Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
:ASDSSDG:ADGDSASDGSG:saASDDSGSDGSGGS
csak erõs idegtzetûeknek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
Nyilván mindent megtesz a spanyol állam, hogy félreállítsák azért, hogy a szeretett király csapatuk ismét nyerhessen valamit 😄
tobias88
Valdes kitölti szerzõdését, ennek egyik fõ oka hogy senki se érdeklõdött iránta. Viszont remélem idén megvesszük Ter Stegent mert jövõre 25 millióért már nem lesz akkora üzlet...
tobias88
Az ilyen hírek miatt kell sokszor 1-1 hírt meg se nézni:
"A Barcelona is szemet vetett Geoffrey Kondogbiára, a Real Madrid egyik célpontjára. Az Estadio Deportivo szerint a katalán klub készpénz mellett Gerard Deulofeut adná cserébe, a Királyi Gárda ezzel szemben amennyiben sikerülne megvásárolni a középpályást, egy vagy két évig még nem tartana igényt a játékára, és hagyná, hogy a Sevillában szerepeljen."
Nekem nem tetszett sosem a játéka.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ilyet még viccbõl se mondj, igaz öregszik, de a legjobb csatárok egyike😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hát erre nem tudok mit mondani, mert elfogult vagyok, de szvsz Alexis egy lapon sem említhetõ Villaval. Sanchez ígéretes VOLT, de lássuk be: sokkal inkább egy Tello-Pedro kaliber, sõt. Davidban meg benne lehet még 2 jó év simán, de hát nyilván logikusabb rajta túladni.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Villát én meg se vettem volna.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

banok
Krkic és Villa elkótyavetyélése nagy farokság szerintem.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Eurobarca

Egyre inkább az az érzésem hogy ez a nincs pénz duma csak kamu és valami nagy dobásra készülünk.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Amúgy idén mindenképpen le kell igazolni Ter Stegen-t szerintem. Ha tényleg igaz az hogy 15 millió környékén el tudnánk hozni az elég nagy üzlet lenne.
Tudom. Ezek közül egyedül Thiagot sajnálnám.

tobias88
Nem tudom honnan szednek ilyen hülyeségeket az újságok. Piacon Thiago biztos nincs attól függetlenül hogy kb 10 klub is simán megadná neki a kivásárlási árát. Deulofeu sem a piacon van hanem kölcsönadási listán és Alexis meg Tello szinte biztosan marad meg Valdes is.
[HUN]FaTaL
Ez biztos nem így van, sem Sánchez, sem Tellot nem fogjuk eladni. És szerintem Thiagot és Bartrat sem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Piacra került játékosaink

Valdés, Oier, Dos Santos, Bartra, Fontás, Rafinha, Thiago, Affelay, Krikic, Dufu, Cuenca, Villa, Alexis, Tello.

tobias88
Laporta kész, ilyen nyilatkozatok után ne legyen újra elnök soha, nem akarok egy Orbán Viktort a csapat elnöki székébe mert mindenért mindenkit hibáztat, de persze õ szent volt...

"Nem hiszem, hogy lesznek elõrehozott választások, hacsak nem következik be valami extrém esemény. Persze ez benne van a pakliban, mert a klubnak egyértelmûen váltásra van szüksége."

Abidal - "Elfogadhatatlan. Egy évvel meg kellett volna hosszabbítani a szerzõdését. Ezt az ügyet rendkívül rosszul kezelték és rontották a klub imázsát."

"Mindörökké hálás leszek Guardiolának, Rosellék próbálják tönkretenni az örökségünket. Úgy hiszem, hogy a klub nem tett meg mindent annak érdekében, hogy Pep folytassa. Ha Guardiola kiégett 2012 nyarára, akkor az részben a vezetõség hibája volt."

Mezszponzor - "A katari történet szintén egy hazugság. Én továbbra is az Unicef mellett állok. Jellemzõ, hogy most a Qatar Foundation már átváltozott Qatar Airwaysre."

A radikálisok - "Ez a vezetõség lepaktált a huligánokkal és következetesen hazudott. A biztonsági igazgató, akivel találkoztam jelenleg a klubban, együttmûködik a Boixosszal."

