33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#29479 én Alvest simán elengedném,nem tesz már hozzá annyit a csapathoz mint fénykorában(sőt,van olyan meccse,elég sok,amin csak bohóckodik),elég nagy a fizuja is,egy 24-25 éves jobbhátvédet simán lehetne venni,Montoyaval rotációban. Pedro eladása szerintem még 2 évig nem lesz teritéken,bármennyire is felröppenek mindig ilyen pletykák,Alexis meg idén jó,de kérdés hogy megéri-e őt erőltetni,amikor nyáron visszatér hozzánk egy Rafinha meg Dulifuli. 25-30 misit szerintem elkérhetnének érte,az a pénz meg mehetne egy kibaszott jó középhátvéd árába. De ha marad a chílei,nekem az is jó -
#29478 Pedro,Alves és Alexis szerintem biztosan marad főleg úgy, hogy kell vennünk 1 kapust meg 2 védőt és Song helyére is valakit -
#29477 itt egy elég szép lista,akik nyáron távozhatnak a klubtól
-Valdes,Pinto,Puyol ők biztosan távoznak
-Tello,Song,Cuenca,JDS,Pedro,Alves,Alexis megfelelő ajánlat esetén mehetnek
az elég bizarr mercato lenne ha ennyi távozó lenne,én csak Cuenca,Pinto,JDS,és Alves elengedésével egyeznék ki -
#29476 ráadásul még hormont is kapott ami miatt nem sérül le sose (csak a tavalyi évben 6 hónapra) -
#29475 úbazz tényleg... és a reál szurkolók lőtté a labdát!4 -
#29474 az adócsalást kihagytad :/ -
#29473 bezzeg a Messi az ellöki magától a gyerekeket... meg rókázik romániában mindenki előtt, pfejj...
:D -
#29472 nem semmi ez a Neymar gyerek,eddig is bírtam,de ilyen tettekkel azért megmutatja hogy egy jó ember is,nem csak egy girnyo labdavirtuóz :D respekt! -
#29471 egy kis válogatott körkép a játékosainkról:
Dél Afrika-Brazília 0-5
-Neymar,és Alves pályára lépett,előbbi kezdőként,utóbbi padról,Neymar 3 gólt lőtt
Románia-Argentína 0-0
-Leo,és Mascherano kezdőként léptek pályára
Németország-Chile 1-0
-Alexis kezdő volt
Spanyolország-Olaszország 1-0
-Alba,Busi,Cesc,Ini,Pedro kezdő volt,utóbbi góljával nyertek a spanyolok. Valdés csereként állt be,Xavi nem lépett pályára (padon ült végig).
-
#29470 Gracias Puyol!” – Megható videóval tiszteleg a Barca a kapitány előtt.
-
#29469 ha valóban ezt ő írta,ezekkel a szavakkal,nagy respekt neki! nálam libabőr ez a levél...minden szava igaz,ilyen kapitányunk mint Carles,már lehet sose lesz,bár ezt mondták anno Pepről is,aztán lett egy Puyolunk meg Xavink...Pique-nek el kell gondolkoznia Puyi búcsúján,és összekapnia magát,hogy átvegye a vezér szerepét a védelemben,mert jó mestere volt,az biztos! Grande Puyi! -
Nyiri #29468 Piqué nagyon szép levelet írt Puyolhoz...
"
Védőangyalom!
Eljött a nap, elmész. Habár ez az élet rendje, lehetetlen elképzelni a Barcát nélküled. Ha visszaemlékezem Párizsra vagy Rómára, az első kép, ami eszembe jut az az, hogy felemeled a kupát, a Wembleyben pedig Abidalnak adod át a megtiszteltetést, de ez csak egy részlet, ami nagyobbá tesz téged. A generációm, és akik mögöttünk jönnek, nem ismertek még olyan Barcát, aminek ne lett volna ott a védelmében Puyi, ötös számmal a hátán, és a kapitányi szalaggal a karján. De már semmi nem lesz ugyanaz.
