Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROCKnROLLA

?

Nem vagyok pro, úgyh nézd el ha fos😊 Túl nagy a kép és a pred feje ekkorában nem biztos h olyan jó..

predator1982
sziasztok! ha valakinek van türelme, legyen szíves csináljon nekem egy logot pred, vagy predator felirattal, mindent az alkotóra bízok, csak a felirat legyen valami izgalmas, világitós, vagy valami villogós:-) és ha lehet igazodjon a fejléchez. köszönöm elõre is.

pred

bency
Nagyon jo mostmar,koszi szepen!

:) Semmi okosság :P

modelcar
Valaki? Vagy találjak ki mást?😊

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

.szívesen és bocsi ,?
imihaver
Sziasztok!!!
Arra szeretnék megkérni valakit hogy készítsen nekem ebbõl a képbõl egy 120x20 méretû olyan logot, hogy a volvonak a lámpája villog melléírni a nevemet valami fasza betûvel (rátok bízom) és ahogy a nevem villog azzal egyszerre villogjon a kamion lámpája is..... Nagyon köszönöm elõre is ha valalaki megcsinálja nekem és annak nagyon de nagyon hálás vagyok íme a kép:

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

kevin353
Valamit mindig kihagyok<#duma><#duma><#duma>BOCS
a kép 120x20 as ,ez lemaradt...<#kuss>

| Email: [email protected] |

kevin353
Csõ<#wave>
A multkor kértem 1 logot,nem foglalkozott vele senki,(gondolom mert nem lehetettt megvalósitani)

Most kérnék szépen 1 másikat,remélem ezt valaki megcsinálja
név : kevin
betûk : vmi király kis grafitis,vagy vmi normális,nem eredeti kacatok mert azok ratyik 😊
kép:
a predator feje legyen a kép bal oldalán,és a jobb oldala illeszkedjen ehhez a színhez:
A név jobb oldalon legyen,vmi animácíót kap6na az is ha belefér akk még hajszálcsíkot is(de csak ha belefér a 8 kilóba)
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM ANNAK,AKI MEGCSINÁLJA<#worship>
Remélem ez már mevalósít6ó...<#whatever>
na szasztok,várom a logot...<#ravasz1>

attila49
Legyetek szivesek 😞

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

ROCKnROLLA
Jó a logód 😄DD

Köszi: D

morcosqtya
jó a logód!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

vadkamionos
Hali
Szeretnék kérni egy 150*25 logót.
Ez a kép legyen az egyik sarokbanKÉP
mellette pedig legyen a nevem CB:FERI vlami jo betûtipussal és egy kis animácio is mehet bele.Elõre is köszönöm

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

bency
Ez tokeletes lesz,csak ha a Charger-t csinaltad,ami nagyon allatra sikerult😄 Akkor maradjon csak a Charger meg a nevem,es az equalizer-t szedd ki ha tudod! Kosz szepen! 😊

Nagyon humoros.Elírtam asd:AsD:aS:d:ASD

?
killer1203
Sziasztok

Ebbõl szeretnék egy VIP méretû animált logót Kóborgó névvel, elösször látszódjon az arca utánna meg a melle, és végül a nevem hasonlóan mint ennél a logónál:

hungary27
légy vip
balintk
Értem én, és valóban az én hibám. 😊

Maximus4
Látod,és ezt most nem bántásból mondom és nem csak neked szól,hanem minden logókérõnek.Próbáljátok meg pontosan megfogalmazni mit is szeretnétek,ne utólag derüljön ki,hogy valójában a kép egy részletére gondoltatok csak.Amúgy banner 3. pont.
Az elsõ kérésed ez volt: "Azt szeretném, hogy ez a kép legyen rajta",
most meg: "elég a feje is."
Remélem érted mire akartam kilyukadni és nem haragudtál meg!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

PJack
😄DDDDDDDA:S😄AS😄:ASD:A_Sd-.A:Sdasd

Pain is inevitable. Suffering is optional.

balintk
Nem kell az egész, elég a feje is.