"Tiszteletben tartom Valdés döntését, de meg kell kérdezni a jelenlegi vezetéstõl, hogy a klub számára oly fontos személyek miért nem akarnak maradni."
tobias88
kertésznek maximum gondozni a talajt...
na ez az... dehát valószinûleg ez is kamu csak... mert ha annyira szenvednek védõ ügyben akkor nem fognak még 1 csatárt venni 20 millióért...

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Mi a reteknek?

ÕÕÕÕ...

Az a vicc hogy én el tudnám képzelni õt ott középen... 😄

Kérdés hogy mi a szarnak még 1 csatár...

PS3 Slim 250 PC

Sippie
"A hordágyas kocsi túl gyorsan ment, úgy éreztem, hogy le fogok esni. Figyelmeztetni akartam a sofõrt, de a mozdulatomra nincs mentség” – indokolt Mascherano."

omg 😄
Sippie
na õ a mi pepénk. Azért érdekelne mi vitte rá erre 😄
bakkerman
Javier Mascherano, a Barcelona argentin védekezõ középpályása elveszítette az önuralmát az Argentína - Ecuador világbajnoki selejtezõ-mérkõzésen, és a hordágyon fekve szándékosan belerúgott az éppen õt cipelõ orvosba. Azonnal kiállították, õ pedig azóta bocsánatot kért.

2 perctõl

nem az eszéért szeretjük az biztos 😄D

bakkerman
Laporta nyilatkozott:

"Minden egyes nap elteltével egyre eltökéltebb vagyok, hogy visszatérjek a Barça élére. Felkészült vagyok; a következõ választásokat 2016-ban tartják majd normális esetben, s ez tökéletes idõpont lesz arra, hogy egyesületi, személyes és családi szinten visszaigazolást kapjunk mindenrõl."

"Egy embert tönkre lehet tenni, de elpusztítani nem, ha állva marad. Az én motivációm az, hogy építsek, hozzáadjak, ezzel szemben a jelenlegi vezetés csupán a hírnevemet próbálja összezúzni, és ez nekem erõt ad, hogy építsek. Én már megbocsájtottam nekik, de továbbra is keresem az igazságot és azt, hogy ezt õk mondják el. Ezt azonban egyelõre még nem tették meg, így továbbra is hajtom ezt a visszaigazolást."

"Nem hiszem, hogy lesznek elõrehozott választások, hacsak nem következik be valami extrém esemény. Persze ez benne van a pakliban, mert a klubnak egyértelmûen váltásra van szüksége."

Abidal esete:

"Elfogadhatatlan. Egy évvel meg kellett volna hosszabbítani a szerzõdését. Ezt az ügyet rendkívül rosszul kezelték és rontották a klub imázsát."

Guardioláról:

"Mindörökké hálás leszek Guardiolának, Rosellék próbálják tönkretenni az örökségünket. Úgy hiszem, hogy a klub nem tett meg mindent annak érdekében, hogy Pep folytassa. Ha Guardiola kiégett 2012 nyarára, akkor az részben a vezetõség hibája volt."

Mezszponzor

"A katari történet szintén egy hazugság. Én továbbra is az Unicef mellett állok. Jellemzõ, hogy most a Qatar Foundation már átváltozott Qatar Airwaysre."

A radikálisok

"Ez a vezetõség lepaktált a huligánokkal és következetesen hazudott. A biztonsági igazgató, akivel találkoztam jelenleg a klubban, együttmûködik a Boixosszal."

Neymar leigazolása

"Ami a legjobban tetszik Neymarban, az a szerénység, amivel érkezett. Habár sokan attól tartanak - csakúgy, mint Cruyff - , hogy a személye feszültséget okoz majd a csapaton belül, de reméljük, hogy ez nem fog bekövetkezni."

Tito Vilanováról

"Nem értek egyet azzal, hogy a vezetõedzõ csupán szemlélõdõ lehessen a csapatot érintõ sportszakmai kérdésekben. Nagy az elismerésem Tito felé, ám meglepõdtem, mikor azt mondta, hogy 'én a klub alkalmazottja vagyok, csak azt a csapatot edzem, amit nekem adnak'. A vezetõedzõnek meghatározó tényezõnek kell lennie a sportszakmai ügyekben, nem külsõ szemlélõnek."

