Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Talán mert a fél keret konföderációs kupán is játszott és nem ártana egy kis pihenõ is? Rövid lesz a szezon a VB miatt.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Mindenki fikázza, szerintem nem olyan rossz. A tavalyi idegenbelinél meg aztán sokkal jobb 😄

Mor3llo
jó a mezetek 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
mert leadják amerikában,japánban,kínában,és ez nem kevés pénz mindkét klubnak,na meg a jegybevétel,reklámok stb stb...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kaposi1
Ezen háborgok és aggódom már napok óta.
Mi a szarért találkozik két ekkora klub ha nem veszik komolyan?
Ill. mi nem vesszük komolyan.<#wow3>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

BAYERN: Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Thiago - Robben, Lahm, Ribery, Kroos - Müller.

BARCELONA: Pinto - Montoya, Mascherano, Bartra, Adriano - Song, Jonathan Dos Santos, Sergi Roberto - Messi, Tello, Alexis Sánchez.

Eléggé B csapat a miénk, na.... 😄

PS3 Slim 250 PC

Jakuza1
Laporta muve a felemelkedes,Rosell meg tereli a hajot a sullyedes fele, en meg remelem minnel hamarabb elkotrodik.

[HUN]FaTaL
A VB-n is jól játszott szerintem.

[HUN]FaTaL
Még nem biztos, a Sanchez még bármikor magára találhat. Jó lenne, ha ez a bármikor ez pl. idén lenne 😄

szucsy89
Ja, poén volt. 😊 Mondjuk ezekbõl Song meglepõen olcsó volt, bár annyira nem is robbantott nagyot. Sanchezzel nem tudom mi lett, én azt hittem az új CR lesz a spanyol ligában, Udinében eszméletlenül tolta. Alba jó üzlet volt egyértelmû, többiek is. Viszont Neymart majd 1 vagy 2 év múlva lehet eldönteni.
tobias88
Kivéve Villát, de ott mérlegelték a kérését. Amúgy nem volt érte 7-8 milliónál jobb ajánlat, a csapatnak meg már nem kellet.
tobias88
Dehogy. Ez mind Laporta mûve, soha többé ne jöjjön a csapathoz...

Sandro Rosell mérlege meg pofátlanul jó:
Cesc Fàbregas 29+5(variables)
Alexis Sánchez 26+11(add ons)
Javier Mascherano 26.8
Alex Song 19.0
Jordi Alba 14.0
Adriano 13.5
Neymar 57

Ebbõl mindenkit maximum az árában hoztunk el Sanchezt kivéve, de akkoriban még jobb kölök volt meg fiatal is, sajnos befürödtünk vele.
szucsy89
inkább egy Gallianit kéne igazolnotok védõ helyett 😄

tobias88
Nem hiszem hogy olyan nagyon változtatna. Kell egy védõ, ezt õ is tudja és talán vetet egy csatárt ha olyan elképzelései vannak hogy kell egy magas játékos belülre.
tobias88
Remélem folytatja bajnokság szerzési szériáját <#worship>
bakkerman
Na ma lett hivatalos

Sok sikert Gerardo Martino!

DasIsFuck
No igen, de ezek még csak felkészülési meccsek és az még bizony kérdés h mi fog maradni a tavalyi betonstabil csapatból.

Most a Bayernél ki fog jönni milyen edzõ Gardi, mert a saját játékát nem szabad neki mindenáron ráerõltetnie a csapatra.
A védekezésen látszik elég valószinûtlen h olyan jó lesz mint tavaly.
És az sem bíztató h pl a hírek arról szólnak h Martinezre középsõ védõként számít..
szóval még eléggé lóg ez a levegõbe, de itt akkor lenne sikeres sztori az õ korszaka, ha azt a rövidpasszos barcás játékot vegyítené a tavalyi Bayernes játékkal.
pl az látszik h már sehol nincs az a lehengerlõ széljáték ami tavaly volt...

