Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom akkor nem zavart, hogy önzõ, amikor megnyerte a csapatnak a Malaga elleni meccset...
http://goo.gl/gd6Zi5
Ez nem bizonyit semmit, sot a 7-es osztalyzattal egy rem gyenge meccsen.
Egy onzo maki Adriano es pont.
Egy onzo maki Adriano es pont.
Nem csak én láttam így. Küzdött - hajtott. Volt 1-2 rossz döntése, de mindenkinek a meccsen. A 7-es értékelést azért sokallom.
Meg hogy nem volt gyenge ?
A leggyengebb jatekos volt az egesz mezonyben, arrol nem beszelve, hogy egy rohadt onzo jatekos.
4szer lotte el a labdat a semmibe az Osasuna ellen is, ugy hogy ketszer ziccerben volt a belso csatarunk.
Ezert is utalom kifejezetten a jatekat.
A leggyengebb jatekos volt az egesz mezonyben, arrol nem beszelve, hogy egy rohadt onzo jatekos.
4szer lotte el a labdat a semmibe az Osasuna ellen is, ugy hogy ketszer ziccerben volt a belso csatarunk.
Ezert is utalom kifejezetten a jatekat.
aki unatkozik az nézheti esetleg a kicsiket 😊
UEFA Youth League AC Milan - FCB
UEFA Youth League AC Milan - FCB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szerintem nem volt kirívóan gyenge az Ossasuna ellen, Montoya se volt jobb elõre játékban, de Pedro vagy Iniesta vagy Xavi sem
Alba sérült,más meg nincs balbekk posztra...
AC Milan – FC Barcelona:
Milánó, San Siro
20:45
TV: Sport1
Vezeti: Felix Brych (német)
Milan: Gabriel; Abate, Zapata, Silvestre, Constant – Poli, Montolivo, Muntari – Birsa (Balotelli), Kakà és Robinho.
FCB: Valdés, Alves, Mascherano, Puyol, Adriano – Busquets, Xavi, Iniesta – Alexis, Neymar és Messi.
Az õszi szezon két legfontosabb meccse vár a csapatra a héten,kezdésként irány Milánó! VAMOS CATALUNYA!
Milánó, San Siro
20:45
TV: Sport1
Vezeti: Felix Brych (német)
Milan: Gabriel; Abate, Zapata, Silvestre, Constant – Poli, Montolivo, Muntari – Birsa (Balotelli), Kakà és Robinho.
FCB: Valdés, Alves, Mascherano, Puyol, Adriano – Busquets, Xavi, Iniesta – Alexis, Neymar és Messi.
Az õszi szezon két legfontosabb meccse vár a csapatra a héten,kezdésként irány Milánó! VAMOS CATALUNYA!
Szintén ezen gondolkodtam. De végül is kihagytam én is a visszanézését.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem hinnem, amig ilyen adrianok jatszanak es mig az edzo nem veszi eszre, hogy a gyengen teljesito jatekosokat le kellene cserelni, mint lasd tegnap Pedro.
Arrol nem beszelve, hogy a tegnapi csereje is vic volt. A masodik jatekreszre Xavi jateka feljavult,adott vagy harom ziccer paszt, amit sikeresen kihagytak elol, erre ot viszi le mikozben Iniesta es Fabregas nullat jatszott.
Ugy fogunk kipukkadni, mint annak a rendje, szerintem meg az el classicon is szopni fogunk.
Arrol nem beszelve, hogy a tegnapi csereje is vic volt. A masodik jatekreszre Xavi jateka feljavult,adott vagy harom ziccer paszt, amit sikeresen kihagytak elol, erre ot viszi le mikozben Iniesta es Fabregas nullat jatszott.
Ugy fogunk kipukkadni, mint annak a rendje, szerintem meg az el classicon is szopni fogunk.
Milan ellen csak felpörögnek
Nem néztem meccset,nem voltam itthon,de a hozzászólásokat nézve szarok voltunk...valami pozitívum volt,hogy megnézzem felvételrõl? Vagy elég egy összefoglaló?
