33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Ferrari23 #28632 Meg kell hagyni ritka szar volt ma a banda... Én legalábbis sima 3-0 vártam minimum, ehhez képest nagy nehezen összeszerencsétlenkedtek 1 gólt... -
#28631 Na az nem semmi passz volt -
#28630 Kéne egy Xavi <-> Cesc vagy egy Iniesta <-> Cesc csere, mert reggelig sem lövünk gólt. -
#28629 A bíró otthonhagyta a lapokat? -
#28628 Ez egy kötelező győzelem egy gyenge Espanyol ellen, remélem a nem katalánok is átérzik hogy ez rangadó -
#28627 Remélem behúzzuk ezt is :) -
#28626 hjá, kösz a fordítást :D -
#28625 Leegyszerűsítem: Magamnak streameltem a saját gépemről. :D -
#28624 Az Adobe megszűntette a támogatását. Nem is bánom, mert a flash mindig is egy rakás szar volt, nekem nem hiányzik. :)
#128623: Még, amíg nem változtatnak valami olyat a rendszeren, amitől már nem fog menni. Amúgy is egy határ fos az egész, mindig is az volt :D -
#28623 Ott van a megoldás. Nekem 4.3as van és tökéletesen megy a flash. -
#28622 de csak Puyi után emelheti a magasba! :D -
#28621 ? akkor 4.1-nél régebbi androidos telót kell venni, és ne frissítsem? miazhogy nincs flash, há mekkora gány ez :D -
#28620 hát ez nekem kínai volt
Más: Ancelotti azt nyilatkozta, hogy Casillas emeli fel tavasszal a BL trófeát... ezekszerint már télen átigazol hozzánk! -
#28619 Az más, ha nincs az adott csatorna.
Nekem van minden (Eurosportokat kivéve, de lehet, hogy jövőre visszakerülnek).
A netes streamekkel az a gond, hogy vagy stabilak vagy nem. Volt már, amikor probléma volt a tv szolgáltatással, hogy az egész félidő avval ment el (PC-n), hogy streameket kotorásztam.
Ha saját magamnak streamelek, akkor én állítom be a minőséget, és ez biztosan nem szakad meg (persze, ha van net mindkét oldalon) és nem osztozok rajta 200 másik emberrel. -
#28618 Nekem nincs sport2őm csak sport1em és ezért kell szombatonként szórakoznom vele. Telefonon bőven nézhető minőség, de lehet 480p-s adásokat is fogni, én mindig találok, az már tényleg szép (igaz, nem magyar) -
#28617 Tudom, hogy lehet tákolni, de egyrészt a flash fos, az onlinetvkeresre meg a tvzz.eu fos, néha szaggatnak, ótvar minőség.
Ha van dedikált, 1 megabites tv-m (tud többet is, csak nem küldök többet az adatforgalom miatt), akkor minek szenvedjek ilyesmivel. :)
Ráadásul kitudja meddig működik ez normálisan. Egyébként van olyan böngésző, aminek a legutolsó verziója is támogatja a flash playert (talán a boat, ha jól emlékszem). -
#28616 Már hogyne lenne, csak ügyeskedni kell. Nekem 4.3am van. Telefonon az a minőség tökéletes, alig van különbség 4 colos kijelzőn.
1.: Először felteszed ezt a flash playert
2.: Majd ezt a Dolphin browsert, amit nem frissítesz soha (szerencsére csak akkor frissít, ha bemész playre és rányomsz hogy frissítsen) -
#28615 Az érdekes. Az egész meccs alatt 50%-ot merült a telóm úgyhogy mobilnetről néztem az egészet, 500 mega adatforgalmat generált. :) -
#28614 Nope, 4.1 óta nincs flash, ráadásul ezek még szar minőségben is adnak. :D -
#28613 PC-s dvb-c tunerem van. :)
Mediaportalt használok tv-hez, meg hozzá az mpextendedet és droidon aMPdroid kliensnek. -
Nyiri #28612 Mióta beszopatta Ronaldo-t akármit csinálhat! :D
Mondjuk előtte is nagyon bírtam :D -
#28611 Alves twitter oldala
hihetetlen ez a csávó,a celebkedés,saját maga fotózása,állandó tweetelések mellett MÉG focizni is van ideje,respekt :DDDDDDDDDDDDDD nála már csak Neymar a nagyobb netcigány,ezek a brazilok... -
#28610 mindkettővel hosszabbítani fogunk szerintem,ketten együtt cirka 14 misit érnek,nem engedheti meg a vezetőség ezt a luxust,hogy ingyen elengedik őket. Főleg meg hogy saját nevelésűek,és Bartraban elég jó potenciál van,Montoya idén engem nem győz meg,de mindenképpen maradnia kell neki is -
#28609 Amúgy Valdes és Pinto mellett Barta és Montoya szerződése is lejár az év végén, azaz a téli átigazolási időszak előtt meg kéne velük újítani vagy el kéne őket adni. Vannak olyan jók, hogy megtartsuk őket, de ingyen távozni semmiképp se távozhassanak. -
#28608 Nekem 3 óra filmet bír, de fogod és rádugod töltésre és kész. -
#28607 hát én amíg egy family guy részt megnézek telón,már a fél akksi le is ment,nem tudom hogy lehet meccset nézni telefonon :DD -
#28606 na én ezeket se ismerem :D -
#28605 telefonon is ugyan úgy van böngésző, megnyitod az onlinetvkeresre.eu-t vagy az itvzz.eu-t és kész is -
#28604 hogy nézted telóról? ez ilyen kínai tv-telefon? :D vagy ez valami progi? -
#28603 A második félidő teljesen sima lett :-) -
#28602 meglesz a 3 pont,ez a lényeg,Cesc betalált,jó hír. Vamos gyerekek -
#28601 Egesz jo meccs meg 4, 7 colon is :-)
Elöl sok a pontatlanság. -
#28600 1 1@es megint elmaradt nekunk,l meg messi is kiugrott es mar a kapust is megverte mikor a biro tevesen behuzta lesnek. most meg a celtatol vett el egy teljesen szabalyos golt... kesz hogy milyen birok vannak naluk -
#28599 2 vedekezo kozeppalyassal kezdunk. kicsit spanyolos -
IXEMGabeo #28598 bocs
amúgy nekem is, de off vége -
#28597 Na remélem megverjük ma a Vigot. :)
Rendhagyó módon telefonról kell néznem a meccset, mert nem leszek tv/gép közelben. :D
Visca el Barca! -
#28596 este meccs!
Celta Vigo – FC Barcelona
Vigo, Estadio de Balaídos
22:00
TV: Sport1
Vezeti: Fernández Borbalán
Celta: Yoel – H. Mallo, Cabral, Fontás, Aurtenetxe – Á. López, Oubiña– A. Fernández, Nolito – Mina, Charles
Barcelona: Valdés – Montoya, Puyol, Bartra (Mascherano), Adriano – Alex Song, Xavi, Iniesta – Pedro (Neymar), Messi, Sánchez
pénteken meg katalán derbi otthon...nagyon nehéz hét,ha begyűjtenénk a 6 pontot az csoda lenne -
#28595 Anyázás,apázás szigorúan tilos!! -
Nyiri #28594 A faterom már meghalt így az Ő nevében is köszönöm az üdvözlésed. -
#28592 Erre a mondására emlékszek Piquenek,sajnos nem hat már rá Puyi,legalábbis a pályán nem látszik