Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza1
Amugy megmondhatna nekem valaki, hogy melyik gyoker talalta ki a szovetsegnel, hogy ket merkozes legyen a Szuperkupa.

Az amugy is vegletekig tulhajszolt labdarugok, meg tobbet jatszanak, mikozben, pont ez a kupa az, ahol teljesen felesleges a ket merkozeses rendszer.

Öröm volt nézni a csapatot a pályán, ahogy hajtottak, letámadtak, a védõknek alig volt dolga mert már a csatárok megzavarták az ellenfelet, mint régen. Elöl sem volt ám tanácstalanság mint elõzõ szezonban, jöttek a beindítások, a befutások, az egyéni megoldások. Pedro-t rég láttam ilyen színvonalasan focizni, elõzõ szezonban például kapálni nem vittem volna le a határba õt, annyira gyenge volt. Alexis jó hogy maradt, harcos, küzd, labdabiztos. Neymaron látszik hogy nem mer még olyanokat csinálni mint a Santosba, inkább passzol ami nem rossz, de még kell neki idõ hogy felszabadultan tudjon focizni. Fabregas is oda tette magát végre...

Azonban ne szálljunk el, ez csak egy kiscsapat volt, 7 gólt rúgtunk, addig rendben van, de tavaly se ezek ellen a csapatok ellen volt gond...
Majd egy Real, Bayern, Milan szintû csapat ellen is ha így tudunk játszani akkor le a kalappal.

Úgy néz ki már védõt nem igazolunk... szval a tipikus védõ hisztéria megy végbe idén is, elszállunk a nagy nevekkel és a végén egy megye kettes védõ se jön. Értem én hogy Puyol majd felépül... de meddig birja majd? 2 hét? Adja az isten hogy ne sérüljön le mint mostanában visszatérése után nem sokkal.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
ha tudja motiválni hétrõl hétre a csapatot,kitudja hozni mindenkibõl a 100%-ot,akkor már nyert ügyünk van. Olyan csapatunk van,hogy játszhatunk bármilyen taktikával,bárkit megverhetünk

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nyertünk 7-0-ra pazar kezdés

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
Eddig sikerült, de majd az atletico ellen látszik meg idegenben hogy mennyire, mert õk is formában vannak.
[HUN]FaTaL
"Nem azért jöttem, hogy új dolgokat csináljak, én a csodálója vagyok a Barça játékstílusának. Azért jöttem, hogy a csapat olyan dolgokat csináljon ismét a pályán, amiket elfelejtett valamilyen okból kifolyólag."

/Gerardo "Tata" Martino/

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
énis meglepõdtem,de jól tette,szezon elején simán belehetne vállalni,hogy bajnokikon csak 70-80 perceket játszik. Támadósorban megvagyunk,lehet szépen rotálni,úgy látszik Alexis jó formában van,Pedro is,ott van még Tello is,na meg Neymar...Nem kell akkora terhet rárakni Leora mint tavaly

Sippie
Messit le merte cserélni az edzõ 😮
bakkerman
nekemis többet jelentetett a játék mint a gólok,JÓL játszottunk!
Rég írtam már ezt..

Jakuza1
Nagyszeruen jatszunk es nem azert irom ezt, mert egy felido alatt lottunk 6 golt, hanem mert a jatek kepe a regi Barcelonat idezi.

Igaz a Levante iszonyat gyenge, viszont ujra latom azokat az elemeket, amelyek megalapoztak a Barcelona jatekat, amikor Pep volt az edzo.
Nem hagyunk teruletet az ellenfelnek, nem azt a visszafogott letamadast jatszuk, mint Vilanova alatt, hanem a regi tobb emberes aggressziv pressure-t, ami a vedelmet tehermentesitti es nem hagy hatalmas ures teruleteket, amit a vedoknek egyedul kell bejatszani, egy az egyben maradva a tamadokkal.

Remelem ilyen marad egesz idenyben a jatekunk. Remelem a masodik felidore a kulcsjatekosokat lecsereljuk, mert felesleges terhelni oket, hosszu meg a szezon.

[HUN]FaTaL
Ûrfoci.

banok
Ahogy látom, hogy elvagytok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Brutális játék. Elég durva erõdemonstráció 😊

😊

Visca El Barça!

bakkerman
5-0 Leo büntetõ 42. perc

<#eljen>

bakkerman
srácok,JÁTSZIK A CSAPAT !!!! <#worship><#worship><#worship><#worship><#taps> 4-0 Pedro !!!!