Maximus4
De könyörgöm.Az általad linkelt kép 1043 pixel magas!Szerinted mi fér bele 25 pixelbe????Egy fekete folt talán.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

balintk
Valaki? Nem kell csicsázni. Egyszerû is megfelel. 😊

Maximus4
Na ezen szakadok :AS😄?:_A?SD?:A:SD

Fresh Duke
Próbáld könyökre telepíteni, talán az segít.

A heavy cost. I pay it gladly.

kislancos
nekem #92917-ezt megtudod csiláni?

CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!

Megfogalmaznám érthetõbben...A program amivel animálnám amint elindítom lefagy.ujjra is telepítettem de ugyan azt csinálja.

Nem jeleníti meg a képet

MANos Viktor
Aha értem akkor jó lesz ez, ha valaki megpróbálja még megcsinálni azt is megköszönném😊 És persze neked is KÖSZÖNÖM SZÉPEN perchno!<#smile>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Driss
Egy logót kérnék ebböl a képbõl és a fejléc bal oldalát kerekítsétek le Köszii

Neharagudj,csináltam animáltat is vagy is próbáltam de szar a progi szal nem,nem tudom megoldani.

MANos Viktor
Ez jóféle, bocsi hogy így kérem hogy babrálj bele, de annyi még belefér hogy a kiscsávó mozog fel le? Vagy ha nem akkor a névbe valami animációt 😊

?

MANos Viktor
Sziasztok! Szeretnék egy VIP logót kérni EBBÕL a képbõl ha lehet akkor látszódjon az egész vagy nekem úgy is jó ha fel-le mozog mint a mostani logóm😊 A név az Wiktor legyen valami jó betûtípussal lehet az valami neonos is és ha még fér bele animáció akkor a nevemen is lehet. És a mostani grafitszûrke fejláchez illeszkedjen. Remélem megoldható, elõre is köszönöm!

ROCKnROLLA
Köszi,már nem kell megcsinálni, megcsináltam magamnak!😊
(Amúgy azért kértem csak h megcsinálja valaki, mert .jpg-be mentettem el és túl nagy volt a mérete. De rájöttem h .gif-be kell..)

balintk
Hali! Kérnék egy 150x25-ös VIP logót. Azt szeretném, hogy ez a kép legyen rajta, és mellette a nevem (mint a mostani logómon). A háttér pedig legyen fehér. Elõre is köszönöm. <#vigyor0>

bency
Sziasztok skacok!

Tegnap volt a szulinapom,gondoltam csinaltatok egy uj logot mar 😊 Megtudna valaki csinalni azt hogy mozgo equalizer legyen? De ha nem jonne ki jol,a kis meret miatt,akkor pedig egy burnoutolo Charger legyen oldalbol 😊 a logo merete 120-as legyen,nagyon koszi! Itt vannak a kepek hozza 😛
A Charger-hez a fustot rakene varazsolni 😄

<#duma>asdasd c:

Köszi!😄DDDDD

Gell97 kolega
ezt csak most vettem észre <#idiota><#idiota> köszi szép <#idiota>

Gell97 kolega
kérhetsz 150x25-öst, de amíg nem vagy vip nem tudod használni

ROCKnROLLA
Sziasztok!

Szeretnék egy logót (120x20, 8kbyte).
Errõl a képrõl a "kill lois" feliratot le is lehetne vágni szerintem, és azt szeretném jobb oldalra.És errõl pedig a baba feje látszódjon, és az legyen bal oldalon. Sárga és fekete színekbõl álljon ha lehet.
Elõre is köszönöm aki megcsinálja!

foxpal
köszi😄 rohadt jó😊

Drephis

?

help

modelcar
Sziasztok!

Még kb 2 hónapja kértem egy logót de sajnos nem tetszett senkinek, de remélem most talán valaki meg tudná csinálni. Remélem nembaj hogy ismét autóssal jövök :-) Hasonlóra szeretném mint ami most van.

Az baj lenne ha nem 150x25ös?
A lambonak lehetõleg az eleje látszódjon

Itt kb a Reventon bal oldala látszódjon
Itt pedig a CCX jobb oldala látszódjon😊

Nagyon köszönöm !
<#eljen><#smile>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

<#eljen>

Drephis

help

10x be másolod se lesz másabb.
Banner 6. ---->

kevin353
Másoltam -.-''