33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#29439 Puyol nyáron eligazol :( -
#29438 Feltétlenül elbundázza mindkét csapat a bajnoki esélyeit. lol -
#29437 De nyilván...:D -
#29436 hi
nem bunda gyanus a barca meg az atletico meccs? -
#29435 Atletico jó nagyot szop Pamplonában, helyes :D -
#29434 Hát ez meg mi a jó büdös franc volt?! -
#29433 Jah és mikor már biztos volt hogy nyer a Sociedad, sajnáltam hogy nem lőtték be a többi ziccerüket, mert úgy legalább felfogták volna a játékosok, hogy valamit borzalmasan csinálnak 1.5 éve.
Messi nem fut, kb 5km-ert kocog egy meccsen. Xavi és Iniesta is oldalpassz király lett, indításokkal nem próbálkoznak. A védelem oszlopa Pique a magyar nb1be lassan nem fér be sebességre. Montoya még a Madridi 17esnél is rosszabb, nem is értem miért játszhat, 3 szélső védő meg tudja oldani a meccseket. -
#29432 Martino helyében így mennék be az öltözőbe:
Körülbelül erről beszéltem minden meccs után már vagy 5-6 meccse. Aki fut a csapatban az pocsék formában van, aki meg jó formában van az meg nem fut: pl Messi, Iniesta. Pique újra zseniális volt -
#29431 Azért ne hamarkodd el... -
#29430 ott bassza meg az egész ahogy van. Dicsértem én ezeket hétközben,hogy ma meg ezt a szart "adják el" a rajongóknak,elmegy a faszba mind. Zomborival egyet kell értenem,a mezen FCB áll,de a csapat már nem BARCELONA szint. Így kikapni...á -
#29429 Az sem lenne egy hátrány, ha két gólos hátránynál kicsit direktebb lenne a játék és nem a félpályán passzolgatnánk, mintha 6-0-ra vezetnénk. -
ToM1113 #29428 Vicc ez a 2 vk... Ezeket nem bírjuk megverni, a city elleni továbbjutást mégse érdemeljük. A Real játékát jó nézni attolfüggetlenül hogy barcás vagyok. A mi játékunk viszont egyenesen szar... Lehet itt mondani a szakértőknek h mlMessinek elég 1-1 helyzet stb... De akkor is futhaatna, Neymar pedig nem vállal semmit. A többiekről inkább nem is beszélek. -
#29427 Ennyit a bajnokságról. -
#29426 Ez már kabaré, gólpasszt fejelünk az ellenfélnek... -
#29425 Mi a szarért játszunk 2 vkpval? Song le, Cesc be. Pedro is halovány, jöhetne Alexis. -
#29424 LOL :D Úgy látszik szidni kell a csapatot. -
#29423 Ezt a szanalmas sz@rt nezze a jo k. anyja.
Nevetseges, hogy hova zullesztettek le a barcelona jatekat. Egyszeruen mar kinlodas ezt a hulladek focit nezni, honapok ota. -
#29422 Tripla nulla, amit ma nyújtunk... -
#29421 mi kikaptunk az ajax otthonában a csoportmeccseken... -
#29420 holland és osztrák liga...kb egy szint, nem akkora meglepetés ez.
klub szinten vicc a holland bajnokság -
#29419 Az ajaxot közben otthon elpicsázták sógorék... nem semmi. -
#29418 Április 16-án, 21:30-kor kerül megrendezésre a Király-kupa-döntő a Mestallában! -
#29417 Akkor nem csak en lattam rosszul, hanem a cikkirok is a mediakban.
Nem veletlen, hogy nem is reklamaltak, pedig az egesz merkozesen hevesen gesztikulaltak minden esetnel. Azt apillanatot kell nezni, amikor Demichelis felemeli a labat, az hogy meg kint csuszott a 16os elott nem szamit, mert a szabalytaklansag akkor tortent, amikor felemelte a labfejet es azzal kisodorta Messi jobb labat, az pedig mar legalabb a vonalon tortent , ami a 16-os resze es ugyanugy 11-es jar erte.
