33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#29073 Nyílván nem a teljes csapatot a B-ből hoznám, de nyugodtan játszhatna Adama vagy Dongou. Ehhez képest a keretben sincsenek. -
#29072 Mert erre a meccsre is vesznek jegyet a szurkolók és nem állhatsz ki teljes B csapattal. Viszont egy picivel több gyengítést én is elnéztem volna, pl hogy Adriano játszik majd jobb hátvédet miközben szerintem ő az alap jobbhátvédünk Alves sérülésével, kezdhetne Montoya. Alexisnek jó lenne egy kis pihenő, kezdhetne Adama admirális vagy Dongou. Ini mostanában mindig csere vagy cserélik, szóval neki nem baj ha a pályán van, a többieknek meg kell a játékperc nagyon is (Fabregas-nak is) -
#29071 Én ekkora előnynél a többi fiatalra is kiváncsi lettem volna. Nem értem miért játszunk majdnem teljes kerettel. -
#29070 este kupavisszavágó
FC Barcelona – Cartagena:
Barcelona, Camp Nou
22:00 TV: Digisport 1
Vezeti: Pérez Montero
FCB: Pinto, Adriano, Bartra, Puyol (Mascherano), Alba – Song, S. Roberto, Iniesta – Alexis (Pedro), Tello és Fábregas.
Cartagena: Limones, Antonito, Astrain, Mariano, Riau – Marcos, Moreno, Fede, Zurdo, Lerma – Fernando.
Sergi Robertora kiváncsi leszek -
#29069 nevek alapján tényleg bárkit képesek vagyunk megverni,csak ezek a játékosok már halomra nyerték magukat,és már a motivációjuk szemmel láthatóan nem akkor mint pl.: 2011 tavaszán,nem ég bennük akkora tűz(sőt,jópár meccsen semennyi tűz nincs bennük). Majd kiderül mire megyünk a City ellen,az idegenbeli meccstől nagyon félek,hogy nekünk jönnek és szétfutnak minket,a csodálatos védelmünket pláne -
#29068 frankó, na most megmutathaja a csapat, hogy mennyire csúcsszuper, és nemcsak a könnyű sorsolásnak hála jutnak el a legjobb 4-be. -
ToM1113 #29067 Még mindig azt mondom hogy ezzel a kerettel akármelyik csapatot meg lehet verni. Csak hát nem mindegy a játékosok hozzáállása, nem mindegy hogy ki mennyit hajt, nem mindegy a taktika.
Azért a Cityről az elmúlt évek Bl szereplése alapján már kiderült, hogy jó-jó PL-ben nyeregetnek, benne vannak a top 3-ban , de nemzetközileg eléggé le vannak maradva. Magyarul minden évben kiesnek legkésőbb a csoportkör után.
Ezzel rakjátok össze azt, hogy mi meg szarok vagyunk (talán az utóbbi 2-3 mérkőzés kivétel), és akkor mondja meg valaki hogy mi lesz a vége ennek... :D -
#29066 Idei Barca kiscsapat verő sajnos, Spanyolhonban meg 17 ilyen van jelenleg. Madrid a béka segge alatt volt mikor megvertük őket, az nem számít. Sokat kéne ahhoz fejlődni, hogy legyen esélyünk mert hiába mondhatjuk hogy van egy kiváló Neymar-unk és ha visszatér Messi akkor erősek leszünk, de akkor Neymar kimegy szélre és ott nem az igazi. -
#29065 nyugalom azért, a 15. percben 2-0 volt, utána végig aludtuk a meccset, szó szerint :) ha ti nem követitek el ezt a hibát, akkor oda vissza nyertek -
Nyiri #29064 Kicsit már uncsi ez az évente bundázás kiáltás pedig Barca fan vagyok. Ha jók vagyunk akkor bárkit kaphatunk nem? Ha meg szarok akkor essünk is ki. Leszarom hogy ki jön ellenünk. Ha már taktikázni kell hogy kit kapjunk ekkor meg akkor, már régen rossz.
Ez a Manchester City verte el 2-3-ra a Bayernt? :D
Fasza lesz. -
#29063 City..hát,legalább már a 16 között kiderül van-e keresnivalónk a BL-ben -
#29062 Nem idegeskedem csak nevetséges hogy évek óta bundázzák a sorsolást. Amúgy meg simán továbbjutunk, ennyi. -
ToM1113 #29061 BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ – A PÁROSÍTÁS
Manchester City–Barcelona
Olympiakosz–Manchester United
AC Milan–Atlético Madrid
Bayer Leverkusen–PSG
Galatasaray–Chelsea
Schalke–Real Madrid
Zenit–Borussia Dortmund
Arsenal–Bayern München
Az első mérkőzésekre az elöl álló csapatok otthonában kerül sor február 18., 19., 25. és 26-án, a visszavágókat március 11., 12., 18. és 19-én rendezik.
