Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet hatalmas elvárásokat támasztani dzsunior felé, de akkor pofáraesések lesznek. Belõle LEHET egy Messi2. De még nem az.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://livetv.ru/en/eventinfo/172077_brazil_england/
De a lényeg hogy épségben megúszta.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ha nem egy R8-ban utazik már gyászolnánk!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Visca El Barça!
Tudom, hogy sokaknak szép záróeredmény ez a 4-1 (jelen pillanatban), de ez a játék még mindig nagyon vérszegény. Fõleg persze a védelem, ami átjáróház, ötlettelen és nagyjából olyanok, mint a tollas cigány a forgószélben.
Villa eladása nem tudom, hogy jó ötlet-e. Persze nem mondom, hogy ez a régi Villa, de -egyrészt szeretem, másrészt- még mindig sokkal jobbnak tartom, mint Sanchezt.
Szvsz Pedronak (+Tellonak) ebben a csapatban nincs helye. Nem részletezem, egyszerûen nincsenek azon a szinten, amit egy Barca megkíván és nem is lesznek.
Neymar érkezésének örülök, de azért vannak félelmeim. Hogy a védelemben MUSZÁJ lenne valamit mûvelni a nyáron, az tény, nincs is értelme rajta vitatkozni: bár külön-külön mindegyiküket kiválónak tartom, egyben valahogy nem mûködnek. A "lövünk egyel többet" taktikához pedig kevés a támadósorunk, ez van. Valdes mehetne, jöhetne egy Stegen, minek húzni, látszik Victoron is, hogy tele van a töke, (nekem is vele), tényleg nem kellene már erõltetni.
Thiago meg ha leállt tárgyalni Reallal, akkor itt kell azt mondani, hogy viszlát, lehet takarodni. Védõ pedig kell, lehetõleg ne B kategóriás, mert különben bajok lesznek jövõre -is-.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Gondoltam, hogy ezt a meccset sem ússzuk meg kapott gól nélkül.
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3 Slim 250 PC
#27415: Nem akarjuk eladni, valószínûleg, ha megy akkor azért mert menni szeretne a kevés játéklehetõség miatt.
Pinto - Montoya, Piqué, Mascherano, Alba - Busquets, Fabregas, Xavi - Pedro, Villa, Iniesta.
Alexis aki egyre jobb formában van nincs a pályán, Thiago aki panaszkodik hogy kevés lehetõséget kap, nincs a pályán.
Az a Villa aki eddig kevesebb lehetõséget kapott és szinte biztosan távozik kezdõ. Az a Fabregas aki szégyen gyenge mostanában kezdõ.
Xavi, Iniesta akik végigjátszották a szezont kezdõk... nem hogy pihennének és kezdhetnének a cserék.
Pedro????? ( jó hátha belejön...).
Nincs tétje a mérkõzésnek, vagyis az a bizonyos 100 pont... dehát na.
Hol van Thiago, Deulofeu , Tello, Bartra.... ?
PS3 Slim 250 PC
Xavi Hernandez
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ne ilyen C kategóriás szart.
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
Õõõ, értem én hogy nem akarunk költeni és ez így még talán jobb is mintha Reina jönne, nade jövõre mindenképp kell majd kapus, plusz Valdes ingyen megy majd el? megéri? :S
PS3 Slim 250 PC
Én egy 1-0-s gyõzelemre meg egy 2-1-es vereségre emlékszem.
Messi meg sérült volt. De szerintem még 5 év múlva is ezt fogjuk hallgatni, hogy ebben a szezonban 3 meccsen nem játszott jól. 😄
Viszont ha tavaly a döntõben összecsaptunk volna, nem lett volna ennyire egyoldalú a meccs képe. (vagyis de, csak a Barca javára, muhaha 😄 )
amúgy 2-szer volt bayern-barca párharc
egyszer 5-1 barca
most meg tudjuk egy laza 7-0
mindkettõ bl-t ért😄 1 barca, 1 bayern😄