33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• ToM1113
    Megehetjük a 62% os labdabortoklást ha 2 kaput eltaláló lövésünk volt összesen, a bilbaonak 6, de a lövések száma is 14-11 oda. Eredmények.com statisztika.
  • Sippie
    Mi lesz ezzel a csapattal Messi után...
  • ToM1113
    Most jut eszembe, hosszú évek óta csak csatárt veszünk szinte, azaz gyakorlatilag kb 5-8 éve más poszton nincs magy változás... Persze hogy idővel megkopik az ami egykor remek volt.
  • ToM1113
    Má csak abban bízok, hogy bármi is a probléma, de miután jönnek a zakók és idén is kiesünk a Blből, a vezetés elgondolkodik a stratégián, az edző átgondolja a taktikát, minden tekintetben átgondoljuk a dolgokat, aztán ha nagy áldozatokat is kell hozni de csak lesz valami... Értem a nagy áldozat alatt ezt a szörnyű taktikát valamint 1-2 kulcs játékos eladását.
  • Jakuza1
    Es siman vezethetnenek akar kettore is.
  • Jakuza1
    Na itt is van amirol beszeltem.
    Ez a csapat egy hulladek nulla, es az vicc, hogy egy szurke bilbao vezet ellenunk, amely az elmult evtized talan leggyengebb bilbaoi focijat mutatja be.
    Persze mi oket is alulmuljuk ugy, hogy 70 perc alatt keptelenek voltunk egy helyzetet kialakitani egy kozel sem eros ellenfellel szemben.
  • tobias88
    Hát ez van, bármelyik csapat vezethetett volna, de mostanában szerencsénk sincs. De a bíró ugye megint befolyásolta a meccset elég rendesen
  • ToM1113
    De nem veszi észre Tata hogy fabre nak köze sincs ahhoz a poszthoz? Ezért beszéltük nyáron hogy kellene egy klasszikus erő csatár középre, Messi Neymar simán játszhatnának szélen.
  • tobias88
    Utolsó emberként sárga. Ez a bíró egy vicc
  • tobias88
    Ez a Neymar kölök nem tud gólt lőni. 3. sima gól lett volna Messinél már... (ha a lest is ide vesszük amit kapufára lőtt, mert ott se tudta hogy befújták)
  • [HUN]FaTaL
    Fabregas nem hamis kilences, annak szar, lassú. Xavi lassú, nem fiatal már. Nincs középpálya, a védelemben meg Pique és Masche egymást múlják alul...
  • Jakuza1
    Egy azaz egy kidolgozott helyzetunk nem volt.
    Fabregas ? 53 millio font ? Megis mire ? Jo hogy eszre se lehet venni. Neymar 57 millio ? Megis mire ?
    Egyre szarabbul jatszik a csapat, nincs jatekos akit kilehetne emelni. Sancheznek volt az elejen kb 15 perce, amikor turhetoen focizott, aztan eltunt mint mindenki mas.
    Nem is tudom mikor tortent meg velunk utoljara, hogy egy felido alatt helyzetet nem tudtunk kidolgozni.
    Oke volt a Neymar loves es ki is fujt, ami nem egy kidolgozott helzet utan tortent.
    Mar megjegyeztem multkor, olyan mintha egy szurke kozepcsapatot latnek.
  • ToM1113
    Vicc az egész már megint. Az első 10 percben csak kerestük a labdát, aztán volt 10 perc viszonylag jobb játék, aztán megin jött a zűrzavar. Fabregas nulla, Neymar dupla nulla, a középpálya lassú. Nem akartam megemlíteni a Madridot de Ronaldo is sérült, és lehet hogy a két ellenfél nincs azonos szinten, de aki tegnap látta a realt... Fura de élmény volt nézni ahogy lendületesen rohamozták, percenként kialakítva a helyzeteket. Bale pedig nem csinált mást, csak ha elé kerülta labda akkor gólt lőtt...
  • [HUN]FaTaL
    Amúgy meg milyen fos cipőben játszunk, hogy mindenki csúszkál, a Bilbaoban meg senki?
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem cserél bele a szünetben Martino, akkor nem nagyon van esélyünk gólt lőni. Xavi le, Cesc hátra és jöjjön Pedro, Neymar meg menjen be középre (vagy akár pedro is játszhat ott).

