egybehangzó lapértesülések szerint a Barça végleges ajánlata 28 millió euró plusz két barátságos mérkõzés volt, míg a Real Madrid ugyan ezzel szemben több pénzt - 35 millió eurót - ajánlott, ám mindkettõt elfogadta a brazil egyesület. Az egyezség után Neymar elmondta, hogy még nem döntött.

ebbõl a kurva szappanoperából már elegem van,majd ha a stadionban fog pózolni a jövõ évi mezünkben 90 ezer ember elõtt,akkor majd elhiszem hogy hozzánk jön

[HUN]FaTaL
Mascheranoról nem tudjuk, hogy tud-e ott játszani, mert egyszer sem játszott ott és utoljára vagy 3 éve játszott VKP-t. Song pedig szerintem kiváló cseréje Busquetsnek. Eladások nélkül elvileg 50 millánk van igazolni. Villa biztosan távozik, 50-60 millába bele kéne férnie egy csatárnak és egy védõnek.

VV árából meg veszünk kapust. Remélem a Monacoba megy 30 millióért 😄

tobias88
Szerintem Songot is el lehetne adni 20 misiért mert nincs rá szükség, bárki mondhat bármit. Mascherano simán tud ott játszani, inkább védõre van szükségünk.
bakkerman
pedig ha nem adunk el,akkor nagyon maximum egy drága igazolásunk lesz,ami nem elég,mert minimum két posztra kell klasszis,azaz drága játékost venni :S

tobias88
De nem kapunk, Sancheznak jelezték hogy jövõre itt marad így Sanchezbõl nem jön meg a kb 20 misi és Hummelsnek is lõttek.
bakkerman
Sanchez+Villa kettõsért kapnánk szerintem egy jó 35 misit,az elvileg "egy Hummels",de még mindig kell akkor Neymar,vagy egy másik támadó,meg egy kapus...VV-ért max 10 milliót kaphatnánk...hát nagyon kiváncsi leszek a nyárra

tobias88
Luiz egy balfék, kérdezz csak meg bármelyik Chelsea-st.
tobias88
Fogjátok már fel hogy a 23 millió az az 55% ami 40 misi.
Hummels épp most nyilatkozott, hogy õ ha teheti maradna Dortmundban és a Dortmund se szívesen engedné el... 30 alatt õt semmiképp se lehetne elhozni. Ha Neymar kb 50 misi, Hummels 30-35 akkor honnan lesz pénz kapusra úgy, hogy Sanchez marad.
igy van, ha neymar a barcaban akar jatszani akkor nem megy Madridba, mindegy mi van

Nah hogy titó miért nem akkarja hummelst azt se értem.Silvát meg nem engedi a psg.Sztm ez a David luiz ez kurvára beleilene a játék rendszerünkbe.