Forrás:NSO -
#29060 Mutyi gyanus hát milyeneket sorsoltak össze ehh:D -
ToM1113 #29059 Mit idegeskedtek?
Jobb lett volna egy gyengét kapni és abban a tudatban ringatózni hogy dejók vagyunk?
Legalább 2 támadó csapat szép mérkőzése van kilátásban. Győzzön a jobb! :)
-
#29058 ennek a Bayernnek nem sok ellenfele van jelenleg, de az Arsenal biztosan nem tartozik ezen csapatok közé még legjobb formájában sem -
#29057 Azért az Arsenal - Bayern sem rossz.
-
#29056 Hogy bazmeg... -
#29055 ha real-t kapja a schalke akkor az -
#29054 BUNDA!!! -
#29053 Hogy fulladna meg Figo -
#29052 Toni Sanabria meg az Arsenalnál köthet ki januárban,nem fogadta el a Barca szerződésajánlatát,és Wenger elvinné...350 ezer euróról írkálnak,annyit kaphat érte a klub "nevelési költség" címen. -
#29051 és igazam lett :D -
Matte #29050 Hát nyilván hogy persze. -
#29048 úgy látszik nagyon alves-re akar hasonlítani, annak sincs soha egy értelmes beadása :D -
#29047 ez szerintem a hamis mezőnyjátékos poszt -
#29046 Ez milyen poszt vajon? :D
-
#29045 Most, hogy Neymar eltiltott kiváncsi leszek ki a fasz fog gólt rúgni jövőhéten. :D -
#29044 nyugi, az angol újságírók már úgyis eladták az MU-nak 35 milla fontért. Összeveszett mindenkivel, ezért szóba sem áll Tatával
:D -
ToM1113 #29043 Xavi beállásával sokat javult a játék. A befejezésekkel van csak a baj. Az az érzésem hogy nem ártana ebbe a csapatba egy klasszikus középcsatár, amolyan Eto'o féle, nem is értem miért adták el anno. Elég idegesítő volt amikor azt mondta a kommentátor hogy Tata nem kér új játékost... Gyakorlatilag hátra középre és előre is lenne kit igazolni. Fabregas meg megmondhatná az edzőnek hogy apa, szar nekem ez a poszt, közép pályás vagyok. -
#29042 a meccsen? inkább a szezonban? hihetetlen amit csinált meg ez a sergi roberto is hasonló helyzet -
#29041 Montoyának amúgy volt jó beadása a meccsen? -
#29040 Ez szép volt. :) -
#29039 miket tudnak kihagyni, hihetetlen. -
ToM1113 #29038 Én mostanság az új Fiúk szereplését várom, Tello is játszhatna többet, azt nem értem hogy mi ez a két védekező kp a pályán... -
#29037 Az a vicc, hogy beirtam, hogy hamis kilences mikozben a meccs nagy reszeben nem is o jatsza a posztot, hanem Song!!!
Igy pedig eleg furcsa szerkezetben jatszunk. Tamado kozeppalyaskent jatszik, de a tamadasnal belep az ek posztjara Song.
Iniesta,Fabregas,Sanchez eleg halovany. Montoya tobbet mutat naluk jobb oldali felfuto vedokent.
Alba elso 30 percben jol jatszott, de mintha kezdene beleszurkulni a mezonybe es elfaradni.
Lehet a hosszu kihagyas miatt van ez.
Viszont vedekezesunk eddig rendben, rendszeresen jol fejlodunk vissza es nincsenek ures teruletek a vedok mogott es a kp-rol is jol ernek vissza a jatekosaink.
Neymar kozepesen jatszik, tegyuk hozza, hogy meg ezzel a kozepes jatekkal is jobban jatszik, mint Iniesta, Fabregas egyutt veve. A tizit nagyon magabiztosan lotte.
Viszont szeriintem ideaig Song jatszott a legjobban, igaz mezonyben volt par hibaja is, peldaul ket tamadas ment el rajta, mert elkapkodta, mindket beadast, a loves meg igy jott ossze neki azert nem hibaztatom. -
#29036 hát én már szarok bele,mi innen hiába kapálózunk,ha Martino nem látja,hogy azon a poszton egy rakás szerencsétlenség Cesc...a brazil gyerekben bízom hogy ott folytatja ahol abbahagyta a Celtic ellen,egymaga is megnyeri nekünk ezt a meccset -
#29035 Fabregas, hamis kilences!!! :PPPP -
#29034 Hajrá!!! -
ToM1113 #29033 hát persze hogy ő játsza.
Aggódnak hogy Neymar jó teljesítményt nyújtana középen ezért Messi esetlegesen kikerülhetne szélre.... Messi pedig ezt nem akarja. :D
Na jó ez talán erős... de nem értem miért erőltetik ezt...
Gyakorlatilag -1 játékossal játszunk, legalábbis hatékonyságban biztos.