Az angolok most fikazzak Demichelist, pedig nem tehet az egeszrol, sot az elso felidoben vagy negyszer neki koszonhetoen nem kerult kritikus helyzetbe a City, mert a kiallitasig szvsz o jatszott legjobban az angolok vedelmeben. Az mar pech, hogy ezekutan a kozeppalyan labdat elveszto jatekosok moge passzoltak be a labdat, amivel kiugorhatott Messi.
Es azt is hozzalehet tenni, hogy keves jatekos tudja ilyenkor mar megallitani Messit.
Amugy emelett egy nyilvanvalo golt vett el, mert koze nem volt leshez a Piquet fele gol. Mindenesetre oly mindegy, a szegyen inkabb az a Cityre nezve, hogy hazai palyan ugyanugy 11 emberrel a 16-st megszallva akart vedekezni. Rank nezve meg az, hogy ismet egy szanalmas,lagymatag produkcioval rukkoltunk ki, gyenge atutoerot nelkulozo tamadojatekkal es ez azota van igy, amiota kozepen nincs csatarunk es gyakorlatilag amikor mar a kapu elotereben kene lennunk a szelso tamadasoknal, akkor a tamadoink meg jo 5-10 meterrel lebecolnak az ellenfel 16-osa elott es gyakorlatilag a 16-ioson belulre a vedoknek nem is kell figyelni igy kozepen is osszetudnak tomorulni. -
#29416 már csak azon csodálkoztam, hogy a piros jogosságát nem firtatták, arra hivatkozva, hogy a city félpályáján volt más játékos is :D :D -
#29415 Minket mindenki utál,amihez hozzájött tavaly tavasz óta a lenézés is,szokd meg :D Nso-n egy Barcas cikk alatti kommentekhez már készítem a popcornt meg a sört :D -
#29414 Én már rég megszoktam. Mindig ez van. -
#29413 A 11-est kb a bírók 99%-a befújta volna, mivel annyira a határon történt az eset. A maradék 1%-ot meg Kassai Viktornak hívják :D
Szerintem élő képen se volt olyan ember, aki nem 11-est kiáltott volna elsőre, akár City drukker, akár Barca-hater akár más.
Persze az összes fórumon megint arról megy az okoskodás, hogy ajándék 11-est kaptunk és tolt minket a bíró. Érdekes hogy a kezezést, és az elvett gólt hogy elfelejtik egyesek :D röhej -
#29412 Én nem kötekedni meg bírózni akarok. Szerintem a 16oson kívül buktatta. De ezen kívül volt egy elég erős és nem test melletti kezezésük a 16oson belül meg egy meg nem adott teljesen jogos gólunk, szóval bőven egál. -
#29411 hát ezaz, engem is ez cseszett fel... Ott volt a lehetőség hogy kitömjük őket, és eldöntsük a továbbjutást már most. -
#29410 visszavágón első félidőben össze kell hozni egy gólt,és továbbra is tartani a labdát a végtelenségig,ha a City rohamozni fog,akkor abban benne van egy jó kontra veszélye,amiből gólt szerzünk,de ha folytatják a busz parkoltatást,akkor meg szépen le fog csorogni a meccs,és Leo villan egyet,amivel kiesnek. Pellegrini közel se akkora taktikus mint Mourinho például,ha ki is talál valamit 0-0-nál lövünk egy gólt,és onnantól szétesnek. -
#29409 Ejj de rohadtul felemásak érzéseim. Féltettem a csapatot,mert ez a City ebben a szezonban bitang jó,aztán elindult a meccs,és csak pislogtam: Nem tudott focizni a City,pár kontrától eltekintve közük nem volt a meccshez. Épp ezért dühített fel,hogy 0-1nél a csapat lazsált,és két fokozatot visszakapcsolt,ha 0-4 a meccs vége,az is simán hihető. A büntetőröl a véleményem az,hogy az a tizenegyes amit a bíró befúj. -
#29408 A kontakt (és ezt nézik, nem azt, hogy Demi mégis meddig csúszott be a 16-oson belül) egyértelműen a 16-oson kívül történt.