Szóval ezzel a bayernel sokkal nehezebb a dolga mint azzal a barcával annó.
és könnyûnek néz ki, mert kész csapat volt és a többi, de ha nem köt elég kompromisszumot félek bele fog bukni..ez ami igazán nehézzé teszi, mert nem is az az alap elvárás a szurkolók részérõl, hogy ismételje meg a triplázást, mert a tavalyi szezon eleve megismételhetetlen és speciális volt.
Hanem azt várják és várjuk h a sikeres és mûködõ elemeket megtartva hozza be a saját elképzeléseit.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

tobias88
Ez a Bayern is teljesen más stílusban nyomja a tavalyihoz képest elnézve a meccseiket. Sokkal inkább Barcásak de a tavalyi repertoárból is maradt persze.
tobias88
Dehogy kapott kész csapatot. 2008-2009es Barca teljesen más játékstílusra az 1 évvel azelõttihez képest...
SLICK
Azt tegyük hozzá, hogy szinte kész csapatokkal dolgozott Guardiola, alig kellett változtatnia a Barcánál, meg most a Bayernnél is...

Ilyen csapatokkal pedig eredményeket felmutatni, nem egy nehéz dolog. Végülis mit sem von le az érdemeibõl, elvégre mindent megnyert.

bakkerman
Persze csak a bajnoki cím elfogadható,ez egyértelmû,meg is fogjuk nyerni <#wave><#papakacsint>

bakkerman
ha megtanul belenyúlni a meccsbe kényes helyzetben,megtanul cserélni,akkor ezzel a Bayernnel megvédi a BL címet. Ebben biztos vagyok,függetlenül attól,hogy mi hogy igazolunk még a nyáron. A Bayern kész van,mi nem vagyunk,de ez nem is baj,én úgy érzem hogy a mi csapatunk egyfajta útra lépett,ahol a jövõ fontosabb mint a jelen.

Sippie
és tökre Barcás gólokat lõttek tegnap ... :/
bakkerman
na ja,mocsokerõs az a csapat...

Sippie
Akkor baj, ha összekerülünk velünk és kiejtenek 😛 Akko bekaphassa a Guardiola 😄
tobias88
Nem baj az, Guardiola is kiváló edzõ lett. Bayern-nel eddig fölényesen nyerte a felkészülési meccseket és a taktika is kezd összeállni. Mocsok Thiago is beéült és csillog villog
Sippie
Na majd kiderül. Bár mindig furcsa, hogy kisebb klubok nagynevû edzõket igazolnak, mi meg már jó ideje az edzõket is kineveljük 😄 😄
bakkerman
szép eredmények,az a nagy kérdés hogy mit tud kezdeni NEVEKKEL,meg a hozzájuk tartozó egóval. Nagyon remélem hogy nem csak egy báb lesz,akit Messiék fognak az orránál fogva vezetni

tobias88
kimaradt valami 2005 colón, de ott nem töltötte ki az évét
tobias88
Hát, én nézegettem:
2002–2003 Libertad (paraguay) bajnok
2003–2004 Cerro Porteño (paraguay) bajnok
2005–2006 Libertad (paraguay) bajnok
2006–2011 Paraguay 35. ranglistánál vette át és voltak utána 17.ek is
2012–2013 Newell's Old Boys (argentin) bajnok
[HUN]FaTaL
Paraguayi válogatottal elég jó volt a VB-n, meg a Copa Americán is. Persze egyik sem a Barca, sem stílusban, sem semmiben és Európában nem dolgozott még.

Meglátjuk, a bizalmat sztem megérdemli.