Hat évvel ezelőtt találkoztunk. Te voltál a kapitány és a csapat emblémája, én meg a gyerek, aki jött, hogy felfalja a világot. Az első naptól kezdve jó kapcsolatban voltunk, a pályán és azon kívül is. Védve éreztem magam melletted. Tudtam, ha hibázom, te ott leszel majd, hogy megments. Te vagy a védőangyalom.
Tudod, hogy hiányozni fognak az öltözőbeli beszélgetéseink, a tanácsaid, és különösen a pályán mutatott harcosságod. Egyedülálló vagy. Mindig nevetek azon, amikor arról beszélnek, megtalálták az új Puyolt. Kereshetik, de sohasem fogják megtalálni.
Kösz mindenért, Puyi
" -
#29467 az a kérdés hogy külön külön kapnak 1et vagy közös lesz, az nem kérdés hogy lesz búcsúmeccs -
Nyiri #29466 Jó lenne tudni mikor lesz az utolsó meccse otthon. Ha kenyéren és vízen kéne élnem akkor is ki kellene menni élőben búcsúzni tőle. -
#29465 Illene azért..ketten együtt azért sokat tettek a klubért,ez lenne a minimum -
#29464 Sajnos már öreg a kedvencem és belátta, hogy inkább a csapat hátrányára van már csak, mint előnyére. Az mondjuk érdekel lesz, hogy közös búcsúmeccset kap e Valdessal -
#29463 új Adidas reklám Leo-val,az argentín válogatott új VB szerelésében,nézzétek meg,komoly a cucc :)
-
#29462 persze,mindegy hogy mit csinál a másik két csapat,ha mi tudjuk hozni a meccseinket,meg főleg a Clasicot,akkor bajnokok leszünk,mert fognak botlani még ők is. Viszont az is biztos,hogy mi is fogunk még pontokat hullajtani,főleg ha már a BL-ben a 8 között leszünk,és kiélesedik a dolog,a csapatunk 80%-a meg durván formán kívül van -
#29461 Jobb lett volna, ha nyer az Atletico. Bár igazából tökmindegy, a bajnoksághoz ígyis-úgyis hozni kell a Classicot. -
#29460 legalább döntetlen lett a madridi derbi -
ToM1113 #29459 Kivételesen eltaláltam... 4 gól, szar játék. -
#29458 dehogy, minden 3.ból -
#29457 Minden kibaszott szögletből gólt kapunk, vicc. -
ToM1113 #29456 Én is így vagyok vele mindig, és már kb 1,5 éve nem láttam a Milan elleni visszavágón kívül a csapattól amire azt mondhatja az ember hogy ez igen. Persze nyertünk mi 4-5 góllal ilyen kis biszbasz csapatok ellen, de egyrészt a játék ettől Függetlenül szar volt másrészt inkább a nagyobb csapatok ellen bizonyitsunk és a kicsiket verjük meg 1-2 góllal. Ma qrra számitok hogy gyenge játékkal guritunk 4 gólt és utánna jönnek majd a Nyilatkozatok hogy mennyire összeszedték magukat... Aztán majd ha egyenrangú csapat ellen kell játszani, megint leesik majd at álluk hogy, ja ugyan ott vagyunk mint 1,5 éve, szarban
-
#29455 Fogunk is (kopp-kopp-kopp),és remélem a játék is jó lesz...Hiába a jópár,gyenge meccs,még ma is lázba hoz a tudat,hogy játszik a csapat,hátha örömet okoznak a srácok!! -
#29454 Nyerni kell, nincs mese. -
#29453 este meccs
FC Barcelona - Almería
Barcelona, Camp Nou
21:00 Sport1
Vezeti: Del Cerro Grande
FCB: Valdés, Alves, Bartra, Mascherano, Adriano (Alba), Busquets, Xavi, Iniesta (Fábregas), Pedro, Messi, Neymar.
Almería: Esteban, Rafita, Trujillo, Torsiglieri, Dubarbier, Verza, Tébar, Azeez, A. Vidal, Jonathan, Suso.
