33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• ToM1113
    Eddig mglepően jól játszunk az eddigiekhez képest, van értelme a labdabirtoklásunknak, nem hagyjuk megindulni őket ha elveszítjük a labdát. Külön Örülök Neymar góljának, és annak hogy végre valaki meg meri lépni hogy Messit kiteszi szélre. Sokkal több tere van, nem tömörülnek előtte annyira. A végén ami miatt nagy reklamálás volt, sztem nem ért 11est, mert a kéz nem kereste a labdát, levágni meg gondolom nem akarja a kezét ha már egyszer odanőtt.
  • Sippie
    Messit is jókor oltották be gól, és futás ellen. Ilyenkor hagyja ki azt amit máskor csukott szemmel is belőne ...
    Amúgy mi van vele? Kontránál középen állva várja a labdát, ahelyett hogy megindulna jobb szélen. Sétálgat, alig fut, Adrianonak volt egy blokkolt beadása az elején, amivel csak az volt a gond, hogy középen egy darab Barcás se volt sehol. Nem örülök hogy ennyire visszaáll a csapat 1-0-nál legalább a kontrát rendesen vezetnénk, de itt megint az lesz, hogy beszopunk egy gólt a 98. percben.
  • tobias88
    Ramos középpálya az lehet hogy Pepe középpálya lesz annak tudatában, hogy teljesen kontrára építik a játékot ha megfigyeled. Bale iszonyat gyors, Benzemánál sokkal gyorsabb. Modric fogja nekik a hosszú labdákat tolni mert az ellen nem vagyunk valami jó védekezők, láthattuk az amúgy zseniális Mascherano mit csinált
  • Monoton
    Carvajal jatszik Arbeloa helyett.
  • tobias88
    A Madrid csatársora nem tudom hogy előny vagy hátrány lesz nekünk, majd kiderül. Varane-al is ez a helyzet, most épült fel, ki tudja hogy teljesít. Arbeloa-tól fog kapni Neymar elég sokat, kérdés hogy a bíró mennyire engedi majd, azt gyanítom sajnos hogy a 3. sárgás belépő éri majd az 1. lapot neki

Forca Barca!
  • Monoton
    Ez valami 3-5-2 akar lenni nálunk.
  • banok
    18.00 Barcelona-Real Madrid
    tv: Sport2
    streamek:
  • ToM1113
    A Barcelona megerősített kezdőcsapata a Clásicón: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Fàbregas, Messi, Neymar.

A Madrid kezdője Barcelonában (18 óra): D. López - Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Bale, Di María, Ronaldo.

Meglepő húzás mindkét részről.
    A Madrid konkrét középső csatár nélkül játszik, 5 védővel vagy mi ez a Ramos középpálya? :D

Tata meg megpróbál valakit találni oda előre 3.-nak.
  • ToM1113
    Kifelejtettem, hogy azért anno nagy meccseket voltak olyan ítéletek, hogy ha azok nem lettek volna akkor talán nem nyerünk akkor se, pl Chelsea ellen amikor továbbjutottunk, és 3-4 tizi gyanus eset is volt majd Iniesta döntött.
    Persze a mutatott játék össze sem hasonlítható az akkorival.
    Mostanában a bírók inkább ellenünk vannak, akkoriban inkább velünk voltak.
  • ToM1113
    el lettünk kényeztetve valóban.
    Minden szempontból. Akkor még a játékosok nagy része csúszott mászott valamiért, most meg a múltból akar mindenki megélni. Személy szerint azzal se értek egyet hogy ennyire majmolni kéne Messit, mint ahogy az mostanában hallható. Túlságosan Messi központú az egész csapat, és itt nem csak arra gondolok hogy csak ő tud gólt lőni. Hanem hogy olyan mértékű beleszólása van a csapat dolgaiba, amilyen mértékű hatalommal nem rendelkezhetne egyetlen játékos sem. Motiváltnak sem motivált szerintem annyira mint régen, és tudom nagyon nehéz lehet megtartani a szintet mint tudásban mint pedig motivációban, de ezért profi...
    A csapatból jelenleg 1 olyan nevet nem tudnék mondani aki úgy teljesít ahogy azt tőle elvárná az ember. Talán Puyolban láttam a tűzet amikor visszatért...

Neymar még várat magára, 1-2 jó mozdulat nem ér ennyi pénzt. Ide gólok kellenek és hogy húzó ember legyen. A gólpasszai viszont tetszetősek.

• homeless
    Azért a legtöbb európai top csapat szurkolói örülnének ha a csapatuk ilyen rossz formában lenne, mint most a Barca :) El lettünk kényeztetve az elmúlt években az a baj. Én leginkább Neymar miatt várom a meccset. Most fog kiderülni, hogy klasszis lesz e belőle vagy sem.
  • bakkerman
    az én tippem 3-2 nekünk
  • ToM1113
    Mind a Real mind a Barca jelenleg rossz formában van.
    Igaz mi már kb több mint 1 szezon óta... :D
    Az a baj sztem hogy míg a Real erőteljesen a kapu felé játszik, addig mi mostanában inkább csak altatunk és sikerül saját magunkat is elaltatni annyira hogy több tíz percig kelljen várni arra hogy 1 nyamvadt helyzetünk legyen. Míg nekik percenként vannak helyzeteik, igaz mostanában rengeteget ki is hagynak.

