Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Lehet már tudni, hogy Messi lesz a Milan ellen?
Sippie
és jeleneteket az MB1-bõl, hogy látjátok, ez az igazi bajnokság!
😄 😄

amúgy engem meglepett, hogy Celticnél is állva tapsolták Iniestát. Spanyolországban megértem, hogy imádják a gyõztes gólja miatt, meg a Daniel Jarques üzenete miatt, meg egy rendkívül szimpatikus srácnak tûnik, de hogy egy másik ország ellenfél drukkerei is így tiszteljék. Fura 😄
bakkerman
itt Neymar éppen a legújabb trollfocis posztokat mutatja a többieknek :AFsdgsdg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
UEFA Youth League
Celtic-Barca 1-2 gólok: Sanabria(2)

tobias88
Ahogy nézem az 2009-2011ig lévõ Barcelona most átment Münchenbe Guardiolával. Nagyon hasonló játékot játszanak, csak õk még kapura is lõnek
bakkerman
Martino

Bartraról:
„Nagyon jó képességekkel rendelkezik, és miután szükségessé vált a játéka, tökéletesen levédekezte Samarast, aki a Celtic legveszélyesebb támadója. Fantasztikus meccsen van túl. Egy szemernyi kétségünk sincs a személyét illetõen.”

ígyvan 😊

Carles visszatérésérõl:
„A válogatott játéknapok után Puyol már felépül, lesz négy középsõ védõnk. Ekkor kiderül majd, hogy jól döntöttünk-e, amikor a nyáron nem igazoltunk középhátvédet.”

Én most megmondom hogy nem döntöttek jól nyáron 😄 De várjuk vissza a capitanot 😊

Sippie
idejét se tudom mikor vezettünk normális kontrát 😄 valahogy mindig az lett a vége, hogy felállt az ellenfél védelme...
Ellenünk meg annyi a nagy trükk, hogy kell egy favágó csapat favágó játékosa (lásd PSG), aki lerúgja Messit még a szezon elején, és máris bukta a Barca a bajnokságot, BL-t, és minden mást.
bakkerman
Saját magát fojtja meg a csapat ezzel a játékkal. Elkéne felejteni a picsába ezt a labdatologatást,mit akarunk mi a gyors Pedroval,Alexissel,Neymivel,ha állnak a 16osnál és passzolgatnak Inivel vagy éppen aki középen van?! Baszki a Dortmund jó ha 60%-ban birtokolja a labdát,mert engedik az ellenfelet támadni,aztán labdát szereznek,kibasszák szélre valamelyik agárnak,és ott a gól. De nem,nekünk kell a 70es labdabirtoklás,aztan varjuk a csodát a 10 emberes védekezés ellen. Majd jön úgyis Messi és gólt lõ...kabaré,hogy ilyen tudású kerettel ez a "focink". Egyszer látnék egy fasza kontrát,ahol szétfutjuk az ellenfelet,és gólt lövünk!! Ilyen nem lesz..

Jakuza1
Ennyi. Messi nelkul, nagy nullak vagyunk.
Egyszeruen nem tudjuk potolni a klasszisat. Most lehet azt mondani az antifanoknak, hogy az iranyitoink miatt lo annyi golt.
Jah, ha nincs a palyan gyakorlatilag alig tudunk golt loni.
Oke, hogy mindenki 10 emberrel vedekezik a kozepes es kisebb csapatok kozul ellenunk, de akkor is ez a jatek egyszeruen keves. Nincs bent senki aki elmozgatna a vedoket , mint Messi tudja a legtobb esetben, ket embert lekot legalabb.

A taktikai valtast sem ertettem. Pontosabban a "nem" valtast.
Eleve Neymart a mostani esetben nem balszelsokent kellett volna jatszatni. Az elejetol fogva kozepen!!! Erre 75. percig nem jott ra Tata, a kiallitas es az elso csere utan merte csak meghuzni, emberelonyben.
Azert ez eleg nagy batortalansagrol tesz tanubizonysagot.

bakkerman
Nem jó irányba halad a csapat,eredmények (eddig legalábbis) jöttek,de a játék,az egyéni teljesítmények roppant gyengék. Tegnap jópárszor már a fejemet fogtam amikor megakarja csinálni Iniesta a 34. passzt is a támadásban,és persze hogy elbassza,ezt a kínlódást amit mûvelünk gyakorlatilag minden meccsen szörnyû nézni,persze van amikor jönnek a csodás megoldások,de tényleg az a helyzet,hogy saját magunk ellenfelei vagyunk azzal,hogy egy berozsdásodott,elavult játékstílust próbálunk még mindig nyomatni. Mindegy faszom,nyert a csapat,2 meccs 6 pont,a továbbjutás meglesz

Sippie
az utóbbi évek Messi függõsége egy Uefa kupa szintû csapattá alakított minket, ha Messi nélkül kell játszanunk/formán kívül játszik.
Iniesta is többet passzolt ellenfélhez, mint társhoz. Martino meg kb ugyanúgy nem tud belenyúlni a meccsbe mint Tito, vagy Pep, ez kiábrándító. 70. percig kellett várni hogy lehozza a súlytalan Pedrot. Bejött Sanchez adott is egy gólpasszt. Mezõnyben még Neymar volt a legjobb a mai nap, de az hogy két tiszta helyzetet is elpuskázott, szintén no komment. Ez így gyenge.
tobias88
Viszont én elkezdtem nagyon gyanakodni, hogy tényleg bundázzák a meccseket. Ajax vezetést szerez és a 92. percben a Milan kap egy büntetõt. De ki gondolná hogy pontosan ugyan úgy mint Pepénél, Balotelli lerántja a védõt és megkapja a 11est miközben a bíró 5 méterre áll az esettõl
sz4bolcs
Ezt inkább lejátszom valami focis játékon. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nem hiszem el hogy Ennyi kreatív ember nem képes vmi értékelhetõt összehozni...
10 ember ellen 1 nyomorult gólt nem vagyunk képesek rúgni.
Egy vmi hiányzik belõlük, ami az ellenfélben megvan, az alázat.

