33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• ToM1113
    Az egy dolog, de a City úgy megver minket hogy sírni fogunk...
  • tobias88
    Ebből se lesz győzelem
  • tobias88
    Azt mondjuk nem értem, hogy 1-1nél miért kellett lehozni a viszonylag jól játszó Xavi-t vagy pont Pedro-t aki jobb volt mint Sanchez. És eközben meg fenthagyni azt a Montoya-t aki a Barca B-ből is kilógott volna lefelé úgy, hogy a padon volt Adriano.

Jah, és mit csinálunk 1-1nél? Bejön Dongou meg Sergio Roberto? Most komolyan?
    Sergio Roberto-nál még Song is jobban szervezi a labdákat meg lő kapura, miközben védekező középpályás...
  • bakkerman
    nem kéne elszórni a pontokat mostmár,mert a Real most éppen abban az időszakban van,amikor szar játékkal is bemákolják a 3 pontokat,ha formába lendülnek akkor elkezdenek menetelni,és nehéz lehet a dolgunk
  • Jakuza1
    Azert mert ugy latta, hogy Sanchez jol jatszik. LOL
    Fent hagyta a leggyengebben teljesito jatekost.
  • [HUN]FaTaL
    Tévedtem, most aztán szorosz élboly. :D
  • tobias88
    Gyengék voltunk ma viszont én megreformálnám egy kicsit a futballt. 10-15 éve is 3 meg 4 perc hosszabbítások voltak, viszont akkoriban még nem volt ennyi időhúzás mint manapság, simán lehetne ilyenkor 6-7 percet is hosszabbítani mert annyit legalább elhúzták az időt. Büntetni kell valamilyen módon az időhúzást mert ez így csak rosszat tesz a focinak
  • Sippie
    ez k*rva gyenge volt... ilyen játékkal a BL-től is köszönhetünk
  • [HUN]FaTaL
    Ez dupla nulla, amit ma nyújtottak, oda az első hely (az Atletico otthon nem fog hibázni) és már csak 1 pont az előny a real előtt...
  • [HUN]FaTaL
    Miért Fabregast kapja le Martino? Így szerintem nem lövünk gólt, neki voltak benne a gólpasszok a játékában...
  • [HUN]FaTaL
    Amíg ilyeneket kihagyunk, addig nem.
  • Sippie
    Xavi istenem...
  • bakkerman
    nem :D

Nyugi meglesz a meccs,valaki elől csak bekotor egyet
  • [HUN]FaTaL
    Na, legalább Pique javít :D
  • tobias88
    Ezt a Montoya-t én már tavaly elküldtem volna a búsba. Most is mi volt ez? Egész csapat a védelem mögött, csak be kell passzolnia erősen a labdát és erre begurítja
  • [HUN]FaTaL
    2030-ban végre ki fogunk tudni védekezni egy szögletet?
  • bakkerman
    a lehető legjobb választás lesz a kapusposztra,ár/érték arányban mindenképpen. Volt nekünk nem is olyan rég német kapusunk (Nyugodjék békében szegény Enke),neki nem jött be a dolog,de Ter Stegen klasszisokkal jobb kapus
  • tobias88
    Amúgy Ter Stegen-ről pár szót csak említésnek. Jelenleg a Whoscored értékelései alapján messze a legjobb kapus Európában 7.24es értékkel Valdes-sal egyetemben. Tavaly óta több mint 10%ot javult a passzpontossága (67%->77%), ráadásul így már 20%-al jobb mint Valdes (57%). És mellesleg nem kis érdeme van abban hogy a Mönchengladbach a 3. a német bajnokságban.
  • bakkerman
    *húzni
  • bakkerman
    úristen mit művelt a második gólnál úgy látom remek formában tért vissza,megmeri hőzni ezeket a sajátos megindulásokat (mondjuk sose volt vele gondja :D ),csak így tovább
  • kaposi1
    Gyorsan!

• bakkerman
    Hogy játszottunk? Nem láttam a meccset,Leo hogy mozgott?
  • tobias88
    Nem vészes az, nem olyan lábuk van ezeknek mint nekünk. Napi 2 órát nyújtanak, gumiból van a lábuk. Összehasonlításként én nem nyújtok 2 órát és 3szor sérültem le bokával hogy 1 hétig járni se tudtam
  • Jakuza1
    Neymar leserult.
    Ahogy nezem egy darabig nem fog jatszani.
  • sz4bolcs
    :-)
  • Sippie
    Nagy mókamester az az Ibra
  • bakkerman
    Ma már január 14 van,azaz téma lezárva. Lehet folytatni az El Clasico vagy az Aranylabda topikban. Aki tudatni akarta a véleményét,már leírta,fölösleges tovább ragozni. Köszönöm!
  • Jakuza1
    Eleve nalam a sorrend:

Riberi
    CR
    Messi

volt igy december-januarban.
    Az pedig egy vicc, hogy sokan olyan erveket hoztak fel, hogy csak a csapat miatt nyert annyit a Bayern.
    Jol nezze meg mindenki, hogy amikor kikapott a Bayern a szuperkupaban, Ribery jatszott e. Azt az egy cimet buktak el, ahol a francia nem szerepelt. De hat nem veletlen volt a hatarido kitolasa es nem veletlenul nyilatkozta Blatter, hogy a szavazok megvaltoztathatjak a leadott a szavazataikat, ha Ronaldora akarnak szavazni. (igy szo szerint)