Valdés esete

"Tiszteletben tartom Valdés döntését, de meg kell kérdezni a jelenlegi vezetéstõl, hogy a klub számára oly fontos személyek miért nem akarnak maradni."

eléggé kritikusan fogalmaz végig,valamiben igaza van de nekem kapálózásnak tûnik...ha tényleg indulna 2016-ban Rosell ellen,az kemény csata lenne. Nekem mondjuk innen teljesen mindegy ki az elnök,ha jó a csapat,és legfõképp szerethetõ játékosokat vásárol az éppen aktuális elnök akkor felõlem bárki lehet 😄

bakkerman
ígyvan,Laportának sokat köszönhetnek a szurkolók és a klub,Rosell viszont elhozta a pénzügyi stabilitást,amit az is mutat hogy meg tudunk engedni magunknak már második nyáron egy klasszis drága igazolást.

[HUN]FaTaL
Csak közben majdnem csõdbe vitte a klubot. Persze nehéz összehasonlítani, Laporta mikor átvette a klubot, akkor egy rohadtgyenge csapatból csinált BL gyõztes és bajnok csapatot, rövid idõ alatt.

tobias88
Dehogy... Csõd széléig vitte a klubbot az idióta igazolásokkal amit itt le is írtam úgy 2-3 hete.
Jakuza1
En sokkal jobban szerettem Laportat.
Az o alkotasanak gyumolcsebol el Rosell.

tobias88
Mivel lehet jobban kampányolni, mint egy jó csapattal? És ha veszünk egy középhátvédet azzal még mindig plusszos lesz a keret.
bakkerman
Rosell okos ember,jövõ nyáron elnökválasztás,és ha most túl költekezi magát,akkor azzal jó alapot ad a majdani ellenfelének (aki állítólag Laporta is lehet...),de ha megtalálja az aranyközéputat,hogy legyen egy jó szezonunk,de ugyanakkor most nyáron ne költsünk túl sokat,akkor tuti a sikere,és jövõnyáron már frissen újraválasztva ismét dobálózhat a nevekkel/milliókkal. Én nem féltem õt,meglesz a megoldás középhátvéd ügyben 😊 Akivel minket összehoz a spanyol sajtó,az jönni is fog elõbb-utóbb,ahogy volt ez Cesc-el,Villaval,Neymarral. David Luiz - Silva kettõsbõl valaki jönni fog figyeljétek meg...

bakkerman
hatalmas kamu

vszinû csak amolyan válasz a Thiago-s ügyre... egyikbõl se lesz semmi.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Ez akkora kacsa, mint a ház.

kaposi1
Én ennek örülnék de képtelenségnek tartom hogy a Real átengedje .<#shakehead>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tobias88
Ugyan, csökkentették eleget a pár év alatt. Be kell fektetni a csapatba mert nagyobb pénzveszteség az, ha idén az elõdöntõig se megyünk el a védõk hiánya miatt.
[HUN]FaTaL
A nincs pénzt így értettem, muszáj csökkenteni az adósságot.

tobias88
Hát, szerintem azért van pénz, hatalmas a haszon de adósságcsökkentésre fordítják, tavaly is azt hiszem 60 milliót arra költöttek és idén sem lesz másképp.
Jakuza1
Azert ennyire ne legyetek betojva, van meg ido igazolni es kizart, hogy ne igazolnank meg.
Egy csomo dolog tisztazasra var elotte, peldaul mennyit akarnak adni a tavozo jatekosokert es kik lesznek azok, addig a klub nem tud lepni, hiszen meg azt se latja ezek nelkul, hogy mennyit kolthetnek az eladasok arabol.

<#eljen>

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
"El van adósodva 20 másik is és fognak igazolni, + ha annyira el van adósodva akkor ne jöjjön Neymar közel 60 millióért..."
Sportszakmai szempontból Neymar nem biztos, hogy bejön, nagy kockázat. Anyagilag biztos megtérül, nagy marketingértéke van a srácnak.

Dulifuli kölcsön lesz adva.

Védõ nincs, de TS kapcsán nem biztos, hogy a vételár az akadályozó tényezõ. Ráadásul szerintem semmilyen ~30 éves védõ nem ér 40 milliót, de még a felét sem.

Szerintem védõ mondjuk legalább 2 éve kellene, vagy akkor legalább tartottuk volna meg Abidalt, középhátvéd poszton is helytáll.

