33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#29319 nyílvánvaló hogy a csapat úgy összességében nem ég akkora lángon mint például a 2009-es vagy 2011-es BL cím idején,de ez érthető. A játékban a visszaesés viszont teljesen igaz,és látszik,Xavi és Iniesta totál elkényelmesedtek,és a 3 méteres passzaikon kívül már csak nagy ritkán villannak meg,és keveset is futnak. Amit Messiről mondott,az pedig nem teljesen igaz azért. Évről évre nőtt/nő rajta a nyomás,mostmár ott tartanak vele szemben,hogy minden meccsen ahol pályára lép gólt kell lőnie,és ha nem lő,akkor már rögtön jönnek a találgatások meg a szarságok. Ő is csak egy ember,ugyanolyan focista mint a többiek,csak ő épp kimagaslik a mezőnyből a tudásával (nem is a magasságával :DD ). Ez a tavasz sorsdöntő lesz a klub életében és az argentín életében is. -
#29318 mi ez a duma :D jesszus -
#29317 Fél percig röhögtem :D -
#29316 Mármint élőben, aztán visszajátszáskor már röhögtem -
#29315 Én nem is láttam, mert fogtam a fejem a kapufa után mikor láttam hogy a védőhöz megy a labda, hogy megint kihagytak egy helyzetet. Amúgy ezt jól eltolták, 4-5el nyerni kellett volna, így még nem dőlt el a továbbjutás teljesen -
#29314 hát ilyen a világon nincsen :DDDDD lefordultam a székről :D még Alexis el is nevette magát egy kicsit,tényleg röhejes öngól :D -
#29313 Ez az öngól... :D -
#29312 Nem hiszem mert viszonylag gyorsan és dühösen lement, szerintem valami komolyat beszólt -
ToM1113 #29311 látta a spori hogy nem lenne Classicó, kicsit segitett... :D
-
#29310 Még Xavi se. Odament megkérdezni hogy miért megy le a kölök és tök meglepett fejet vágott -
#29309 Tudja valaki hogy mi volt ez a piros? -
ToM1113 #29308 Hát srácok... Senkit nem akarok bántani, de szar mindenki, ma is.
Messinek meg adni kéne egy minimum limitet amit kötelező lefutnia a meccsen, mert gyakorlatilag sétál egész meccsen eddig. -
#29307 A másik meccs alapján, ha továbbjutunk, akkor el classico lesz a döntőben. -
#29306 A kezdő alapján úgylátszik szeretnénk a párharcot lerendezni az első meccsen. :) -
#29305 Barcelona starting XI vs Real Sociedad: Pinto, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Pedro, Alexis, Messi. -
#29304 nagyrészt hitelből menne,a többit meg a klub,és Katalónia adná bele. Én se örülök annyira a dolognak,még ha szépek is a látvány tervek :D -
#29303 szerintem nem kéne belemenni a faszméregetésbe a reállal... előbb rendezzék az adósságokat, így is kiváló stadion európai szinten, ennyi pénzt erre elszórni. Vagy ott is a kormány adja, mint mi nálunk? -
#29302 Én néztem a nyilatkozatát, az ember szerintem megőrült, borzasztóan el van borulva Vagy drogozik, nem tudom, de kész ahogy beszél meg ahogy néz... -
#29301 Nem tudom mennyire kísérted figyelemmel pl a Manchester United vagy az Arsenal elleni mérkőzéseit a Chelsea-nek, de a két mérkőzés ég és föld volt. Az Old Traffordon és az Emiratesben is úgy volt vele Jose, hogy jó a 0-0 és egy lépésnél nem tett többet érte a Chelsea.
Viszont hülye lett volna az az edző vagy az a csapat, amelyik nem óvatos taktikával lép pályára az Etihadban. Nem akarom védeni meg isteníteni a Chelsea-t, mert utálom mint a szart, de tegnap nagyszerűen játszottak. Nyilván igyekeztek megfojtani elől Negredoékat, ami sikerült is, illetve sokszor olyan kontrákat toltak, hogy 4 Chelsea játékos mehetett 2 City-s ellen. Első 20 perc volt a City-é, utána azért a jóisten is besegített nekik, hogy a végeredmény 1-0 és nem 4-0 lett. Védekeztek, óvatosan játszottak, de korántsem akkora bunkerfocival, mint az MU vagy az Arsenal ellen. Hazard meg egyszerűen félelmetes volt. Azt csinált, amit akart. Ettől függetlenül szerintem baromira nem játszik szép focit Mourinho Chelsea-je. Sőt... -
Pukkka #29300 25 Total Shots 18
3 Shots on Target 6
83% Pass Success 73%
45% Aerial Success 55%
11 Dribbles 17
32 Tackles 15
Aham. -
#29299 Hétfőn este a klubvezetés nevében Jordi Moix, a klub területeiért felelős igazgató tartott előadást a sajtó előtt az új Camp Nou terveiről, melyek most már részletesebben is ismertek. A stadion több mint 105.000 néző befogadására lenne alkalmas, teljesen megújulnak és kibővülnek a belső terek, a lelátók közül csak a második emelethez nem nyúlnának hozzá jelentősen.
