Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Arról nem beszélve, hogy sokan úgy számolnak, hogy megnézik az összes eladott mezt. 😄

Nincs statisztika, de gyanítom, hogy a legtöbben, akik mondjuk Bale mezt vesznek, azok egyébként is vettek volna, csak mondjuk nem Bale mezt (nyílvánvalóan), hanem CR-t, vagy akárki másét.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza1
#28118 -ra ment sry.

Jakuza1
Persze mert az idiotakat etetik ezzel a bullshittel.
Eleve egy evben a mezbol befolyt nyereseg 40 millio korul van a Realnal es ebben az osszes mez benne foglaltatik, ami olyan 1.4 millio darab a nevvel/nev nelkul/valamint mas meretu mezeket is szamolva. Ebbol egy jatekos csak egy toredek.

Mar ott kezdodik a csusztatas, hogy a bevetelt szoktak emlegetni, mikor az nem a nyereseg, ami a klubnal marad.

Sokan ugy gondolkoznak, hogy eladnak egy mezt 60-80 euroert az mind klubnal marad. Hat nem. A mezeken a klubnal kb 12-15 euro haszon marad.
Innentol kezdve lehet szamolni, hogy egy jatekos mezeladasan mennyi haszon marad.
100 millio euro megterulese csak 8-9 ev, ha a mezbol eladnak legalabb 100.000 darabot. Sokan meg azt vizionaljak, hogy par het, amin nagyokat szoktam kacagni, foleg ha tisztan feketen es feheren megtalalhato a nyereseg oldalon ez a szam eves szinten lebontva a mezeknel. 2009/10-es idenyben ez a szam a Realnal 38.5m euro volt. (Ugyebar ez volt CR elso eve, ahol allitolag a sok kretenebb RM szurkolo szerint mar az elso napon bejott az ara a mezekbol 😛)

A http://swissramble.blogspot.hu jo kiindulohely a klubok gazdasagi adatainak megtekintesere.

Na ez szuper. Köszi!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bakkerman
<#eljen><#eljen> na ez pöpec,gracias!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kaposi1
Köszi akkor én már ki is cseréltem.<#eljen><#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

kaposi1
Használd egészséggel.
Amúgy a youtube videóból fényképeztem ki.<#wink>

bakkerman
jó úgyis,fasza kép,berakom énis háttérnek

kaposi1
Eredeti képarány megtartásával 1440x771-be tudom küldeni.
Az enyém nagyobb.

bakkerman
a képet betudnád linkelni 1440x900-ba? 😊)

kaposi1
Asztal!<#crazya>

tobias88
jajah, csak sima tejben tudja fürdetni, nem pedig juhtejben <#idiota>
bakkerman
jaja,Messi se tudja etetni a kicsi Thiagot 😞

[HUN]FaTaL
Szegény szerencsétlen. A Barcánál kapott pénzbõl még etetni sem lehet a családot. Mindjárt megsajnálom.

bakkerman
Õszinte,de nem tudom elhinni,hogy még mindig nem keresett annyi pénzt,amennyivel megtudja alapozni az idõskorát,plusz még a gyerekeinek félretenni az elsõ házukra,egyetemre,satöbbi...Azért nem egy 20-21 éves fiatal,jópár éve klasszisnak számít,csúcsgázsival,dönthetett volna szakmai szempontok alapján,a védelem alapembere a Barcaban,a válogatott csapatkapitánya,szerintem többre nem vágyhat egy játékos. Most ezt klub szimpátiától függetlenül mondom! 😄

Legalább õszinte <#banplz>

REAL MADRID

bakkerman
Thiago Silva: "Miért kellene kevesebbet keresnem azért, hogy a Barcelonában játszhassak? Nehéz volt kétszer is nemet mondanom nekik, mert kiskoromtól kezdve követem õket és szerettem volna ott játszani. Az élet azonban tele van nehéz döntésekkel ami néha az álmok ellen dolgoznak. Sokan azt mondják, hogy csak a pénz motivál de elfelejtik hogy van egy családom amit etetnem kell."

Na ilyen játékos ne is vegye fel soha a Barca mezt,aki ilyet nyilatkozik. Már a Milanban annyit keresett ez a köcsög,hogy még az unokája is aranyvillával ehetné a kaviárt egy tengerparti villában,most meg a PSG-ben még többet keres...milyen családról beszél ez...

tobias88
Meg amúgy is ha tényleg 1.5 milliót eladnak 1 évben, abból hogy lenne 400k Bale mez? Van ám Ronaldo, Ramos, Casillas, stb... is a világon
tobias88
hogyne, 4 millió, nem? ...
1 helyen ténylegesen rosszul írják a 400 ezret, mindenhol máshol 40ezret írnak a szezonra. Ahol meg a 400ezret írták, ott meg megemlítik, hogy a mezbevétel nem fog nõni, hiszen Higuain meg Özil mez nem lesz <#whatever>

Szóval ez mindenképp egy bukott ügy, lehet szépíteni ahogy akarják
[HUN]FaTaL
Atletico goalkeeper Thibaut Courtois (21) is open to join Barcelona next year and is therefore rejecting Chelsea's renewal attempts.

