33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Matte
    kérlek mesélj még.
  • [HUN]FaTaL
    Látom kikaptunk :(
  • Sippie
    ezt kihagyni bazmeg...
  • Sippie
    le kéne igazolni Mike Singletary-t defense koordinátornak, hogy összekapja a védelmet :D
  • bakkerman
    a kurva védelem basszameg hát állva nézik ahogy a 16oson belül játszik a Valencia..
  • Sippie
    de legalább egy kamutizenegyessel vissza jöttünk a meccsbe :D
  • Sippie
    atyaisten...
  • bakkerman
    Valencia ellen vezetünk 22 perc utan,Alexis góljával,jól játszik a csapat,lendületesen!
  • bakkerman
    ugye emlékeztek?
  • banok
    Szép idő volt tegnap Barcelonában...
  • kaposi1
    "Hát, Thiago kezd kiteljesedni Münchenben."

Így van!
  • Jakuza1
    Inkabb leptunk volna at rajtuk 1:0-al, de ne buktuk volna a bajnoki pontokat ellenuk.
  • tobias88
    Hát, Thiago kezd kiteljesedni Münchenben. Sérülés miatt nem játszott sokáig ugye, de most már megint masszív kezdő. Whoscored-en 8.04es értékeléssel van (Messi 8.15), míg nálunk Xavi 7.14, Iniesta 7.3 és Fabregas 7.64.

Kicsit alulértékeli a passzokat a whoscored, de azért akkor is beszédesek az adatok.
  • bakkerman
    5-1 a tegnapi meccs,Puyi is betalált!! :D 9-2-vel léptünk túl a Levanten
  • homeless
    Két opció is van Xavi "pótlására". Ott van Cesc meg Busquets is. Busi helyére meg mehetne Song vagy Mascherano is. Mindkettő világklasszis azon a poszton. Ráadásul Cesc meg Busquets személyisége is olyan, hogy simán lehetnek vezéregyéniségek is. Elől most szerencsére minden játékosunk jó formában van, tehát szerintem csak hátvédet kéne igazolni.
  • Sippie
    no para, Thiagot vissza vesszük majd 4x-es áron pár év múlva ;)
  • ToM1113
    Valóban jó lenne egy "igazi" csatár középre. Messi meg hiába rinyál hogy ő ott akar játszani, ha szélről indulva is hatékony...
    Azonban most szerintem leginkább a védelem megerősítésére kellene koncentrálni és hozni a középpályára egy fiatal tehetséget, mert Xavi ide vagy oda, de csak lassítja a játékot mostanság, nincsenek meg a régi zseniális passzai előre, csak oldalra és hátra játszik szinte. Thiago elengedése nagy baromság volt.
  • bakkerman
    Állítólag Javier "Chicharito" Hernandeznek kifelé áll a szénája Manchesterből,és vinné az Atletico. Szerintem nálunk is elférne. Amit Villa csinált,tudott nálunk center poszton azt ő is tudná. Gólerős,a fizikuma a PL-hez is jó, tehát a La Liga-ba bőven elég lenne,itt kapna klasszis játszótársakat,akik 2-3 húzásból ziccerbe hoznák. Két szél maradna Leo-é meg a brazil gyereké,középen elficánkolna,már csak a jelenlétével tehermentesítené az előbb említett két ászt. Persze a középhátvéd poszt a priorítás,de mivel én Villa eladásával se értettem 100%-ig egyet,én szívesen látnék újra egy igazi csatárt a csapatban.
  • bakkerman
    FC Barcelona – Málaga: 3-0 (1-0)
    Barcelona, Camp Nou
    56.355 néző
    Vezette: Clos Gómez

Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Xavi (Sergi Roberto 78’), Busquets, Fàbregas; Alexis (Afellay 87’), Messi és Pedro (Tello 61’).

Málaga: Caballero; Angeleri, Sergio Sánchez, Flávio, Antunes; Juanmi, Camacho, Tissone (Darder 81’), Duda; Pérez (Morales 66’) és Santa Cruz.

Gólok: Piqué (40’), Pedro (55’), Alexis (60’).

