33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Matte #29279 kérlek mesélj még. -
#29278 Látom kikaptunk :( -
#29277 ezt kihagyni bazmeg... -
#29276 le kéne igazolni Mike Singletary-t defense koordinátornak, hogy összekapja a védelmet :D -
#29275 a kurva védelem basszameg hát állva nézik ahogy a 16oson belül játszik a Valencia.. -
#29274 de legalább egy kamutizenegyessel vissza jöttünk a meccsbe :D -
#29273 atyaisten... -
#29272 Valencia ellen vezetünk 22 perc utan,Alexis góljával,jól játszik a csapat,lendületesen! -
#29271 ugye emlékeztek?
-
#29270 Szép idő volt tegnap Barcelonában... -
#29269 "Hát, Thiago kezd kiteljesedni Münchenben."
Így van! -
#29268 Inkabb leptunk volna at rajtuk 1:0-al, de ne buktuk volna a bajnoki pontokat ellenuk. -
#29267 Hát, Thiago kezd kiteljesedni Münchenben. Sérülés miatt nem játszott sokáig ugye, de most már megint masszív kezdő. Whoscored-en 8.04es értékeléssel van (Messi 8.15), míg nálunk Xavi 7.14, Iniesta 7.3 és Fabregas 7.64.
Kicsit alulértékeli a passzokat a whoscored, de azért akkor is beszédesek az adatok. -
#29266 5-1 a tegnapi meccs,Puyi is betalált!! :D 9-2-vel léptünk túl a Levanten -
homeless #29265 Két opció is van Xavi "pótlására". Ott van Cesc meg Busquets is. Busi helyére meg mehetne Song vagy Mascherano is. Mindkettő világklasszis azon a poszton. Ráadásul Cesc meg Busquets személyisége is olyan, hogy simán lehetnek vezéregyéniségek is. Elől most szerencsére minden játékosunk jó formában van, tehát szerintem csak hátvédet kéne igazolni. -
#29264 no para, Thiagot vissza vesszük majd 4x-es áron pár év múlva ;) -
ToM1113 #29263 Valóban jó lenne egy "igazi" csatár középre. Messi meg hiába rinyál hogy ő ott akar játszani, ha szélről indulva is hatékony...
Azonban most szerintem leginkább a védelem megerősítésére kellene koncentrálni és hozni a középpályára egy fiatal tehetséget, mert Xavi ide vagy oda, de csak lassítja a játékot mostanság, nincsenek meg a régi zseniális passzai előre, csak oldalra és hátra játszik szinte. Thiago elengedése nagy baromság volt. -
#29262 Állítólag Javier "Chicharito" Hernandeznek kifelé áll a szénája Manchesterből,és vinné az Atletico. Szerintem nálunk is elférne. Amit Villa csinált,tudott nálunk center poszton azt ő is tudná. Gólerős,a fizikuma a PL-hez is jó, tehát a La Liga-ba bőven elég lenne,itt kapna klasszis játszótársakat,akik 2-3 húzásból ziccerbe hoznák. Két szél maradna Leo-é meg a brazil gyereké,középen elficánkolna,már csak a jelenlétével tehermentesítené az előbb említett két ászt. Persze a középhátvéd poszt a priorítás,de mivel én Villa eladásával se értettem 100%-ig egyet,én szívesen látnék újra egy igazi csatárt a csapatban. -
#29261 FC Barcelona – Málaga: 3-0 (1-0)
Barcelona, Camp Nou
56.355 néző
Vezette: Clos Gómez
Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Xavi (Sergi Roberto 78’), Busquets, Fàbregas; Alexis (Afellay 87’), Messi és Pedro (Tello 61’).
Málaga: Caballero; Angeleri, Sergio Sánchez, Flávio, Antunes; Juanmi, Camacho, Tissone (Darder 81’), Duda; Pérez (Morales 66’) és Santa Cruz.
Gólok: Piqué (40’), Pedro (55’), Alexis (60’).
