33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#29193 Én lassan Suarez-t is közéjük sorolnám, mert elképesztő amit az az ember csinál. Nálam mindig az év legjobbja nyeri és az Ribery volt. Ronaldo semmit nem csinált a bl elődöntőben, a bajnokságban sok fontos meccsen és a kupában is. Ribery meg mindig a fontos meccseken volt a csapata legjobbja -
#29192 szánalmas ez akárhogy nézzük
ez a ronaldo nyalás ez valami félelmetes
kitolt szavazás határidő csak hogy megnyerje
most tényleg ez a nagy csoda hogy 3 gólt lőtt a svédeknek a pótselejtezőn?:D
de miért nem pótselejtező nélkül jutatta ki a válogatottját ha akkora "klasszis":D:D
blatter is benyalt neki, ne hogy megsértődjön a kis buzija -
#29191 aha, neked lett igazad...
ja nem.
Az a baj hogy kevered a szezont a fazonnal, ahogy sokan mások. Amiről te beszélsz, az az UEFA év játékosa díj (amelyet meg is nyert Ribery mellesleg). Az aranylabda 2010 óta, nem ugyanaz mint előtte volt, kb egy közönség díj lett. Bakkerman jól fogalmazott, ha Iniesta nem kaphatta meg, egy Riberynek sem jár. Jelenleg C.Ronaldo, és Messi a két legjobb, más a közelükben sincs, így kettejük között dőlhet el az aranylabda amíg aktívak, ezen kár vitázni. 2009-ig aranylabda, utána Uefa év játékosa díjat kell figyelembe venni, aki csapatteljesítményt figyel, ennyi a lényeg. -
#29190 Az a baj hogy összekeverik az aranycipőt az aranylabdával.
Aki kiválóan teljesített a szezonban övé legyen az aranylabda, aki pedig rúgdosta a gólokat számolatlanul övé az aranycipő és szerintem ennyi a lényeg.
Szerintem CR nem érdemelné meg idén a díjat, de ez meg az egyéni véleményem.
-
#29189 Nincs igaza.
Eleve Ribery, ha nincs, a Bayern az 5 trofeabol jo, ha egyet megnyer.
Azt is mondhatjuk az 4 trofeat az o vezerletevel nyerte a Bayern. Meghozza ugy, hogy 1 kivetelevel eltekintve o volt 5bol 4szer a merkozes embere.
Ezzel szemben CR mihez is segitette hozza a csapatat ? Semmihez.
Az ev elejen meg egy nagy nulla volt, mikozben Ribery akkor is jol jatszott.
Ha nincs Ribery a Dortmund siman behuzza a BL-t es a bajnoksagot is.
Raadasul Messi ketszer nem azert kapta csak meg mert fosta a golokat, hanem megdontott egy 40 eve fenallo megdonthetetlennek tuno csucsot is. -
#29188 teljesen igazad van -
#29187 Leo a 4 lasztijából 2-t csak azért kapott meg,mert fosta a gólokat,tehát EGYÉNILEG ért el sikert,miközben 2010-ben Sneijder BL-t nyert (plusz Xavi/Ini VB cím) ,2012-ben meg Xavi,Iniesta EB győzelemre vezette a spanyolokat. Szóval idén CR fogja megkapni,amit én el is fogok viselni,mert ha Leo kaphatott csak a góljai miatt,akkor szerintem álszentség lenne vitatni egy idei CR sikert. Ugyanakkor az a véleményem,hogy ha nincs a Bolha sérülése,és JÁTSZIK azon a 9 tétmecsen,amit kihagyott,akkor ő nyeri. Mert azokon a meccseken legalább 12-13 gól "veszett el" a statisztikájából. Ribery nagy játékos,világ klasszis,de SEHOL sincs a két gigászhoz képest. Ha Xavi,és Iniesta se kaphatott Aranylabdát,akkor ő se kapjon. CR meg fogja kapni,grat neki,a lényeg úgyis a pályán fog eldőlni,tavasszal a BL-ben,meg majd kiderül melyikük lesz spanyol bajnok,meg gólkirály. -
#29186 Úgyis Messi kapja
-
#29185 +1 -
Gaba94 #29184 Nem is azzal van a baj, hogy ő kapja. Hanem amilyen körülmények között. Semmit nem nyert a Real-lal, Aranycipős sem lett, egyedül a BL gólkirályi cím az, amit fel tud mutatni. Ott meg végképp átment szánalomba az egész, amikor a pótselejtezők miatt kitolták a szavazást. Megsüvegelendő teljesítmény, amit azon a 2 meccsen produkált, de egyrészt nem 2 meccsre szoktak Aranylabdát adni, másrészt egyáltalán nem kéne akkora nagy dobra verni, mert pótselejtezőt általában azok játszanak, akik a csoportkörben (az igazi erőfelmérőn) "alulmaradtak". Ha meg már ilyen alapon nézzük az Aranylabda esélyeseit, akkor nyugodtan odaadhatnák akár Suáreznek is, mert amit ő nyújtott ősszel a Liverpool-ban, azt sem CR, sem Messi, sem Ribéry nem tudta hozni, egy jelenleg sokkal erősebb csapatban.
