33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Jakuza1
    Ez a meccs a 0:2 ellenere szanalmasan gyenge produkcio volt.
    Raadasul a Neymar jobbszelso posztot se ertem, ezt Tata megis hogyan gondolta ?
  • tobias88
    Hát. Felemás érzéseim vannak. Első félidő taktikailag és teljesítményileg rendben volt. Viszont a 2. a kiállítás és a 11es után iszonyatos. A meccs 0-1 volt, a City megtört, csak támadni kellett volna és 3-4 góllal nyerünk. Erre mit látunk? Messi sétál a labdával pedig tiszta folyosó van előtte. Xavi-Iniesta-Fabregas úgy-szint. Még a meccs se volt eldőlve, nem hogy a párharc. Meg tudom érteni akik utálják a Barca játékát, mert ezt lehet is utálni
  • [HUN]FaTaL
    Hoppá :D
  • [HUN]FaTaL
    Én nem örülnék a 0-0-nak. Majd a visszavágón akkor buszt parkolnak és kontrából rúgnak egyet, akkor vége.
  • tobias88
    Hátulról végig fogta-lökdöste-rúgdosta Toure, azért. Egyik csapat se érdemel eddig gólt, szerintem nagyon jó lenne egy 0-0 itt, én örülnék neki.

Igazából annak örültem volna, ha pl a Leverkusen-t kapjuk és mi is ilyen könnyű idegenbeli meccsnek a félidejében lennénk, mint a PSG
  • Nyiri
    Érik a gól. Mármint a City előbb utóbb bemákolja. A védelem :'(
  • [HUN]FaTaL
    Iniesta mi a faszé' nem lövi el?
  • Nyiri
    Puyol sérült vagy annyira nem pálya Martinonak hogy még kispadra sem futja? :(
  • bakkerman
    Na jöjjön aminek jönnie kell! Bízok a csapatban,Vamos!!
  • [HUN]FaTaL
    Na Visca el Barca!
  • [HUN]FaTaL
    Az alacsony fos védekezésünkre simán bejöhet.
  • tobias88
    2 balhátvéddel
  • tobias88
    2 hátvéddel, szélen beadásokra játszanak. Nem mondom, hogy nem jöhet be nekik de nem ezt vártam.
  • [HUN]FaTaL
    Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Sánchez, Messi, Iniesta

Hart-Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy Yaya Touré, Fernandinho - Navas, Silva, Kolarov - Negredo
  • ToM1113
    Jó hogy ilyenkor alszom el meccs elején amikor 6ot rúgunk... XD
    Kiváncsi leszek keddre, nem tudom eldönteni hogy mit gondoljak, hátha meglepetést okoznak a srácok és parádés játékkal győzünk... :)
  • bakkerman
    pöpec meccs volt,6 gól,a Rayo lelett focizva,jöhet a kedd

• Sippie
    ja, csak aztán ne az legyen, hogy most ellőtték az összes puskaport :D
  • tobias88
    Pedig már akartam írni, hogy Neymar még nem az igazi, nem kéne kezdenie kedden
  • [HUN]FaTaL
    A mai meccs alapján a játékkedvvel most nincs gond. :)

Talán még nem volt ilyen sima meccs a szezonban, leszámítva az első fordulóban a Levante elleni meccset.
  • Sippie
    Majd elválik hogy Messinek lesz-e kedve játszania... Ha nem, akkor 10 emberrel fogunk játszani, ha igen. Akkor 4-et is verhetünk rájuk :D
  • 6unn3r
    Butaság lenne máris temetni a csapatot. Nem véletlenül mondják azt, hogy minden egyes kupasorozat más és más kávéház. Ez a nagy City volt, hogy a közelmúltban nem bírt egy Norwich-csal vagy FA Kupában is csak másodjára tudták legyőzni a másodosztályú Blackburn-t. Nem beszélve a kevés nemzetközi tapasztalatról. Én úgy érzem, hogy a Barcelona így is a favorit.
  • tobias88
    Nem értem, hogy Adriano miért játszik ilyen keveset. Messze a legjobban lövő játékosunk távolról és ő is ad be a legjobban.

