33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#29359 Azért hihetetlen hogy szinte a félpályától indulva öten mértanilag szabályosan körbevéve kísérték és mégis berúgta. -
#29358 City ellen rúghat ilyent 1et ha kapunk 5öt a tötymörgős játék mellett az eladott labdákkal kontrából... -
#29357 Azért szép gólt rúgott most is. -
#29356 Vége is van. Elég gyengén játszunk ma is. Megy a passzolgatás nulla beindulással. Messi beáll a védelem vonalába, be nem indul vissza nem lép sokszor, borzalmas. -
#29355 Én itt nézem élőben. -
#29354 és most nézem, hihetetlen, digisport felvételről adja csúsztatva -
#29353 Pihentetés nélkül megyünk a kupára. Érdekes döntés bár érthető, mert kell a csapatnak a játék, nagyon gyengék és nem a fáradtság miatt. -
#29352 amúgy nem értem miért nincsen több B keretes játékos legalább a keretben. Nyílván kiesni nem fogunk,a nagyágyúk mellé belehetne tenni 1-2 fiatalt is,ki tudja mit produkálnának. Martino tudja,de szerintem mivel jövőhéten már BL,nem kéne kitenni sérülésnek veszélynek a legjobbjainkat -
#29351 a keretünk a mai kupa visszavágóra a Sociedad ellen
Valdés, Pinto, Oier, Montoya, Piqué, Mascherano, Dani Alves, Adriano, Jordi Alba, Puyol, Bartra, Song, Busquets, Sergi Roberto,JDS, Cesc, Iniesta, Xavi, Pedro, Afellay, Tello, Alexis,Neymar,Cuenca,Messi
-
#29350 Remélem ez a dupla győzelem a Madridban nem okoz tartós önbizalmat, mert akkor igen csak bajnok esélyessé lépnek elő. Diego meg eddig rossz ómen az Atletico-nak, akár mekkora üzlet is volt -
#29349 Ott nem csak a fejben van probléma. Mascherano 10 méter alatt 3at ver Pique-re, azaz fizikailag sincs rendben. -
#29348 City 0-0át játszott a Norwich ellen igen csak gyenge játékkal, szóval nem csak mi vagyunk hullámvölgyben (vagy inkább szakadék az amit a védelem csinál?) -
#29347 Pique kb már csak a neve miatt állandó kerettag,na meg mert saját nevelés és két BL győzelemben benne volt,de a játéka alapján már nem Barca szint. A fejével kéne valamit kezdeni,mert tudása megvan,de elment az alibi sztárocska irányba -
#29346 Bartra a legjobb idén messze. Ő a leggyorsabb hátvédünk Mascherano előtt (Pique a fasorba se), kb jobban védekezik mint Pique és fejelésben se marad el. -
#29345 Viszont legalabb lottunk ket golt kontrabol. :P -
#29344 ez a 4 gól nagyon csalóka,a City ellen ezzel a játékkal mi kapunk 4-et..a 3 ponton kívül semmi pozitívum :/ -
#29343 Sokkal rosszabbul jatszott. Az hogy megpattant egy dolog, csakhogy mar az is annak az eredmenye volt, hogy elotte rosszul helyezkedett es kirohant a balszelre a semmire. Gyakorlatilag minden laba ala szaladt a beiveleseknel es szamtalanszor Piquenek kellett kisegitenie, mert elbenazta a dolgokat.
Azt jo volt latni, hogy Messijatszani akart, es Song ma ket hibatol eltekintve nagyon jol jatszott.
A Busquets cseret nem ertettem Afellay-t siman belehetett volna hozni arra a 7 percre. -
#29342 Ezt a csávót :D 3-1. -
#29341 Szerintem Bartra ma is jobban játszik mint Pique, utóbbinak életveszélyes megmozdulásai vannak.
Igaz, Bartran pattant meg a góljuk, de ilyen előfordul. -
#29340 Na ez az ami hianyzik a kellektarunkbol. Pedig lathatjuk, hogy mennyit is er egy jo kis kontra. Mondjuk kellett hozza a sevillai vedo benazasa a felpalyanal, amikor rossz utemben lepett ki szerelni es utana gyakorlatilag a tizenhatosig zavartalanol lehetett a labdat cipelni.
Merkozesek ota ez volt az egyetlen valamire valo golunk, mert amiket rugdostunk mostansag, az a vicc kategoria volt, Sanchez felporpattanos golja, tizi, majd megint egy mak ongol. A tamadojatekunk mar majdnem olyan harmatgyenge, mint a vedojatekunk.
Amugy ki mondta, hogy nagy tehetseg ez a Bartra ? Ma meg Pique-t is alulmulja, az pedig nem sok jot jelent, hosszutavon. -
#29339 Remélem ez hoz valami áttörést. Amúgy a meccset kb el kéne halasztani már, olyan a pálya -
#29338 LOL :D Egy kontra! -
#29337 Most jobb lett volna azt hiszem, ha befújja les-nek és mondjuk kikapunk 3-0ra, mert akkor még lenne esély a City ellen, de így nem, hogy nem szállnak magukba -
#29336 Lesgól. -
#29335 Na, ezt a labdát most nem adta el :D -
#29334 mindjárt kikapcsolom, szégyen amit művelnek -
#29333 Pique megint mi a f*szt csinál?
Nincs Fabregas a középpályán és gyámoltalan az egész támadójáték is.
Messi minden labdát elad. Mi a franc van a csapattal? -
#29332 Ez a pálya kb. alkalmatlan a focira. De a mi játékunkhoz biztosan. Helyzetünk sincs és ezzel a meccsel el is megy a bajnokság. -
#29331 Most meg már kifejezetten jó a pálya, a Sevillának persze. -
#29330 Esélyünk sem lesz ebben a medencében. -
#29329 Remek a pálya. :D -
#29328 Line-up confirmed | Alineació confirmada | Alineación confirmada:
Valdés, Montoya, Piqué, Bartra, Adriano, Xavi, Song, Iniesta, Alexis, Messi & Pedro -
#29327 akkor vége,és nyáron jöhet a következő edzőváltás -
#29326 Gyenge formában vannak nagyon, bár a Valencia is abban volt mondjuk -
#29325 Bebaszna. Ha kikapunk akkor annyi a bajnokságnak. -
#29324 Sevillaban vajon mennyire fogunk kikapni ? -
#29323 Csak az a baj, hogy a szurkolót nem igazán hatja meg, hogy ő már mindent megnyert, és mondjuk az újonnan csatlakozott játékosokat sem, akik még nem nyertek semmit. És azért nem kevés pénzt kap, hogy tegye oda magát minden meccsen. Lehet kéne neki egy sportpszichológus. -
#29322 Nem a sérülésről beszélek én, hanem a formáról.
Nem véletlen mondtam, hogy fejben. Elképzelhető, hogy a VB miatt annyira nem érdeklik a klubcímek (főleg, hogy mindent megnyert már többször is). -
#29321 Ugyan dehogy. Egy sportoló se megy úgy fel a pályára, hogy a vb lesz fél év múlva, ezért nem szabad megsérülnöm. Az biztos, hogy 1-1 esetnél nem mer úgy belemenni meg nem hajtja ki magát, de ez természetes egy hosszú sérülés után főleg úgy, hogy izom fáradtság miatt lett a problémája -
#29320 Szerintem Messi már fejben a vb-re koncentrál.