Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ugye azért megvan, hogy nem egy Messi2?

Lehet hatalmas elvárásokat támasztani dzsunior felé, de akkor pofáraesések lesznek. Belõle LEHET egy Messi2. De még nem az.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Sippie
Csak félszemmel néztem a válogatott meccset, de nem tûnt fel hogy Neymar játszott volna... ez így kevés lesz.
tobias88
<#idiota>
Sippie
Azért jó látni hogy Alves a válogatottban is felkúrja a lelátóra a beadásait 😊
tobias88
olyanunk nincs de legalább annak azt hiszem van netes online weboldala
banok
A Story TV adja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
ez igaz! 😄D fõleg az idei Pique...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
kár hogy nem adja ma 1 adó sem az angol brazilt, de ennek ellenére neten elérhetõ lesz persze...

http://livetv.ru/en/eventinfo/172077_brazil_england/
Sippie
ha egy Piqué le tudná venni a pályáról, akkor jó nagy szarban lennénk, ha tényleg 70millát adtunk érte 😄
bakkerman
jól jön ez a szünet mindenkinek,lehet rendezni a sorokat,meg fejben felfrissülni...mondjuk a spanyoljainknak még lesz egy konf. kupa,de azt kisujjból kirázzák <#papakacsint> Döntõben megnéznék egy brazil-spanyol meccset,Neymarnak megmutatná Pique a Barca ritmust,tuti levenné a pályáról 😄

kaposi1
Szerintem is besokallt.
De a lényeg hogy épségben megúszta.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
most akartam linkelni pont 😄 Nyílván õ volt a fasz,de azért örülünk hogy nem lett semmi baja

kaposi1
Azt a betyár!!!!<#wow1>
Ha nem egy R8-ban utazik már gyászolnánk!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
Montoyas résszel totál egyetértek,nekem is egyik kedvenc fiatalom a csapatból,és sokkal többet kéne pályán lennie,Alvesnek is jót tenne egy kis padozás néha,ahogyan Piquenek is

Sztem Pintónak nem volt egy rosszabb meccse sem, mint Valdesnek. Ugyanolyan jó kapus. Amúgy meg, ha vkinek nem megy egy meccsen, azt mindjárt nem kell elküldeni, mert lehet a következõn õ lesz a csapat embere. Aztán ott van még Montoya, én egész évben azon dühöngtem magamban, h jobb már mint Alves, ezt tegnap is bizonyította, nem a gólja miatt, hanem egyébként is. Persze nem kell Alvest sem elzavarni, csak többet kéne játszatni ezt a Montoya gyereket, mert megérdemli. Még úgy is, h ez a Malaga tegnap tényleg egy sz@r volt. Mire észbekaptak, addigra már a Barca kiengedett, a meccs meg elment... Különben is ez egy olyan meccs volt megint, amin szinte minden összejött, fõleg az elsõ félidõben. Volt már olyan nemegyszer, h ahogy tegnap bement az a 3 gól, máskor kapufa, meg kapusba rúgás, meg tökömtudja mi lett volna belõle.

Visca El Barça!

tobias88
Remélem õsszel összeáll a Puyol Mascherano kettõs a védelemben mert Pique valami gyalázat mostanság és talán elgondolkozik rajta hogy miért is nem kezd...
tobias88
Lehet nem is kell kapus, itt van Pinto? <#idiota>
Na jó, 1 meccs nem meccs
hát nem tudom, nyáron kalapálni kell rendesen...

Tudom, hogy sokaknak szép záróeredmény ez a 4-1 (jelen pillanatban), de ez a játék még mindig nagyon vérszegény. Fõleg persze a védelem, ami átjáróház, ötlettelen és nagyjából olyanok, mint a tollas cigány a forgószélben.

Villa eladása nem tudom, hogy jó ötlet-e. Persze nem mondom, hogy ez a régi Villa, de -egyrészt szeretem, másrészt- még mindig sokkal jobbnak tartom, mint Sanchezt.

Szvsz Pedronak (+Tellonak) ebben a csapatban nincs helye. Nem részletezem, egyszerûen nincsenek azon a szinten, amit egy Barca megkíván és nem is lesznek.

Neymar érkezésének örülök, de azért vannak félelmeim. Hogy a védelemben MUSZÁJ lenne valamit mûvelni a nyáron, az tény, nincs is értelme rajta vitatkozni: bár külön-külön mindegyiküket kiválónak tartom, egyben valahogy nem mûködnek. A "lövünk egyel többet" taktikához pedig kevés a támadósorunk, ez van. Valdes mehetne, jöhetne egy Stegen, minek húzni, látszik Victoron is, hogy tele van a töke, (nekem is vele), tényleg nem kellene már erõltetni.

Thiago meg ha leállt tárgyalni Reallal, akkor itt kell azt mondani, hogy viszlát, lehet takarodni. Védõ pedig kell, lehetõleg ne B kategóriás, mert különben bajok lesznek jövõre -is-.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

[HUN]FaTaL
Egyrészt még beállhat, másrészt az is lehet, hogy a hülye klubvezetés nem adja el most.

Gondoltam, hogy ezt a meccset sem ússzuk meg kapott gól nélkül.

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Ini nem is tud lõni. Persze hogy ilyen meccsen sül el a lába
bakkerman
Igenigen :S

tobias88
Én Pinto kezdését nem értem. Ez lehetett volna Valdes búcsúmeccse...
tobias88
Mivel 5 nap múlva játszanak és elvileg azt hiszem már meg is kezdték a felkészülést együtt, vagy legalábbis hétfõn kezdik meg.
bakkerman
Pinto véd...Villa gólnak viszont nagyon örülök,méltó búcsú(?) <#worship> Még Abit kell beküldeni,had ünnepelje a hazai közönség 😊

ezt nem tudtam.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Hétvégére hazaengedték az U21-et, az okát nem tudom (talán eb selejtezõ)? Ezért nincs ott egyik sem.