-
#29260 Há zseniális ez a Piqué! mindig is mondtam én, hogy a világ legjobb védője -
#29259 A malaga játékosai lerúgják egymást, és szabadot kapnak : DDDDDD krvajó :D -
#29258 Az a jó elnök akiről nem lehet hallani semmit,csendben teszi a dolgát. Laporta és Rosell se felelt meg ennek a dolognak,mindketten címlapokon szerepeltek inkább negatív szempontból. Szerintem egyikük se volt az a húdejó elnök,de nem látunk a dolgok mögé,és főleg azt a bizonyos adósságot is csak megtippelni tudjuk -
#29257 Én még mindig nem értem hogy lehet Laporta úgy jó elnök, hogy mikor távozott már csőd közelében volt a klub, sőt volt hogy a játékosok fizetését is csúsztatni kellett mert nem volt rá kölcsön pénz se már. Elképesztő hogy szerintetek ő jó elnök volt. -
#29256 mert ezek nem Rosell jó igazolásai, hanem Rosell összes igazolása azért -
homeless #29255 Nem értem, hogy miért kell Laporta szar igazolásait Rosell jó igazolásaival összehasonlítani. Ha jól emlékszem Laporta alatt jött Ronaldinho, Deco, Eto, Henry, Alves, Pique, az ő korszaka alatt került fel több tehetséges játékos a B csapatból, pl Busquets, Messi, ő ültette le a kispadra Pep-et... Ráadásul Rosell miatt ment el Pep és a pletykák szerint Messivel és még néhány játékossal is elég rossz a kapcsolata Rosellnek. Csak a hülye nem látja, hogy Rosell mennyire kártékony volt a Barcának. -
#29254 Jah meg Villa. -Eto az Ibra igazolasbol, ne felejtsd am levonni.
7 ev alatti igazolasok szemben 3,5 ev alattival.
Amit Laporta felepitett azt Rosell lerombolta. Az pedig nem menti fel, hogy nyertek vele egy BL-t, mert az gyakorlatilag az a csapat volt, amit Laporta felepitett es meg vitte a lendulet elore a csapatot.
Most pedig meglehet nezni azota hol vagyunk. Egyre gyengebben jatszunk nemzetkozi szinten es mar nem csak nemzetkozi szinten. (mar nem sokaig fognak az eredmenyek se jonni, ha egyre szinvonaltalanabb a jatekunk es mar csak eppen tudjuk behuzni a merkozeseket)
Posztra nem igazolunk, mikor kell akkor sem, kivetel ha kenyszer szuli, mint peldaul Valdes esete. De kozepso vedot 2 ev ota nem igazoltunk, mikor szukseg lett volna ra, akkor sem.
En orulok hogy Rosellt vegre kiebrudaljak, ugyis egyre tobb emberrel volt gondja. -
#29253 Na meg Rosell kötött olyan megállapodásokat,amivel hosszútávon csökkenhet a klub adóssága,bár ez nekünk szerintem mindegy. A lényeg hogy az elnök tartsa tiszteletben a hagyományokat,szeresse a klubot,es ugy gazdalkodjon hogy versenykepes játékosokat lehessen igazolni. Többi engem nem érdekel :D -
#29252 Jó vicc, épp hogy Rosell igazolt úgy ahogy egy csapatnak kell, megfontoltan és posztra. Itt van pár érdekes igazolás Laporta-tól:
- Gudjohnsen 12m
- G. Milito 20m
- Hleb 17m
- Henrique 8m
- Caceres 16.5m
- Chy***** 25m
- Ibrahimovic 69.5m
- Keirrison 14m
Ez 180 millió kidobott pénz az ablakon. Ez minden csak nem átigazolási politika. Eközben Rosell:
- Fabregas 34m áron alul
- Sanchez 26m
- Song 19m áron alul
- Alba 14m áron alul
- Neymar 59m? áron alul?
- Ter Stegen 11.5m áron alul
Persze, kellett volna nyáron egy védő, de ezen kívül semmi sem róható fel nekik -
#29251 Mi az a "kenő pénz" ? -
bacaelit #29250 Repkedtek itt a kenő pénzek. Ez még csak a kezdet! -
IXEMGabeo #29249 Várható volt...
Laporta anno jobb elnök volt...Barca átigazolási politikája se volt megfelelő Rosell elnök mandátuma alatt...látszódott is -
#29248 nem maradnak 2016-ig? mindenhol ezt írják -
#29247 ígyvan,holnap reggeltől már Bartomeu (eddigi alelnök) lesz a klub elnöke nyárig,amikor előrehozott választások lesznek. A kétes Neymar bizniszbe bukott bele Rosell papa -
#29246 szóval a szokásos...
Oppácska, ez viszont érdekes. Lemond Rosell?
mondjuk az NSO lassan a Marca szintjére süllyed -
#29245 de a játéktól megint nem voltam elájulva -
#29244 Micsoda kabaréval egyenlítettünk :D -
#29243 Tello mesterhármas? ha ezt tudom, nézem streamen a meccset :D -
#29242 ez az öngól azért szép volt -
ToM1113 #29241 Az a baj, hogy ugyan olyan ötlettelen szar az egész mint 1 éve volt, nincs változás, 1-1 meccs amikor mintha, de aztán mégse. -
#29240 Még 1 hónap, addig bármi lehet. Madrid is 1 hónap alatt a béka segge alól feljött bajnokesélyesnek