Szóval tőlem megkaphatja CR, de ha már annyian fanyalogtak az utóbbi években, amiért Messi kapta, akkor most pláne elveszti a presztízsét ez a díj, a fentebb említett okok miatt. -
#29183 Sajnos ő kapja, pedig Ribery jobban megérdemelné szerintem. Sokan csak a gólokat nézik, de példul whoscored-en ami teljesítményt néz, magasan vezet Ribery értékelésben és ugye ő "picivel" többet is nyert 2013ban mint Ronaldo -
#29182 ő is fogja megkapni -
#29181 Idén szerintem Ronaldo érdemli meg,mondom ezt Barca fan-ként. -
#29180 ma 18:30-től adja az eurosport a zürichi Aranylabda gálát,az év játékosa díjra Messi,CR,és Ribery pályázik,az év edzője díjra pedig SAF,Klopp,Heynckes -
bodajoci #29179 Sztem a city a közelében nincs egyik csapatnak sem...rem igazam lesz :) -
#29178 "Andrés Iniesta didn’t participate in the second half against Atlético Madrid due to a knock he picked up to his right knee. The player, who was attended to on 22 minutes by Barça’s medical team, was subbed out as a precaution for Leo Messi.
The midfielder will undergo additional tests on Sunday to determine the extent of his injury."
na mondjuk amennyit faragták, nem csoda... de reméljük semmi komoly. -
#29177 az igaz, hogy kőkeményen védekezett az Atletico, talán a City nem lesz ennyire fegyelmezett, de ők meg előre játékban is erősebbek lesznek. Ami viszont érdekes, hogy Messinek kb a második labdaérintésénél nekimentek a térdének, aztán fájlalta is egy darabig, remélem nem lesz ebből megint valami sérülés. -
bodajoci #29176 Ez az atleticónak is köszönhető...igazából, én inkább a kezdőben szerettem volna látni a két ászunkat, azt lecserélni őket, mikor esetleg vezetést szerzünk, de ebben sosem lehet eléggé okosnak lenni. -
#29175 a támadójátékunk elég ötlettelennek tűnt, engem ez aggaszt. Talán Messi kontráján kívül nagy helyzetre nem is emlékszem. Ja még egy Messi fejes. -
bodajoci #29174 Én nem értem mit fanyalogtok itt...sztem nincs a világon csapat, amelyik lemosná ezt az atleticót a calderónban... az jobban teccett volna, ha még többet támadunk, azt kontrából meg berámolnak 2-őt, mikor nekünk nincs fenn a 2 legjobbnak tartott játékosunk??? -
#29173 Nem tudtam megfejteni,mit akart Tata tegnap játszatni,de az tény hogy beérte az 1 ponttal. Valdest és Piquet emelném ki,többiek nullák voltak. -
homeless #29172 Ha ugyanezzel a kezdővel állunk fel, akkor kikapunk mint a szar. -
#29171 Hát a City ellen kiváncsi leszek ezzel a játékkal mire megyünk -
#29170 jó volt mindkét csapatnak a 0-0, ennyit erről -
Ferrari23 #29169 Ekkora egy szar, unalmas, idő pocsékló meccset, mint amilyen ez volt talán utoljára augusztus 28-án láttam, akkor Barcelona - Atletico meccs volt. :D -
Matte #29168 köszönöm. én se értem hogy lehet még stabil kezdő alves. Nulla.