A beruházás költsége 420 millió euró lesz, a sociók a referendummal arról fognak dönteni április 5-én vagy 6-án, hogy vállalják-e ezt a költséget, és zöld lámpát adnak-e a munkálatokra. A stadion belül teljesen kicserélődne, és lényegesen bővülne a hasznosítható területe. A jelenlegi 40.000 négyzetméteres belső tér egészen 104.000 négyzetméterig nőne a munkák után.
A stadion nézőtere nagyban változna, és összességében 105.053 néző befogadására lenne alkalmas. Ez annak köszönhető elsősorban, hogy a lelátó harmadik emeletét bővítenék, a jelenlegi fedett lelátó oldalán a szemközti oldal szintjéig emelnék, így a pálya aszimmetrikus jellege eltűnne. A középső szinthez nem nyúlnának hozzá jelentősen, az alsó szint dőlésszögén emelni fognak, így jobb kilátást biztosítva különösen a hátul helyet foglalóknak. Az összes ülőhelyre igaz viszont, hogy kényelmesebb lenne a felújítás után.
A felújítást a szezonok ideje alatt zömmel a belső tereken végeznék, és a nyári szünet idején dolgoznának a Camp Nou lelátóin – ezzel elérve, hogy a csapat továbbra is minden hazai meccsét itt játszhassa. A munkák 2017-től 2021-ig, mintegy három és fél éven át tartanának.
-
#29298 van aki ezen meglepődik? :D pláne egy chelseanél, ahol mou nélkül is bunkerfocit játszanak. -
#29297 a Chelsea topikban meg azt írják hogy nem álltak be védekezni és győzött a nagy taktika :D Undoritó amit Mourinho csinál minden csapatával,nézhetetlen szar -
#29296 Úgy néz ki a City se tud játszani védekezni tudó és teljesen beálló csapat ellen. Mást nagyon nem lehetett megtudni a meccsből köszönhetően Mounak -
#29295 Nekünk most egy komplett védőnégyesre lenne szükségünk akik nem csak nyomozzák a labdát hanem esetleg védekeznek is,még ma is idegesített melóban a kurva meccs,a nagy Barca hater kolegák ugatása már szinte lepereg,de fájó ez a vereség -
davids014 #29294 kölcsönben van! -
#29293 Atletico megvette Diego-t 1.5 millió euróért, enyhén jó üzlet volt, hogy fulladnának meg -
#29292 Ma lesz Man City - Chelsea, fel lehet mérni az ellenfelet -
#29291 Lehet ő kellene most nekünk?
-
#29290 Mi nem mákoltunk volna ha nyerünk, az lett volna a normális a meccs képe alapján, csak 2-3 éve szerencsétlenkednek a skacok. Például az ellenfélnek Xavira meg Iniestára nem is kell figyelniük, mert gólt biztosan nem lőnek, sőt kapura se még 10ről se mert passzolnak inkább.
Nem is lenne ez baj, ha jönnének a másod gólpasszok (talán hokiban számolják is) tőlük, amiből régen elképesztően sok volt, most meg alig (főleg Xavi-tól jön kevés) -
#29289 de csak bemákoltak egy pontot, nekünk még az se jött össze :D -
#29288 Mondjuk most a Bilbao is lefocizza a Madridot, csak a végső passzok hiányoznak. Ha ezt vesszük, akkor 4, de ugye csak az elmúlt 3-4 meccsen játszanak ilyen jól, előtte nem -
#29287 ez már javuló tendencia, eddig 2 csapatos volt a bajnokság :D -
#29286 Amúgy ha most nem veri meg a top formában lévő Bilbao a Madridot, akkor kb 3 csapat van a bajnokságban és a többi kb selejt. Persze, kikaptunk a Valenciától, de így is 17-3-2vel állunk ami nevetséges szint kb. -
#29285 hát ja, kár volt a múltkori levante elleni pontvesztésért is... nem a kupában kell kitömni az ellenfeleket 4-5 góllal. -
IXEMGabeo #29284 részvétem Luis Aragones mesternek:(((
szép győzelmet aratott a Spanyol válogatottal 2008-ban ő vitte őket először a csúcsra -
#29283 Nem igazan kedvelem Songt, de tegnap igazan jatszhatott volna a kreten Busquets helyett, mert akkor a hulyesege miatt nem kaptunk volna ket golt. -
#29282 főleg ha a Realt a Bilbao se veri meg ma,akkor onnantól megindulnak,és nézzük a hátukat -
#29281 minden pontvesztés sokba kerülhet. -
davids014 #29280 ez a vereség még sokba kerülhet...