Ráadásul Messi azt a lábát - amelyiket a szabálytalan becsúszás érte - a kontakt után még a 16-os vonala előtt egyszer le is rakta a földre :D -
#29407 *chelsea játékosai és szurkolói -
#29406 Mindenesetre összegezzük az odavágót, az olyan kretének kedvéért akik bíróznának esetleg :)
- Kezezés a 16-oson belül (erre a chelsea játékosai ugranának, és hatszor megadták volna)
- Elvett szabályos gól a Barcától
kontra
- Véleményes 11-es (nem mintha 16-ról senki nem tudna szabadrúgásgólt lőni a Barcában)
ez így 2-1 a City javára... csak ha valaki bírózni szeretne... esetleg. Mert olyan segghülye :) -
#29405 pontosan...
ez a meccs is megmutatta a Bayern és a Barca közötti különbséget. Mit csinált tavaly a Bayern? A szart is kihajtották magukból miután látták hogy tudnak gólt szerezni, eldöntötték a továbbjutást már az első mérkőzésen.
Ezzel szemben nálunk mi volt? Jött a kiállítás az ajándék 11-essel, aztán passzolgatás hátul, hol egy helyben állva, hol kicsit kocogva. Mert egy gólos vezetés, az aztán kurvára életbiztosítás ám...
Ráadásul az addig precíz labdabiztos játék helyett, sorozatban passzoltuk el a labdát, és 10 emberrel több helyzete volt a Citynek mint előtte 0-0-ig. Röhej bazdmeg... A csapat nagy része megérdemelne egy büdös nagy pofont. Alves az első félidei katasztrófális produkciója után legalább összekapta magát, Alexissel egyetemben legalább előre játszottak, és látszott hogy gólt akartak szerezni. Ehhez képest középen kb soha nem várta a labdát, mert Messi és a középpályások a kezdőkörben malmoztak.
Még szerencse hogy a végén összejött egy Alves gól, iszonyat tré hogy addig képtelenek voltunk akciógólt szerezni. Jó egyet igen, amit elvettek a bírók les gyanánt...
Szánalom az egész, ahelyett hogy 4-5-öt rúgtunk volna, és a visszavágón lehetett volna pihentetni, csak a tötyörgés ment. -
#29404 Alves ? Hat orulok neki, hogy nem kaptunk golt a szerencsetlenkedesei miatt.
Ketszer erthetetlenul lepett ki es ketszer vittek el teljesen uresen moge a labdat. Utana haromszor adta el ugy a labdat, hogy a tizenhatos ele rugta a labdat keresztbe a szelrol. Azert ilyet csinalni meg amatorbe se szoktak, hogy berugja kozepre a labdat ellenfelnek haromszor valaki. -
#29403 A mozdulatot a 16-oson belul fejezte be DeMichelis, konkretan ott buktatta Messit, amikor felemelte a labat.
Nyugodtan megtekintheted magadnak: -
Nyiri #29402 A lényeg hogy Alvest lehet szidni, hogy kapkod, de folyton kihajtja a belét és nagyon lehet rá számítani. -
#29401 A 11es nem volt 11es egyértelműen, de utána azt ki kellett volna használni. Szétesett az ellenfél, nem zártak vissza. A 11esig 9es volt a csapat produkciója, utána meg egy 4es kb. Neymar meg nyugodtan mehetett volna balszélre, Alves úgy is ott volt jobb oldalt, robotolt mint egy gőzgép. -
#29400 Nem beszélve arról, hogy a tizi valójában csak szabadrúgás volt. De amúgy meglepően hamar ráültek az eredményre. Nem értem ezt a mentalitást, látványosan visszavettek a támadójátékból, pedig a City tálcán kínálta magát, mert ugyancsak kinyíltak miután hátrányba kerültek.