• Sippie
    Há zseniális ez a Piqué! mindig is mondtam én, hogy a világ legjobb védője
  • Sippie
    A malaga játékosai lerúgják egymást, és szabadot kapnak : DDDDDD krvajó :D
  • bakkerman
    Az a jó elnök akiről nem lehet hallani semmit,csendben teszi a dolgát. Laporta és Rosell se felelt meg ennek a dolognak,mindketten címlapokon szerepeltek inkább negatív szempontból. Szerintem egyikük se volt az a húdejó elnök,de nem látunk a dolgok mögé,és főleg azt a bizonyos adósságot is csak megtippelni tudjuk
  • tobias88
    Én még mindig nem értem hogy lehet Laporta úgy jó elnök, hogy mikor távozott már csőd közelében volt a klub, sőt volt hogy a játékosok fizetését is csúsztatni kellett mert nem volt rá kölcsön pénz se már. Elképesztő hogy szerintetek ő jó elnök volt.
  • tobias88
    mert ezek nem Rosell jó igazolásai, hanem Rosell összes igazolása azért
  • homeless
    Nem értem, hogy miért kell Laporta szar igazolásait Rosell jó igazolásaival összehasonlítani. Ha jól emlékszem Laporta alatt jött Ronaldinho, Deco, Eto, Henry, Alves, Pique, az ő korszaka alatt került fel több tehetséges játékos a B csapatból, pl Busquets, Messi, ő ültette le a kispadra Pep-et... Ráadásul Rosell miatt ment el Pep és a pletykák szerint Messivel és még néhány játékossal is elég rossz a kapcsolata Rosellnek. Csak a hülye nem látja, hogy Rosell mennyire kártékony volt a Barcának.
  • Jakuza1
    Jah meg Villa. -Eto az Ibra igazolasbol, ne felejtsd am levonni.
    7 ev alatti igazolasok szemben 3,5 ev alattival.
    Amit Laporta felepitett azt Rosell lerombolta. Az pedig nem menti fel, hogy nyertek vele egy BL-t, mert az gyakorlatilag az a csapat volt, amit Laporta felepitett es meg vitte a lendulet elore a csapatot.
    Most pedig meglehet nezni azota hol vagyunk. Egyre gyengebben jatszunk nemzetkozi szinten es mar nem csak nemzetkozi szinten. (mar nem sokaig fognak az eredmenyek se jonni, ha egyre szinvonaltalanabb a jatekunk es mar csak eppen tudjuk behuzni a merkozeseket)
    Posztra nem igazolunk, mikor kell akkor sem, kivetel ha kenyszer szuli, mint peldaul Valdes esete. De kozepso vedot 2 ev ota nem igazoltunk, mikor szukseg lett volna ra, akkor sem.
    En orulok hogy Rosellt vegre kiebrudaljak, ugyis egyre tobb emberrel volt gondja.
  • bakkerman
    Na meg Rosell kötött olyan megállapodásokat,amivel hosszútávon csökkenhet a klub adóssága,bár ez nekünk szerintem mindegy. A lényeg hogy az elnök tartsa tiszteletben a hagyományokat,szeresse a klubot,es ugy gazdalkodjon hogy versenykepes játékosokat lehessen igazolni. Többi engem nem érdekel :D
  • tobias88
    Jó vicc, épp hogy Rosell igazolt úgy ahogy egy csapatnak kell, megfontoltan és posztra. Itt van pár érdekes igazolás Laporta-tól:
    - Gudjohnsen 12m
    - G. Milito 20m
    - Hleb 17m
    - Henrique 8m
    - Caceres 16.5m
    - Chy***** 25m
    - Ibrahimovic 69.5m
    - Keirrison 14m

Ez 180 millió kidobott pénz az ablakon. Ez minden csak nem átigazolási politika. Eközben Rosell:
    - Fabregas 34m áron alul
    - Sanchez 26m
    - Song 19m áron alul
    - Alba 14m áron alul
    - Neymar 59m? áron alul?
    - Ter Stegen 11.5m áron alul

Persze, kellett volna nyáron egy védő, de ezen kívül semmi sem róható fel nekik
  • Jakuza1
    Mi az a "kenő pénz" ?
  • bacaelit
    Repkedtek itt a kenő pénzek. Ez még csak a kezdet!
  • IXEMGabeo
    Várható volt...

Laporta anno jobb elnök volt...Barca átigazolási politikája se volt megfelelő Rosell elnök mandátuma alatt...látszódott is
  • LasDen #29248
    nem maradnak 2016-ig? mindenhol ezt írják
  • bakkerman
    ígyvan,holnap reggeltől már Bartomeu (eddigi alelnök) lesz a klub elnöke nyárig,amikor előrehozott választások lesznek. A kétes Neymar bizniszbe bukott bele Rosell papa
  • Sippie
    szóval a szokásos...

Oppácska, ez viszont érdekes. Lemond Rosell?
    mondjuk az NSO lassan a Marca szintjére süllyed
  • bakkerman
    de a játéktól megint nem voltam elájulva
  • [HUN]FaTaL
    Micsoda kabaréval egyenlítettünk :D
  • Sippie
    Tello mesterhármas? ha ezt tudom, nézem streamen a meccset :D
  • tobias88
    ez az öngól azért szép volt
  • ToM1113
    Az a baj, hogy ugyan olyan ötlettelen szar az egész mint 1 éve volt, nincs változás, 1-1 meccs amikor mintha, de aztán mégse.
  • tobias88
    Még 1 hónap, addig bármi lehet. Madrid is 1 hónap alatt a béka segge alól feljött bajnokesélyesnek