33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Pinto

Adriano, Bartra, Puyol, Alba

Sergio, Song, Sergi Roberto

Alexis, Fábregas, Pedro

Cesc bazmeg hamis kilencesként egy harmadosztályú csapat ellen, már megint. Nem hiszem el.
  • [HUN]FaTaL
    Alexis helyére Traoré, középre Dongou jó lenne, kiváncsi lennék.
  • banok
    streamek
  • tobias88
    itvzz.eu vagy onlinetvkeresre.eu
    (Nem tudom, hogy lehet e jelenleg regisztrálni)
  • ToM1113
    http://tevenezo.net/digisport_1_elo_internetes_kozvetites_online_stream/

Itt szoktam nézni, mióta nincs digi nálunk...

Egyébként jobban várom ezt a meccset, mint azokat mostanában amikor az A keret játszik. Talán most lesz hajtás és akarat. És ne felejtsük el hogy az ilyen meccsek nyújtanak alkalmat arra hogy megtaláljuk a cseréink között a jövő sztárjait. Kár hogy egyeseknek betonbiztos helye van és ezért a tehetségek nem kapnak annyi szerepet.
    Kiváncsi vagyok pl S. Robertora, Dongoura, Traoréra, Bartrara.
    Külön örülök hogy Iniesta és Xavi minden bizonnyal nem játszik.
    Valamint hogy Fabregas talán a megfelelő poszton kap szerepet végre.

Várható keret: FCB: Pinto – Montoya, Bartra, Puyol, Alba – Song, S. Roberto, Fábregas – Alexis, Dongou (Traoré), Pedro.

Elhiszem én hogy marha kényelmes fogócskázni edzésen, hisz így is úgy is kezdők egy jópáran ha tökvakarás megy akkor is. De ha adódik néhány ilyen alkalom ahol a cserék/B játékosok is lehetőséget kaphatnak, akkor előbb utóbb kiderülhet hogy láblógatással nem lehet stabil kezdőnek lenni, csak azért mert valakinek Iniesta, Pique, Messi vagy Neymar a neve. És tessék ide venni azt is hogy a pályán mennyit futnak, mennyire látszik rajtuk hogy akarnak...
  • bakkerman
    egy sok gólos győzelemnél picit megnőne az önbizalmuk a srácoknak,még ha ez csak egy csöves harmadosztályú csapat is. Persze ha 0-4-nél lerúgják pl.: Alexist,akkor kurvaanyáznék egy jó nagyot az biztos.

Na este meg hajrá,kéne valami streamet keríteni
  • DasIsFuck

• tobias88
    A Barcelona kerete a Cartagena elleni kupamérkőzésre:
    Kapusok: Pinto, Olazábal
    Védők: Puyol, Bartra, Montoya, Adriano, Jordi Alba, Mascherano
    Középpályások: Sergio, Fabregas, Song, Sergi Roberto
    Támadók: Neymar, Alexis Sánchez, Pedro, Adama, Dongou