PS3 Slim 250 PC

sz4bolcs
juuj mennyi 😄

sz4bolcs
lesz vmi stream?

A Barcelona kezdõje a Celtic otthonában (20:45): Valdés - Alves, Piqué, Bartra, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Fabregas, Neymar.

Neymarnak most ideje valami fantasztikus teljesítménnyel elõrukkolnia.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman

Sippie
Lehet meg kéne tenni a celticet... Messi nélkül játszunk, jó a szorzó... hmmm... 😄
bakkerman
az igazán nagy fanoknak!

Celtic-Barca UEFA Youth League

Sippie
kontrázni max 😄
[HUN]FaTaL
Jah, kettõt a 90 perc alatt. Csak ne kapjunk belõle gólt. 😄

Sajnos nem fogom látni a meccset csak felvételrõl.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
fognak õk támadni is

[HUN]FaTaL
"Mindenképpen jó meccsre számítok,és arra,hogy a Celtic belemegy az adok-kapokba,így több területünk lesz"

És mégis mi alapján számítasz erre? 😄

10 emberrel fognak szerintem bekkelni, mint tavaly. 😄 De legalább meglátjuk fel tudjuk-e végre törni.

bakkerman
Na uraim,este meccs,Bajnokok Ligája!

Celtic FC – FC Barcelona:
Glasgow, Celtic Park
20:45
TV: Sport1
Vezeti: Stéphane Lannoy (francia)

Celtic: Foster - V. Dijk, Lustig, Ambrose, E. Izaguirre - S. Brown, Matthews, Commons - Stokes, Samaras.

FCB: Valdés, Alves, Bartra, Piqué, Adriano – Busquets, Xavi, Iniesta – Pedro (Alexis), Neymar és Fábregas.

Mindenképpen jó meccsre számítok,és arra,hogy a Celtic belemegy az adok-kapokba,így több területünk lesz,gyorsabban játszhatunk,és lõhetjük a gólokat 😊 Neymitõl sokat várok,Leo hiányában most nála a "varázspálca",remélem tud élni vele!

Sippie
Nem kiesõjelölt csapatra gondoltam azé...
😄 😄 😄 😄
bakkerman
tavasszal a Realtól 😄

Sippie
legyen így 😄 csak az atletico akkor kapjon ki valami kiscsapattól 😄
bakkerman
az nembaj,a többi csapatot megverjük,így bajnokok leszünk 😄DD

Sippie
ez az atletico támadósor a mi védõinkbõl is hülyét fog csinálni. Elõre látom ahogy Piqué röpköd jobbra balra, esetleg még egy tizenegyest is összehoz...
bakkerman
útban hazafele a brigád 😊

bakkerman
Elõzetes hírek szerint a Celtic,és Valladolid elleni meccseket kell kihagynia Messinek,de pontos diagnózist és hírt csak holnap kapunk.

[HUN]FaTaL
Nem láttam a meccset, most olvasom, hogy Messi megsérült 😞(

#28337: És nyertek is 😊

Jakuza1
Na, ereztem hogy ma baj tortenik.
Az a tavaly osszeszedett serules nagyon nem akar elmulni. Nem orulnek neki, ha komolyabb dologga fajulna.

tobias88
Én örülnék ha az atletico állna az élen holnap, mert az azt jelentené hogy 6 különbséggel verik a Madridot <#vigyor>
tobias88
Nah, most minden adott az atletico-nak hogy megverjék a Madridot. Kíváncsi vagyok megint gyalázatos teljesítménnyel fognak kikapni majd tõlük, mint szokták...
Sippie
Fabregas felment Messi helyére, Xavi meg Fabre helyére 😄

Amúgy Valdes milyen kis hisztis lett mostanában. Múltkor Piquének mutatott be most meg Xavival veszekedett... hümm.
azt nem értem hogy ha már le kell hozni, miért Xavi ment be helyette...

PS3 Slim 250 PC

Sippie
ha valóban ez történt, akkor az öléggé gáz.
bakkerman
lõtt egy gólt,látja hogy meglesz a meccs nélküle is,lehozatta magát...

Sippie
vagy már most beintett Martinonak 😄
Sippie
és lesérült... kurvajó
bakkerman
LEOOO 1-0 😊

bakkerman
na indul a meccsünk,hajrá !

Jakuza1
Rossz erzeseim vannak a mai nappal kapcsolatban.

Sippie
azigen, respect.

Zuhanyhiradóban a Hajdú Attila, hogy rinyál a barca gyõzelmen 😄 Agyvérzést ne kapjon 😄
Jakuza1
Nekem errol ez jutott az eszembe a sportszeruseg kapcsan. 😛

bakkerman
mi a faszom van itt? Barca topik,hagyjuk a picsába a Real meccseit,õk se vitatják meg a mi meccsünket a topikukban. Arra ott az el clasico topik! A személyeskedést meg abszolút elkéne kerülni azért,és normál hangnemben megvitatni egy-egy mérkõzést.

[HUN]FaTaL
<#eljen>