-
#29452 Minden kapus hibázik :) Valdes mekkora lepkekirály volt kiscsikóként,aztán amióta egyre kevesebb lett a haja megtanult védeni,és bravúrokat bemutatni :) Jó lesz a német mindenképpen! -
#29451 meg Valdes, meg Casillas, meg Seaman meg a többi... egyedül Király sose :D
#29450: még szerencse hogy a barcában nem szokták játékba hozni a kapust túl gyakran... őő ja várj... fuck :D -
#29450 hát ha 10 év múlva is a Barcában fog védeni, akkor való igaz :D
ezzel a lassan felé guruló labdákkal úgy tűnik van baja :D
-
#29449 a jövendőbeli első számú német válogatott kapust igazoljátok majd le,egyébként Neuer is csinált Ter Stegenhez hasonló bakikat, meg kifutásokat annó. -
#29448 Méltó Valdes utód lesz, úgy érzem
:D
-
#29447 persze persze nem kell ettől a sráctól csodát várni legalább 1-2 évig,én annak örülök,hogy talán végre megindul valami,és ilyen igazolásokkal már elkezdik megalapozni a jövőt -
#29446 Pedro utánra igazolták már szerintem, majd kiderül mi lesz belőle. -
#29445 Alen Halilovic, a Dinamo Zagreb 17 esztendős ígérete az Instagram csatornáján keresztül bejelentette, hogy a nyáron Barcelonába igazol. Korábban is beszámoltunk már arról, hogy a Barça van a legjobb pozícióban Halilovic megszerzéséért, akit egyébként a katalánok mellett olyan nagy európai klubok is figyeltek, mint a Manchester United, a Bayern München vagy a Real Madrid. Spanyol sajtóértesülések szerint a katalán klub nagyjából 10 millió eurót fizet a horvát középpályás játékjogáért.
Bravó Zubi,ilyen igazolások kellenek! Február van,van még bőven idő nyárig,nem kell kapkodniuk,átgondolt igazolások kellenek,fiatalok,ambiciózusak,és ismét a csúcsra törünk basszameg! -
#29444 legyen valami jó hír is:
A német lap szerint a Barcelona orvosai nemrégiben Németországban voltak, hogy titokban elvégezzék az orvosi vizsgálatokat a kapuson. Miután mindent rendben találtak, akadály nincs a transzfer előtt.
A bejelentés is megtörténhetne éppen, de a katalán klub a Victor Valdésszel való szakítás miatt igyekszik a lehető legnagyobb tisztelettel eljárni, és addig nem jelenti be az új kapus érkezését, amíg a katalán portás nem fedi fel, hogy hol folytatja jövőre. Amint nyilvános, hogy Valdés hova igazol, a Barcelona is be fogja jelenteni, hogy Ter Stegen jön a helyére a Borussia Mönchengladbachtól.
A transzfer értéke 9 millió euró lesz, a kapus pedig öt évre, 2019-ig ír alá majd. A megállapodás a klubbal és a játékossal is teljes tehát, csak a bejelentés időpontja a kérdéses. -
Nyiri #29443 Jó lenne élőben a helyszínen látni a búcsú meccsét... -
#29442 lehet Beckham egyik igazolása lesz az USA béli csapatába. Engem nem zavar, ha még egy kis lóvéért odamegy levezetni, a végén meg beugrik hozzánk valami ligakupa meccsre mint hivatalos búcsúmérkőzése, úgy is legenda lenne :) -
#29441 Én ezt nem tudom elhinni,nem fog elmenni más csapatba,inkább visszavonul. Hova menne?? Máshol is bajlódna a sérülésekkel,nálunk legalább méltó búcsút kapna,egy legendaként vonulna vissza. -
#29440 Sajnos már kiöregedett 1.5 éve, ez van. A kedvencem volt sok sok évig, de már eljárt felette az idő valljuk be
Ugyan ez a helyzet Xavi-val is, de őnála sajnos még ez nem tudatosult, a vezetőség meg nem akarja kitenni hiszen az nagyon nem lenne fair. Ő se férne már be normálisan a csapatba, Fabregas már sokkal jobb így tőle is meg fogunk válni könnyes szemmel 1.5 éven belül