VAMOS

bakkerman
Leo elsõ gólja,még sokat Mester! <#eljen><#eljen><#worship><#worship>

[HUN]FaTaL
Az mi gól 😊))

Jakuza1
Na akkor, hajra Barca. 😛

banok
19.00 Barcelona-Levante
tv: Sport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about44.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
Neymar meg jöhet a 70. percbe 4-0-nál 😉

VAMOS CATALUNYA

[HUN]FaTaL
Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Pedro

Bench: Pinto, Bartra, Alba, Song, Iniesta, Neymar, Tello

[HUN]FaTaL
Mondjuk a védõ gond évek óta jelen van, meglátjuk mit hoz az új szezon, sokat úgysem tudunk tenni.

[HUN]FaTaL
Igazából a jelenlegi kerettel is össze lehetne rakni szerintem normális védelmet.

Pep idejében nem volt ennyire fos a védelem, pedig Albat kivéve ugyanaz volt a keret (Alves/Pique/Puyol/Adriano/Mascherano).

Szerintem túlságosan felfújod. "Tata Martino edzõ az, aki arra szavaz: a klub inkább várjon, és ne költsön el sok pénzt egy olyan játékosért, aki nem föltétlenül lenne ideális a számára." Ez számomra pozitív. Az elmúlt években voltak kemény mellévásárlások.

bakkerman
Egyre nagyobb az esély arra, hogy a Barcelona nem vásárol középsõ védõt ezen a nyáron, és a meglévõ játékosaival vág neki a szezonnak. Az ok egyszerû: tökéletes vagy majdnem tökéletes célpont nincs, a jelöltek nem felelnek meg teljesen az elvárásoknak, ráadásul arányosan sokba kerülnének.

A Mundo Deportivo értesülései szerint elsõsorban Tata Martino edzõ az, aki arra szavaz: a klub inkább várjon, és ne költsön el sok pénzt egy olyan játékosért, aki nem föltétlenül lenne ideális a számára.
Erre pedig lenne esély, mert sem David Luiz, sem Daniel Agger nem ahhoz szokott, hogy egy messze elõretolt védõsor tagja legyen, és akár félpályányi távolság is legyen a védõk és a kapus között. Ez a szempont védekezésben és támadásban is fontos kritérium lenne, éppen ezért könnyen lehet, hogy a piacon tapasztalt magas árakat is figyelembe véve végül az a döntés fog megszületni, hogy a Barcelona nem vásárol középsõ védõt.

jó ez egy kibaszott vicc tényleg nem hiszem el ezt a szarakodást. Na remélem jól megbasz minket az Atletico a szuperkupában

bakkerman
igen,neki tenne a legjobbat ha jönne egy középhátvéd,JÓ DRÁGÁN,mert észhez kapna hogy nincsen bérelt helye a csapatban,és ha nem teszi oda magát,akkor mehet amerre lát...elhiszem hogy nagy öröm apának lenni,de Leo is apa lett,és mégis odatette magát,és lõtte a gólokat,de Pique nem volt ott fejben a pályán a teljes 2012-2013-as szezonban

tobias88
Pique szerintem már attól is jobb lenne, ha jönne konkurencia és nem lenne biztos mindig hogy istenkirály Mascherano mellett õ fog játszani
bakkerman
jelenlegi védelmünk kb BL top16-ra lesz elég,kurvára remélem,hogy ezzel a szakmai stáb és a vezetõség is tisztában van. Egy hülyegyerek Pique,meg egy öregedõ Puyolra,meg egy nullkilóméteres Bartrara nem lehet építeni.

