33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#28672 Madrid és Ronaldo ma megint kapott egy kamu 11est, immáron a 3.at a szezonban. 4ből 3 nem volt az ami csöppet "jó" arány nekik. (Mi 1et kaptunk meg és elmaradt már vagy 7-8 jogos) És még a Clasicó után volt képe csomó Madridistának azt írni, hogy ellenük vannak a bírók... -
#28671 Kb vicc kategória lenne. Raúl már kiégett, de Casillastól láthattuk a Juve ellen hogy még top kapus. Mu-ba megy ő szerintem ha megy -
#28670 nem tehet róla nyílván,csak már vicces,hogy pont őt szidjuk,mert szar formában van már lassan évek óta,és összehoz egy ilyen öngólt :D
A Schalke tapogatózik a Realnál Casillas ügyében...kezd azért forrósodni a pite,szerintem igenis megkéne mozgatni nekünk is pár követ(vagy inkább sziklát) az ügyben -
#28669 Emiatt nem hibáztatom, szerencsétlenül ért bele, előfordul. Szerintem tegnap elöl voltunk nagyobb balfaszok, de így is simán nyertünk, lehetett volna 6-2 is. :D -
#28668 tudtamén,hogy Leo pont most fog betalálni,amikor nagyon kell,így is lett,3-1 :) Szerencsétlen Piquenek már csak ez az öngól hiányzott... -
#28667 Alexis :| -
#28666 Neymar is a nehezét csinálja meg, hihetetlen :D -
IXEMGabeo #28665 aztakurva Neymar és fölé lőtte:O:OOO -
#28664 imádom amikor 20 perccel a vége elmegy a stream, hogy baszná meg :D -
#28663 Iniesta mire vár? Ketten sprintelnek a szélen, erre a kocogó Messinek adja kontránál... ennyire azé ne már mindig őt kelljen labdával tömni. -
#28662 szokásos -
#28661 Piké bazmeg... -
#28660 tv: Digisport1 hu
streamek: -
#28659 Martino:
„A Milan krízisben van? Mi is abban vagyunk, nem hiszem, hogy ezen a területen különböznénk tőlük… Nem fogom értelmezni a válság fogalmát, de amit olvasok, és amit hallok, azok alapján a Barça krízisben van. Komolyra fordítva a szót, mindig van hova fejlődni, mindig csinálhatunk valamit jobban, ehhez kétség sem férhet. A Barcelonának szüksége van alternatívákra ahhoz, hogy továbbra is két vállra tudja fektetni az ellenfeleit, illetve hogy az ellenfelek ne legyenek biztosak abban, mit is fog játszani.”
„Sosem fogok az eredmények mögé bújni, pontosan tisztában vagyok vele, és már számtalanszor el is mondtam, hogy van miben javulnunk. Nagyon messze vagyunk viszont attól, hogy súlyos problémát emlegessenek velünk kapcsolatosan. Még csak most kezdem megismerni az országot, a várost, az embereket, a különböző érdekcsoportokat, és ami egy hónapja még nyugtalanított, az már kevésbé aggaszt.”
„Nem is tudom elképzelni, mi lesz, ha veszítünk egy meccset majd. Mert fogunk, abban biztos lehet mindenki. Ezért nehéz felfogni számomra, hogy még nincs vereségünk, de már válságban vagyunk. Mindenesetre megnéztem már pár háborús filmet, mi történhet majd, ha bekövetkezik az első vereségünk.”
hehe jól beszél a papa :D -
#28658 FC Barcelona – AC Milan
Barcelona, Camp Nou
20:45
Vezeti: Milorad Mazic
FC Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Adriano – Busquets, Fábregas, Iniesta – Pedro, Neymar és Messi.
AC Milan: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, Constant – Poli, De Jong, Muntari – Montolivo, Kaká, Balotelli.
Nincs kecmec,győzni kell ma,és akkor meglesz a csoportelsőség.