"Ez az én véleményem, nem kell vele egyet érteni, csak leírom, mert azért van a fórum hogy megosszuk egymással az infókat, gondolatokat."
Nem is értek vele egyet, illetve csak részben. 😊 A második felére: így van, nincs evvel semmi gond.

oké, el van adósodva. El van adósodva 20 másik is és fognak igazolni, + ha annyira el van adósodva akkor ne jöjjön Neymar közel 60 millióért... hanem jöjjön belõle 1 védõ ami mellesleg sokkal inkább kell mint elõre még 1 csatár hogy 6 db legyen belõle ( Messi, Villa, Neymar, Pedro, Tello, Alexis, Dulifulifiú) ja ez 7...
Meg gondolom nincs az a védõ aki 60 milliót érne szval egy kapus is bõven ki jött volna belõle.
Remek hogy van elõre egy újabb nagy tehetségünk de õ nem fogja megmenteni a csapatot a góloktól.

Persze, mi ehhez nagyon is kevesek vagyunk. Szval felesleges is firtatni tovább. Csak dühítõ mindenhol arról olvasni 1 héten 2x hogy nem tudják mi legyen mert drága nekik x és y, zs pedig nem biztos hogy jó megoldás lenne mert nem képviseli azt a színvonalat.

Ez az én véleményem, nem kell vele egyet érteni, csak leírom, mert azért van a fórum hogy megosszuk egymással az infókat, gondolatokat.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
<#eljen>

bakkerman
Igazad van SAJNOS...<#shakehead> én nem kergetek semmilyen illúziót a nyárra,lesz ami lesz,mi innen nem tehetünk semmit 😊 Mes Que

[HUN]FaTaL
Nincs pénz, mit nem értesz? El van adósodva a klub. Ha Rosell elkezdené szórni a pénzt, azonnal elbukná a következõ elnökválasztást. Az egész kampánya arra épült, hogy Laporta mennyire szórta a zsét.

Nem igaz hogy lehet ennyit szarakodni...

Nem is azzal van baj szerintem hogy még nem igazoltak védõt hanem ez a bizonytalanság...
Könyörgöm ha nekem van 1 vagy 2 olyan hátvédem akiket teljes mértékben megfelelõnek találok a középsõ védõ posztra akkor azokra rárepülök és átigazolási ajánlatot nyújtok be rájuk. Na persze nem a nevetséges kategóriájút hanem reális összeget tartalmazót.

Kell Hummels? Fizesd meg... Nem jön el x összegért, adj x+ összeget. Nem a pénz miatt nem akar jönni, illetve nem amiatt nem engedik el? akkor maradjon.
Kell Thiago Silva? 40 millióért vette a PSG? (nem tudom mennyi volt) Akkor akkor adjunk érte 40 et legalább hiszen nincs még 1 olyan klub rajtunk kívül aki könnyen belemegy a veszteséges üzletbe. Nem adják 20 ért? Ne csodálkozzunk már?

Nem kell itt 6-7 nevet számításba venni. Aztán meg elvetni õket mert ez lassú, az béna, amaz bohóc stb...
2 névbõl el kell hozni az egyiket.
Mi vagyunk a Barcelona... Költeni kell idén? Mennyit is költöttünk a többi nagy klubhoz képest az utóbbi években? Ja hogy meg se közelítjük némelyiket? Akkor tessék már kicsit belenyúlni abba a buzeráns pénztárcába...

Itt szerencsétlenkedünk aztán a végén nem lesz semmi az egészbõl, vagy elhozunk egy b kategóriás védõt viszonylag drágán aztán majd rájövünk hogy dehát ez lassú, technikátlan stb, és jövõre eladjuk feléért.

Kezd idegesíteni ez a tutyi mutyi hozzáállás.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Nagyon helyes, én is pont most olvastam. Dortmund inkább megvenné az meg felejtõs... Viszont ha visszatér majd jövõre akkor valakinek mennie kell. Lesz Neymar és Messi a stabil kettõs és mellettük Pedro-Sanchez-Tello-Deulofeu ami nagyon sok, még 5 is sok szerintem.
bakkerman
Legújabb hírek szerint Deulofeu nem lesz a csapattal õsszel,a nyári felkészülést végigcsinálja az alapkerettel,de kölcsön lesz adva vagy Angliába(Liverpool vinné),vagy egy spanyol csapatnak (Sevilla érdeklõdik nagyon).

bakkerman

Remélem azért Neymár ennél többet nyújt majd Barcelonában...
Nem mondhatnám hogy rosszul játszik, de semmit nem mutat amit várnánk tõle... Szürke.

PS3 Slim 250 PC