Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
elsõrésszel egyetértek,szerintem is mostmár Fabregasnak kell lennie az alap párja Ininek,nehogy jövõre õt is elvigyék mint Thiagot...Neymart viszont kezdetném,ha meg elfárad,akkor 70. percben jöhet helyére Pedro

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Fabregas mostanában jobb mint Xavi sokkal, remélem hogy õ fog kezdeni. Neymar kezdésére én nulla esélyt látok, fizikailag még nem az igazi (meg csapatjáték szinten sem)
bakkerman
FC Barcelona – Atlético Madrid
Spanyol Szuperkupa, döntõ, visszavágó
Camp Nou, Barcelona
23:00
Vezeti: Fernández Borbalán

FCB: Valdés – Alves, Piqué, Mascherano, Alba – Busquets, Fábregas (Xavi), Iniesta – Messi, Neymar (Pedro), Sánchez

Atlético: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, F. Luís – Gabi, M. Suárez – D. Costa, Koke, Arda Turan - Villa

Vamos Barca!

bakkerman
na ez kurvajó volt 😄DDDDD <#eljen>

Mondjuk fura, hogy pont Pique lett a vámos, mert mostanság ahogy véd akár kamion számra hozhatnák a kokót be Barceloniába.

Így van. Pusi a király 😊

tobias88
Tényleg jó lett. Puyol hogy szétfejeli a virágcserepet... <#idiota> Remélem hamar visszatér a csupaszív kedvenc.
[HUN]FaTaL
Jaja ez jó lett 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
1:00 Carleeees 😄DDDD Amúgy zseniális,nagyon jó!!

kaposi1

Nagyon jó!!!!!!<#eljen><#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
vihetik,plusz Thiago Silva <#idiota><#idiota>

[HUN]FaTaL
😄DD

Ha valós (kétlem), akkor azonnal vihetik.

Psg 40 milliós ajánlat Pedroért? 😄

Ilyesmit is olvasni...

PS3 Slim 250 PC

tobias88
ugye ugye? <#idiota>
Sippie
Fú ha fél éve ilyet olvastunk volna, hogy "Sanchez kb minden meccsen akar és küzd és jól is játszik" biztos kifutottam volna a világból <#idiota>
[HUN]FaTaL
És 2,5 az a másfél, Pep utolsó évében is hígfos volt már, sajnos, pedig amúgy a 10-11-es szezonban nagyon bírtam. 😊

[HUN]FaTaL
Az elsõ meccsen pl. remekül játszott. Mondjuk ott mindenki, meg csak a Levante volt az ellenfél, de tavaly még az ilyen hülyére nyert meccseken is szarul játszott.

bakkerman
Pedro tipikusan olyan játékos,hogy bármikor kijöhet egy olyan meccse,amikor világklasszist nyújt,mert képes rá,ezt a válogatottban is már hányszor bizonyította,de szerintem neki mentális alapon vannak bajai,amik a pályán jönnek elõ,és nem tud focizni,szó szerint...Neymar leigazolása,meg hypeolása lehet olyan hatással volt rá,hogy megrengett benne valami,és nem hiszi el magáról azt,hogy képes kiharcolni a helyét a 11-ben(jó,most kezdõ,de csak azért mert a brazil még nem 100%-os). Mondjuk tavaly is szar volt,ritkán volt 1-1 jó meccse,de nagyon tud õ focizni,ha elkapja a fonalat. Jót tenne neki egy pár hét a padon,Alexis (úgy ahogy) jó formában van,Neymar lassan megérik a kezdõ posztra,a versenyhelyzet jót tenne Pedronak 😊 Nekem egyik nagy kedvencem,debütáló szezonjában már kiszúrtam hogy nagy penge,sajnos 1-másfél éve nem hozza azt a szintet

bakkerman
egy kis off: Casillas megint padon a fehéreknél a Granada ellen

tobias88
Pedro igen gyorsan ki fog esni a kezdõbõl szerintem, mert Sanchez kb minden meccsen akar és küzd és jól is játszik.
bakkerman
Neymar viszont amikor beállt megint színt vitt a csapat játékába,meccsrõl meccsre egyre többet fog merni,ahogy beleszokik a környezetbe,jó lesz õ. Ami tényleg aggasztó ahogy alattam is írtátok,hogy maga a játékunk az égvilágon semmit nem változott,tologatjuk a labdát ide-oda,aztán majd csak lesz valami,ami a bajnokságban még oké is lehet,de BL-ben tavasszal az elsõ szembejövõ csapat megint lekontráz minket,és kiesünk. Nem is tudom miben bízzak már,védõ nyílván nem jön 5 nap alatt,ha valamit elakarunk idén érni,összekell csiszolódnia a Leo-Neymar kettõsnek,és minden meccsen eggyel több gólt kell lõni mint az ellenfél

Sippie
Fú de harmatgyenge volt a játék... Messi nélkül nem sokat ér a csapat, azért a Malagát egy távoli, jól eltalált, kapusbakis lövéssel megverni... fõleg így, hogy a végén megint benne volt a döntetlen.
Ha továbbra is csak erre leszünk képesek, akkor reménykedhetünk, hogy Messit nem rúgja le valami nyomorék csapat mint a PSG, különben bajnoki címért folytatott küzdelmen kívül idén sem lesz más eredmény.
tobias88
valamivel védekezõbb mint ini szerintem
[HUN]FaTaL
Megint a tûzzel játsszunk, mint tavaly jónéhány meccsen.

