33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#29113 Pep Guardiola - Ilyen a csúcsfoci
Nagyon jó könyv,megleptem magam vele karácsonyra,de már a 90%-át kb kiolvastam,nagyon érdekes dolgokat lehet megtudni belőle,milyen ember is volt valójában Pep,és milyen módszerei voltak. Nem változott a véleményem róla,sőt,megerősített abban ez a könyv,hogy egy fantasztikus edző,ember,és bármit elérhet még. Remélem egyszer még látjuk a csapat padján -
ToM1113 #29112 Boldog karit! :) -
nagy hős #29111 Eh, pont tegnap setaltam el mellette, eddig fel sem tunt hogy van ilyen, az kapott el hogy van rola egy kep az egyik oramodellel, kicsit megijedtem :D -
#29110 Boldogat mindenkinek! -
#29109 Köszi, viszont! :) -
IXEMGabeo #29108 Neked is és minden Barcelona drukkernek Boldog Karácsonyt:) -
homeless #29107 Én nem Piquét hibáztatnám, sokkal inkább Dani Alvest. Nem csak a szombati meccsről van szó, hanem 2-3 éve már rendszeresen gólt kapunk az ő oldalán, és ezt minden valamirevaló edző látja. Szinte az összes értelmes csapat arra építi a kontráit, hogy belövi a labdát az Alves mögötti részre és többnyire gól is lesz a vége. Számomra értelmezhetetlen Alves pozíciója. Ha normális beadásai lennének, akkor megérteném, de amit az utóbbi években művel az értékelhetetlen. Gyakorlatilag olyan, mintha 10 emberrel játszanánk. Ha Alves a pályán lesz, akkor 1000%, hogy a City is ezt fogja játszani, vagy bármelyik másik top csapat, és ők nem fogják elbalfaszkodni az így kialakított ziccereket, mint a spanyol kiscsapatok.
Sergi Robertora én is ideges voltam és nem értettem, hogy miért nem cseréli le Tata a szünetben, mert tényleg MB1-es színvonalon játszott, de aztán rájöttem, hogy 21 évesen Xavi meg Iniesta sem volt sokkal jobb. Kell neki a tapasztalat. Az már más kérdés, hogy nem biztos, hogy akkor kéne kísérletezni, amikor az Atletico Madriddal fej-fej mellett haladunk a bajnokságban. -
#29106 Boldog Karácsonyi ünnepeket a topik összes aktív,és nem annyira aktív a tagjának,kellemes pihenést kívánok!
-
#29105 ez aztán a gyűjtemény!
-
#29104 Hat a vedelmunk, akkora egy fos. :P
Pique megint hozta a formajat, egy golt kaptunk rola, a masodiknal is csak a belso emberrel folgalkozott, mikozben mellette meg ket vedo volt bent es, majdnem kaptunk egy harmadikat rola.
Serigo Roberto pedig nem Barca szint szvsz.
Viiszont remelem Pedro ujra megtalalja az evekkel ezelotti vilagklasszis formajat, mert ma megint ugy jatszott mint 3-4 evvel ezelott, amikor nagyon ment neki. -
#29103 Hát nem gondoltam volna hogy győzünk,főleg ekkora különbséggel. Le a kalappal! Ezért szeretem én ezt a klubot,mindig megtud lepni,akár pozitívan,akár negatívan :D Méltó búcsú volt 2013-tól. -
bodajoci #29102 hábammeg ebben nagyon igazad van ennél találóbban nem is lehetett volna leírni -
#29101 Láttunk egy Ajax elleni 15 percet meg egy Real elleni 5-0ásat 8 percig
Összevetve jó kis meccs volt -
#29100 5-2-nél miért nem fiatalt cserél be? -
#29099 :DDD -
#29098 o rly?