Viszont piqué játéka ma egész rendben van. Amúgy egyenrangúak vagyunk, hisz szinte lehetetlen eldönteni melyik csapat játéka ötlettelenebb és szarabb. -
#29167 Fabregas jatszik ? Mert kb 4szer ert a labdahoz es abbol 3szor bun rosszul el is adta.
Iniesta az elso feido feleig detto ugyanez. Sanchez eszrevehetettlen.
Ami erdekes szamomra, hogy meglepoen masszivnak tuntunk vedekezesben eddig, egyetlen egy pontrugastol eltekintve.
Aki viszont jol jatszik az Pedro. Rajta kivul szinte mindenki szurken focizik. -
ToM1113 #29166 Eddig sztem egyenlő rangú ellenfelek vagyunk. Nem mosnak le a pályáról, ennek ellenére ötlettelen szar a játékunk.
Kiváncsi leszek hogy mikor jön a 2 figura, mert kelleni fognak ha nyerni akarunk.
Amit Kiemelnék az Dani Alves játéka, mert Fogalmam sincs hogy mit keres még ebben a csapatban.
-
#29165 Livescore.com-ra elvileg a hivatalost teszik de ezek szerint nem. Mostanában Pedro és Sanchez is jó nagyon, szóval annyira nem meglepetés hogy kimaradt a gyomorrontásos Neymar meg a nagyjából 10 hónapja sérült Messi -
#29164 az világos, de úgy kalkulálunk, hogy az atletico úgyis veszít pontot kiscsapat ellen, ahogy szokott, így minden ingyen pontra szüksége van, hogy megelőzze a reált
-
#29163 ööö holtversenyben vezetik velünk a bajnokságot :D a Real jelenleg nem tényező az első hely szempontjából,ezért lenne jó győzni ma,hogy az Atletico is leszakadjon -
pontokat akarunk ajándékozni az atleticonak, hogy beelőzzék a realt? :D -
#29161 se Leo,se Neymar... -
Gizda #29160 te ezt honnan szedted?? itt a hivatalos:
Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Cesc Alexis -
#29159 Elvileg a kezdő:
Victor Valdes, Gerard Piqué, Marc Bartra, Jordi Alba, Daniel Alves, Xavi Hernandez, Andrés Iniesta, Sergio Busquets, Alexis Sanchez, Lionel Messi és Neymar -
#29158 Milyen fura, hogy Juanfran eltiltasat eltorolte a szovetseg ugye ? :P
Ilyenrol se hallottam meg, hogy az 5. sargat eltorlik, hogy jatszhasson. -
#29157 Az eddigi szezon legfontosabb meccse ez a ma esti! Ez az Atletico még az EL győztes csapatnál is jobb,minden poszton ragyogó csapat,bármi lehet a meccsen. Most megmutathatja Martino,hogy mire képes. Én 3-2-es győzelmet várok. -
#29156 Idei szezon első rangadója jön és nagyon várom már. Nem akarom becsmérelni a Madridot, de a Classicó idején olyan formában voltak, hogy azt nem nevezném annak (és még így se kaptak ki nagyon). Én döntetlent várok, mert ez az Atma nagyon erős. -
#29155 Atlético Madrid – FC Barcelona
Madrid, Vicente Calderón
20:00 TV: Sport1
Vezeti: Mateu Lahoz
Atlético: Courtois – Juanfran, Godín, Miranda, Filipe – Koke, Tiago, Gabi, A. Turan – Villa, Diego Costa.
FCB: Valdes – Alves, Piqué, Mascherano, Alba – Busquets, Xavi, Iniesta – Alexis, Fábregas, Neymar.
-
#29154 Atletico ellen már toppon lesz a srác meglátjátok. Kinnt töltött több hetet a hazájában,feltöltődött,boldog,és fizikálisan is csúcson van(vagy ha még most nincs,de azon lesz!),és beindul a henger.