Hiába birtokoljuk a labdát, meg passzolgatunk gyök kettővel, ez a fajta játék nem elég, már sokszor nem hogy a nagyobb de a kis csapatok ellen sem (pl. Osasuna). A másik meg az, hogy ha gólt kapunk és nem mi vezetünk, nem tudunk más taktikához nyúlni mert a játékunk egysíkú, kiismerhető, nincs b taktika, csak ez a szar van, amit anno a tiki-taka volt és csak ámultunk hogy miket csináltak a srácok, mára viszont már közel sem ezt játszuk.

Mindig izgatottan várom a meccseket, most is.
    De le merném fogadni hogy ugyan azt a szenvedést fogjuk kapni mint általában. Ne legyen igazam és nyerjünk, szép játékkal, jó bírókkal, sok gólos meccsen.

Tipp:
    Barca-Real 1-1
  • homeless
    Ha Arbeloa kezd Neymar oldalán, akkor nyerünk :D
  • tobias88
    Amúgy Undiano Mallenco lesz a bíró, aki általában fukarkodik a sárga lapokkal, vagy legalábbis a 2. sárgás piros és az azonnali piros nem fordul soha elő, ami számunkra kifejezetten nem jó hír, hentelhet a Madrid.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem meg kikapunk vagy x lesz. Egyszerűen az elmult heten is total szarul játszottunk. Messze nem vagyunk jo formában.
  • tobias88
    Én nem magabiztosságból mondom, de kb 4 éve ez az első clasico ahol meglepődnék, ha a Madrid nem kapna ki. Egyszerűen idén nem jók, kb a 2006-2008as időszakra estek vissza
  • [HUN]FaTaL
    Én csak azt nem értem, hogy mi miért nem járatjuk azon a sebességen... A keret annyit azért nem változott.
  • tobias88
    Reméltem, hogy visszajön de még mindig semmi. Az elmúlt évek Clásico dömpingjei és durvulásai kivették belőlem az izgulást, remélem valamikor majd visszatér

Bayern jelenleg más szint. Olyan sebességgel járatják a labdát, mint mi 2009ben
  • bakkerman
    a Bayern jelenleg bárkit szarrá verne,és nem nem sok jel mutat arra,hogy ez megváltozzon.
  • Nyiri
    Néztem meccs összefoglalókat a Bayernről és leesett az arcom. Lehet szentimentális vagyok, de mintha a 2-3 évvel ezelőtti Barca-t láttam volna. Az átadások, a labdajáték. Ha összekerülünk velük megint idén, akkor szarrá vernek mint a huzat. :(
  • tobias88
    remélem ezzel nem arra utalnak hogy a bíró szerzi a gólt (átvitt értelemben)
  • tobias88
    "A legfrissebb hírek szerint most az Adidas egy nagyobb összeget is hajlandó lenne az üzletbe invesztálni, hogy Messit ne a Barcelona Nike-szerelésével azonosítsák a szurkolók, és állítólag 125 millió eurót állnak az átigazolási összegből."
    -
    El kéne játszani, hogy lehet eladjuk és a nike adjon pénzt hogy ne adjuk el. Ha már az Adidas ad pénzt az átigazoláshoz akkor szerintem jogos kérés. 10 misi elég is lenne, állnák Ter Stegent
  • [HUN]FaTaL
    Nem is úgy gondoltam, hogy ültessék egyből a nagycsapat padjára. :)
  • [HUN]FaTaL
    Ez valszeg kacsa, a Bayern sosem költene ennyit.

Messi meg nem fog elmenni szerintem sehova. :)
  • kaposi1
    Egy kis ráhangolódás a holnapi ütközetre.

• Sippie
    mondjuk ehhez még annyit, hogy szintén a BL meccsen volt róla szó, hogy a Barca tovább növelné Messi fizuját, az új szerződés meg simán mehet 500milliós kivásárlási árral is akár :D
  • Sippie
    naja, mehetne a kicsiket okítani, hogy legyenek a jövőben is jó középpályásaink :D
  • Sippie
    BL meccsen mondta a riporter, nem is bayern hanem a sportszertgyárója lenne hajlandó kifizetni a pénzt, Messi viszont köszönte szépe jól érzi magát a Barcában.
  • szabii98
    Undorító. Egy emberért 250 millió euró, még akkor is, ha a világ (egyik) legjobbja. Neymar, CR, Bale...nem hiszem el. Elkurvultak az árak eléggé...
  • kaposi1
    Remélem nem minden a pénz!
  • bakkerman
    biztos az lesz belőle,először megkapja valamelyik juvenilt,aztán jöhet a B csapat,utána meg a Nou Camp padja :)
  • [HUN]FaTaL
    Jonathan Dos Santos out for six months.

Legalább nem kell nézni a szenvedését, nem értem miért nem igazol el. Amúgy is a lelátóra raktam volna már rég.
  • [HUN]FaTaL
    Amúgy remélem Xaviból edző lesz, hihetetlenül jól lát a pályán (mégha mostanában formán kívül is van valamennyire) :)
  • bakkerman
    akkor nemszóltam :D igazad van :D
  • tobias88
    Az öltözéket kommentáltam nem azt amiről szól, azt én is megértettem...
  • bakkerman
    az elsőn Rinus Michels magyaráz Cruyffnak,a másodikon Cruyff már a Barca edzőjeként dirigál Pepnek,aki aztán edzőként adja a tanácsokat Xavinak :)
  • tobias88
    Guardiola mindig öltönybe tolta, szóval a 2. kép inkább hozzá illik
  • bakkerman
  • bakkerman
    nyáron felőlem mehetne is,kész szenvedés nézni amit csinál