Nem értem, hogy miért megyünk ilyen erős kerettel egy harmadosztályú csapat ellen. Konkrétan mindenki bent van aki teljesen egészséges Pique-n kívül. Simán lehetett volna még 2-3 játékos bent a B csapatból.
  • Pukkka
    Van Magyarországon Barcelona fanshop?
  • Jakuza1
    Jordi felepulese varhato volt, hiszen mar 2 hete bejelentettek.
    Amugy Xavi es Inieste pihentetese nem rossz otlet, sot en meg az alapemberek,kezdo jatekosok tobbseget is pihentetnem.
    Bar tegyuk hozza, hogy a nagy rotacionak kb nulla erteke volt a szezonban, hiszen szinte mindenkit pihentettunk akit lehhetett es megis szinte a fel csapat kidolt.
  • [HUN]FaTaL
    Jordi Alba okay to play but Xavi and Iniesta missing against Cartagena
  • bakkerman
    röviden megfogalmazva: taktikai szemléletváltásra van szükség.
  • Jakuza1
    Nem hiszem, hogy az edzessel lenne a baj. Le is szedne a fejet a vezetoseg, ha tingli-tangli lenne az edzeseken.
    A jatekkal es a taktikaval annal inkabb. A cserei szarok, az elgondolas a taktikarol szinten.
    A letamadasunk egyszeruen hianyzik. Kontraink nincsenek, mert gyakorlatilag a sajat kozeppalyasaink akadalyozzak meg a gyors tamadas vezeteseket. A serulesek se tesznek jot, mondjuk hozza kell tenni, hogy amikor kevesebb serult volt, akkor sem volt jo a jatekunk.
  • bakkerman
    lehet a Détári módszert alkalmazza Tata,edzésen kártyáznak meg beszélgetnek :DDDD két leosztás között Alves meg Neymar pózolgat,5-6 kép megy fel facere,Pique a háttérben Shakira szájában,Xavi egy falnak rugdossa a labdát,és húzza a rovátkákat mennyi sikeres passza volt :DDDDD
  • ToM1113
    Piqué: "Más dolog azonban, ha nem mutatnak felénk semmilyen tiszteletet, ami már megtörtént, amikor megkérdezték Iniestától, hogy mindent beleadunk-e az edzésen."

Persze, gőz erővel megy a fogócska meg a baromkodás.
  • Sippie
    azta miket tudtok :D
  • [HUN]FaTaL
    szopd le anyádat már bocsánat
  • Sippie
    szlamb?
    szopd le a magyar b... faszom.. nem? :D
  • bakkerman
    A Barcelona az Ajaxtól és az Athletic Bilbaótól is kikapott a múlt héten, és sokan már megkongatták a vészharangokat. Piqué nem gondolja ennyire drámainak a helyzetet.

„Nem hasonlítjuk magunkat ahhoz a csapathoz, amely egy év alatt hat trófeát nyert. Minden összevetésben alulmaradnánk” – nyilatkozta a katalánok hátvédje.

„Lépésről lépésre haladunk, és majd márciusban vagy áprilisban meglátjuk, hol tartunk. Az elvárások nem változtak. (Gerardo) Martino csak nemrég érkezett, de profi, és nagyon jól fogadta az öltöző. Én is kalapot emelek előtte” – méltatta a nyáron kinevezett edzőt Piqué, akinek a csapatot ért kritikákról is megvan a véleménye.

„Azokat a kritikákat szeretem, amelyek konstruktívak. A tisztelet hiánya viszont egy másik dolog, például amikor az egyik nap megkérdezték Iniestától, hogy jól edzünk-e.”

„Az nem a tisztelet hiánya, ha valaki azt mondja, hogy át kellene alakítani a keretünket. Egy csapat azonban nem nyomhat egy egész meccsen keresztül.”

„Régebben többet birtokoltuk a labdát, többet tudtunk pihenni meccs közben, de most sokkal direktebb futballt játszunk, ami nagyobb erőkifejtést igényel.”

„Mostanában becsúszott néhány rosszabb eredmény, de nem törtünk össze, és készen állunk arra, hogy újabb nagy sorozatot építsünk.”

Piqué a saját jövőjéről elmondta: új szerződésével kapcsolatban egyelőre csak előzetes megbeszéléseket tartottak, így nem tud semmi konkrétumról beszámolni.

kedves Gerard, SZ.L.A.M.B.
  • tobias88
    Pl azért, mert Gündogan fél éve nem játszik valami gerinc probléma miatt, meg szinte 2-3 meccsenként sérül meg, rosszabb mint Adriano (aki idén egész sérülésmentes, kopp kopp)
  • bakkerman
    egyiket se adnam el,de egy kis konkurencia jót tenne Iniestanak,és ha kelk akkor padozzon is. Ugyanez igaz Cesc-re,bár rá nagy szükség lesz majd Xavi visszavonulása után.