Amúgy nem csak õt. Montoya mit nem lõtt már el, elképesztõ. Madridnak lõ egy kapufát 20ról itt meg 15rõl nem lövi kapura
Akkor jol nezd meg kik jatszottak a valogatottban es melyik csapat jatekosai pihentek.
Erdekesen pihentettek nem ? Mindketto osszecsapason 7 kezdo barcelona jatekos. Talald ki mennyi volt a masik oldalt.
Erdekesen pihentettek nem ? Mindketto osszecsapason 7 kezdo barcelona jatekos. Talald ki mennyi volt a masik oldalt.
3 perc hosszabbítás úgy hogy 3 percig feküdtek az Ossasuna játékosok meg a kapus 1 percig végez el egy kirúgást. Nem mondom hogy ez dönt de azért vicces
Neymar csinálja meg megint a helyzetet ki más, Fabregas meg a szokásos. Remélem Messi következõ héten már 90 perces lesz a Madrid ellen mert nélküle kikapunk még ez ellen a Madrid ellen is
Bazzeg hát ilyen nincs, hova a faszba lõtt Cesc ezt is?
Lehet leugatnak páran, de lehet, hogy behoznám Sergi Robertot Xavi, Iniesta vagy Fabregas helyére. Sokat nem vesztenénk, mind bûn rosszul játszik ma.
Lehet leugatnak páran, de lehet, hogy behoznám Sergi Robertot Xavi, Iniesta vagy Fabregas helyére. Sokat nem vesztenénk, mind bûn rosszul játszik ma.
jön Messi Xavi-Iniesta-Fabregas valamelyike helyett, de ilyen még nem volt, hogy azért nem tudom melyiküket hozza le mert annyira rossz mind
Ez még Guardiola idején volt szokás, tavaly Villanovánál már nem meg szeptemberben sem ment rosszul. Most meg megint elõjött
Meg Montoya is jó, csak kevés a felfutás tõle. Iniesta meg még mindig jobb mint Fabregas vagy Xavi. De az, hogy Neymar ennyire kitûnjön, az azért nem semmi. Adriano zsinórban 3szor passzolt rosszul amit kommentálni sem érdemes. Viszont figyeljétek meg, bejön majd Messi és hirtelen mindeki elkezd majd focizni, õ a mi placebónk <#vigyor>#vigyor>
Nem tudom mi van Iniestával, de ebben a szezonban annyira gyenge, hogy max ebbe az Osasunába férne be😞 Neymar meg Bartra viszont jók megint, de ez sajnos kevés.
Vicc, hogy Messi nelkul mennyire szarok vagyunk.
Adriano hulla gany. Iniesta ? Volt vagy ket jo passza a 20bol.
Pedronak meg egy jo megmozdulasa nem volt.
Adriano hulla gany. Iniesta ? Volt vagy ket jo passza a 20bol.
Pedronak meg egy jo megmozdulasa nem volt.
Kritikán aluli, hullagyenge játék az elsõ félidõben. Majd jön Messi az utolsó 25 percre azt lerendezi a meccset. 😄
Csak az a baj, hogy minden második hozzászólásod a Madridról meg a tizenegyesekrõl szól.
Az Atletico meccsirõl miért nem írsz akkor? Õk a másodikok, nem a Real.
Az Atletico meccsirõl miért nem írsz akkor? Õk a másodikok, nem a Real.
Az egy dolog hogy te mivel mit csinálsz. Ez itt a Barca topic és nem egyedül vagyunk a bajnokságban
Nso-ról egy frappáns válasz a Madridosoknak mikor valaki bírózik:
"Igen, mi is szoktunk 11est kapni, de szerencsére Valdes kivédi"
<#vigyor>#vigyor>
De tényleg vicc, hogy 2 ennyire kamu 11est zsinórban befújtak nekik és persze a Madrid kapta a legtöbb 11est így.
"Igen, mi is szoktunk 11est kapni, de szerencsére Valdes kivédi"
<#vigyor>#vigyor>
De tényleg vicc, hogy 2 ennyire kamu 11est zsinórban befújtak nekik és persze a Madrid kapta a legtöbb 11est így.