Az én tippem 2-1,Messi betalál,meg Balotelli valahogy bekotor egyet nekünk -
#28657 végülis nem új, csak a könyv írójával csináltak riportot, gondoltam hátha érdekes :D -
#28656 kijött megint egy könyv róla,vagy mi? -
#28655 Fieszta Sport1-en most, Messi könyv is téma lesz. -
#28654 remélem is hogy legalább a német jön,különben kiutazunk,és agyoncsapkodjuk Rosellt meg Zubit :DD Meg azt a kapust,akit nem Ter Stegennek hívnak :D -
#28653 Stegen lesz az, de még azért Courtoisnál bepróbálkoznak és azért jegelik. Kijelentették hogy nem 2-3 évre terveznek kapust venni, hanem akár 10 évre is. Reina-t meg -3 évre vennénk mert akkor volt még talán elfogadható szinten -
#28652 ott van szegeny j.cesar 2. osztalyban ul a padon ingyen lehetne vinni -
#28651 az El Mundo Deportivo szerint meg Reina lehet a Valdes utóda,5 millióért...hát elmennek a faszba,ha őt hozzák ide -
#28650 LOL :D -
#28649 ha jön Hummels,felőlem maradhat,el lennénk a Masch-Hummels belsőpárossal,padon Carles,meg Bartra,Pique meg fent a lelátón Shakira ölében :DDDDDD -
#28648 túlságosan be van ide "nyalva", szerintem sose szabadulunk tőle :) -
#28647 nyáron elkéne őt adni,amíg jó pénzt kapnánk érte,azt jöhet Hummels. Ha a németek domborítanak a VB-n,márpedig jó esély van rá,akkor még jobban felmegy az amúgy is borsos ára,májusban megkéne állapodni a Dortmunddal -
#28646 Piquét már rég eladtuk volna, ha rajtunk múlna :D -
#28645 Itt az ideje hogy ne ő vigye a hátán az egész csapatot minden meccsen. Most lőjenek gólt a többiek, elég nagy teher volt vagy van így is szegényen. És mondjuk ennyi erővel el lehetne adni majdnem az egész csapatot mert Messin kívül sok játékos teljesített tudása alatt mostanában illetve az előző szezon második felében. -
#28644 #28581 -
#28643 csak az a a furcsa,hogy kinnt is ilyen cikkeket képesek megírni,mert éppen nem lőtt 4 gólt Messi az elmúlt meccseken...Engem az nem érdekel,hogy egy Celta-nak nem talált be,lőtt gólt más,ha tavasszal betalál egy BL elődöntőben -
#28642 Én jót röhögtem a cikken, Neked sem kell idegeskedni, csak poénnak linkeltem be. :)
-
#28641 bazmeg...
„Ezer éve ezt szajkózom, el kell adni Messit. Tudom, hogy nehéz lesz megválni tőle, de a Barcelona vele semmit sem fog nyerni a jövőben. Itt az ideje, hogy lecseréljük őt” – értékelt a 60 éves „drukker” a kamerák előtt.
gondolom akkor nem ezt gondolta,amikor bámulatos gólt fejelt 2009-ben a Manchesternek a BL döntőben. Messi egy ISTEN,26 éves korára a klubunk legendája lett,amit elért a csapat az elmúlt években,azt nagyon nagy részt neki köszönheti. 4 ember van,aki szent az én szememben a jelenlegi csapatból,Puyol-Xavi-Ini és Messi. A többiek pótolhatók. Ne is idegesítsenek ilyen kamuszar hírekkel -
#28640 Eladjuk Messit :) -
#28639 Ja elnéztem, az háromnegyed hatkor van. :D -
#28638 Most nézem, hogy nem adja a TV a Milan elleni BL meccset?
Kit érdekel a Zenit - Porto? -
#28637 A sport1en a legtöbb "szakértő" meg kommentátor barcás. Ami engem nem zavar, de a tv-ben pártatlannak kellene lenni. -
#28636 Kezdem megutálni a sport1et. Átváltottak a stúdióban a kicsit sem elfogulatlan stílusra mikor a szakértő többes szám első személyben beszél a Madridról, de ez semmi, most a Getafe - Valencia helyett egy 2. osztályú meccset adnak. Elképesztő... -
#28635 Azért érdekes, hogy jelenleg Neymar a húzóember a csapatban. Az nem baj, ha a spanyol csapatok is 11 emberrel védekeznek, legalább megtanulunk ez ellen is játszani.
Viszont Mascherano megint hajmeresztő mozdulatokat csinált, Busquets szimplán szar volt, Alvesről meg majdnem kaptunk egy gólt, mert elfutott a labda mellett. Emelett 1 jó beadása volt, amiből fejelni tudott Messi, a maradék 9 elszállt a picsába, valaki igazán megtaníthatná már beadni a gyereket, vagy szóljanak rá hogy inkább PASSZOLJ! -
#28634 Rotálunk elöl is. Pl. Neymar kedden sem játszott, akkor Messi - Sanchez - Pedro trio volt.
Előtte Messi sérült volt, őt most nyílván nem kell annyira rotálni. Sanchez is volt, hogy nem játszott és Tello is kapott (igaz nem sok) lehetőséget. -
#28633 Nem lehet mindig nyerni. Amúgy rotáció ide vagy oda pont elől nem rotálunk soha. Mindig Neymar Messi Sanchez megy elől, pedig Pedro nem sokkal rosszabb mint Sanchez és Tello is néha válthatná Neymart (vagy Messit mikor már megyünk 2-3 góllal)