Miért hülyeség amit felvázoltam? Nincs rá sok esély,de sokkal szívesebben néznék villámgyors támadófocit mint ezt a semmitmondó gurigázást. A meglévő embereket dúrván újrakéne motiválni,ami vagy sikerül Tatanak,vagy nem. Majd kiderül
  • [HUN]FaTaL
    Azért eladni Cescet meg Iniestat, lol.
  • Sippie
    ennyi rinya pöcst... ahelyett hogy kiharcolná, hogy stabil kezdő legyen, odatenné magát minden meccsen, gólokat gólpasszokat osztogatna, inkább sír... eszem faszom megáll.
  • tobias88
    Még jó hogy nem te vagy az edző mert ez irtózatos hülyeség lenne
    Hummels meg Ter Stegen rendben is lenne, de Reus bal oldali támadó.

Güngdogán idén talán nem is játszott meccset, Vidal meg Olaszországban meg tud élni, de az nem jelent semmit, 5 éve még jelentett kb.
  • bakkerman
    csak ugye ahhoz,hogy itt érkezzen 3-4 klasszis játékos EGY NYÁR alatt,ahhoz a vezetőség szemléletén kéne nagyon nagyon sokat változtatni,mi sose voltunk az a vadul költekező csapat,általában jön 1-2 ember a kezdőbe,meg még 1-2 a padra,és ennyi a mercato...de egy elkúrt tavasz után hátha megindul valami,és megrohamozzuk a piacot
  • bakkerman
    Ter Stegen-Alves Masch Hummels Alba-Vidal Busquets Gündogan-Neymar Reus Messi

És így minden posztra kerülne egy színesebb egyéniség,sőt a középpályára mindjárt kettő,és szépen lehetne rotálni még Song-al,Sergi Robertoval,Iniestaval. Védelembe padon lenne egy Pique,Bartra,Adriano,Montoya. Egy más szemléletű,gyors,kontrára építő focit játszó edzővel ismét európa csúcsára érhetnénk. De ez csak egy eszmefuttatás :D
  • bakkerman
    Hétfőn Tello és Montoya is nyilvánosan jelezte, hogy ha nem változik a helyzetük, tehát nem jutnak több játéklehetőséghez, akkor el fogják hagyni a csapatot, de Pedro helyzete is hasonló.

„Fiatal vagyok, szeretnék játszani és élvezni a játékot. Ha ez nem lehetséges a Barçában, elgondolkozok azon, hogy távozzak a szezon végén” – mondta Tello, és hasonló témákról beszélt Montoya is.

„14 éve a Barçában vagyok, még hosszú hónapok vannak előttem, és bízom benne, hogy még annál is több. Meg fogjuk beszélni a klubbal, tárgyalunk. De még fiatal vagyok, és elsősorban játszani szeretnék.”

Pedro esete annyiban más, hogy neki már volt szerencséje stabil kezdőembernek lenni a Barcelonában, de az elmúlt időszakban egyértelműen elveszítette a helyét a csapatban, és többnyire csak csereként számol vele Tata Martino. Pedrót több Premier League-ben szereplő csapat is szívesen látná a soraiban, de neki annyiban más a helyzete, mint Tellónak és Montoyának, hogy a Barcelona is nehezebben, drágábban engedné csak el. A kivásárlási ára 150 millió euróban van megállapítva, a kontraktusa 2016-ban jár le, és 26 évesen még csak most lép a legjobb korba.

Pedróra is igaz, ahogy a fiatalokra, hogy jól érzi magát a Barcelonában, de a kevés játéklehetőség miatt határozottabban gondol a távozás lehetőségére.

mehetnek,aki elakar menni,nyugodtan mehet,jelenlegi keretből az én szememben már senkinek sincsen betonbiztos helye,esetleg Messinek,meg Neymarnak. Mindenki más ha el akarja hagyni a csapatot,akkor hajrá,ha ez kell ahhoz,hogy változások legyenek,és megújulás,akkor ámen.
  • bodajoci
    meccsek óta ezen morgok magamban én is...neymarnak messi helyén kéne lennie. volt olyan meccs, mikor ez volt, jó is volt az. nem értem, mért Fabre-t kell ott erőltetni. Ez az egy bajom van csak Tatával...
  • tobias88
    és persze Neymar meg be középre, mert ő is ezerszer jobb középen mint kint a bal szélen
  • tobias88
    Én is jobban preferálnám őt hátrébb, inkább menjen be Pedro brusztolni és jöjjön le Xavi. Sajnos a passzmester már csak oldal passz mester, előre fele egyáltalán nem játszik, ráadásul ezt a meccset is nulla szereléssel és nulla lövéssel zárta, azaz teljesen haszontalan volt és ez nem az első eset.
  • [HUN]FaTaL
    Fabregas:

