33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Ferrari23
    Meg kell hagyni ritka szar volt ma a banda... Én legalábbis sima 3-0 vártam minimum, ehhez képest nagy nehezen összeszerencsétlenkedtek 1 gólt...
  • [HUN]FaTaL
    Na az nem semmi passz volt
  • [HUN]FaTaL
    Kéne egy Xavi <-> Cesc vagy egy Iniesta <-> Cesc csere, mert reggelig sem lövünk gólt.
  • [HUN]FaTaL
    A bíró otthonhagyta a lapokat?
  • tobias88
    Ez egy kötelező győzelem egy gyenge Espanyol ellen, remélem a nem katalánok is átérzik hogy ez rangadó
  • [HUN]FaTaL
    Remélem behúzzuk ezt is :)
  • Sippie
    hjá, kösz a fordítást :D
  • [HUN]FaTaL
    Leegyszerűsítem: Magamnak streameltem a saját gépemről. :D
  • [HUN]FaTaL
    Az Adobe megszűntette a támogatását. Nem is bánom, mert a flash mindig is egy rakás szar volt, nekem nem hiányzik. :)

#128623: Még, amíg nem változtatnak valami olyat a rendszeren, amitől már nem fog menni. Amúgy is egy határ fos az egész, mindig is az volt :D
  • tobias88
    Ott van a megoldás. Nekem 4.3as van és tökéletesen megy a flash.
  • bakkerman
    de csak Puyi után emelheti a magasba! :D
  • Sippie
    ? akkor 4.1-nél régebbi androidos telót kell venni, és ne frissítsem? miazhogy nincs flash, há mekkora gány ez :D
  • Sippie
    hát ez nekem kínai volt

Más: Ancelotti azt nyilatkozta, hogy Casillas emeli fel tavasszal a BL trófeát... ezekszerint már télen átigazol hozzánk!
  • [HUN]FaTaL
    Az más, ha nincs az adott csatorna.

Nekem van minden (Eurosportokat kivéve, de lehet, hogy jövőre visszakerülnek).

A netes streamekkel az a gond, hogy vagy stabilak vagy nem. Volt már, amikor probléma volt a tv szolgáltatással, hogy az egész félidő avval ment el (PC-n), hogy streameket kotorásztam.

Ha saját magamnak streamelek, akkor én állítom be a minőséget, és ez biztosan nem szakad meg (persze, ha van net mindkét oldalon) és nem osztozok rajta 200 másik emberrel.
  • tobias88
    Nekem nincs sport2őm csak sport1em és ezért kell szombatonként szórakoznom vele. Telefonon bőven nézhető minőség, de lehet 480p-s adásokat is fogni, én mindig találok, az már tényleg szép (igaz, nem magyar)
  • [HUN]FaTaL
    Tudom, hogy lehet tákolni, de egyrészt a flash fos, az onlinetvkeresre meg a tvzz.eu fos, néha szaggatnak, ótvar minőség.

Ha van dedikált, 1 megabites tv-m (tud többet is, csak nem küldök többet az adatforgalom miatt), akkor minek szenvedjek ilyesmivel. :)

Ráadásul kitudja meddig működik ez normálisan. Egyébként van olyan böngésző, aminek a legutolsó verziója is támogatja a flash playert (talán a boat, ha jól emlékszem).
  • tobias88
    Már hogyne lenne, csak ügyeskedni kell. Nekem 4.3am van. Telefonon az a minőség tökéletes, alig van különbség 4 colos kijelzőn.