#27415: Nem akarjuk eladni, valószínûleg, ha megy akkor azért mert menni szeretne a kevés játéklehetõség miatt.

Jah igaz, én is sem értem, hogy ilyen jó kis játékost miért adtok el!

Én valamilyen szinten azért megérteném õt... Ma se kezdõ, kevés lehetõséget kap. Ma is egy érthetetlen buta felállásunk van.

Pinto - Montoya, Piqué, Mascherano, Alba - Busquets, Fabregas, Xavi - Pedro, Villa, Iniesta.

Alexis aki egyre jobb formában van nincs a pályán, Thiago aki panaszkodik hogy kevés lehetõséget kap, nincs a pályán.
Az a Villa aki eddig kevesebb lehetõséget kapott és szinte biztosan távozik kezdõ. Az a Fabregas aki szégyen gyenge mostanában kezdõ.
Xavi, Iniesta akik végigjátszották a szezont kezdõk... nem hogy pihennének és kezdhetnének a cserék.
Pedro????? ( jó hátha belejön...).

Nincs tétje a mérkõzésnek, vagyis az a bizonyos 100 pont... dehát na.

Hol van Thiago, Deulofeu , Tello, Bartra.... ?

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Ha Thiago Barca nevelés létére képes szóbaállni a Madriddal,akkor mehet is,ha neki ennyit "jelent" a címer

tobias88
Állítólag Thiago ügynöke a Madriddal tárgyal, nem értem esküszöm...
bakkerman
az esti bajnoki több szempontból is emlékezetes összecsapás lesz...elérheti a csapat a 100 pontot,Eric Abidal búcsúzik,Victor Valdesnél is nagy az esély arra,hogy utoljára látjuk a kapuban...fájó lesz a búcsú azért ettõl a két játékostól,9 éve VV-vel kezdõdik az összeállításunk,és hihetetlennek tûnik hogy ma látjuk utoljára a kapuban 😞 Nem világklasszis kapus,de valamilyen szinten neki is nagyon nagyon komoly szerep jut abban a bizonyos "Barca történelemkönyvben".

Xavi Hernandez

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
de jövõnyáron nem kell kiadni Neymarért egy talicskányi pénzt

Így viszont tessék már egy értelmes védõt hozni kérem szépen...
Ne ilyen C kategóriás szart.

PS3 Slim 250 PC

közben valaki felvilágosított a lehetséges taktikáról: Õsszel megkeresik Valdes utódját, Õt pedig még eltudják adni. 😊

PS3 Slim 250 PC

ugy néz ki mégis igaz hogy marad még 1 évet.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Így meg jövõre 20 millióért kell majd kapust igazolni, vagy mégtöbbért.

bakkerman
na akkor nem értem

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Szerintem jó megoldás ha marad,10 milliónál többet úgyse kaptunk volna érte,igazolni viszont csak jóval több pénzért tudtunk volna. Nagy kérdés viszont,hogy fejben mennyire fogja tudni odatenni magát a következõ szezonban :S Kapusra nem kell költeni,így akkor rálehet repülni valami klasszis középhátvédre

Bréking: Victor Valdés mégsem Monacóba igazol, hanem marad a Barcelona kapusa és kitölti 2014-ig szóló szerzõdését.

Õõõ, értem én hogy nem akarunk költeni és ez így még talán jobb is mintha Reina jönne, nade jövõre mindenképp kell majd kapus, plusz Valdes ingyen megy majd el? megéri? :S

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
0-2 volt, de Messi rúgott egyet a végén.

Sippie
jah nekem valahogy 0-1 maradt meg a vereségrõl. Azokat a meccseket talán nem is láttam.
[HUN]FaTaL
Rosszul, két 2-1-es meccs volt 😄

[HUN]FaTaL
Melyik meccsen?

Én egy 1-0-s gyõzelemre meg egy 2-1-es vereségre emlékszem.

Messi meg sérült volt. De szerintem még 5 év múlva is ezt fogjuk hallgatni, hogy ebben a szezonban 3 meccsen nem játszott jól. 😄

Sippie
Celticnek se tudtunk gólt lõni...
Bocsmár hogy Messi sérülten is beállt, és faszlámáskodott 😄
Effe88
de egy gólt lõhetettek volnaXD
vagy messi egyet kapura😄
no mindegy

Sippie
azért valljuk be, az idei Barcát nem volt nehéz megverni. Megtette egy Milan, megtette egy Celtic, egy PSG simán kiejthetett volna... lehet 7-0-ázni de az is csoda hogy idáig eljutottunk, amilyen hulladék formában volt idén a csapat. Bayern meg élete szezonját futotta, ha ilyen formában játszanának 100 meccset, akkor is rendre ilyen eredmények születtek volna.
Viszont ha tavaly a döntõben összecsaptunk volna, nem lett volna ennyire egyoldalú a meccs képe. (vagyis de, csak a Barca javára, muhaha 😄 )
Effe88
ja egyszer volt...

amúgy 2-szer volt bayern-barca párharc

egyszer 5-1 barca
most meg tudjuk egy laza 7-0

mindkettõ bl-t ért😄 1 barca, 1 bayern😄

Effe88
milinte,valdes,rüstü,hesp,carrol top 5