Kár, hogy marca, így kb. nulla az esélye, de én örülnék neki. 😊

SLICK
400000 az a 40000. Úgy már 16 milla. Bár én sem hiszem azt, hogy meg fog térülni az ára... Koránt sincs olyan reklám értéke meg eleve olyan értéke mint C. Ronaldonak vagy Messinek... még ebben az évben kiderül mekkora haszontalan igazolás volt, vagy legalább is bízom benne. Nem kívánok rosszat a csapatomnak, de szerintem szar irányba mentek el a dolgok megint és szeretném ha mihamarabb véget is érne.

Sippie
és ebben a gyártási költség benne sincs.
tobias88
Amúgy sokan terjesztik ezt a hülyeséget, hogy Bale-nél a mezekbõl visszajön majd mint Cénél az ár. 40 ezer mezt akarnak eladni a szezonban darabonként kb 40 euróért, az 1.6 millió euró. Hol van ez a 100 millióhoz?
bakkerman
igazi katalán,csak ezt az Arsenalosok nem bírták,és mai napig nem is bírják felfogni,és szidnak minket hogy lemertük igazolni. Neki mindig is ittvolt a helye 😊

Sippie
Respect my nigga...
Majd 32 évesen ráér levezetni az anzsiba a pénzér 😄
[HUN]FaTaL
"Az MU? Még akkor sem igazoltam volna a klubhoz, ha a jelenlegi bérem háromszorosát kínálják. Ez nem a pénzrõl szól, hiszen még az Arsenalnál is többet kerestem, mint most” – nyilatkozta Fabregas a The Sunnak.

<#eljen>

bakkerman
Nem béna õ,egy tipikus angol favágó,agya nincs,de bárkit megállít.

Smithie
Akkor nem értem a "béna" szó mit keres a neve mellett... De ez maradjon a te titkod!😉

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

tobias88
Ha a rondaság számít, akkor világsztár:
Smithie
Melyik Jones-ra gondoltál?

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Sippie
szerintem jöhetne a Böde, egy Messi sosem elég 😄
bakkerman
egyre jobb nevek hangzanak el a topikban,cél az EL vagy mi? 😄DDDD

tobias88
Ha már úgy is ronda és béna embert akarsz igazolni, miért nem inkább Jones? <#idiota>
el kéne hozni ezt a Lescott gyereket😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
egy párhuzamos világban Pedro-Leo-NJr megosztozna a gólokon,és mindhárman 30-30-30 gólt vállalnának,amivel ugyan nem lenne meg Leonak a 17. aranylabdája,de mindent megnyernénk 😄D

Sippie
és Neymar sem fog 30 gólt lõni, amíg Leo baszik neki passzolni 😊
tobias88
Leo akkor nem termelne úgy mert sokszor Pedro nem lõ kapura hanem inkább leadja
bakkerman
fuu beleborzongok ha belegondolok miket tudnánk elérni ha Pedro ismét meglõné a maga 20-25 gólját,Leo ugyanúgy termelni,beszállna még 30 góllal Neymar...mondjuk a védelmünk attól még szakadt lenne,de legalább minden meccsen 5-4-re nyernénk,és behúznánk minden trófeát <#idiota><#idiota>

[HUN]FaTaL
Élesben inkább lõjön csak sima gólokat, mondjuk 20-25-t szezononként 😄

kaposi1
És a lényeg hogy a barátság szemmel láthatóan megmaradt.<#eljen>

bakkerman
Alba meg Villa mekkora arcok 😄

kaposi1
Pedro óriási gólja után még az élet is megállt a tegnapi edzésen.<#taps>
Azért élesben is villanthatna néha ilyet.

bakkerman
Inivel láthatáron a szerzõdéshosszabbítás,2018-ig írná alá az új cetlijét,és 12 millió eurót keresne évente,ezzel Messi mögött a második lenne a csapat kereseti listáján.

[HUN]FaTaL
Afellay nem nagyon fog pályára lépni a sérülése miatt.

tobias88
Whoscored weboldalon most már elérhetõ számítógépes analízises játékos értékelés, Piquenek be van írva hogy gyengesége a fejpárbajok <#idiota> És az a szégyen, hogy még abban talán a legjobb, minden másban borzalom lett
Neked vmi hangulatjavitot kellene szedned. Meg egy optimista postod nemm volt.

bakkerman
Vége az átigazolási szezonnak,nem sikerült eladni Afellayt,és Cuencat,így mindketten belettek jelentve az elsõ kerethez,Afellay a 19-es mezt kapta,Cuenca a 23-ast. Kupában,kisebb bajnokikon jók lesznek,vagy neadjisten ha valaki lesérül a támadó szekcióból.

bakkerman
Akkor lesz egy Busquets-Song kettõs,például.

Ne legyen igazam, de mi lesz akkor ha Puyol visszatér, 2 hónap múlva megint lesérül, Közben valamelyik védõnket túl erõltetjük, õ is kiesik, és megint itt lesz a Bl közepén a gond...

Mert védõ megint nincs.

PS3 Slim 250 PC