Konkretan most lett egy vicc az aranylabda, mert eddig valamilyen ervet mindig fellehetett hozni a gyoztes mellett, hogy legtobb golt rugta vagy 40 eves rekordot dontott meg, vagy cimeket nyert.
    Most semmit nem lehet felhozni, se cim, se golrekord, semmi. Ellenben van egy megvaltoztatott szabaly a szavazasnal.
    Lehet ezt be kellene itthon is vezetni 4 evente a valasztasnal, leadjak a szavazatokat a valasztok es utana, amikor latjak nem az nyer akit szeretnenek, azt mondjak, ah meg van 2 honap es a szavazatokat is meglehet valtoztatni.
    Kivancsi lennek milyen botrany lenne a honi valasztasoknal egy ilyen esetben.
  • Jakuza1
    Itt csak te vergodsz.
  • Sippie
    Amúgy nem értem minek vergődik ennyire mindenki az aranylabdán. Jövőre úgyis Messi nyeri, ha végre elkerülik a sérülések :D
  • tobias88
    A VÉGEREDMÉNY
    1. Cristiano Ronaldo (27.99 százalék)
    2. Lionel Messi (24.72)
    3. Franck Ribéry (23.39)
    4. Zlatan Ibrahimovic (5.29)
    5. Neymar (3.17)
    6. Andrés Iniesta (2.08)

Lehet azért módosították a szavazást, hogy ne Messi nyerjen? Mert akkor jó döntés volt.
  • Sippie
    Valakinek nincs meg a videó, amikor kimondják a győztes nevét, és mutatják a 3 jelöltet?
  • Effe88
    Jó ez viszont igaz.Csak hát valakin el kell verni a dolgot:D
  • 6unn3r
    De az ne Ronaldo hibája legyen már, hogy Blatter egy hülye vén fasz és képtelen a kurva intézményét következetesen vezetni. Abszolút igazat adok, minden igaz, amit írtál - pedig CR-fan vagyok -, de nehogy már a játékos legyen a szar. Nem hiszem, hogy ő kérte volna a FIFA-t a határidő meghosszabbítására vagy bármi egyébre, ami éppen neki kedvezett. Maradjunk annyiban, hogy nyalt eleget a FIFA a Barcelonának is, most épp CR volt porondon. Ezért mondom, hogy hiteltelen banda.
    És még ehhez Pelé díja is hozzájöhet. Félreértés ne essék, csodálom, tisztelem és alapvetően egy nagyon kedves gesztus lenne ez a díj. De Pelé évek óta asszisztál az Aranylabda gálákon, nem tegnap vonult vissza, mindenki tisztában volt/van az eredményeivel, de csak most jut mindenkinek eszébe, hogy adjunk neki tiszteletbeli aranylabdát, amikor Brazíliában VB lesz. Most a brazilok is úgy körbe lettek hugyozva, hogy már azt vártam, hogy Blatter elszalad a VB trófeáért és megelőlegezi nekik a győzelmet.
  • Effe88
    de legalább letett volna vmit az asztalra a ronaldo
    de semmit se csinált
    jó lőtt 34 gólt a bajnokságban
    de messi meg 43-at és mesi bajnok is lett
    de aztán jött a pótselejtező és húhú
    ronaldo 3 gólt ,lőtt a balfasz svédeknek
    jujj de nagy játékos, húha
    ha akkora klasszis lenne legalább a realt bejutatta volna bl döntőbe
    de persze nagy mecceken betlizik
    ezzel szemben ribery és messi(korábban bl döntők tb.) mindig hozza magát

azért kelett megnyernie ronaldonak mert blatter kigúnyolta utána meg nem győzött bocsánatot kérni tőlle
    majd jött a csontig benalás rinya felé blatter részéről majd a kitolt szavazási határidő( gondolom addig vezetett ribvery vagy messi) és ezt nem lehetett hagyni mert szegény picsogó zselés megsértődik:(
  • DasIsFuck
    Persze, hogy nem.
    Katar is becsületesen nyerte meg a vb rendezés jogát...:)
  • 6unn3r
    Miből gondolod, hogy lőtt volna Messi 12-13 gólt? Nyilván CR-nek "jól" jött Messi sérülése - bár ilyet csúnya mondani -, de bizonyossággal nem mondhatja senki, hogy az argentin meglőtte volna ezeket a gólokat, akármekkora zseni. Azt Te is érzed, hogy ez így nem mérvadó. Nem Ronaldo-t akarom védeni, mert személy szerint Riberynek adtam volna a lasztit, de mondjuk számomra már régen elvesztette értékét maga a díj is, illetve a FIFA meg az UEFA is. Mert amíg dilettáns vén buzik ülnek ott fent, addig minden aljasságra hajlamosak (gondolok itt akár a szavazási határidő meghosszabbítására is). Riberynek vigasz, hogy azért nem kevés kupát nyert a csapattal, nem lesz ő ettől kevesebb.
    Szerintem túl van az egész ceremónia ragozva, nagy csinnadrattát csinálnak belőle, holott akinek van egy kis józan ítélőképessége, az nem veszi komolyan. És az utolsó állításodban teljesen igazat adok: úgyis minden a pályán dől el.
  • Effe88
    beleszámított az ne aggódj
  • Pukkka
    "the extension of the period of voting for the ballon d'or didn't affect the winner"
  • Sippie
    Megnyerte Ribery
    Mint ahogy előtte jogosan Iniesta kapta. Tessék elvonatkoztatni, aranylabda szavazás 2010-ig volt, utána ugyanazzal a névvel közönségszavazás lett, ennyi.

Viszont ez a tiszteletbeli aranylabda egy érdekes dolog :D Utólag majd kap Xavi is egyet :D