[HUN]FaTaL
És ki lenne az? Mert Sergi Roberto TKP.

tobias88
Megértük azt a korszakot, hogy be mer az edzõ egy 2. védekezõ középpályást cserélni, hogy tartsuk az eredményt
Ezt a sáchezt el kell adni mert ez a csávó nagy rakás szar 1 cselt nem tudd csinálni csuszkál össze visza lassú is mint a szar vicc ez az ember,amugy meg sztm jóól játszúk malágának közük sincs a mecshez helyzet meg azért van kevés mert 11 en vannak a saját térfelükön + messi hiányzik.Sztm semmi gond sincs a játékunkal..
Pedro azért nem csinál semmit, mert valamiért nem kap labdát, pedig sokszor megjátszható lett volna. Sanchez ezzel szemben 1000 labdát kapott és el is baszta a 99%-át és nem csak a kihagyott helyzetrõl beszélek. Annyira nyilvánvaló, hogy nem illik ebbe a csapatba. Egyszerûen nem tud elég gyorsan gondolkodni a mi játékunkhoz. Vicces volt amikor Fabregas pár percre kiment a jobb szélre, mintha meg akarta volna mutatni, hogy hogy kell ott játszani. 😊 Durva volt látni, hogy mekkora minõségbeli különbség van a két játékos között.
Én jobban örülnék, ha Sanchez helyére jönne Neymar, Pedro meg menne ki jobb szélre.

[HUN]FaTaL
Szerintem Sanchez nem olyan balfasz mint tavaly. Kihagyott egy helyzetet, nem a világ vége.

Pedro viszont semmit nem csinál, remélem jön a helyére Neymar a szünetben.

Szerencsére Adriano bevarrta 😊

Nem tudom, ez a birtokoljuk le õket majd lesz vmi hozzáállás....
Nem csoda hogy a nagyobb csapatok ellen ez lóf*aszt nem ér mostanában...
Mert ide lehet elég lesz, de amúgy elég silány a teljesítmény...

Közben 1-0, szép és jó, de ne csodálkozzunk ha a Bayern megint annyit rúg nekünk amennyit multkor ha össze találkozunk, ugyanis õk támadni fognak nem csak védekezni...

PS3 Slim 250 PC

Sanchez már megint balfasz. Nem is értem, hogy mit keres még itt. Cesc viszont jól tolja eddig 😊

tobias88
Még mindig gyenge az erõnléte és vagy 5 kiló hiányzik róla szóval nem valószínû
bakkerman
Martino ahogy nyilatkozott Neymarról,szerintem nem. Pedro-Cesc-ALexis hármassal fogunk támadni szvsz

[HUN]FaTaL
Fabregas fogja.

Kiváncsi vagyok Neymar kezdõ lesz-e a gólja után.

bakkerman
Holnap nem játszik Leo. Kiváncsi leszek a kezdõre,vajon ki fogja eljátszani a hamis kilencest

Nézem Ajax meccset és Bojan totál súlytalan és lézeng a pályán. Oké, hogy az Ajax kb sajátnevelésekkel játszik (durván mondva), de akkor is annyira feltünõ, hogy kb. semmit nem tesz hozzá és nagyon szar lett.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

bocsi, nem irtam oda mit ábrázol, azt hittem érthetõ hogy mire céloz a kép.

Itt nem az a baj hogy nem játszik a felkészülési meccseken meg akkor amikor már eldõlt a bajnokság, de az utóbb idõben hányszor hallottuk azt hogy elõvigyázatosságból lehoztuk.
Ilyenkor rendszerint másnap jött a hír hogy ne ijedjen meg senki nincs komoly baja, mégis volt hogy 1-2 hétig nem játszott utána.
Most is kérdéses a vasárnapi játéka. De állítják semmi komoly...

Arra akarok célozni, hogy nehogy az legyen, hogy elhallgatnak valamit és netalántán mégis valami komoly baj van, mert a gyakori izomproblémái mostanában meghatározzák a pályán töltött perceit....

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
na így világos. Nem értem ezen mi a felhajtás már megint,utolsó bajnokikon direkt nem volt keretben,mert már nem volt rá szükség,válogatott meccseket nem tudom,nyári felkészülési meccseken meg minek játszatni 90 percet? Levante ellen 70 percet kapott,nyílván mert addigra már megvolt a 3 pont,nem kockáztatott Martino.

Az utolsó 25 meccsbõl egyet játszott végig.

REAL MADRID

bakkerman
ez most mit is ábrázol?

Sippie
és ez mi is?

PS3 Slim 250 PC

Errõl beszéltem, elég aggasztó.... Nézzétek:

PS3 Slim 250 PC

Jakuza1
A bulvar sajto hire, kell a lap eladas mikozben altalaban az osszes szavuk hazugsag.

Ez a Casillas téma nem más mint uborkaszezoni sajtóagymenés

kaposi1
Józan ésszel én is így gondolom. De nagyon örülnék neki ha õ másként gondolná.<#wink>

szabii98
õ is tudná hogy nem lenne ugyanolyan, és nem tenné ezt meg a sok-sok madrid drukkerrel.

I met God. She's black

bakkerman
egy Iker Casillasról beszélünk...lehet most feldúlt,csalódott,de õ a Real Madrid,ahogy nálunk Puyol a Barca. Nem adok a médiára ezügyben,szerintem Casillasnak fejében meg se fordult,hogy egyszer Barca játékos legyen. Az egy dolog,hogy nagyon jó barátok Xavival,Puyival,és a többi válogatott Barcással,de nem lesz Barca játékos VÉLEMÉNYEM SZERINT soha.
Persze kibaszottul örülnék,ha egyszer õ állna a kapunkba 😊

kaposi1
Szerintem már van esély rá, és nem is kevés.

[HUN]FaTaL
Óriási fricska lenne, de én örülnék neki 😊 De erre igen kevés esély van, valszeg csak a média szórakozik.