Sippie
Van annak a csávónak valami eredménye? Vagy már megint a Messi befolyás fog nõni? <#nemtudom>
DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Én mikor utána olvastam ennek a tata marinónak én azt mondtam hogy enneka tagnak kell lenni a vezetõ edzõnek én egybõl neki is drukkoltam hogy õõ legyen én ugy érzem vele jóó kezekbe lesz a csapat.
tobias88
sajtóhír, Bale 1 hónapja a Madridé sajtóhír szerint <#vigyor2>
lehet hogy igaz lesz, de még közel sem biztos
bakkerman
Martinohoz lerepült két vezetõ a klubtól,ez nem véletlen,õ lesz az új edzõ

tobias88
Fogadóirodáknál a hírek ellenére még mindig Hiddink vezet és szerintem is elképesztõen furcsa, hogy felmondott pont most. Hülyék lennénk nem megkörnyékezni... Martino-t dicsérhetik akármennyire, de azért Hiddink más szint
bakkerman
A spanyol Marca értesülései szerint a Barcelona megegyezett az argentin Gerardo Martinóval, így õ veszi át a nemrégiben távozó Tito Vilanova vezetõedzõ helyét a katalán kispadon.

A madridi lap internetes kiadása tudni véli, Martino hétfõ délután megállapodott a Barcelona elöljáróival, s hároméves szerzõdést kötöttek. A korában a Newell's Old Boysnál dolgozó szakvezetõ két segítõjét, Elvio Paolorrosót és Jorge Pautassót is magával hozta a katalán fõvárosba.

Engem is sokkolt a hír, de õszintén szólva örülök neki. A csapatnak kell markáns, erõs, karizmatikus edzõ. Úgy nem lehet hogy a szezon felét kórházban tölti. Bátor döntés volt Tito részérõl és tisztelem emiatt.

Engem tegnap sokkolt a hír. Én azon kevés szurkolók közé tartozok, akik szerették volna Tito-t a következõ szezonban is a kispadon látni. Kiváncsi lettem volna, hogy mit tud kihozni a Neymarral megerõsített csapatból, de ez csak sportszakmai dolog. Sokkal inkább szíven ütött a dolog emberi része. El sem tudom képzelni, hogy mennyire rossz lehet most neki. Sok erõt kívánok neki és a családjának is.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak. Egy valakit kihagytál a felsorolásból, õ pedig Cruyff. Nekem az lenne az álom, ha a mostani Barcát õ irányítaná, de erre kb 0,1% az esély 😞 A "reális" jelöltek közül nekem Frank de Boer a legszimpatikasabb, de attól tartok, hogy a vezetõség nem õt favorizálja (vagy õ nem akar eljönni az Ajaxtól).

bakkerman
igen igen,áthozza a Realból CR-t is 😄D

(még viccnek is rossz)

Sippie
Majd jön Mourinho, ha kirúgják a Chelseatõl <#idiota>
bakkerman
remélem õ csak átmeneti megoldás,kizárt dolognak tartom,hogy egy noname edzõre bíznák ezt a keretet

A legtöbb helyen azt olvasni, hogy Rubi a legesélyesebb.

REAL MADRID

bakkerman
Laudrup,Koeman,Valverde,Villas Boas,Luis Enrique,Bielsa,Heynckes,Rijkaard,Frank de Boer,Gerardo Martino. Ezeket a neveket dobta be a spanyol sajtó...

Az én részemrõl nagyon nagyon örülnék Frank de Boernak,amit játszhat az Ajax-al az tetszetõs,és elboldogulna nálunk,fiatal,ambiciózus. Luis Enrique,Bielsa,és Valverde is tetszik,õket is szívesen látnám a padon. Nektek mi a véleményetek?

holnap nem lesz meccs, lemondtuk
bakkerman
azért remélem nem fordul meg a vezetõség fejében,hogy ezt a Rubit megtartják vagy Rourát ültetik le,mert akkor ez a szezon kuka

bakkerman
hát majd kiderül :/ ANIMO TITO!!!!

[HUN]FaTaL
Heynckes mekkora poén lenne 😄

bakkerman
Ideiglenesen várhatóan az idén nyáron a Gironától érkezett tréner, Rubi veszi át a csapatot, de szinte biztos, hogy a klub új edzõt fog keresni a posztra végleges megoldásként.