Vagy jöjjön Traoré..
  • [HUN]FaTaL
    Iniestat miért utálják ennyire bilbaoban?
  • ToM1113
    Nem Barca szint még, vagyis most az mert sok szar között nem emelkedik ki negativ irányba...
    Braziliában a majom védők között persze hogy szárnyalt.
  • Jakuza1
    Neymart meg nem ertem, megis milyen helyzet kell neki hogy berugja ? Merkozesenkent 3 helyzetet kihagy kb, 1v1-ben a kapus ellen.
  • Jakuza1
    Szerintem dontetlennel jobb eredmenyt nem fogunk elerni, vagy csak valami ordenare nagy makkal.
    annyira szar a jatekunk mar honapok ota, hogy hihetetlen. Hiaba nyerunk sok merkozest, egyszeruen a jatek egy nagy nulla.
    A vedekezes rem gyenge, kozeppalya lassu, tamadojatek megakad, ha beall vedekezni az ellenfel, kontrajatek szinten nulla.
    Raadasul most annyi topjatekosunk serult, hogy egy fel csapatot ki lehetne allitani beloluk.
  • ToM1113
    Kiváncsi leszek a mai játékunkra, alapból azt gondolná az ember hogy az Ajax elleni zakó és az az utáni Nyilatkozatok után, a csapat megpróbálja összeszedni magát és mindenki hajtani fog a jó játék érdekében, de ne felejtsük el hogy mostanában sajnos csak a fecsegés megy meg a fogadkozások aztán a pályán nagy szart se mutatnak. Remélem most végre láthatunk egy jó Barcelonára jellemző játékot amit talán nem túlzok ha azt mondom hogy hónapok óta nem láttunk, ha pedig a tartósan mutatott jó játékot nézzük akkor akár több mint 1 évről beszélhetünk...
  • tobias88
    Tello is sérült. Gyakorlatilag a következő tétmeccsre már Tello, Alba, Alves és Puyol is bevethető lesz, mert most elnyújtott kupaforduló jön. Pénteken lesz kupa meccs a Cartagena ellen és utána egy hazai meccs a Celtic ellen, szóval ma nyugodtan ki lehet hajtani magukat a skacoknak
  • Jakuza1
    Alba,Dos Santos,Alves,Puyol,Messi,Valdez tuti serult listan a Sporting bet injury listaja szerint. (Afellay is de rola azt hittem, hogy mar reg megszabadultunk tole)
    Azt irjak Adriano meggyogyult es jatszani fog. Alba pedig 2 het mulva gyogyul fel, allitolag.
  • [HUN]FaTaL
    Puyol megsérült az edzésen. Adriano bevethető holnap, elvileg.
  • bakkerman
    Hírek szerint Leo a január 5.-ei Elche elleni meccsen már kerettag lehet
  • tobias88
    lehet hogy kiggyógyult
  • Sippie
    de jó kis álcát talált azé Piqué... Shakira hm hm ... :D
  • tobias88
    Nem tudok olyan szituációt elképzelni, amiben 2 heteró ember így fogja egymás kezét. Max megöleled a barátaidat ha meghalt valakijük vagy hasonló, de ez nagyon kemény
  • bakkerman
    Ezen a kepen mindig amikor meglatom elgondolkozok hogy mégis miről lehetett szó a jelenet közben :DD
  • tobias88
    Miért is nyalna?

• Matte
    ki nem szarja le ibrát? Nyomja a fost a francia bajnokságban (asdroflol), vb-n nem lesz ott, akkora orra van, hogy pinát nem tud nyalni tőle és kb az utolsó 1-2 jó évében van.

Szarom le, hogy kinek tartja magát
  • bakkerman
    Ibrahimovicot nem érdeklik a díjak,az aranylabdára abszolút nem gondol,szerinte ő anélkül is a LEGJOBB.

Vicc ez az ember,rohadt jó játékos,de soha se lesz a legjobb,mert egyébként egy szarkupac
  • bakkerman
    persze,nem kell mindenáron bedobni őket,had pihenjenek,inkább hozzon fel Tata 2-3 játékost a B-ből,egy bajnokit belehet áldozni,fasznak se hiányzik hogy valaki visszatér sérüléséből,aztán meg rásérül mert lerugják
  • tobias88
    Ez azért meglepne nagyon. Mind a kettő még pihen jelenleg tudtommal, majd csak most kezdik el a külön edzéseket. Teljes edzést ha szombaton tudnak végezni, 1 edzéssel meg kezdetni valakit elég érdekes döntés lenne.
  • [HUN]FaTaL
    It is expected that full backs Alves (calf) and Adriano (ankle) will be back for Sunday's game against Athletic in Bilbao. [catradio]
  • [HUN]FaTaL
    Sérült a fél csapat, persze, hogy kikapnánk...
  • tobias88
    Persze, mivel nincs szélső hátvédünk. Puyol irtó gyenge volt sajnos és Montoyanal még a Madridi 17es is jobb.
  • bakkerman
    megyünk hétvégén Bilbaoba,nehéz meccs lesz,kiderül hogy pár nap alatt mit tudott elérni a fejekben Tata
  • Bagi1991
    Jó persze még nem az igazi a játékunk az biztos de én ezt a csapatot akkor is erősebnek érzem mint a tavalyit.Tatát jó edzőnek tartom össze fogja őket szedni.
  • bakkerman
    ki lehet kapni,a vereség önmagában nem minden,kapjunk ki 5-2-re,nem bánom,csak legyen színvonalas a focink,de hónapok óta csak 1-1 meccsre tudtam azt mondani,hogy na ez igen,ez szép volt,ez foci volt...a mutatott játékkal van a baj,nem a vereséggel
  • Bagi1991
    Gyerekek ez csak 1 meccs volt 20 meccs óta nem kaptak ki,most kikaptak és mindenki temeti a csapatot egyszer szarul játszotak nagy dolog ez benne van nem nyerhetnek mindig.Én nem aggódok miatuk.