• ToM1113
    ja, végig látszott az arcán mennyire elégedett.
    Mostanában csak a hazudozás meg a mellé beszélés megy mind a játékosok mind az edző részéről.
  • Jakuza1
    "Barca: Nagyon jól játszottunk - Martino a vereség után"

Ez tenyleg ekkora kreten ?
  • Sippie
    azért a bayernbe is vannak jó játékosok. Tény hogy talán akkora klasszis nincs náluk mint Messi, vagy C.Roni, de azért Ribery és Robben sem rosszak. Ilyen zsenik ritkán születnek, és ha Messi visszavonul, a következő zsenit úgyis a real veszi meg :D
    de amúgy egyetértek hogy újítani kéne, tavaly óta gyenge a játék.
  • bakkerman
    itt nem rajta van a hangsúly,akár a mi játékosunk,akár nem,építeni kell egy új,felfrissített,fiatalos ERŐS Barca-t,az eddigiektől eltérő gondolkodású,szemléletű edzővel,motivált,sikerre éhes játékosokkal. A Bayern Messivel nyert BL-t? NEM. Végigverik idén is európát? IGEN. Le kell térni erről az útról,amin jár a klub,mert ez már egy sáros,latyakos foldút,néha egy-egy simább résszel,de minél tovább vagyunk ezen az úton,annál nehezebb,és fájóbb lesz rá térni egy teljesen újra. El kell kezdeni építkezni. Essünk ki a BL-ből a 16 között,bajnokságban majd lesz ami lesz,és nyáron jöhet a megújulás.
  • bakkerman
    egy héten kétszer kikapni,a hétközi alibi után van pofájuk ugyanazt vagy még szarabbat produkálni a bajnokin is. egy BARCELONA-ban...ááá
  • bakkerman
    elmehet a picsába minden alibiző motiválatlan játékosunk,a "taktikának" nevezett foshalmaz,amit "játszunk" meg mehet a kukába,és személyesen szarhatnak még rá utána a játékosok is. Na ez a véleményem így reggel,én nem fogok elemezgetni,meg keresni a miérteket,egy dupla nulla a tegnapi produkció (IS)
  • szabii98
    jó de ez nem az FM, hogy itt eldöntik hogy megy és akkor megy:D
  • Jakuza1
    Nincs mire remenykedni.
    Egyszeruen ha realisan megnezi az elmult honapok focijat, amit muveltunk, egy valamire valo szakerto egybol latja, milyen gyengek vagyunk.
    Es itt vissza lehet menni a Classicon tulra is, ahol csak a szerencsenek koszonhetoen nyertunk.
    Ez foci ? 90 perc alatt nincs egy kidolgozott helyzetunk ? Olyan szinten viszaesett a focink, hogy az mar a pailfull szoval jellemezheto.
    Raadasul van egy teljesen fogalmatlan edzonk is, aki meg cserelni se tud.

Most oszinten fent hagyja Fabregast, aki 3szor ert egesz merkozesen a labdahoz ? Leviszi Xavi-t aki meg epp hogy turhetoen jatszott Fabregashoz kepest ?

Aztan leviszi Iniestat is es gyakorlatilag lukassa teszi a kozeppalyat ?
    Ekkora idiota ez a Tata. Mikozben 0:1 nel egy epeszu edzo alabol leviszi a hulladekul teljesito Fabregast,csatarra cserelve, aztan egy vedot bealdoz es hoz egy masik tamadot.
    De ez egy fogalmatlan marha, aki nem valo ide ehhez a csapathoz.
  • Effe88
    én mondtam hogy adjátok el lessit:D
    250 millából egy fasza csapatot építenétek
    fiatalokkal