Amúgy ma a City fantasztikusan játszott az amúgy eléggé elázott pályán, lefocizta a Chelsea-t és a védelmét, főleg a középpályán. Nem állítom, hogy győzelmi esélyeink lesznek kedden, de még a döntetlen is kérdéses.
  • tobias88
    pontosabban inkább a 2009-2011ig tartó időszak
  • tobias88
    2006-2011ig tartó időszak irreális volt ha a futball történelmét nézed, szóval közel sem normális eset az, hogy egy ilyen kiváló csapatot mint a City simán felül kell múljon egy csapat.
  • Nyiri
    Azért jó, hogy a BARCA-nál most arra is kell számítani, hogy az ellenfélnél milyen sérülések vannak és fáradtak lesznek. Normális esetben meg kéne baszni a MC-t mint a huzat. :(
  • tobias88
    Jah, és ma Manchester City - Chelsea FA kupa meccs, ahol pihentetésre nagyon nincs lehetőség.
  • tobias88
    Amúgy fontos megemlíteni, hogy a City-t egy kisebb sérülés hullám érte mostanában, ami valamilyen szinten jó hír meg ugye nem is, mert sérülést senkinek se kívánunk.

Így kihagyja a keddi meccset mindenképp Nastasiæ, Fernandinho, J. García, Nasri és ami a legfontosabb, Aguero. Javi Garcia és Nastasic nem nagy érvágás, de a többiek kezdtek volna.

A visszavágóra viszont már mindenki felépül.
  • bakkerman
    parázok rendesen a keddtől,zsinórban 6x jutottunk el legalább az elődöntőig,szerintem elsirnám magam ha idén meg a 16 között kiesne a csapat :SDDDD de legalább kiderül már az elején,hogy mit tud a csapat. Nagyon kell a gól,egy 1-1-nek örülnék
  • bakkerman
    inkább az eddigi erőfeszítéseit jutalmazzák ezzel a béremeléssel,jelenleg amit nyújt bőven elég neki a 7 milliót oda adni. Nem az én tárcámból megy,szóval nekem mindegy,csak nehogy a nagyobb csekk után mégjobban szarjon az egészre Ini.
  • Nyiri
    Amivel világossá válik a számára hogy minden rendben a játékkal :/
  • tobias88
    7 milliót keres Iniesta amit most fognak felemelni 11re.
  • Sippie
    ennyit azért nem ér a gyerek... Iniesta keres 5 milliót.
  • tobias88
    Guardiola a kevesebb fizetés ellenére ment a Bayern-hez. Így keres 17 milliót

Chelseaben 20at kapott volna, nem vállalta el és ezért hívták Mou-t. Kicsit gáz azért
  • bakkerman
    Azért az nekem picit érdekes,hogy egy Götzenek megadtak 2 jó szezon után annyi pénzt amennyit Ribery keres,pedig a francia évek óta klasszis teljesítményt nyújt. Mondjuk marketing szempontból a német az eladhatóbb,bőven visszafolyik a fizuja a kasszába
  • tobias88
    Bayern München fizetési listája:
    A BILD SZERINT A BAYERN MÜNCHEN FUTBALLISTÁINAK FIZETÉSI LISTÁJA
    Franck Ribéry 12 millió euró
    Mario Götze 12
    Philippe Lahm 10
    Bastian Schweinsteiger 10
    Thiago Alcántara 8

Már érthető hogy miért lépett le.
  • Jakuza1
    Ez volt a gol megint, nem kamu tizi ahogy CR szokta, hanem 4 vedot megbolonditva keremszepen, mintha ez lenne a vilag legtermeszetesebb dolga.
    A nezo meg csak nez ki a fejebol, hoyg ezt meg ez a zseni mar megint hogyan hozta ossze.
    Big repect!!!
  • Sippie
    na valahogy így néz ki egy lövés. Nem a kapusba lövik, nem a kapus kezébe emelik, hanem jó helyre megy...
  • tobias88
    A 2 szélső védőnk azért össze hozott egy gólt. Mindketten méterekkel lemaradtak, hihetetlen
  • Sippie
    hogy lehet a fekvő kapusba rúgni a labdát? ne csináljuk már ...
  • Sippie
    itt nem lehet kikapcsolni a kommentátor hangját, mint a tv-ben? Ettől a sok hasszan, habib, kebab-tól meg lehet őrülni :D