:D :D -
bodajoci #29097 ja bocs ez olaszul volt mindegy :D -
bodajoci #29096 Pedrito amore mio :D -
homeless #29095 Pedro :DD:D:D: -
#29094 LOL :D -
#29093 És ezt is :D -
#29092 Na ezt szépen csinálta Pedro. -
#29091 meg is érdemeljük a vereséget,amíg a védelmünk egyenlő egy blasz 2-es csapatéval -
#29090 elmúlt 10 évből egy érdekesség:
Ha a Barca nyert a Getafe vendégeként bajnokin, MINDIG bajnok volt!Ha nem nyert mindig lemaradt az 1. helyről. -
#29089 Ennek a meccsnek annyi szerintem, nem lövünk evvel a csapattal hármat az biztos. -
#29088 Ott a második. Vicc. Kapunk egy ötöst ma? -
#29087 fos a csapat -
#29086 Lemaradtam az első 11,5 percről. Mi történt, hogy már vezet is a Getafe? -
#29085 azért Fabre hamis 9-es posztja se bíztató...Neymar nincs,max abban bízhatunk hogy a chílei vagy Pedro jó napot fog ki,de amúgy tényleg iksz gyanús meccs -
#29084 Én meg remélem, hogy nem így állunk ki mert így egyértelmű a vereség. Sergi Roberto írtó gyenge, helyére akár Song is jobb megoldás... -
#29083 Getafe – FC Barcelona:
Madrid, Coliseum Alfonso Pérez
17:00 TV: Sport1
Vezeti: Undiano Malleco
Getafe: Moyá, Valera, Rafa, Alexis, Lago – Borja, Mosquera, P. Peón, Sarabia, Castro – Marica.
Barça: Pinto, Alves, Mascherano, Piqué, Alba, Busquets, S. Roberto, Iniesta – Alexis, Pedro és Fábregas.
remélem szépen búcsúztatja az évet a csapat :)
-
#29082 Az argentin válogatott csapatkapitánya hazája szövetségének edzőközpontjában kapta a jó híreket, miután az orvosok egészségesnek nyilvánították. Messi november 10-i sérülése óta részben otthon gyógyult.
A csatár szülővárosában, Rosarióban készül majd a visszatérésre az Barcelona egyik edzőjének, Elbio Paolorossónak, valamint az argentin válogatott orvosi stábjának felügyeletével.
-
#29081 Pedro:
„Elégedett vagyok a klubbal. A célom továbbra is az, hogy minél jobb legyek, és hogy itt folytassam, ennél a klubnál, ahol megbecsülve és szeretve érzem magam.”
„Amikor kevesebbet játszol, akkor érthető, hogy nem érzed magad annyira fontosnak, de ez az újdonság, ennyi játékperccel kell tovább harcolnom. Továbbra is az a célom, hogy a Barçában folytassam a pályafutásom.”
hát igen,emberileg még mindig nagyon rendbenvan a srác,tisztelem meg becsülöm őt,de össze kell neki is kapnia magát tavasszal -
#29080 Ez jo, csak ne essen ki az atallas eghajlat es egyeb valtozasok miatt ki a formajabol, mert most majd egy eleg nehez periodus jon az Atletico merkozes kornyeken es meg azt se tudjuk, mennyire lesz harcra foghato Messi, annak ellenere, hogy az argentin orvosok szerint mar meggyogyult, viszont a jatekhiany neki is sok lesz, raadasul igencsak ovatosan kell majd harcba fogni, nehogy tul sok legyen a terheles egyszerre es ujra megseruljon. -
#29079 Iniesta hosszabbított 2018-ig -
#29078 „Neymar hazatér Brazíliába csütörtökön, ahol 10 nap pihenőt kap, ami azért fontos, mert lényegében hónapok óta állandó terhelés alat állt. Jól alkalmazkodott a klub elvárásaihoz és tudja feladatát, mindenki kedveli."
A döntés azért is volt kézenfekvő, mert a 21 éves tehetség eltiltott lesz a Getafe elleni szombati évzárón, így nem lett volna értelme Barcelonában tartani az ünnepek előtt. Annak fényében pedig főleg, hogy 23 mérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben az elmúlt hónapokban, és ezalatt 11 találatot és 10 gólpasszt jegyzett.
Neymarnak január 2-án kell visszatérni Dél-Amerikából, két nappal az Elche elleni bajnoki előtt.
Elche ellen visszatér Leo is,meg a brazil kisgyerek is,és 110%-osan beindulunk a tavaszi szezonra!! :) -
#29077 nem is tudtam,hogy a Kapitány-nak órabiznisze van :D
-
#29076 nagyon gyenge meccs volt,mondjuk nem is vártam gálázást,meg 6 gólt,de a játék lehetett volna jobb -
ToM1113 #29075 Istenem de vérszegény... :S -
ToM1113 #29074 Pinto, Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano, Song, Sergi Roberto, Cesc, Pedro, Neymar i Tello