Malajzia megizzasztja a védelmünket.... vicc 😄😄

PS3 Slim 250 PC

bakkerman

nyilván, csak Luizt akkor fogja elengedni muringyó, ha hisztijében minumum kitépi a haját. Akkor már inkább Silva ugye.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

tobias88
Nem hiszem hogy Luiz világ életében Chelsea drukker lett volna teljes szívébõl, szóval egy Barca vagy egy Madrid hívás azért könnyen elbizonytalanítja az embert...
szucsy89
az ilyen kommenteket mindig megmosolygom... naív vagy 😊
bakkerman
Agger meg egy tipikus alacsony játékintelligenciájú PL favágó,akkor már inkább egy szeleburdi Luiz

kell is az az összetartás, rátok fér, elnézve a real elleni közeli betekintést<#idiota>

Én meg se kerestem volna muringyót, de nyilván nem én ülök ott, nem én döntök, Luiz helyett pedig jobban örülnék Aggernek, szeleburdi hülye védõnk már van.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Amennyit ezekért a játékosokért fizettek, annyiért Luiz is mehet Isten hírével 😄

REAL MADRID

bakkerman
Mondjuk kell is az összetartás,ha idén túlszeretné élni a Chelsea a BL csoportkört 😊)))))

bakkerman
Kaká,CR,Falcao,Neymar is "not for sale volt",csak hogy az utóbbi pár évet említsem,és persze mind nagyon jól érezték magukat a klubjukban.

contraste
Hú de tájékozott vagy😄 Luizra esélyetek nincs ,ugyanis NEM akar menni, csak is nálunk képzeli a jövõjét, 2 Jose igenis számol vele, sõt "not for sale at any price" is elhagyta száját. Na meg hozzáteszem Abra egyik kedvence úgyhogy forget it.

Ha érdekel, olvass hivatalos cfc website-ot és közelrõl betekinthetsz, milyen összetartás van nálunk is, minden interju az edzesekrol a felvételek, egyértelmû, hogy senkinek sincs esze ágában sem távozni.

ain't got no history

tobias88
"Elsõ lépésként a Barcelona megtette elsõ hivatalos ajánlatát is, amely a katalán sajtó szerint egy 20 és 25 millió euró közötti összeg. Ennyiért a Chelsea biztosan nem engedi el a brazilt, más kérdés persze, hogy azt sem tudni, egyáltalán szándékában áll-e az angoloknak megválni a védõtõl." - Hát, 20ért biztosan nem engedik el, 30ért talán, viszont kérdés, hogy ér e annyit. (elmúlt hetek eseményei alapján bõven, de ugye mi nem vagyunk egy Real / Monaco / PSG / City)
tobias88
Egy ajándék 11es miatt? Ugyan... Nyilvánvaló hogy egy ilyen meccsen ráadásul 5-0nál nem úgy koncentrál senki ahogy kellene
Nagyon úgy néz ki, hogy meccsenként 5 gólt kell rúgni a kapott 4 mellé, ha akarunk valamit elérni...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

tobias88
David Luiz ügy nincs nagyon, inkább van Agger ügy. Nincs nagyon pénz játékosra Neymar után és Luiz kerülne vagy 30 millióba, Agger meg kb 15
bakkerman
na remélem 1 héten belül lezárják ezt a David Luiz ügyet( már ha van egyáltalán...),JM nem számol vele,õ szeretne hozzánk jönni,nekünk is kell egy jó középhátvéd,nincs mese,amilyen gyorsan csak lehet ide kell hozni. Javában tart a felkészülés,jólenne ha nem az alapozás végén esne be egy játékos a csapathoz,fõleg nem olyan kulcs poszton mint a belsõvédõ

Sippie
Még a football managerben is a Bayernhez igazol Thiago. Ezek gondolatolvasók vagy mi a fene? 😄
Ez most irónia akart lenni? Szerintem nagyon jól játszott tegnap. Szinte csak támadást segítõ passza volt, nem ilyen fos alibi passzok, amiket Pedro szokott csinálni, pedig õ saját nevelés. Meg mi az, hogy senki nem alkalmazkodott ehhez az új Barcához? Jordi Alba, Song, Villa? Villa sérülése elõtt a Messi, Villa, Pedro támadósor volt a legfélelmetesebb egész Európában. Jó lesz ez a Neymar is. Ibra azért nem alkalmazkodott, mert nem azon a poszton játszott, ahol a legjobban megy neki. Neymar meg a Santosban is és a válogatottban is bal szélsõt játszott és 100%, hogy itt is azt fog. Mögötte meg ott lesz Iniesta meg Alba...

ehez az uj Barcahoz, gondolok az utobi 5-6 evre, nem igazan alkalmazkodot senki kivulrol, miert pont Neymarnak sikerulne?
jobb lett volna neki ha ott marad, a Barcaba nem so baber van neki, szerintem 😊