1.: Először felteszed ezt a flash playert
    2.: Majd ezt a Dolphin browsert, amit nem frissítesz soha (szerencsére csak akkor frissít, ha bemész playre és rányomsz hogy frissítsen)
  • [HUN]FaTaL
    Az érdekes. Az egész meccs alatt 50%-ot merült a telóm úgyhogy mobilnetről néztem az egészet, 500 mega adatforgalmat generált. :)
  • [HUN]FaTaL
    Nope, 4.1 óta nincs flash, ráadásul ezek még szar minőségben is adnak. :D
  • [HUN]FaTaL
    PC-s dvb-c tunerem van. :)

Mediaportalt használok tv-hez, meg hozzá az mpextendedet és droidon aMPdroid kliensnek.
  • Nyiri
    Mióta beszopatta Ronaldo-t akármit csinálhat! :D
    Mondjuk előtte is nagyon bírtam :D
  • bakkerman
    Alves twitter oldala

hihetetlen ez a csávó,a celebkedés,saját maga fotózása,állandó tweetelések mellett MÉG focizni is van ideje,respekt :DDDDDDDDDDDDDD nála már csak Neymar a nagyobb netcigány,ezek a brazilok...
  • bakkerman
    mindkettővel hosszabbítani fogunk szerintem,ketten együtt cirka 14 misit érnek,nem engedheti meg a vezetőség ezt a luxust,hogy ingyen elengedik őket. Főleg meg hogy saját nevelésűek,és Bartraban elég jó potenciál van,Montoya idén engem nem győz meg,de mindenképpen maradnia kell neki is
  • tobias88
    Amúgy Valdes és Pinto mellett Barta és Montoya szerződése is lejár az év végén, azaz a téli átigazolási időszak előtt meg kéne velük újítani vagy el kéne őket adni. Vannak olyan jók, hogy megtartsuk őket, de ingyen távozni semmiképp se távozhassanak.
  • tobias88
    Nekem 3 óra filmet bír, de fogod és rádugod töltésre és kész.
  • bakkerman
    hát én amíg egy family guy részt megnézek telón,már a fél akksi le is ment,nem tudom hogy lehet meccset nézni telefonon :DD
  • Sippie
    na én ezeket se ismerem :D
  • tobias88
    telefonon is ugyan úgy van böngésző, megnyitod az onlinetvkeresre.eu-t vagy az itvzz.eu-t és kész is
  • Sippie
    hogy nézted telóról? ez ilyen kínai tv-telefon? :D vagy ez valami progi?
  • [HUN]FaTaL
    A második félidő teljesen sima lett :-)
  • bakkerman
    meglesz a 3 pont,ez a lényeg,Cesc betalált,jó hír. Vamos gyerekek
  • [HUN]FaTaL
    Egesz jo meccs meg 4, 7 colon is :-)

Elöl sok a pontatlanság.
  • tobias88
    1 1@es megint elmaradt nekunk,l meg messi is kiugrott es mar a kapust is megverte mikor a biro tevesen behuzta lesnek. most meg a celtatol vett el egy teljesen szabalyos golt... kesz hogy milyen birok vannak naluk
  • tobias88
    2 vedekezo kozeppalyassal kezdunk. kicsit spanyolos
  • IXEMGabeo
    bocs

amúgy nekem is, de off vége
  • [HUN]FaTaL
    Na remélem megverjük ma a Vigot. :)

Rendhagyó módon telefonról kell néznem a meccset, mert nem leszek tv/gép közelben. :D

Visca el Barca!
  • bakkerman
    este meccs!
    Celta Vigo – FC Barcelona
    Vigo, Estadio de Balaídos
    22:00
    TV: Sport1
    Vezeti: Fernández Borbalán

Celta: Yoel – H. Mallo, Cabral, Fontás, Aurtenetxe – Á. López, Oubiña– A. Fernández, Nolito – Mina, Charles

Barcelona: Valdés – Montoya, Puyol, Bartra (Mascherano), Adriano – Alex Song, Xavi, Iniesta – Pedro (Neymar), Messi, Sánchez

pénteken meg katalán derbi otthon...nagyon nehéz hét,ha begyűjtenénk a 6 pontot az csoda lenne
  • bakkerman
    Anyázás,apázás szigorúan tilos!!
  • Nyiri
    A faterom már meghalt így az Ő nevében is köszönöm az üdvözlésed.
  • bakkerman
    Erre a mondására emlékszek Piquenek,sajnos nem hat már rá Puyi,legalábbis a pályán nem látszik